PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Fenerbahçe Maç Biletleri ve dağıtılan rantlar!!!

Murat Aru
29-04-2009, 21:01
İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunur mu?

Biletixlerde biletler çıkıyor ve kayboluyor!

Derneklerin ellerinde maç biletleri dolu!

İnsanlar maça girmek için bilet arıyor, karaborsa denilen hırsızlar bir şekilde tanıdıklar çıkıyor!!!

Ellerinde biletler değerinin üzerinde satılıyor.

Birileri büyük paralar kazanıyor, o birilerini durduracak kimse yok!!!

Herkes Beşiktaşlı!!!

Karaborsacıda Beşiktaşlı, Beşiktaş dernekleride Beşiktaşlı!!!

70'e alınıp 150 ye satılan biletler..........................

İyi insan olmadan İyi Beşiktaşlı Olunur mu?..

Barış Ulusoy
29-04-2009, 21:04
bence olunmaz. Beşiktaşı, Beşiktaşlılığı farklı kılan da bence budur

Ekin Zaza Karatas
29-04-2009, 21:05
kusura bakma abi ama ben anketin konusunu tam anlayamadim?

Ismail Hakki Demirel
29-04-2009, 21:09
sabahın köründe biletix'e gidip bilet alamayan, ve karaborsaya muhtaç olanların hakkını yiyen köpekler allahınızdan bulun, değil beşiktaşlı ADAM değilsiniz.

Hakan Kirezci
29-04-2009, 21:21
Her fırsatta söylerim, asla bıkmam.
Beşiktaş taraftarı olmakla Beşiktaşlı olmak arasında bir fark vardır.
İlki için çok fazla özellik aranmıyor ancak
ikincisi için adam olma önkoşulu bulunmaktadır.

Furkan Celik
29-04-2009, 21:45
Bilet alamayan hiçbir arkadaş karaborsacıdan bilet almasa o karaborsacı belini bir daha doğrultamaz zaten...Ama parası olan hiç sabahın göründe sıraya girmeyen "taraftar" gidip paşa paşa karaborsacıdan biletini alacak..

Sonra maçta millet der stat neden bağırmıyor diye...

Mert Kavak
29-04-2009, 21:53
beşiktaşlı olmak ŞEREFTİR!!! ŞEREFİ olmaynalar beşiktaşlı olmaz !!!

OPTİK başkan ne demişti beşiktaştan menfaat bekleyen ... ... beklesin

başka söze hacet yok bu şerefsizler için

Umit Bayezit
29-04-2009, 22:10
BEŞİKTAŞ'çılar, haybeciler...

Eren Yetis
29-04-2009, 22:36
sivas eğer puan kaybederse siz o zaman görün bilet fiyatlarını.Asıl tribünü koşturan adamlar bilet alamazken alakasız insanlarda kapalı üst bileti olcak :D haliyle tribün kötü olcak bu maçda.

Mert Kavak
29-04-2009, 22:46
sivas eğer puan kaybederse siz o zaman görün bilet fiyatlarını.Asıl tribünü koşturan adamlar bilet alamazken alakasız insanlarda kapalı üst bileti olcak :D haliyle tribün kötü olcak bu maçda.

bu gülme işareti niyedir eren kardeş orta vahim bi durum varken

Eren Yetis
29-04-2009, 22:49
bu gülme işareti niyedir eren kardeş orta vahim bi durum varken

Sinirden gülüyorum sinirden

Eren Yetis
29-04-2009, 22:50
Hayatında maça gitmeyen adam kapalı üstte olcak var mı böyle bir şey Allahım yarabbim olaya bak yani.

Özgür Öge
29-04-2009, 23:02
Asıl rantı dernekler sağlıyor,karaborsaya biletler o kanaldan akıyor.Son içsaha maçımızda tribün hiyerarşisinin en tepesindeki 10 civarında insan maçı tv'den izledi.Amigomuz maça bir arkadaşın kombinesini ödünç alarak son anda girebildi.Liderlik maçı,derbi gibi maçlarda talep son derece yüksek oluyor.Talep yüksek olunca bilet fiyatı yükseliyor,karaborsacılar cirit atıyor,kombineler rant için kiralanıyor,taraftar profili değişiyor.

Fırat Gürgan
29-04-2009, 23:14
Rantın alası dönüyor böyle maçlarda. Öyle ki kombinesi olanların bazıları bile kombinelerini inanılmaz yüksek fiyatlara kiralatıyor. 1 sandalye ,1 masadan oluşan tabeladan ibaret derneklere bilet gidiyor. Tabi bu derneklerin başındaki adamlarda boş değil genel kurullarda önlerdeler. Uzun lafın kısası ;

İyi insan olmadan İyi Beşiktaşlı olunmaz , olunamaz.

Mert Kavak
29-04-2009, 23:18
Sinirden gülüyorum sinirden

sabah kadar gülelim ozaman :)

Ufuk Biyik
29-04-2009, 23:25
beşiktaşlı olmak ŞEREFTİR!!! ŞEREFİ olmaynalar beşiktaşlı olmaz !!!

OPTİK başkan ne demişti beşiktaştan menfaat bekleyen ... ... beklesin

başka söze hacet yok bu şerefsizler için

optik başkan en güzelini söylemiş zaten fazla söze gerek yok. özgür abi dernekler bu işten çok rant elde ediyor demiş şuda bir gercek artık bu işten rant elde etmeyen kalmadı keşke sadece dernekler olsa

Eren Yetis
29-04-2009, 23:27
sabah kadar gülelim ozaman :)

Bizim kapalıda olmamız gerekirken tiki tiki bebeler kapalı üstten biletlerini almışlar ,parası olan geçsin kapalıya bizde açıkda çekirdeğimizi alıp çitleriz artık .Adam sırf fener maçına geliyor senede ankaradaki maçlara bile gitmiyor ama kapalıda olcak yani sinirlerin bozulmaması mümkün değil.

Emre Yüksel
29-04-2009, 23:31
Bazen iyiki gidemiyorum diyorum.
Bu para benim bir yıllık okul harçlığım.
Yazıktır , günahtır...
Demirören sen insan mısın ?

Neyzen Ünal
30-04-2009, 00:44
lanet olsun.ben bile bilet bulamadıktan sonra.millet ne yapsın.ulan adi rantçılar deplasmanlarda ben içerde ben kavga eden hastanelik olan ben.ev kirasını maça bağlayan yine ben.evde hanımla kavga edip evi terkeden yine ben ve benim gibi arkadaşlar.yazıklar olsun size diyoruz.ama bunun acısı fena çıkacak.şimdilik bu kadar.
maç günü oradayım.

Ufuk Biyik
30-04-2009, 12:24
arkadaşlar biletixte sürekli bilet var ama nasıl ben maça gidicek olsan şuan itibariyle 4 eski acık 2 tane yeni açık almıştım bilet alcanız sayfayı sürekli yenileyin bilet almıyanların rezervasyonların biletleri düşüyor o arada size denk geliyor ve alıyorsunuz karaborsayla uğraşmayın burda biraz deneyin şansınızı

Ethem Kelmendi
30-04-2009, 13:00
sabahın köründe biletix'e gidip bilet alamayan, ve karaborsaya muhtaç olanların hakkını yiyen köpekler allahınızdan bulun, değil beşiktaşlı ADAM değilsiniz.

kesinlikle aktılıyorum ve bu yüzden olmaz diyorum !_sinir_!

Ertan Eylem
30-04-2009, 22:42
Sevgili Arkadaşlar bu karaborsacılarda Bizden,Beşiktaşlılık geleneği ile örtüşmeyen yöneticilerde Bizden, taraftarı müşteri gibi gören başkan da Bizden, Beşiktaşımız çoookkk mücadele bekliyor BİZDEN!!!

Cem Ozel
01-05-2009, 19:08
2 katı bilet fiyatı talep ettiler 3 mayısta şairlerde olacağım maçıda artık gider kazan civarında izlerim.

Recep Çimen
01-05-2009, 19:21
Beşiktaşlı dediğin diğer beşiktaşlı kardeşlerini de düşünür.Karaborsacılara artık tepki vermenin zamanı gelmiştir, Galatasaray maçında umarım önüne geçilir.
Ayrıca sabah 06:00'da gidipte bilet alamamak evlat acısı gibi koymuştur bana.

Rakibimiz olsun olmasın bütün kulüplerin isimlerini yazarken orjinal yazılışlarını kullanmaya dikkat ediyoruz arkadaşlar. Hele aşağılayıcı, alay edici bir takım zekice! buluşlara asla prim vermiyoruz.

İhtiyar Heyeti

Rifat Aytekin
02-05-2009, 03:34
2 katı bilet fiyatı talep ettiler 3 mayısta şairlerde olacağım maçıda artık gider kazan civarında izlerim.

Bende geleyimmi Cem abi;)

Karaborsacılarda o biletleri alsınlar üstlerine gömlek diksinler!_sinir_!

Derya Yücekule
02-05-2009, 15:32
Ben cuma gunu sabah 6.30 da uyanıp eşimin beni ankmall a bırakmısyla birlikte 10 a kadar acılmasını bekledim ve 4 sıradaydım benden sona gelenleri gördum hepsi ankara çarşıdan olan kardeşlerimizlerdi ama bnim tanımadıgm ve hiç bir şekilde jk ile yakından uzaktan alakası olmayan adam benim onume geçmeye kalktı ve bu bir karaborsacıydı bunu uzerine cok buyuk olmasa da ufak bir tartışma yaşadım ve hakkımızı ve benden snraki kişilerinde hakkını savundum yani benim gibi herkes bu gibi insanları algılayıp gerekeni yaparsa karaborsacıların eline bilet geçmemiş olur tabiki bazen bir cok şeye şahd oluyoruz en buyuk karaborsacılar içlerimizdeki insanlar da cıkabiliyr... buna bir dur demenin zamanı geldi ve geçiyor... KİMSE ÖGRENCİNİN YADA ZOR ŞARTLARDA PARA KAZANIP VE BEŞİKTAŞ İÇİN KLUBUN FAİŞ FİYATLRLA CIKARTMIŞ OLDUGU BİLETİ BİLE NE ZORLUKLARLA ALMAYA CALIŞAN İNSANLARIN HAKKINI YİYEMEZ....

Eren Yetis
02-05-2009, 20:17
Ben cuma gunu sabah 6.30 da uyanıp eşimin beni ankmall a bırakmısyla birlikte 10 a kadar acılmasını bekledim ve 4 sıradaydım benden sona gelenleri gördum hepsi ankara çarşıdan olan kardeşlerimizlerdi ama bnim tanımadıgm ve hiç bir şekilde jk ile yakından uzaktan alakası olmayan adam benim onume geçmeye kalktı ve bu bir karaborsacıydı bunu uzerine cok buyuk olmasa da ufak bir tartışma yaşadım ve hakkımızı ve benden snraki kişilerinde hakkını savundum yani benim gibi herkes bu gibi insanları algılayıp gerekeni yaparsa karaborsacıların eline bilet geçmemiş olur tabiki bazen bir cok şeye şahd oluyoruz en buyuk karaborsacılar içlerimizdeki insanlar da cıkabiliyr... buna bir dur demenin zamanı geldi ve geçiyor... KİMSE ÖGRENCİNİN YADA ZOR ŞARTLARDA PARA KAZANIP VE BEŞİKTAŞ İÇİN KLUBUN FAİŞ FİYATLRLA CIKARTMIŞ OLDUGU BİLETİ BİLE NE ZORLUKLARLA ALMAYA CALIŞAN İNSANLARIN HAKKINI YİYEMEZ....

Ankamall u esir aldık biz o gün cidden :D :D :D

Cagdas Sezgin
03-05-2009, 12:00
Biletix Gişesinde : 150 TL

Karaborsa'da : 200 TL

Derneklerde :175 TL

Polislerde : Bunu bilmiyorum.Öğrenemedim.

Fiyatlar ucuzdan pahalıya doğrudur.

Cagdas Sezgin
03-05-2009, 12:03
Bazen iyiki gidemiyorum diyorum.
Bu para benim bir yıllık okul harçlığım.
Yazıktır , günahtır...
Demirören sen insan mısın ?

budur

Rifat Aytekin
03-05-2009, 12:31
Biletix Gişesinde : 150 TL

Karaborsa'da : 200 TL

Derneklerde :175 TL

Polislerde : Bunu bilmiyorum.Öğrenemedim.

Fiyatlar ucuzdan pahalıya doğrudur.

Gerçekten yazıklar olsun!_sinir_!

Benim işim yok gücüm yok imkansız bu paraları verebilmem!_yok_!

İzmir'e gitmeyi düşünüyordum unutucam sanırım:(

Gene ermanla şansalın kanalından devam maç izlemeye

Namik Kartaloglu
03-05-2009, 13:11
Dobermanin Sansalin kanalindan tabiki korsan izleyeceksin bizim gibi. Para vermek yok! Buradan yayinlarin Lenk ini yaziyoruz takip edin birlikte maci seyredelim. Sansali ve Dobermani DISK e uye yapana kadar savas! Issiz kalmali o zavali iki sahis!

Rifat Aytekin
03-05-2009, 13:29
Dobermanin Sansalin kanalindan tabiki korsan izleyeceksin bizim gibi. Para vermek yok! Buradan yayinlarin Lenk ini yaziyoruz takip edin birlikte maci seyredelim. Sansali ve Dobermani DISK e uye yapana kadar savas! Issiz kalmali o zavali iki sahis!

Para vermek yok tabi üstad Allah korusun aman diyim

Allah kart paylaşımını bulanlardan razı olsun batıyor bunlar!_nanik_!

Ismail Hakki Demirel
04-05-2009, 08:55
karaborsa stad girişinde 80 e kadar düşmüştü

Tuncer Döğer
05-05-2009, 10:15
hepsinin elinde patladı maç günü 100 liraya kadar kapalı satmaya çalışıyolardı...

Nilay Yılmaz
05-05-2009, 19:06
Her fırsatta söylerim, asla bıkmam.
Beşiktaş taraftarı olmakla Beşiktaşlı olmak arasında bir fark vardır.
İlki için çok fazla özellik aranmıyor ancak
ikincisi için adam olma önkoşulu bulunmaktadır.

Hakan Abi tek kelime ile süper anlatmışsın Apploud Apploud Apploud
Peki soruyorum dernekler neden biletleri illerindeki Beşiktaş taraftarını getirmek inönü ile buluşturmak için uğraşmıyor...Yanıt çok basit rant kavgasu ve tanıdığa verilen biletler...
Beşiktaş taraftarı olmaka ve beşiktaşlı olmak herkes önce bunu iyi aanlamalı...Beşiktaşlılık duruşunu bilmeyerek arkasından 100 lerce kişiyi sürükleyen insanlar var...Beşiktaşlılığı sadece maçtan önce kazanda alkol alarak eski açıkta bağırıp çağırmak zannedenler var anadoluda...Ne yazık ki çok yazık...İnsanlarımız çoluğunun çocuğun rızkından kısarak veya cebindeki son parası ile geleceği maça bu tür taraftarlar ve karaborsacılar tarafından gelemiyor...Çok üzücü...!_kork_!

Cem Ozel
05-05-2009, 19:28
umarım ellerinde kalmıştır. stad önünde borsa yapanlar bilet fiyatına diye satmaya çalışıyorlardı ellerindeki biletleri.