Orijinalini görmek için tıklayınız : Üç Maymunu Oynayacak mısınız?Sayın Federasyon!!!
Ertan Eylem
12-04-2009, 21:08
**** ve fener arasında yaşanan rezaletin cezası ne olacak?Bu 2 küçük takıma verilecek cezalar küçüklükleri oaranında mı? yoksa adilane mi olacak? merakla bekliyoruz.Bize gelince şahin onlara gelince karga olan sayın federasyon yetkilileri bu durumda yine 3 maymunu mu oynayacaksınız? sizi izlemeye devam ediyoruz.
Ertan Eylem
12-04-2009, 21:14
Şimdi izledim adnan polat rezili ''iki takımı devre dışı bırakmak adına gereken herşey yapıldı'' diyor cinlerim ayağa kalktı yahune iğrenç bir adam bu ya ....
Namik Kartaloglu
12-04-2009, 21:16
Kolpa BASIN alin GUZIDE TAKIMLARINIZI BASINIZA CALIN! Rezillik izletmeye devam edin. 110 milyon euroluk Galatasarayiniz 101 Milyon euroluk Fenerbahcenizin yaptiklarini deve kusu oldugunuz icin görmeyin daha. Erman Toroglu Sansal Buyuka siz halen kanalinizda hokkabazliginiza devam edin. Guzide takimlarinizi kayirin. Türbün facisai yasatacaksiniz haberiniz yok.
Bu sevdadan vazgecersek allah belamizi versin sarkimizi bir yemin bir tutku degil de kuffur sayin siz. Alisamiyendeki Saracoglundaki kufurleri de meseye yagmur yagmis kabul edin. Iki yuzlu hokkabazlar iki yuzlu dalkavuklar olmaya devam edin siz.
Murat Aru
12-04-2009, 21:20
Şimdi,
Futbolu Endüstrileşmenin pençesinden kurtaramayacağımız kesin.
Türkiyede de çılgınlaşan bu endüstriyel futbolun, 2 büyük yaratıp parayı cukka yapma derdine düşme tarihleride baya bir eski.
Bu 2 renkli takımın Medya ve Futbol Fedarasyonunun ayaklarını hepimiz biliyoruz. Bir şampiyon olacaksa, başarı gelecekse bu 2 takımdan gelmesini sağlamak için bütün olanaklarını kullanıyorlar.
Olanaklar:
1. Futbol Federasyonu.
2. Merkez Hakem Kurumu.
3. Medya (görsel ve yazılı medya)
4. Milli takım - Fatih Terim.
5. Şu malum Futbolun Disiplin kurulu.
6. Emniyet.
7. Siyasi İktidar.
8. Kapital sahipleri.
Bu yukarıdaki kuruluşlar bütün enerjileriyle bu 2 kulübe çalışmaktadırlar.
Bugün bu kurumların 2 takımının maçı vardı. Bütün rezillikleri ve pislikleriyle yeşil sahadaydılar. Ne bir ceza alacaklar ne bir yaptırım olacak göreceksiniz. Medya sadece reyting uğruna dans edecekler ve emin olun bu maçın suçlusu Beşiktaş olacak!!!
Lig tv yi açtım şimdi Ermanla Şansal maçta yaşananları konuşuyorlar.
Erman yorumuna şöyle başladı, "geçen hafta beşiktaş taraftarı yolu kapadı polisi dövdü...." ebelek gübelek!!!
Bu çarkın dişlilerinden sıyrılıp hepsinin yüzüne tükürebilmenin yolu bu şerefsiz liğde şampiyon olup Tüm Türkiyeyi yakmak olmalıdır. Her ne kadar beni bu salakların toparlanıp cirit attıkları ligin kupası ilgilendirmesede. Bu acınası embesillerin gözüne, alınan o kupayı sokmak birazcık ruhumu rahatlatacaktır.
Türkiye'de ki bu çöplüğün kokusuna dayanamayan bir taraftar........
Ertan Eylem
12-04-2009, 21:29
Şimdi,
Futbolu Endüstrileşmenin pençesinden kurtaramayacağımız kesin.
Türkiyede de çılgınlaşan bu endüstriyel futbolun, 2 büyük yaratıp parayı cukka yapma derdine düşme tarihleride baya bir eski.
Bu 2 renkli takımın Medya ve Futbol Fedarasyonunun ayaklarını hepimiz biliyoruz. Bir şampiyon olacaksa, başarı gelecekse bu 2 takımdan gelmesini sağlamak için bütün olanaklarını kullanıyorlar.
Olanaklar:
1. Futbol Federasyonu.
2. Merkez Hakem Kurumu.
3. Medya (görsel ve yazılı medya)
4. Milli takım - Fatih Terim.
5. Şu malum Futbolun Disiplin kurulu.
6. Emniyet.
7. Siyasi İktidar.
8. Kapital sahipleri.
Bu yukarıdaki kuruluşlar bütün enerjileriyle bu 2 kulübe çalışmaktadırlar.
Bugün bu kurumların 2 takımının maçı vardı. Bütün rezillikleri ve pislikleriyle yeşil sahadaydılar. Ne bir ceza alacaklar ne bir yaptırım olacak göreceksiniz. Medya sadece reyting uğruna dans edecekler ve emin olun bu maçın suçlusu Beşiktaş olacak!!!
Lig tv yi açtım şimdi Ermanla Şansal maçta yaşananları konuşuyorlar.
Erman yorumuna şöyle başladı, "geçen hafta beşiktaş taraftarı yolu kapadı polisi dövdü...." ebelek gübelek!!!
Bu çarkın dişlilerinden sıyrılıp hepsinin yüzüne tükürebilmenin yolu bu şerefsiz liğde şampiyon olup Tüm Türkiyeyi yakmak olmalıdır. Her ne kadar beni bu salakların toparlanıp cirit attıkları ligin kupası ilgilendirmesede. Bu acınası embesillerin gözüne, alınan o kupayı sokmak birazcık ruhumu rahatlatacaktır.
Türkiye'de ki bu çöplüğün kokusuna dayanamayan bir taraftar........
Sevgili Murat yazının altına imzamı atar ve eklerim:bu düzeysiz, kalitesiz, insanlıktan nasiplenememiş insancıklardan oluşan takım, yönetim,federasyon,iğrenç ötesi medya v.s....den oluşan bu endüstriyel batak inan mide bulandırıcı.NAMERT DOSTUN OLACAĞINA MERT DÜŞMANIMIZ OLAYDI, KEŞKE ADAMLAR .....neyse arife tarife ne hacet.
Hakan Kirezci
12-04-2009, 21:33
Türkiye liglerinde yeralan bütün takımlar önümüzdeki sezondan itibaren bu iki mikrop odağıyla oynayacağı hiçbir maça çıkmasınlar.
Her maçı içeride, dışarıda hükmen 3-0 bunlar kazansın
Sezon sonunda elde edecekleri 99 ar puanın dengesini kendi aralarında oynayacakları maçlarla bozan şampiyon olup gitsin.
Futbol bunları yok saysın ve biz kendi işimize bakalım.
Acaba bu durumda yayıncı kuruluş ne yapardı bunu çok merak etmekteyim.
Ertan Eylem
12-04-2009, 21:35
Hakan Abi bunlar yayıncı değil mayıncı kuruluş en kalleşinden ....
Metin Yalçınkaya
12-04-2009, 21:56
Bugün ki seyrettiğim maç iğrençliklerle dolu olan bir maçtı.Ne kadar eyyamcı çirkef olan varsa hepsi bu renkli kulüplerde gözler önünde bütün marifetlerini seyrettirdiler.Merak ediyorum ve bekliyorum bakalım maçın başından beri durmadan küfür eden,maç esnasında meşale yakan sahaya sürekli yabancı madde atan oyun içinde sürekli ortamı geren bütün yaratıklar ne kadar ceza alacak.Bizim meşale show için söylemediklerini bırakmayanlara bu olanlara neler söylecek gerçekten çok merak ediyorum....
Samet Şaher
12-04-2009, 22:47
Bunlara ceza gelmezse ki tahminim sadece küçük miktarda bi para cezası gelir gerçekten iğrençlik olur.
maçı izlerken çok güldüm
ama bi yandan da iğrendim.
izlerken rahat mıyıdm hayır,berabere bitti çok hoş oldu.
ama bu kadar olmaz cidden.
biz dışarıda meşale shovumuzu yaparız ona bile laf yaparlar,
bu adamlar içeride kaç tane meşale yaktılar ,
sahaya bile attılar ,
bize joplarla müdahale eden polisler neredeydi bugün ?
adnan polat lavuğu da hale konuşuyor..
baroş elle atarken lincoln kendini yere bırakırken neden siz aşşağa çekilmiyordunuz böyle açıklamalar yapmıyordunuz ? neden mi ? sizde ne haysiyet ne gurur var !
Namik Kartaloglu
12-04-2009, 22:53
http://img22.imageshack.us/img22/8360/20090412tribuncokme1.jpg
Namik Kartaloglu
12-04-2009, 23:20
Simdi masal saati, Uyu Turkiye! Masali okuyan Doberman Toroglu ve masal arasinda hi hi ile eslik eden Sansal BuyukA. Iki kadin otobuste gidiyormus Alisami stadinin önune gelince uzerlerinde Fenerbahce formasi olan kisileri otobuste görunce camlari indirmislermis.. ve otobusu sallamaya baslamislarmis. Masalin esas kismi Olayi gören IKI POLIS kosarak engellemeye calismis. Simdi bu DEV derbideki guvenlik neredeydi? Halen Besiktasi mi kusatiyorlardi, olasi dusman ulke askerleri taruza gececek diye? Galatasaraylilarin mesale yakmalari yasldi degilmi? biz sahanin disinda yapmistik, taruza ugradik. GS saha icinde yapti kuzu kuzu izledi Cerahat bey. Saha catisi halkin ustune yikilacakti ciplak gözle sallandigi görunuyordu, cerahat bey izledi.
Cem Ozel
13-04-2009, 07:39
dün herşeyi ayan beyan izledik. saha içerisinde ve tribünlerde olanlar için ufak bir ceza alacaklarını düşünüyorum. her ne kadar görmemek için uğraşsalarda olanlar "kör gözüne parmak"tı. bu sebeble ufak bir ceza verirler iki klübede. benim merak ettiğim Fb ve Gs ceza aldığı için bize de ne ceza verecekleri.
Neyzen Ünal
13-04-2009, 13:27
federasyonun elinde oynanacak maymun kaldımı acaba.şimdi bi şey diyecem ayıp olacak.başka şeyler bulun ulan oynayacak.
Namik Kartaloglu
13-04-2009, 13:51
http://img11.imageshack.us/img11/1912/1239608478samet.jpg
Galatasaray taraftarinin attigi Kanyak sisesi görunumunde pamukla tercumanin kafasi yarildi.
Neyzen Usta uzulme sise bosmus.
Ethem Kelmendi
13-04-2009, 14:20
yeter artık ****rasyon
bazılarını kollamayı bırakda işini yap!
(a pardon bunların işi zaten **** ile ****yi kollamak değilmiydi:))
bu arada ahmet çakar bua ralar yine vurulursa demedi demeyin:D
Neyzen Ünal
15-04-2009, 02:36
namık hocam eğer dolu deseydin zaten şimdi oraları bertaraf edip yakmaya gidecektim.zaten gecenin bir vakti olmuş.kim ne anlıycak.
gelelim ceza konusuna.....
güvenilir kaynaklardan aldığım son haberlere göre(lütfen itimat ediniz)
ebedi rezaleti yaşatan bu her iki klübede ağır cezalar geliyor.her iki kulüpte bundan gayrı çimenler üstünde güvercin takla ve uzun eşşek oynamayacaklarmış.
volkan ve sabri efendilere ise tek ayak üstünde 1 dk durma yasağı geliyor.semih le arda beylerede birbirlerine misafirliğe gittiklerinde yemek yapma cezası gelecek.
en ağır ceza ise luganoya geliyor.çok ağır bir şekilde azarlanacak evladım bak bu son olsun sen misafir sayılırsın uslu çocuk ol denilecek.cezaların en büyüğü ise bu yorumu yapan bendeniz acizane neyzen e geliyor maalesef.tüm bu olanlara dayanamayıp intihar etmek isteyen bendeize ise yeryüzünde ilk defa uygulanacak ceza geliyor arkadaşlar...
İNTİHARA TEŞEBBÜSTEN İDAMLA YARGILANACAKMIŞIM...
varın gayrısını siz anlayın.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.