Orijinalini görmek için tıklayınız : Nobre 3 Hafta yok
Ufuk Biyik
19-04-2009, 22:29
Şansalın kulağına seslenen ender nobrenin 3 hafta oynayamayacağını söyledi.
nobreyi görenler zor yürüdüğünü söylemiş.
Not:Endere bunu söyleyen nobrenin kendisi
Gecmiş olsun nobre kötü zamanda oldu
Uğurcan Erdem
19-04-2009, 22:32
Bu maç sezon boyunca en lazım olduğu maçtı
Ahmet Durmaz
19-04-2009, 22:55
başımızdaki tiviti nin halt yemesi; onlarca borcun altına soktu takımı; boske'ye o kadar tazminat ödedik; takımın dengeleri bozulmasın diye 3 kuruşun hesabını yapıyor adam.
bırak ulan bunları; oynuyor işte adam, bi nebze olsun paskallık var adamda. parayı harcayacaksan bçyle işlere harca. adamın aldığı alacağı her kuruş anasının ak sütü gibi helal olsun.
bu arada adam profesyonel, geçimini futbolla sağlıyor adam; bu tip şeyler yapması da gayet normal.
Akin Akoglan
20-04-2009, 18:31
sezon boyunca nobreye en çok ihtiyaç duyacağımız dönemde çok kötü oldu
Ercan Kartal
20-04-2009, 19:02
benim kafamin basmadigi baska bir sey var
adam takir takir top oynuyor diyoruz ki profesyonellik geregi
adam bir mac oynuyor bir mac oynamiyor devletten maasli memur gibi bir asist ,frikik filan idare ediyor ona da profesyonel damgasi vuruluyor .
adam yas 19 ken kicini yirtiyor yas 21de yurumeye dermani kalmiyor profesyonelligi ogrendi diyoruz
bu prof luk ne menem bi seymis ben anlamadim
futbolcu para icinmi oynar , taraftar icinmi , kendisi icinmi klubu icinmi bilen beri gelsin
Ahmet Durmaz
20-04-2009, 20:41
futbolcunun takır takır oynaması profesyonel olduğu anlamına gelmez; oynaması gereken oyun, şekil öyle olmalıdır zaten.
uftbolcu ne olursa olsun; nerede oynarsa oynasın öncelikle kendisi için oynar. gayet de normaldir çünkü tek geçim kaynağıdır onların. ardından, gönül verdiği takımda oynuyorsa takımı için oynar.
taraftar için oynamak bira değişik bir konu sayın Ercan; kimi zaman hatta genelde taraftar için değil de taraftara oynanılır. hatırlar mısın bilmem; egemen korkmaz balıkesirspor'dayken inanılmaz oynar, inanılmaz taraftara oynardı. taraftar için oynuyorsan; klüp için oynuyorsan bazı şeyleri görmez gözün; 2003'te sergen'in şimdi de ibrahim üzülmez'in oynaması gibi.
taraftar için oynama konusunda en baba örnek efsane 21'dirApploud !!! gerçi o da kimi zaman taraftara oynamıştır ama, neyse:D
Ertan Eylem
23-04-2009, 21:46
başımızdaki tiviti nin halt yemesi; onlarca borcun altına soktu takımı; boske'ye o kadar tazminat ödedik; takımın dengeleri bozulmasın diye 3 kuruşun hesabını yapıyor adam.
bırak ulan bunları; oynuyor işte adam, bi nebze olsun paskallık var adamda. parayı harcayacaksan bçyle işlere harca. adamın aldığı alacağı her kuruş anasının ak sütü gibi helal olsun.
bu arada adam profesyonel, geçimini futbolla sağlıyor adam; bu tip şeyler yapması da gayet normal.
Iııı Adamda Beşiktaşlı duruşu var, başkan duruşu var Yadigar Ejder e benzerlik var , para varrrr, pul var, hava var, gaz varrrr ama ....:)
Ahmet Durmaz
23-04-2009, 23:35
bir şeyi anlamadım... tekrar okudum... yine yanlış anladım dedim, bir daha okudum...kinaye var sandım, bir daha okudum... baktım, o da yok; da bir şey var kafama takılan... hah buldum!
yav ciddi misin Ertan abi, hala bi kıllık var diyor bir yanım. bu adamda Beşiktaşlılık duruşu varsa ben Beşiktaşlılık duruşunu yanlış anlamışım, yanlış öğretmişler o zaman.
umarım yazdığının altında başka bir şey vardır...:)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.