PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Basında Etik" yada fotospor

Safak Batman
05-03-2007, 18:37
http://image.haber3.com/haber/75059.jpg

nasıl oluyorda bu insanların yüzleri kızarmıyor??
nasıl oluyorda bu insanlar kendilerine gazeteci çıkardıkları kağıt parçasına gazete diyebiliyor ??

Burak Sığırcı
05-03-2007, 18:47
özer abi bunlara güzel isim takmıştı:samandıra ilavesi.ama bu ilave falan değil.resmen azizbahçe sözcüsü.

önerim adlarını "fenerspor" olarak değiştirmeleri.hiç değilse hedef kitlelerini fenerliler olarak belirlemiş olurlar.böylece "25 milyon fenerli"ye boyalı propaganda kağıtlarını satabilirler.

goebbels'in çocukları!

Umut Tutun
05-03-2007, 18:47
en son "gazete" diyen çarpılmış ve kadıköyde kölelik yapıyor muhtemelen.

herkesin kabul ettiği isim ise " yayın organı" dır.

Umut Şen
05-03-2007, 19:33
bunlara söylenecek o kadar güzel sözler var ki ama !!!!!!!! bu işaretlerle dolar ortalık yazarsam

Piraye Oğuz
05-03-2007, 19:59
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır... misal

Gürhan Oğuz
05-03-2007, 20:00
ben bunları üç maymunlar olarak bilirdim ama bunlar dört maymunmuş meğer birde arkalarından uydurdukları haberler var...
artık aziz hastayım diyemiyor zira insanlar inanmıyor.
şimdi alenen oyunlarını açıktan oynuyorlar eskiden pandomim yapardı aziz..
şimdi dublör kullanıyor
sahibinin sesi
sesin sahibi

Ferhat Talan
05-03-2007, 21:19
hakketen feneri ve yalakalarını çok seviyorum....adamı en kızgın anlarında bile güldürebiliyorlar ....çok yaşayın siz emi :D

Özer Özçetin
05-03-2007, 21:49
Bu haberlere gülüp geçmek ve sinirlenmek yetmiyor,tüm Beşiktaş sitelerinde ciddi anlamda protesto edilmeleri gerekiyor,okunmasının okutulmasının ve özellikle evlere işyerleine Beşiktaşlıyım diyenlerce alınmayarak boykot edilmesi gerekiyor,zira fener o iki puanı sivasa değil bize kaptırdı,bunu acısını çekiyorlar dertleri bu.

Rasim Bektaş
05-03-2007, 23:51
tam beklediği haber

canım ülkem ve yansımaları

be hey tey ve tey

endüstriyel doğum ve yavruları!

Erkan Özberk
05-03-2007, 23:55
bu nasıl gazeteceliktir böyle allah aşkına. türkiyede gazetecilik bu kadar mı ucuzladı.Evet ucuzladı !!!

Barış Uluocak
06-03-2007, 00:35
hakikaten EFSANE bunlar...

Anıl Doğan
06-03-2007, 02:58
"onlar halka değil!!!fil..."

Güneş Çetiner
06-03-2007, 09:41
Yalakalığın bile bu türlü bir boyutu olabileceğine inandım artık.Zavallılar!!!

Cihad Erbek
06-03-2007, 10:19
sporseverlerin dürüst ve bagımsız gazetesiymiş görüyorumusunuz sloganlarını.
sporsevelerin mi yoksa fener severlerinmi?

Arda Can
06-03-2007, 12:27
gazete demek için aklımızı yitirmiş olmamız gerekir.. fenerbahçe yayın organı işte..bilmeyen varmı..

Vedat Hamzacelebioglu
06-03-2007, 12:58
tam beklediği haber

canım ülkem ve yansımaları

be hey tey ve tey

endüstriyel doğum ve yavruları!

Bu ifadeleri görmekten mutluyum.

Haberi yapan basına da yaptığınız ayıptır diyorum.Her zaman para olmamalı.Küçücük de olsa insanlık,vicdan lazım.
Yaptığınız yanlı,yağcı yayınlarla ve de tiraj artırma uğruna bu tür yayınlarla hiç bir yere varamayacaksınız.

Bir önerim olacak; Futbol Federasyonu'nun yayınladığı oyun kuralları ilgili yönetmelik, her insanımızda bulunmalı.

Muhittin Saban
06-03-2007, 19:55
Sonuna kadar haklısınız. Zaten bu “gazetecik” Aralık ayında Fener Ankaragücü maçından sonra da şöyle bir manşet atmıştı ; "Fenerbahçe'ye Ulusoy Kahyası" diye. Çünkü o maçta Hakem Halis Özkayha fener aleyhine düdükler çalmıştı, onlara göre!

Bildiğimiz çok net bir şey vardır ki, medya'da menfaat ve çıkar ilişkileri ön plana çıkınca işin rengi ya sarı laciverte ya da sarı kırmızıya dönüşüveriyor!

Mesela Alen'in ara sıra yazdığı Fotomaç. hatırlayın Beşiktaş Milan'a 4-1 yenildiği zaman şöyle başlık atmıştı; "Beşiktaş altına işedi" ve " Beşiktaş Türkiye'de kartal, Avrupa'da Karga"....

Evet maalesef bunları yazmıştı ve halende ortamı kokluyorlar. Fener biraz iyi gitsin görün o zaman. Çünkü onlar için Beşiktaş'a saldırma ortamı doğmuş olacak.Sizler bir hafta boyunca Fotomaç'ın linkine tıklayın ve anasayfasını bir görün. Sakın haaa bir kuruş para bile vermeyin bedeva olanı seçin yani netten bakın bir hafta. Bakalım neler göreceksiniz fb hakkında, neler "göremeyeceksiniz" Turgay Ciner',in gazetesinde Beşiktaş'ımız hakkında! Onun da Beşiktaş'lılığı malesef ara sıra cüzdanına takılıyor!

İnanın ben bu yaşıma kadar ne Sabah gazetesi için ne Fotospor için ne de Fotomaç için cebimden bir kuruş para vermedim.Sonuna kadar da bu inadım sürecek.

Son olarak Fotospor'un bir rezilliği ile mesajımı noktalamak istiyorum.

Lütfen aşağıdaki resimde üstte ki ve altta ki resimlere dikkatle bakın...!

http://img407.imageshack.us/img407/3453/64011924ulwq8.jpg

jurnal. net sitesinde yeralan habere göre,Fotospor, 8 Haziran tarihli sayısında Fenerbahçe'yle ilgili bir transfer haberini sürmanşetten verdi. Haberde Mutluhan Suner'in Hernan Crespo ile Gökhan Güçkaya'nın da Roberto Carlos ve Sol Campbell ile çekil(me)miş fotoğrafları yer alıyor. Adı geçen yabancı futbolcuların Fenerbahçe'ye geleceği iddia ediliyor. Oysa ne fotoğraflar ne de haber gerçeği yansıtıyor.

İlk fotoğrafın orijinalinde, Hernan Crespo'nun yanındaki kişi ondan imza isteyen bir hayranı görülüyor. İkinci fotoğrafta ise, muhabir Gökhan Güçkaya'nın Roberto Carlos ile çektirdiği iddia edilen fotoğrafın gerçeğinde ise Maradona ve Parreira yer alıyor.

İşte bunlar böyle yüzsüzler..

.

Serdar Dağlı
14-03-2007, 13:59
Evet Fenerbahçe Yayin Organi Resmen Ama Biz Beşiktaşlilar Damarimiza Basildigi An O Organi Kesip Gereken Yere Sokmasinida Biliriz 25 Milyon Fenerli Varmiş Hani Nerdeeee???

Berk Sezenler
14-03-2007, 14:07
O kağıt parçasını pis bir yere oturmamak için popomun altına bile koymam.

Anıl Tanrıyar
15-03-2007, 18:01
yapacagımız tek sey o gazeteyı almamak ve gusel bır pankartla trubunlerde dıle getırmek...ne dersınız trubunde pankartla dıle getırsek ıyı olmaz mı

Gürhan Oğuz
15-03-2007, 19:37
arkadaşlar dikkat küfüre yer yok biliyorsunuz

Onur Sarısoy
20-03-2007, 22:17
bu bence şaşılacak bir şey değil medyanın saılık olduğunu çooooookkkkkkkkk uzun zamandır biliyoruz

Isık Gucu
22-03-2007, 21:04
Bu kişileri zikrederken,"gazeteci" ibaresini kullanmaya utanıyorum.Ya adam gibi "ben x in gazetesiyim" dersin ya da tarafsız olursun.Bu ikisini bir arada kullanınca çok komik oluyorsunuz.Tarafsız fenerbahçe medyası..

Özer Özçetin
22-03-2007, 21:09
Bu akşam tesadüfen show spora rastladım,Ulusal Takım haberi 1 kez görüntülü,gs haberi 1 kez görüntülü,fb haberleri 3 ayrı kez 3 ayrı görüntü,Beşiktaş ne haber ne teber ne görüntü.
Yazıklar olsun terbiyesizlere