PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Nisan Cumartesi Barbaros & Dolmabahçe'de Meşale Şov!

Furkan Celik
30-03-2009, 12:29
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/mesale1.jpg

Nisan Cumartesi Günü
Saat: 17:45-18:15 Arası

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖNÜNDEN STADIMIZA KADAR YOLUN HER İKİ TARAFINDA ELLERİMİZDE MEŞALELERLE
TAKIMIMIZI KARŞILIYORUZ VE KENDİLERİNE YOL BOYU EŞLİK EDİYORUZ.

TÜM BEŞİKTAŞLILARI MEŞALELERİYLE TAKIMIMIZI “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA” MOTİVE ETMEK ADINA “HEPİMİZİN ORGANİZASYONU”NA DAVET EDİYORUZ.

ÇARŞI

Dip Not: Meşaleleri herkes kendisi temin etmelidir.
MAÇA MEŞALE SOKMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR; MAÇ ANINDA MEŞALE YAKMANIN CEZASI: 1500 LİRA ve MAÇLARDAN MEN'dir. DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNSÜN, POLİS KAMERASIYLA ANINDA TESBİT EDİLİYOR...

http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/mesale2.jpg

forzadan..

Umit Bayezit
30-03-2009, 12:42
işte bu güzel bir organizasyon

Ufuk Biyik
30-03-2009, 15:02
Orda olmayı çok isterdim ama olmadu BURSA macında ordayız.

Tumay Dogan
30-03-2009, 15:45
ya...nası bi yaratıcı taraftar kitlesidir bizimkisi...
süpersiniz...

Ekin Zaza Karatas
30-03-2009, 20:16
super ya keske bende orda olabilseydim :(

Fatih Alper Ozen
31-03-2009, 12:41
Harika bir fikir yanlız keşke hava kararmış olsa o saatlerde daha güzel olurdu.Apploud

Furkan Celik
31-03-2009, 14:18
Harika bir fikir yanlız keşke hava kararmış olsa o saatlerde daha güzel olurdu.Apploud

yok yok tam kararmadan olacak ve böylesi daha iyi, sis bombaları felanda var işin içinde bu_! Bütün yolu dumana boğacağız...

Tumay Dogan
31-03-2009, 18:53
tahmini kaç kişi katılacak organizasyona bilen varmı?

Berk Gökmen
31-03-2009, 20:23
orda olmak vardı

Cem Ozel
31-03-2009, 21:49
Bu hafta çalışma haftam ama bakalım erken çıkıp gelmeye çalışacağım

Umut Keskin
31-03-2009, 23:34
meşalemizle ordayız semti yakmaya GELİYORUZ!

Kadir Tokta
01-04-2009, 00:14
Bana bu organizasyonda polisin bunu proveke edeceği düşüncesi hakim.
Yıldızdan itibaren taraftar takım otobüsüyle yürümek isteyecek ve bu durum trafigin aksamasına neden gösterilerek polisin ilk müdahelesi gelecek. heleki takım otobüsü Kazan'ın oraya geldiğinde herkes yola dökülecek, işte o zaman olanlar olacak... (polisin arayıpta bulamadığı şey!_sinir_! )
gelecek arkadaşlar şimdiden mücadeleye hazır olsun, zaten bir çoğumuz ya üni'den, ya 1 mayıslardan mutlaka alışkınızdır, polisle sevişmeye:D

Garo Deliboz
01-04-2009, 01:34
ya arkadaslar bu ne güzel haberler böyle:D :D :D
ates,mesale, polis, mücadele:D :D :D
6 martta,sankt pauli hamburg sabaha kadar yandi,,, rostoklu irkcilar geldigi icin yollara barikatlar kurduk,.malesef polislerden cok yaralananlar oldu !_kork_!
4 nisan da barikati dolmabahceye kurariz yabancilik cekmeyiz!_gel_! !_gel_! !_gel_!

M.Ilke Bortacina
01-04-2009, 08:04
Eros' a Aşkı Öğrettik.. Sıra Neronda.. Yakarız Bu Gezegeni.. Yakarız ULAN !

Dip Not: Birisi İtfaiye birimlerine haber versin ne olur ne olmaz :D

Samet Sevim
01-04-2009, 12:02
Yakarız BU Gezegeni ..

Furkan Celik
01-04-2009, 12:07
Yıldızdan itibaren taraftar takım otobüsüyle yürümek isteyecek ve bu durum trafigin aksamasına neden gösterilerek polisin ilk müdahelesi gelecek. heleki takım otobüsü Kazan'ın oraya geldiğinde herkes yola dökülecek, işte o zaman olanlar olacak... (polisin arayıpta bulamadığı şey!_sinir_! )
gelecek arkadaşlar şimdiden mücadeleye hazır olsun, zaten bir çoğumuz ya üni'den, ya 1 mayıslardan mutlaka alışkınızdır, polisle sevişmeye:D

10 kişi olursak hepimizi içeri alırlar 100 kişi olursak joplarlar 1000 kişi olursak otobusun etrafında sıra olur yaklaştırmamaya çalışırlar ama 10.000 kişi olursak yıldızdan aşağı bizi seyrederler...

ki maça gelicek 10.000 kişinin bu organizasyondan haberi var...

Sinan Gün
01-04-2009, 17:38
10 kişi olursak hepimizi içeri alırlar 100 kişi olursak joplarlar 1000 kişi olursak otobusun etrafında sıra olur yaklaştırmamaya çalışırlar ama 10.000 kişi olursak yıldızdan aşağı bizi seyrederler...

ki maça gelicek 10.000 kişinin bu organizasyondan haberi var...

Çok güzel yazmışsın doğru 10 bin kişi olursak izlerler başka bişi yapamazlar daa sanmıyorum 10 bin kişinin haberdar olduğunu.Zaten forzada var 2 bin 3 bin kişi ama benim tahminim 2-3 bin oluruz.Ki bu sayı da bize yeter kanımca

Emre Yüksel
02-04-2009, 12:11
bayrak organizasyonu gibi yalan olacağını sanmıyorum.
güzel olacaktır. Ahhh ulan ahh İstanbul. Ne zaman Tek Yol Beşiktaş topicine girsem içim yanıyor. Ondan pek girmiyorum. Tüm organizasyonlar İstanbul'da. E doğal olarak ; Semt bizim aşk bizim olayı.Ama benimde durumum malum. Her ne kadar saçmaladıysamda içim yanıyor...

Ethem Kelmendi
02-04-2009, 14:09
hiç fark etmez kaç kişi olursak olalım polis bizi durduramaz biz tecrübeliyiz:)

Huseyın Yanardoner
02-04-2009, 15:55

valla eminsen çarpışacağımıza üzerimize onagöre bi şeyler giyelim_) tanka karşı taş polise karşı beşiktaş!_bye_!

Sinan Gün
02-04-2009, 23:04
Maça gidemesek de Allah'ın izniyle iki kişi ordayız

Namik Kartaloglu
03-04-2009, 09:03
Allah icin bu eyleme katilanlar videolarini evde birakmasin. O gun calisiyorum herseyden mahrum kalacagim, hicme degilse sonradan görelim.(neyi yasadim ki ben canli canli)

Murat Ödemiş
03-04-2009, 09:21
namık abi ALLAH izin verirse ve ben gidersem senin için görüntü alırım
( allahıda büyük yazdımki izin versin ) :)

Turgut Kenan Çatalkaya
03-04-2009, 11:37
güzel düşünülmüş bi gösteri... organizasyonu zor gibi gözüküyo...çünkü biri gaza gelip hemen yakacak biri en son benimki yansın yapacak biri yer tutmadan gidip otobüsün yanında yakacak vs vs .....görselliği bozulabilir bu şekilde...bu gösteriyi kütahya yada muğla mıydı tam hatırlamıyorum ordaki kardeşlerimiz yapmıştı bi maç sonrası ve çok güzel yapmışlardı .hepsi kaldırımlara sıralı dizilmiş ve aynı anda yakmışlardı ki o videoyu bulabilirsem paylaşıcam bu başlıkta zaten....:) ama ne olursa olsun her zaman olduğu gibi yine orda olucaz ve meşalemizi yakıcazz...

Turgut Kenan Çatalkaya
03-04-2009, 11:57
http://video.google.com/videoplay?docid=-7372010811589529235

Cem Ozel
03-04-2009, 19:33
yarın işten erken çıkmaya calışacağım. Eğer gelebilirsem nerede saat kaçta buluşuyoruz?

Samet Şaher
03-04-2009, 19:58
Aldım meşaleleri sis'leri yarın geliyoruz ! maşallah tahtakalede de kırmızı soruyorum yeşil sarı marı kaldı diyorlar,BEŞİKTAŞ'lı taraftarların akınına uğradı diyorlar (:

Uğurcan Erdem
04-04-2009, 12:59
http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/KameraStream.aspx#

Şurdan Barbaros ve Beşiktaş kameralarından bi bölümünü izleyebiliriz sanırım...

Namik Kartaloglu
04-04-2009, 13:21
Ugurcan vay be. Harika bir sayfa yollamissin. Tesekkurler
Ne kadar cok taxi varmis ist da...

Uğurcan Erdem
04-04-2009, 13:24
Ugurcan vay be. Harika bir sayfa yollamissin. Tesekkurler
Ne kadar cok taxi varmis ist da...

Her kamerada bir ton sarı taksi var :)

Umit Bayezit
04-04-2009, 13:47
mustafa hoca takımın mıtivasyonunu bozacağı gerekçesiyle yapılmasını istemiyormuş

bugüne ait gazete haberi HABERTÜRK

Uğurcan Erdem
04-04-2009, 14:03
Bugün mü aklına gelmiş ? 1 Haftadır konuşuluyor.
Bence yalan haberdir. Üstümüze yapılan oyunlardan biri buda.
Zaten öyle saçmalıkta olmaz...

Mert Kavak
04-04-2009, 14:36
şimdi istabul'da olmak vardı anasını satayım:(

Cem Ozel
04-04-2009, 16:29
Güya erken çıkacaktım fabrikadan, ümit buralardamısın yanına uğrayayım bari :)

Umit Bayezit
05-04-2009, 01:05
Güya erken çıkacaktım fabrikadan, ümit buralardamısın yanına uğrayayım bari :)

yahu cem 16/24 çalışıyorum saat 17 küsurda bana buradan mesaj yazıyorsun cebe yaz mubarekde görüşelim

herkes senin gibi burjuva mühendis değil
işçiyim ben işçi teknolojik imkanlardan yoksun bir işçi

Huseyın Yanardoner
05-04-2009, 08:47

abi harbiden dediğin gibi oldu kazanı az geçtik dolmabahçede ben nasibimi almaya başladım tabi benle beraberde alanlarda oldu....yeni açıkta arkadaşımızı beklerken polisin bir taraftara küfür etmesi benide zaten dolmabahçede görmüş olduğum müdahaleden doğru direkt karşılıklı itiş kakış küfür derken yeni açık gişe doldu çevik tabi bi tek beni aldılar orda göz altına sonrasımı kafamda iki kırık sayısız şişlik ****ler var yüzümdede tabi.başımız ağrımasın diye otobüsten bi tek beni saldılar en ağırı bendim.her tarafım kan olunca mahkemelik olmak istemedi o otobüsteki çevik.kurnazlar mevzuyu öyle bi çözmüşlerki çok yaralı olanları salıyorlar.bi de kolanyalı mendil veriyorlarApploud heralde kebapçıları örnek alıyorlar çıkarken kolanyalı mendil verirler ya!_sinir_! yani senin anlıyacağın abi seviştikte tek taraflı oldu ayakta elimi kaldıracak halim kalmadı valla!!!!!!!!!ilk yarıyı seyrettim yinede statta sonra çıktım yeni açıkmtan kafamı gözümü göstercek kamera bile bulamadım hepsi şerefsiz bunların!_sinir_!

Mert Kavak
05-04-2009, 09:55
abi harbiden dediğin gibi oldu kazanı az geçtik dolmabahçede ben nasibimi almaya başladım tabi benle beraberde alanlarda oldu....yeni açıkta arkadaşımızı beklerken polisin bir taraftara küfür etmesi benide zaten dolmabahçede görmüş olduğum müdahaleden doğru direkt karşılıklı itiş kakış küfür derken yeni açık gişe doldu çevik tabi bi tek beni aldılar orda göz altına sonrasımı kafamda iki kırık sayısız şişlik ****ler var yüzümdede tabi.başımız ağrımasın diye otobüsten bi tek beni saldılar en ağırı bendim.her tarafım kan olunca mahkemelik olmak istemedi o otobüsteki çevik.kurnazlar mevzuyu öyle bi çözmüşlerki çok yaralı olanları salıyorlar.bi de kolanyalı mendil veriyorlarApploud heralde kebapçıları örnek alıyorlar çıkarken kolanyalı mendil verirler ya!_sinir_! yani senin anlıyacağın abi seviştikte tek taraflı oldu ayakta elimi kaldıracak halim kalmadı valla!!!!!!!!!ilk yarıyı seyrettim yinede statta sonra çıktım yeni açıkmtan kafamı gözümü göstercek kamera bile bulamadım hepsi şerefsiz bunların!_sinir_!

geçmiş olsun

Huseyın Yanardoner
05-04-2009, 10:17
geçmiş olsun

çok sağol:)

Ercan Kartal
05-04-2009, 11:07
gecmisler olsun

Akin Akoglan
05-04-2009, 16:23
bu kadar güzel bir günün içine ancak polisler edebilirdi başardılar olaya sebebiyet veren tüm amirleri ve memurlara tebrikler

Huseyın Yanardoner
05-04-2009, 18:03
saolun:)

Burçtekin Eryaşar
05-04-2009, 18:49
ben tekrarlanması taraftarıyım

Varol Özdemir
06-04-2009, 16:05
Sanırım yakın zamanda belkide yarın Emniyet Genel Müdürlüğünce BEŞİKTAŞ'la Mücadele Şube müdürlüğü kurulur.

B.M.E. (Beşiktaşla Mücadele Ekibi)

Artık adını siz koyun. :D

Utkan Çalışkan
06-04-2009, 16:18
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1079892&Date=06.04.2009&b=Besiktasta%20bu%20hafta%20neler%20oldu%20Cem%20D izdar%20yanitliyor&ver=00

cem dizdar yorumluyor