Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL.28.Hafta:BEŞİKTAŞ - Bursaspor (19-04-09 20:00)
Ismail Hakki Demirel
10-04-2009, 22:43
http://img11.imageshack.us/img11/1509/ucankartal.gif
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/besiktas_k.gifhttp://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/bursa_spor_k.gif
Kartal Şampiyon Olsun Haydii Haydi Haydi....
Ertan Eylem
10-04-2009, 22:48
Sağlam dur Ertuğrul Hoca KARAKARTAL geliyooorrr!!!
Serkan Balcı
10-04-2009, 22:52
timsahlar yerden gider.
kartallar yüksek uçar.
hayde kartalım vira..
Mert Kavak
10-04-2009, 23:05
ismail'in başlık uğuru bu maçıda kurtarır:)
kartal için timsah avlamak zor deil hele timsah bursalı olursa:)
şampiyon ol beşiktaşım mesut et bizi
Engin Karayün
11-04-2009, 00:41
ha gayret beşiktAŞKIM ŞAFAK 7 bursayı da geçersin sen
Semih Can
11-04-2009, 00:45
bu maçta biizm yani taraftarın çok dikkatli olması lazım küçük bir hatada 1 maç seyirciz oynama cezası alabilriz oda fb maçını seyiricisiz oynamya gelir o yüzden dikkatli olmamız lazım
Bu maçıda aLrız :
Murat Aru
11-04-2009, 00:52
İsmail koyduğun resmi kaldırdım.
Lütfen Bursa Spor güzellemeleri yapmaktan ve hakaret etmekten vaz geçelim.
Farkınızın olduğunu gösterin!..
Ekin Zaza Karatas
11-04-2009, 13:08
nefret ediyorum bursadan!!!!!!!!!!!!! alalim su maci hadi Besiktasim!!!
Biz inandik sizde inanin uLan!!!
Ekin Zaza Karatas
11-04-2009, 13:08
skor tahminlerini alalim arkadaslar:D ben 2-0 diyorum Delgado oynarsa kesin gol atar.
Mert Çakır
11-04-2009, 18:15
Ertuğrul Hocaya selam, Yola Devam....
texası salla :D
Cihangir Cirak
11-04-2009, 18:56
Yenmekle kalmayalım ezelim sürüngenleri, eski açıktan doğru boğaza sürelim. Bursa'nın yolunu bulurlar onlar.
Umit Bayezit
11-04-2009, 22:04
bu maça bursaspor seyircisi ge-le-mez.
Mert Çakır
11-04-2009, 22:24
bu maça bursaspor seyircisi ge-le-mez.
evet GE-LE-MEZ :)
Namik Kartaloglu
11-04-2009, 22:59
Gel Me Me Lı!
Mert Kavak
11-04-2009, 23:00
gelirsedeeeeeeeee
Namik Kartaloglu
11-04-2009, 23:06
Abileri gibi önce Besiktas Formalarini giymeliler.
Semih Can
11-04-2009, 23:07
bncede gelmezelerde 2-3 kişiyle konuştum herşeyi ayarlamışlar geliyormış 16 dk şov yapçaklrımış = bunlar inönüyü hiç görmemiş gibi konuşuyolar:D
Mert Kavak
11-04-2009, 23:37
Abileri gibi önce Besiktas Formalarini giymeliler.
yazıkya formamızı kirletiyolar şeref yoksunaları adana akıllandı ama onalar
Furkan Celik
11-04-2009, 23:42
zagor affetmez...
Umut Keskin
11-04-2009, 23:49
çocuklar inanın inanın çocuklar !
Berk Gökmen
12-04-2009, 00:57
gelsinler gelecekleri varsa görecekleri de var ama dikkatli de olmalıyız çünkü sahamızın kapanma olasılığı var eğer fener maçını seyircili oynamak istiyorsak kendimize hakim olmak zorundayız.
Safak Batman
12-04-2009, 01:10
Bursaspor'un ligdeki diğer takımlardan herhangi bir farkı yoktur.Bursaspor maçının da diğer maçlardan daha fazla önemi yoktur.Hatta Kocelispor maçına göre daha önemsiz bir maçtır.
Delpasman yasağı hiçbir taraftar grubu için uygulanmamalıdır.Bütün taraftar grupları takımlarını takımlarının gittiği heryerde destekleyebilmelidir.Hatta %5 lik ayrılan yer daha fazlaya çıkartılmalıdır.
Bursaspor taraftarının İnönü'ye gelmesi engellenmemeli,Bursaspor taraftarının güvenliği İstanbul Emniyeti tarafında sağlanmalı,seyahat etme ve futbol müsabakasını izleme özgürlüğü elinden alınmamalıdır.
Taraftar olmazsa işin büyüsü kalmaz.
Semih Can
12-04-2009, 01:17
gelsinler gelecekleri varsa görecekleri de var ama dikkatli de olmalıyız çünkü sahamızın kapanma olasılığı var eğer fener maçını seyircili oynamak istiyorsak kendimize hakim olmak zorundayız.
bnce çok önmli bir knu saha kapanrısa bizim için çok kötü olur..
Ekin Zaza Karatas
12-04-2009, 01:34
yakariz ulan bu gezegeni!!!
Umit Bayezit
12-04-2009, 01:50
Bursaspor'un ligdeki diğer takımlardan herhangi bir farkı yoktur.Bursaspor maçının da diğer maçlardan daha fazla önemi yoktur.Hatta Kocelispor maçına göre daha önemsiz bir maçtır.
Delpasman yasağı hiçbir taraftar grubu için uygulanmamalıdır.Bütün taraftar grupları takımlarını takımlarının gittiği heryerde destekleyebilmelidir.Hatta %5 lik ayrılan yer daha fazlaya çıkartılmalıdır.
Bursaspor taraftarının İnönü'ye gelmesi engellenmemeli,Bursaspor taraftarının güvenliği İstanbul Emniyeti tarafında sağlanmalı,seyahat etme ve futbol müsabakasını izleme özgürlüğü elinden alınmamalıdır.
Taraftar olmazsa işin büyüsü kalmaz.
hepsine katılıyorum ancak bu yıl değil önümüzdeki yıl olabilir hepsi
çaldığım kapıyı yüzüme kapatana kapımı açacak manevi kudret yok bende
kimse kusura bakmasın
önce yaktıkları forma ve bayraklarımız için özür dilemeli bursaspor taraftarları
sonra bakarız
gerisi laf-u güzaf
Safak Batman
12-04-2009, 02:07
Önce bir öcümüzü alalım diyorsun yani.
Öpüşün barışın demiyorum ben ki önce özür dilesenler falan diyorsun. Söylediklerim bursa özeli için de değil tribünden yana olan herkes için,her taraftar grubu içindir.Bursaspor tarftarının diğerlerinden hiçbir farkı yok.Bursaspor taraftarının bize karşı beslediği duyguların,takındığı tutumunda hiç bir önemi yok.Bizi ilgilendirmez yani.Önemli olan bu konu ile ilgili ilkesel tavırdır.
Namik Kartaloglu
12-04-2009, 05:17
Safak söyledigini Bu dunyada bir tek Adalet yerinde islesin diyen biri icin baktigimda hak vermemek elde degil.
Ama gel gelelim Bursaspor taraftari Seref beye geldiginde Hani bizi cok iyi karsilayan Turk Polisi adil olacakmi verecekleri cevaplarda olasi bir provaksiyonda?
Hani bizi cok hakli oldugumuzu söyleyen Turk Polisinin bize 4 Mart gunu iskence yaptigini, Karnavali cehenneme cevirdigini yazmis olan demokrat adil Medyamiz?
TFF her zaman adil oldugu ceza sisteminde, örnegin: bir baskanimiz sigara icer diye bilmem ne sigara kanunu gundeme gelirken(Erman toroglunun ve Adnan sezginin birinin sahaya inmesine birinin hemen sahanin dibinde sigara tutturmesine lakayit kalmasi) gösterdigi titizligi gösterecekmi?
Bizim gibi onlara da adalet istiyorum. Kahvelerinde ve evlerinde maclarini seyretsinler girtlaklari acidiginda yumurta kirsin kadinlari, caylarini sicak sicak icsinler evde. Cizgili pijamali bacaklarini sehpanin ustune uzatsinlar.
Bu sartlar uygun degil Mudurum. Simdilik kalsin, Adalet ne zaman esit oranda tarlaya serpildi biz o zaman su verelim.
Not: Birinci yazdigin yazidaki her dedigine tamamen katiliyorum.
Özgür Öge
12-04-2009, 12:09
Deplasman yasağı hiçbir taraftar grubu için uygulanmamalıdır.Bütün taraftar grupları takımlarını takımlarının gittiği heryerde destekleyebilmelidir.Hatta %5 lik ayrılan yer daha fazlaya çıkartılmalıdır.
Sadece yukarıdaki iki cümleden oluşan bir metin ortaya konulsa Türkiye tribünlerinin çoğunun altına imzasını atacağını sanmıyorum.Taraftar kültürü olarak dünyanın çok gerisindeyiz.Tribünler lümpen kültürünün taçlandırıldığı yerler halini aldı,ortamın normale evrilmesi halinde koltuğunu korusa bile elindek
i rantı kaybedecek birçok tribün lideri var.Hiç unutmuyorum gazetenin biri haftasonu ilavesinde Alen Markaryan ile röportaj yapmıştı,ertesi haftada anadolu tribünlerinden biri ile tamsayfa söyleşi yaptılar.İkinci hafta konuşan vatandaşın bayan muhabire uzun uzadıya anlattığı başlıca konular;maç için gittikleri deplasmanda şehrin boş sanayi sitesini tahrip etmeleri,gittikleri bir başka deplasmanda sokaktaki bir eşeği emanetlerle vura vura öldürüp üzerine kulüplerinin bayrağını saplamaları,otobüslere polisin bulamayacağı şekilde emanet saklayabildikleri,şehirlerinde bizans taraftarı istemedikleri vs. idi.
Benim düşüncem böyle bir jest için zaman ve zemin uygun değil.
M.Ilke Bortacina
12-04-2009, 13:47
Ben bursayı bekliyorum gelsinler.. :) çok seviyorum kolpaları.. ne öğrendilerse bizden öğrendiler nasılsa :) ama öğrenemedikleri bir şey var.. o da ADAMLIK...
onuda bu maç öğretiriz :)
Gelsinler kardeşim :)
Ekin Zaza Karatas
12-04-2009, 21:26
gs fb de berabere kaldi haydi saldir Besiktasim!!
Hamza Uyulgan
13-04-2009, 09:11
kolay kazanacağımız bir maç olarak düşünüyorum ayrıca bursalılar gelmemeli !...yönetimimiz fener maçını düşünerek adım atmalı
Murat Ödemiş
13-04-2009, 12:09
yapılması gereken tek şey hiç bir konuda bursayı muhattap kabul etmemek
ç@rşı ya sataşıp gündemde olmak ..tek amaçları bu
iplemezsek çözülürler ...verilecek her karşılık en ufağından en büyüğüne adı ne olursa olsun her karşılık bursaya kazandırır ...
ulan bunları yazdım diye utanıyorum ya ..bi iplemeyin bu .................neyse işte
Akin Akoglan
13-04-2009, 18:09
önce il güvenlik kurulundan gelmemeleri yönünde karar çıkar sonra feribotlarda paket olur bazı bambamlar sonuç maç rakip seyirci olmadan oynanır beşiktaş kazanır işimize bakarız
M.Ilke Bortacina
13-04-2009, 18:28
Bursa geliyor mu ? :)
Haber var mı :)
maçtan iyi bir skor bekliyorum.. ertuğrula rağmen..
Namik Kartaloglu
13-04-2009, 18:56
Baskan il guvenlik kuruluyla görusecekmis. Bence il guvenlik kurulundan önce carsiyla görusmeli.
Umit Bayezit
13-04-2009, 20:50
Önce bir öcümüzü alalım diyorsun yani.
Öpüşün barışın demiyorum ben ki önce özür dilesenler falan diyorsun. Söylediklerim bursa özeli için de değil tribünden yana olan herkes için,her taraftar grubu içindir.Bursaspor tarftarının diğerlerinden hiçbir farkı yok.Bursaspor taraftarının bize karşı beslediği duyguların,takındığı tutumunda hiç bir önemi yok.Bizi ilgilendirmez yani.Önemli olan bu konu ile ilgili ilkesel tavırdır.
ben öc alalım demedim şafak
bursaspor seyircisinden ''taraftar'' yaratmaya çalışmak abesle işgaldir
evet fiili olarak türkiyedeki sayılı taraftar gruplarından olduklarından her zaman ve her yerde bahsederdim
ancak taraftar beraberinde bir kültürüde sürükleyecek kaba tabirle racona dikkat edecek
gittiğim bir çok tribünde gördüğüm manzara aynı yüz hatlarından aynı duygunun yansıması oldu hep fark sadece renklerde, duygu aynı
ancak taraftar olarak adlandırmak için bir grubu; taraftar ruhunu, duruşunuda içinde barındırmalı diye düşünüyorum
ben aynı noktadayım
bayrak yakmak, forma yakmak taraftarlık değildir
saygısızlıktır meydan okumaktır
kapını çalana kapıyı kapatmak en hafif tabirle terbiyesizliktir
fb medyasının maya çalmaya çalıştığı gölün kenarında ya tutarsa diye beklemek safdilliktir. bekleme aziz bak işine iki yıldır yaptığın gibi çıkarsın İNÖNÜ ye yenersin bizi edersin şampiyonluktan yine, gücün yetiyorsa
saha dışına olay taşımaya gerek yok (buna bizim köyde elin şeyiyle.... derler)
bunlara bakıp galeyana gelmeyede gerek yok
yönetim açacaksa kapıları buyursun açsın
toshack geldi aklıma, hal öyle ki...
''bursaspor seyircisini stada alan ŞAMPİYONLUĞU verir'' gibi duruyor,
endişem ondandır.
öfkem yukarıda saydığım sebepten bir özür beklemek hakkım değilse
onada eyvallah.
Taylan Özgür Tan
13-04-2009, 23:13
haydi kartalım koyy bursaya da koyy !
Emre Yüksel
13-04-2009, 23:20
Yolumuza bakalım...
Alayına gitmeyelim önce kendimize gelelim.
Stressiz , heyecansız bir maç izleyelim.
Bursayada koyalım , geçelim.
Deniz Özdemir
14-04-2009, 00:36
Delgado bursankarayı çok sever,hiç boş geçmez o yüzden onun golü kesin..hatta ben ondan bu maç 2.yi bile bekliyorum:)
umarım bu maç kocaeli maçının ilk yarısı gibi olmaz.şampiyonluğu görmeden ölmek istemiyorum çünkü:)
Kartal'ıma bu önemli maçta sonsuz başarılar..
Osman Diler
14-04-2009, 02:10
Kartal şampiyon olsun
haydi haydi haydi
cümle alem .öt olsun
haydi haydi haydi :)
Hakan Kirezci
14-04-2009, 12:20
Süper Lig'de bu hafta İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının bugün yapılacak olan İl Spor Güvenlik Kurul toplantısı öncesi Yeşil-beyazlı taraftarlar bir araya gelerek mesaj yolladı.
Bursasporlu taraftarlar, "Takımımızı desteklemek istiyoruz. Bunu engellemesinler. Artık bu anlaşmazlık sona ersin" dediler. Yeşil beyazlı taraftarlar kuruldan çıkacak kararı beklemeye başladı.
Turkcell Super Lig'in 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor'un fanatik taraftarları, bu gün yapılacak İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı öncesi bir araya gelerek, bu toplantıdan olumlu kararların çıkmasını dilediklerini belirttiler.
İstanbul'a gidip takımlarının UEFA yolunda yanlarında olmaları gerektiklerini ve Beşiktaş ile aralarında olan husumetin bu maç ile sona erebileceğini belirten Yeşil-beyazlı taraftarlar, bu karşılaşmada örnek taraftar olacaklarının da sözünü verdiler.
"EFENDİ GİBİ TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM"
Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz yaptığı açıklamada, "Biz İstanbul'a takımımızı desteklemek için gitmek istiyoruz. Hiç bir ard niyetimiz yok. Aradaki bu husumet bitsin. Bizler İstanbul'a gidelim efendi gibi takımımızı destekleyelim. Onlarda istedikleri zaman Bursa'ya gelsinler takımlarını desteklesinler. Türk futbolundaki bu kara leke kalksın. Geçtiğimiz pazar günkü derbide olan çirkin olayların tersine biz İstanbul'da Bursaspor taraftarı olarak örnek olduğumuzu göstermek istiyoruz" dedi.
"İNSAN HAKLARINA BAŞVURACAĞIZ"
Taraftarlar derneği adına söz alan Selim Kurtulan ise, Bursaspor taraftarının örnek taraftar olduğunu, kendilerinin iyi yönlerinin gesterilmediğini belirtti.
Beşiktaş maçına alınmadıkları takdirde İnsan Hakları Mahkemesi'ne suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Kurtulan, "Bizim amacımız takımımızı desteklemek. Biz örnek bir taraftar topluluğu olmak istiyoruz.İstanbul İl Güvenlik kuruluna güveniyoruz, saygı duyuyoruz. Ama onlarda daha duyarlı daha anlayışlı olsunlar bizim amacımız sadece takımımızı desteklemek başka bir niyetimiz yok" diye konuştu.
Umit Bayezit
14-04-2009, 12:42
...
Utkan Çalışkan
14-04-2009, 12:47
bursaspor taraftarının tipik provakatör davranışlarda bulunacağını tahmin ettiğimden gelmelerini istemiyorum...iğne-çuvaldız ilişkisi ise bizde de bu tahriğe çabuk gelecek profiller var elbette...o sebepten gelmesinler...
maça gelince umarım hoca kocaeli'nin ilk yarısındaki sıkıntıyı aşacak bir kadro ile çıkar ve 0,5 olsun bizim olsun...
Hakan Kirezci
14-04-2009, 12:55
Ümit, haberi Sporx ten kopyaladım valla. Benim de tavrım gelmemelerinden yana çünkü olası bir provokasyonda Fenerbahçe maçını tehlikeye atabiliriz kaygısı taşıyorum.
Böyle kritik bir dönemde olmasak Şafak'ın söylediklerine birebir katılıyorum ama mevcut şartlar bu işi böyle olmaya zorluyor.
Madem böyle bir süreç başlatılmak isteniyor ama ilk kim adım atacak karar verilemiyor şöyle olur. Fikstür belli olmadan önümüzdeki sezon için her iki kulüp söz verir bu iş biter çok istiyorlarsa. İlk maç kimin sahasında olursa orada başlar gitme gelmeler.
İlhami Turk
14-04-2009, 13:07
Duran toplarda Romechenkoya dıkkat edelım yeter....2003 lu yıllarda G.antepte az canımızı yakmadı...
Ismail Hakki Demirel
14-04-2009, 13:19
Bursalılar insan haklarına mı başvurcakmış ? Allahınız varsa gidin bizim içinde başvurun bizimkilerd beşiktaşlı taraftarları almadı diyin.
Alayınız adam değilsiniz ulan... Gelip küfretcekler provoke edecekler sonra fener maçında seyircisiz oynayalım...
Umit Bayezit
14-04-2009, 14:06
Ümit, haberi Sporx ten kopyaladım valla. Benim de tavrım gelmemelerinden yana çünkü olası bir provokasyonda Fenerbahçe maçını tehlikeye atabiliriz kaygısı taşıyorum.
Böyle kritik bir dönemde olmasak Şafak'ın söylediklerine birebir katılıyorum ama mevcut şartlar bu işi böyle olmaya zorluyor.
Madem böyle bir süreç başlatılmak isteniyor ama ilk kim adım atacak karar verilemiyor şöyle olur. Fikstür belli olmadan önümüzdeki sezon için her iki kulüp söz verir bu iş biter çok istiyorlarsa. İlk maç kimin sahasında olursa orada başlar gitme gelmeler.
bende her aklı selim gibi bundan bahsediyorum üstad
kavga gürültü patırtı kime fayda sağlamışki (gerekirsede yapılır kar zarar hesabına bakmadan)
ama şartlar içinden çıkılmaz halde
demirören çözsün karıştırdığı yumağı bakalım
becerebilirse...
M.Ilke Bortacina
14-04-2009, 15:06
Hakan abi ve Ümit..
Bursanın tribünü bence gelmeli.. aslında bişi yapabileceklerinden falan değil ama, Adamlık ve taraftarlık nasıl olur, hem tüm memlekete, hemde bursanın tribündeki şeref yoksunlarına gösterebilmemiz açısından çok önemli.. He bu geri vitesmidir ? Asla değil.. Ancak şampiyonluğa giderken sağlam bir şekilde organize olarak, bahsettiğimiz şeref yoksunlarını umrumuzda olmuyormuşçasına davrandığımız vakit zaten olayı çözmüş olacağız.. üstüne üstlük bizim büyklüğümüzü her şekilde öğrenmiş olacaklar.. Beşiktaşın büyük taraftarınada zaten bu yakışır..
Biz enayimiz bu saatten sonra 3-5 çapulcuya şampiyonluk bırakalım :)
Bırakalım gelsinler..
Hakan Kirezci
14-04-2009, 15:16
Biz enayi miyiz?
Değiliz belki de o gün tribünde 10 000, İlke, 10 000 Ümit ve 10 000 Şafak olacağını bilsem alayı gelsin.
Ben bir kısım taraftara güvenemiyorum ama sen tribüncüsün, sana güvenmek zorundayım. Var demek bir bildiğin, bir güvencin.
Umarım dediğin gibi olur.
Deniz İpek
14-04-2009, 15:27
Bi terslik olmazsa bursalılar gelmiyor galiba.Biletix'de rakip takım biletleri yok çünkü.Takımlarını destekleyemeyeceklerini onlar da biliyorlar sırf Fenerbahçe maçında sahayı kapattırmak için gelmek istiyorlar.Maça gelirsek 2-0 alırız diyorum ama dikkatli olmak da fayda var UEFA için canla başla oynarlar bunlar..
Vatan Kaya
14-04-2009, 16:01
lütfen arkadaşlar fasulyeyi nimetten saydırmayalım... konuşmayalım bile buğsayı...
Mustafa Şengezer
14-04-2009, 17:12
hepsi zaten fenerli provake olmayalım ama bursayıda maça almayalım...
Hakan Kirezci
15-04-2009, 17:35
Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına Beşiktaş Kulübü adına asbaşkan Hüseyin Yücel, Bursaspor adına da kulüp ikinci başkanı Osman Çelik katıldı.
Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrasında Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, 19 Nisan Pazar günü BJK İnönü Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasına konuk ekip Bursaspor taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.
Namik Kartaloglu
15-04-2009, 19:01
Bu sevindirici haber.Final maclarini oynadigimiz bu son maclarda olasi olaylara mahal verilmedi en azindan. Kalsin gelecek bahara. Gelecek sezon ilk mac deplasmanda olsun dilegimle.
Samet Şaher
15-04-2009, 21:24
evet,nette gördüm sevindim açıkçası. bende arkadaşın dediği gibi gelselerdi elleri boş dönerlerdi diye düşünüyorum ama burada.çünkü o maç ortamında herkes böyle düşünse bile skorun gergin gidiceği vs . gibi konular düşünülünce böylesi daha iyi.seneye biz bursaya onlar buraya,adam gibi..
Safak Batman
15-04-2009, 23:58
Alen'in emniyet ziyaretini eleştiriyorsunuz ama aşağı yukarı aynı mantıkla hareket ediyorsunuz.
M.Ilke Bortacina
16-04-2009, 08:29
Alen'in emniyet ziyaretini eleştiriyorsunuz ama aşağı yukarı aynı mantıkla hareket ediyorsunuz.
Şafak hangi bakımdan ?
Pek anlam getiremedim dediklerine
Umit Bayezit
16-04-2009, 09:05
olaya herhangi bir taraftar grubunun kısıtlanması engellenmesi olarak bakmamalıyız dostlar
samimiyetinden asla emin olamayacağım bir bursaspor taraftarı var bu maç özelinde ve olay olması için elinden geleni yapan da önemli bir kitle var her iki camianın dışında
sağ duyunun asla hakim olamayacağından emin olduğum bir birliktelik bu şartlarda sağlanmaya kalkılırsa yarınlarda çözümün daha kolay olacağı günleride zora sokacak
bu anlamda il güvenlik kurulu ve yöneticiler mantıklı bir karar vermişler
şimdi anneler bacılar çocuklar tüm BEŞİKTAŞ sevdalıları haydi şenliğe haydi maça
sakin güvenli ve mutlu geçecek bir pazar gününde buluşmak üzere dostlar
umarım emniyette kendi üzerine düşen özrü dileyecektir o gün yada o güne kadar
sonra deymeyin keyfimize...
Mert Çakır
17-04-2009, 05:52
BAŞKANDAN MESAJ VAR :D
Taraftarlara seslenen başkan Demirören, şunları kaydetti:
''Sizlerin, dünyanın en büyük taraftarı olduğunuzu çok iyi biliyorum, çünkü ben de aranızdan yetiştim. O büyülü BJK İnönü atmosferinde sizlerin takımınıza ne büyük bir güç verdiğinizi defalarca yaşamış, en canlı şahidiyim. Hep birlikte mutlu sona varmamıza sayılı maçlar kaldı. Özellikle bunlardan son ikisi, kendi evimizde Fenerbahçe ve Galatasaray ile... Bu iki karşılaşmayı da sizlerin desteğini arkamıza alarak oynamak ve kazanmak takımımız için çok ama çok önemli. Bu nedenle sizlerden, maç boyunca sadece takımınızı desteklemenizi, rakip oyuncuların davranışlarında ve hakem kararlarında tepkilerinizi kontrol etmenizi ve her ne olursa olsun sakin olmanızı ve asla tahriklere kapılmamanızı istiyorum. Ben hepinizin sağduyusuna güveniyorum ve sizlerin birbirinizi de yanlış yapma konusunda devamlı uyararak takımınıza nasıl sahip çıkacağınızı çok iyi biliyorum. Bu hafta da mabedimiz BJK İnönü'den, Beşiktaşımız'ın adına yakışır örnek davranışlar sergileyerek, başımız dik çıkacağımıza yürekten inanıyorum.''
Erdal Kanlı
17-04-2009, 11:20
ArkAdAşlAr...
yapmamız gereken tek şey Beşiktaş'ımızı sonuna kadar desteklemek.
Ben inanıyorum ki sansarla dobermana koz vermeden bir engeli daha aşacağız.
Ekin Zaza Karatas
18-04-2009, 18:42
arkadaslar bu macin degeri 2 kat daha artti sivasspor berabere kaldi... yasasin lider Besiktas!!!
Akin Akoglan
18-04-2009, 19:09
sivasın berabere kalmasıyla bu maç arık dönüm noktası olacak bizim için
lider geliyor lider....
Berk Gökmen
18-04-2009, 19:10
biletler bitmiş ya kaldık karaborsaya...
Emre Ersoydan
18-04-2009, 20:32
ıns alrıız.artık kalbım dayanmıyo ya
Mert Kavak
19-04-2009, 00:42
maçı alır liderlik koltuğuna kuruluruz lig bitimine kadarda kimselere vermeyiz
Hüseyin Akartuna
19-04-2009, 02:33
İki tane açık bileti lazım,eskiydi,yeniydi farketmez,memleketten arkadaşlar açıkta kalacak,fazla olup da satmak isteyen varsa ulaşabilir mi?
0555 562 26 50
M.Ilke Bortacina
19-04-2009, 11:57
Lider geliyor lider... Alayına gider...
Uğurcan Erdem
19-04-2009, 12:32
Haydi kartalım liderliğe uçalım
Uğurcan Erdem
19-04-2009, 19:08
Atmosfer süper açıklar şimdiden doldu dışarsı da çok kalabalıkmış, büyük ihtimalle dışarda kalanlar olucak. Sanlı Sarıalioğlu da bahsetti, Bursa taraftarı alınmıycaksa neden rakip taraftar tribünü boş duruyor? Hadi boş durdu yanında güvenlik boşlukları var. Bunun anlamı nedir ya?
Namik Kartaloglu
19-04-2009, 19:33
http://www.justin.tv/powerzone
Deniz Özdemir
19-04-2009, 19:47
Namık abicim açamıyorum ben bu linki
Ekin Zaza Karatas
19-04-2009, 19:59
arkadaslar bi link atsaniz benim bildigim yerlerde acilmiyo off ya !_sinir_!
Namik Kartaloglu
19-04-2009, 20:03
http://www.justin.tv/bjkferdi
Hakan Kirezci
19-04-2009, 20:05
http://www.ligtv-izle.tv/2008/10/lig-tv-izle.html
İlk 5 dakikada takarız bir tane...
Ekin Zaza Karatas
19-04-2009, 20:11
acilmiyo abi hicbiri deli olucam ya!
Barış Ulusoy
19-04-2009, 20:23
http://www.justin.tv/bjkferdi
burdan izliyorum bende güzel görüntü cok takılmıyo
Ekin Zaza Karatas
19-04-2009, 20:26
acilmiyo orasida ya ;(
Hakan Kirezci
19-04-2009, 20:31
acilmiyo abi hicbiri deli olucam ya!
Verdiğim linkte açıklanan DNS ayarlarını yap açılır.
Namik Kartaloglu
19-04-2009, 21:07
http://macmanyagi.blogspot.com/2009/03/gunun-mac-match-of-day_20.html
zaza buraya bak eger cikmadiysa
Demir Han
19-04-2009, 21:37
Durum pek parlak değil ancak Bobo takarsa olur ama ..of of ne sıkıntı yine ya
Demir Han
19-04-2009, 21:47
Ya bu fırsat kaçar mı hafta sivas-ts var kazan bitir bu işi ama illaki zor olacak
Demir Han
19-04-2009, 21:47
Takımın renkli bir forvete ve iyi bir 10 numaraya olan ihtiyacı iyice açığa çıkmıştır
Demir Han
19-04-2009, 21:51
yine gol yemememek için sahaya çıkmış klasik bir ES takımı adamlar 11 kişi hala gol aramıyorlar...
Sezen Gunduzalp
19-04-2009, 22:03
Deniz çoban evine gideme inşallah!
Namik Kartaloglu
19-04-2009, 22:05
biz ne zaman 11 kisiyle bitirecegiz önemli maci ? 10 kisi kalan Besiktasimi kutluyorum. sahada bos gezen yoktu herkes birseyler yapmaya calisti.
Demir Han
19-04-2009, 22:07
Bir kez daha ES başta olmadığı için mutlu oldum.Umarım bu akşam iki takım arasındaki darkı 10 kişiye 11 kişi iken artık inkar edilemeyecek kadar net görmüşlerdir.Allah bizi kendisinden kurtardı ya...Önümüzde sadece bir maç var o da GS maçı gerisi hikaye haftaya lideriz
Tumay Dogan
19-04-2009, 22:08
o hakemi tokatlamadılar ya sahada....büyük başarı...
Demir Han
19-04-2009, 22:08
Hakem ne yaptı ben göremedim açıkçası
Erdal Taşdemir
19-04-2009, 22:09
ibrahim toramanın 2. sarısı bana pek adil gelmedi.
tff sitesinde şöyle diyor :
Topu Elle Tutmak:
Topu elle tutmak, oyuncunun eli veya kolu ile topa kasti olarak
temasını içerir. Bir ihlal olup olmadığı konusunda hakem aşağı-
dakileri göz önüne almalıdır:
• Elin topa doğru hareketi (topun ele doğru hareketi değil).
• Rakip ve top arasındaki mesafe (beklenmeyen top).
• Elin pozisyonu mutlaka bir ihlalin olduğu anlamına gelmez.
• Elde tutulan bir cisim ile (giysi ve tekmelik vb.) topa dokunmak
bir ihlal olarak değerlendirilir.
• Atılan bir cisim ile (ayakkabı ve tekmelik vb.) topa vurmak bir
ihlal sayılır.
Disiplin Yaptırımları:
Bir oyuncu, kasıtlı olarak topu elle tuttuğu veya oynadığında
sportmenlik dışı davranıştan dolayı ihtar verilmesi gereken
durumlar vardır. Örneğin, eğer bir oyuncu:
• Kasti olarak ve açık şekilde bir rakibin topa sahip olmasını
engellemek için topu elle tutarsa.
• Kasıtlı olarak topla elle oynayarak gol atmaya çalışırsa.
Ancak, topla kasıtlı olarak elle oynayarak bir golü veya bariz gol
şansını engellerse, bu oyuncu oyundan ihraç edilir. Bu ceza,
oyuncunun kasti olarak topla elle oynama hareketinden dolayı
değil fakat golün atılmasını engelleyen kabul edilmez ve adil
olmayan müdahaleden kaynaklanmaktadır.
Bence ne golü engelledi nede kasti bir şekilde eline aldı topu.
Sezen Gunduzalp
19-04-2009, 22:13
Hakem ne yaptı ben göremedim açıkçası
toramanın pozisyonu doğruydu.
Ama kritik yerlerde vermediği fauller ? bobo ya kart verdiyse neden bursaspora da kart vermedi ?
Maçı tekrar izlersen fark edebilirsin.
Ismail Hakki Demirel
19-04-2009, 22:15
Öncelikle Takımdan Başlayalım,
Bugün sahada sanki lige havlu atmış bir takım vardır özellikle son 15 dk(tamam 10 kişiydik ama) hiçbir baskı kuramadık ve peşpeşe 3 korneri biz yedik, atmamız gerekirken!!! İ.Toraman'ın bir suçu yok kanımca , orda hakemin yorumuydu hadi eyvallah dedik ama bu seferde Ö.Erdoğan 2.yarıda topu eliyle oynadı Sarı Kart Nerede ? Sonra Bobo Hakem'i aldatmaya yönelik hareket diye sarı kart yedi , Peki Bütün sezon yatan ve Bizim Maçta (niyeyse) coşan G.Koreli kendini tam 2 defa ceza sahasında yere bıraktı , FAULSE VER PENALTI, YOK DEĞİLSE BAS SARIYI !!! Niye tırstın ERMAN abiniz mi Kızdı yoksa şilt mi takcak Sana !!!
Artık herkes anlasın, Bizim Dostumuz yok düşmanımız çok , Kimse İstemiyor şampiyon olalım ...
2003-2004 sezon'u Şansal Büyükağa " Hocam beşiktaş böyle giderse Ekmeğimizden Olacağız" O gün bugündür yediğin Tüm ekmekler Boğazına Dursun Zehir Zıkkım Haram olsun !!!
Sürç-i Lisan Ettiysek Affola ...
Sezen Gunduzalp
19-04-2009, 22:15
Ernst ve Yusuf' a yapılan ard arda fauller.
Tek tek sıralamayım şimdi.
Hakan Kirezci
19-04-2009, 22:20
Yav tutun ki bu hafta Sivas'ta biz de kazandık... Aynı şey.
Hem Trabzon'un Sivas'a 4 puan yaklaşması açısından belki iyi bile oldu bu haftaki sonuçlar. Şimdi Şampiyonlar ligini daha net görmeye başladı Trabzon.
Bu mücadele bizi şampiyon yapar merak edilmesin.
Umit Bayezit
19-04-2009, 22:24
ben 2 hafta öncesinden beri aynı şeyi söylüyorum
kocaeli bursa ve ankaragücü maçlarından alınacak 7 puan bizi şampiyon yapar
puan kaybınıda sivasla vs. ilgilenmeden ne halt ettiklerine bakmadan bu maç için düşünmüştüm ısrar ediyorum ankaragücü maçını kazanamamız halinde ŞAMPİYONUZ...
ama şunu söylemeden tekrar hatırlatmadanda edemeyeceğim
sahaya yüreğini tekmeye kafanı koyacaksın ki ŞAMPİYON olasın
bravo gökhan zan
sözüm diğerlerine
ekreme ısrarla!!! sabreden mustafa hoca'ma da
ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ, FARKINDAMISINIZ...
Sezen Gunduzalp
19-04-2009, 22:26
Şampıyon olup olmamak umrumda değil Hakan Abi artık taraflı çifte standart hakemlerden gına geldi Beşiktaşımın hakkının yenilmesinden gına geldi....
Ertan Eylem
19-04-2009, 22:27
Ernst ve Yusuf' a yapılan ard arda fauller.
Tek tek sıralamayım şimdi.
Sezen Kardeşim sırala-sırala bitmiyor, herhalükarda Fabian ın inanılmaz hırsı,3 kişilik oyunu tüm takımda vücut bulursa, Hakemide -medyayıda-federasyonu da yenerek şampiyon oluruz!!!
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:28
Ben takıma çok kızmıyorum 10 kişi elinden geleni yaptılar bence. hakem soyadının mesleğini yapsın orda başarılı olacaktır eminim. ama bu maç şunu gösterdi bu takım bu sene ŞAMPİYON[
Cem Ozel
19-04-2009, 22:29
şampiyonluk istiyoruz evet ama evimizde deplasmanı yaşıyoruz resmen. nedir bu hakem faciaları. Tezgahtan bahsedenler bu maçı izlemiştir umarım.
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:32
bu arada ermanı izliyosanız hakem eyyam yapmadan ''adam gibi yönetmiş'' maçı
Ismail Hakki Demirel
19-04-2009, 22:32
İzlemiştir Cem abi hemde gerile Gerile...
Ismail Hakki Demirel
19-04-2009, 22:33
bu arada ermanı izliyosanız hakem eyyam yapmadan ''adam gibi yönetmiş'' maçı
Onun Adam Kiriteri farklı tabi !
Ertan Eylem
19-04-2009, 22:35
Şimdi trt 1 i izliyorum M.Demirkol ve Hakan Şükür Bobo nun sarıkart gördüğü pozisyon kesin penaltı diyorlar.
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:35
aynen katılıyorum ismail mesela vermediği bir penaltı var o penaltıyla beşiktaş şampiyonluğu kayderse dopermenla bu deniz çoban rahat uyuyacaklarmı cok merak ediyorum
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:37
Şimdi trt 1 i izliyorum M.Demirkol ve Hakan Şükür Bobo nun sarıkart gördüğü pozisyon kesin penaltı diyorlar.
ertan abi doperman deyil dedi kesin deyildir hakanla mehmet bilmez bu işi
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:38
dikkat edin
İkinci yarının başlarında 18 içinde Delgado'nun şutunda Ömer Erdoğan'ın topu koluyla bloklamasını kim tartışacak acaba..
hadi bakalım
Ertan Eylem
19-04-2009, 22:39
ertan abi doperman deyil dedi kesin deyildir hakanla mehmet bilmez bu işi
Açıkçası bu Dobiş çok kaşınıyoda Bizde işyok.!_sinir_!
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:43
abi ermana küfür edecem ya sinirimden cıldırcam o görüntüye göre burdan ahkam kesemem diyo söylediğim posizyona allah belanı versin senin ya
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:45
verse birşey yapmazsın ama vermemesi lazım diyo ya allah bin türlü belanı versin senin ne desem az sana lanet olsun
Hakan Kirezci
19-04-2009, 22:47
Haftaya Sivas-Trabzon maçının hakemini görmeden bunlara birşey demeyin derim ben.
Ankara'dan lider dönüp İnönü'de GS maçında tur atacağız inanın.
Ben de o maçta olacağım mabedimizle vedalaşmak için.
Umit Bayezit
19-04-2009, 23:02
Haftaya Sivas-Trabzon maçının hakemini görmeden bunlara birşey demeyin derim ben.
bekliyoruz üstad...
maaile (HALKIN TAKIMI)
Ahmet Durmaz
19-04-2009, 23:05
Hakemin bu maçla ilgili hataları; verdiği ve vermediği kararları bir yana bırakıyorum.. hepsi apaçık ortada..
ama şu ibrahim toraman ne kadar (...!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! ...) bir adamdır. senin zaten sarı kartın var; o elini ne sokarsın oraya; bunun hakkında hiç mi bişey söylemezsiniz??? şampiyonluğa giden bir takımda bu kadar aptalca( ki 1 adet görmşsün) sarı kart görüp oyundan atılan ve takımın liderliğine malollan bir oyuncu olbilir mi??!! ve bu maçı alsaydık takıma getireceği morali şevki düşünce çıldırıyorum.. yazıklar olsun sana ibrahim toraman. baki de atılıyordu ama hiç değilse adama müdahale yapıp sakatlıyordu :D
bırakın hakem hatalarını; bugün bize karşı olur, yarın lehimize olur; gerçekten bu maçı kaybettiren ( bu puan durumu için 1puan -2dir) ibrahim toraman. ELİnden geleni fazlasıyla yaptı...
gerçekten helal olsun sana!_gel_! !_gel_! !_gel_!
Ertan Eylem
19-04-2009, 23:07
Fener maçına gelmiyomusun Hakan Abi?
Murat Aru
19-04-2009, 23:13
Semt kalabalık parklar dolu sıtat anababa günü oturacak yer yok ayakta duracak yerde yok. Bugün çok istenen bir galibiyet, gelemeyen sevin.
Gerilime ve üzüntüye dayanamayıp ağlayan yavru kartallar.
Bursa Spor futbol katilidir okadar.
Buda Ertuğrul sağlamın ve Hakemin etkileri çok büyük.
Beşiktaş futbolcusu basmasa utanmasalar kendi sahalarında 40 dk top çevirirler.
Neyse liğ biraz daha sıkıştı. Hesap kitap yapma zamanı.
Bİzim tek hesabımız bütün maçları almak olmalı.
Hakan Kirezci
19-04-2009, 23:14
Fener maçına gelmiyomusun Hakan Abi?
Belli mi olur Ertan? Hayat bu.
Ben Ankara turnesine kadar 2. sırada kalmayı tercih ediyordum. Şimdi lider olup Sivas'ın stresini yüklenmek ve tekrar ikinciliğe düşmek ihtimali hiç hoş görünmüyordu açıkçası. Bu nedenle çok üzülüyorum ama çok takmıyorum.
Deniz Özdemir
19-04-2009, 23:35
deniz çobanı çok iyi takip ettiğim için ankarada ki her maçına gitiğim için bu maçı nasıl yöneteceğini az çok biliyordum..bizim maça atanmadan önce de söylediğim şey bu adamın nasıl süper lig olduğuydu..hakem hatalarının bazılarını anlıyabiliyorum evet ama bu adamın yaptıklarını anlayamıyorum..fazlasıyla kötü..çapı ne bu maçı yönetebilecek ne de süper ligde hakem olacak nitelikte değil...böyle bir maçta görev verilmesi son derece yanlış..
takıma gelecek olursak ilk yarıda hayal kırıklığı yaşadım ama 2.yarı gerçekten iyi bir Beşiktaş izledim.keşke 10 kişiyle yapılan bu mücadelenin sonunda gol de olsaydı..bu beraberlikle çok da bişey kaybetmiş değiliz aslında.önümüzde çok daha önemli maçlar var.ankaraspor maçına gelene kadar yenilmememiz lazım.eskişehir bu hafta yenildiği için bizim maça çok daha hırslı hazırlanacaklar.işte o maçın telafisi yok bizimde o maçta puan kaybına tahammülümüz yok...benim hala umudum var...
Taylan Özgür Tan
19-04-2009, 23:42
hakemi allah belasını wersin tam bi saçmalıktı kararları..bursayada helal olsun ancak bu kadar top oynamadam futbol maçı yapılırdı walla rezillikleri tavandı bu maçta hepsini tebrik ediyorum..futbolu katletmede üstlerine yok doğrusu !!!
Ismail Hakki Demirel
19-04-2009, 23:42
Taraftarları neydi takımları o olsun !
Taylan Özgür Tan
19-04-2009, 23:45
her harekette yerdeydi adamlar resmen yerde bitirdiler maçı we hakemde ısrarla bu olaylara göz yumdu tezgahın kralı wardı bu akşam inönüde yazıklar olsun ya !! ayıbtır gerçekten !! we gülünç olan birşey daha war uzatma dakikaları 3 dakikaydı bu kadar zaman geçirmelere rağmen.. yeter ulan ! ! !
Mert Kavak
19-04-2009, 23:48
kötü bi gün geçti dedim bari beşiktaşım sevindirsin oda olmadı kartalın canı sağolsun hiç bir kupa hiç bir zafer beşiktaştan büyük deil varsın olmasın ne çıkar hakeme gelince onun ben taaaa ... anlayan anladı:D
Taylan Özgür Tan
19-04-2009, 23:49
sewinmek için sewmedik ! ama gelin görünki insan bunca emeğe üzülüyor bu yapılan şerefsizliktir ya !!
Murat Aru
20-04-2009, 00:03
Erman ve şansal Beşiktaş taraftarına saldırmaya devam ediyor.
Sahiplerinin sesleri aldıkları paraların hakkını vermeye devam ediyorlar hala....
Ufuk Biyik
20-04-2009, 00:08
Demekki para böyle birşey murat abi yok seyirci varmışmışta ermana bilmem ne demişmişte insanın sinirini zıplatıyolar paranın uşağı gökkuşağı çocukları sizi
Nilay Yılmaz
20-04-2009, 00:27
"paranın uşağı gökkuşağı çocukları sizi"
bu lafı tuttum ufuk ağzına layık. Deniz çoban bu gece vermediği penaltı kararı ile acab nasıl yatağında rahat ve vicdanı tam uyuyacak merak ediyorum.
Mustafa Şengezer
20-04-2009, 11:45
biz ne zaman 11 kisiyle bitirecegiz önemli maci ? 10 kisi kalan Besiktasimi kutluyorum. sahada bos gezen yoktu herkes birseyler yapmaya calisti.
ilk 7 sıradaki takımlarla 11 maç oynadık sadece kayserisporu zorla 1-0 yendik.böyle dengesiz bir takım görmedim hayatımda.iyi oynamadılar abi kusura bakma.hakeme birşey demiyorum zaten.yeneceksek hakemleride yenmeliyiz.ama zor gibi çünkü yönetim sıfır...
Mustafa Şengezer
20-04-2009, 11:49
bu arada trt 1 deki yorumcular lig tv ve futbol faşisti rıdvan dilmene lanet olsun diyorum başka bişey demiyorum.ya istanbuldakiler şöyle güzel bir pankart açsınlar bu rıdvan için yahu.fenerli yorumcu bizim maçı yorumlamasın.şerefsizler...herkes bjk ye karşı ÇARŞI da onlara KARŞI...
Cem Ozel
20-04-2009, 12:00
"paranın uşağı gökkuşağı çocukları sizi"
bu lafı tuttum ufuk ağzına layık. Deniz çoban bu gece vermediği penaltı kararı ile acab nasıl yatağında rahat ve vicdanı tam uyuyacak merak ediyorum.
Adım gibi eminim aldıkları emirleri yerine getirdikleri için huşu içinde uyuyorlardır.
Ne yazıkki hakemlerimizin çoğunda iyi niyet insanlık ve vicdan bulunmamakta.
Murat Ödemiş
20-04-2009, 12:07
kutlu doğum haftasında lider olamadık
Namik Kartaloglu
20-04-2009, 17:23
Hakem Penalti vermeyi unutmusmusssss
Akin Akoglan
20-04-2009, 19:41
şampiyon olacağız bu sene
Eren Yetis
20-04-2009, 23:31
Teşekkürler Toraman 2 sene önce olduğu gibi şampiyonluk yolundaki takımını eksik bıraktın.Tribün olarak iyi değildik,hakem tam etki altına girmeye başladığı anda ilk yarı bitti.
Utkan Çalışkan
21-04-2009, 12:26
yine de güzeldi yaşanılan...
parkların hepsi dolmuş adına bakılmaksızın...şairi ağası yanyana üçlü çekiyor...
aşağıdan birdenbire yolu kapatmış yüzlerce taraftar geçiyor...
şairde demlenen tayfa kaldırımdan yürüyenle hafiften dalga (!) geçiyor...
kızarmış gözlerle bakılan saat yediyi çeyrek geçiyor...
tribün girişindeki polisler birden hazırola geçiyor...
anlıyoruz ki arkamızdan sağlam bir kelle geçiyor...
mustafa denizli sanki ilk yarı bizle dalga geçiyor...
tuvalete inerken önümden che atkılı dostlar geçiyor...
beşiktaş 10 kişiyle saldırırken zaman çabuk geçiyor...
son düdükten hemen önce aklımdan hakemle ilgili sözler geçiyor...
26-27 derken ne de hızlı mevsim geçiyor...
en güzeli şairlerde Muratla,Süleymanla yapılan sohbetti...gerisi hikaye...
Safak Batman
22-04-2009, 15:51
yenseydik eğer daha deli akacaktı damarlarımızda ki kan..
mutluluktan coşacaktı içimizdeki volkan..
ne güzel de yükseliyordu ;
tezahüratlar,
marşlar
sokaktan,
parktan,
sonu hüzünle biten o güzel günü ne güzelde anlatmış Utkan Çalışkan
:)
Mert Kavak
22-04-2009, 19:58
şafak abide şair olmuş:)
yensek güzel olucaktı artık galibeyettenbaşka sonuca tahamül yok çok zaman geçti şampiyon olma sırası bizde
Utkan Çalışkan
23-04-2009, 14:01
ah birde şairlerde her tanışmada "pardon isim neydi" diye sormasan
bir gün "aaa Utkan dimi" diye hatırlasan
ne güzel olacak Şafak Batman :)))))
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.