Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakatlıklar Yine Başladı
Özer Özçetin
07-03-2007, 00:13
Sakatlıklardan çektiğimiz kadar hiç bir şeyden çekmedik diyebilmeyi isterdim,dert bir değil elvan ama işin bir de aması var.
Beşiktaş bu sezon özellikle ilk yarı sakatlıklardan çok çekti,ikici yarı başında da G.Zan gitti,bir ara Baki Koray,doğruysa Kleberson ve bugün de İbrahim Akın.
Sağlık kurulu iyi çalışmıyormu,kültür fizik idmanları yetersizmi,aletli çalışılmıyormu,futbolcular ısınmadanmı çalışmalara başlıyor veya özel yaşamlarımı düzensiz.
Bir yığın dertle boğuşurken,modern ve bilimsel çalışan Avrupa takımlarını örnek almak zorundayız,gereksiz yere sakatlıklarla boğuşmamalıyız.
Gurkan Kadik
07-03-2007, 00:21
bilmem hep Beşiktaşı takip ettiğimdenmi ancak bizim topcuların diğer takım oyuncularına göre daha cok sakatlandıgını hissediorum sanki?
Ayhan Optur'a kolay gelsin
Hande Eroğlu
07-03-2007, 01:11
artık bu konu benı oldukça fazla sıkıyor ne zamankı takım bıraz kendıne gelse hemen sakatlıklar boy gösterıyo ya dikkat etmıyolar yada beşiktaşıma çok nazar değiyor
Fikret Arul
07-03-2007, 01:49
Tigananında artık kadro oturtmak istemesinden dolayı mıdır nedir bilmiyorum, sakatlıktan veya başka nedenlerden dolayı Boşalan mevkilerde o hafta oynayan adamlar doğru performans ile kalıcı oluyorlar..
Bkz Serdar..
Kleberson sakatlanınca oynadı, bir daha da Bırakmadı yerini, şimdi kleberson Onun yedeği..
Şimdi tahminimce mustafa doğan olacak..
İbrahim akınının sakatlığı şu anki kadro düzenine göre pek sorun yaratmayacak ancak dikkatli olmak gerekiyor..
Rakipler olmadığı kadar sert giriyor, hakemler olmadığı kadar müsama gösteriyor..
Oyuncularımızın da kendilerine dikkat etmeleri lazım..
İlk yarıda delgado tuvaletten çıkamadğı için bir çok maçta oynamadı, sakat olan gökhan zan söylenene göre kendine bakmadğı için sahalardan uzak kaldı..
tigananın verdiği ekstra programı uygulamayan İbrahim akın sakatlar kervanına yeniden eklendi. .
Zaman ne gösterir bilemeyiz, Tek temennimiz sizlerden mücadeleyi, hırsı görmek..
başka bir şey istiyorsak adiyiz..
Erkan Özberk
07-03-2007, 11:05
Dünyaca ünlü bir kondisyonerle çalışmalarına rağmen yaşanan bu sakatlıklar futbolcuların kendilerine bakmadıklarının apaçık bir göstergesidir.Tigana'nın da futbolculara kondisyon yükleme konusunda ne kadar titiz olduğunu hepimiz biliyoruz...
Gökhan Gürses
15-03-2007, 19:57
kleberson daha tam olarak iyileşemeden yine sakatlanıyor. üstelik antremanda,üstelik omzu çıkıyor.
Serenat Tutaklı
15-03-2007, 20:06
Ayhan Optur yaptığı açıklamada "omzu çıkan oyuncularımızın ameliyat olmaları gerekiyor tekrarlanmaması için" dedi.İlk defa bu kadar üstüste omuz sakatlığı görüyorum.
A.Tugan Çetin
15-03-2007, 20:12
Omuzdan dert yanar olduk..Oyuncak bebek gibi sök,tak!
Bende ilk defa bu kadar çok duyuyorum omuz sakatlıklarını.İlklerin takımı dedik de bu anlamda demedik heralde..:rolleyes:
Berk Sezenler
15-03-2007, 20:50
En çok omuzomuza vermemiz gereken günde verebileceğimiz bir omzumuzun olmaması ne kötü.
Biraz daha dayanın be çocuklar.Sakatlıkta dahil inat edin herşeye.
Ertan Eylem
15-03-2007, 22:28
"Sakata geldik" bu eski bir türküdür Sadık Gürbüz üstad söylerdi gerçekten de bizde sakata mı geldik ne!?
Gürhan Oğuz
16-03-2007, 08:48
yönetimden sakatlık haberi yok demi
Serenat Tutaklı
16-03-2007, 15:29
Celal Kolot'un da bu kervana katılması dileğiyle:rolleyes:
Özer Özçetin
16-03-2007, 16:09
Bugünde gol kralı adayımız Bobo kervana katılmış.
Serenat Tutaklı
23-03-2007, 02:38
Sakatlığı nedeniyle milli takımdan dönen İbrahim Toraman’ın bugün MR’ı çekildi, Toraman’ın sol arka adalesinde gerilme tespit edildi. Milli futbolcumuzun üç günlük tedavi sürecinin ardından hafta başında takımla çalışmalara başlaması planlanıyor.
bjk.com.tr
Of bu ne,yeter artık!
Muhittin Saban
23-03-2007, 08:40
Serenat hanım yaa, :)
Burak Sığırcı
23-03-2007, 15:00
celal kolot zaten o kervanda.hem de müzmin sakat.beyniyle dili arasındaki bağlantıda sakatlık var.
Safa Şenyıldız
24-03-2007, 21:50
İbrahim Üzülmez de sakatlandı. :(
Serkan Balcı
24-03-2007, 23:54
galiba çok ciddimiş 4-5 ay yokmuş çok kötü oldu
Fikret Arul
25-03-2007, 01:28
Ligtv 4 hafta sakatlandığını söyledi..
neden her milli maçta Beşiktaşlı sakatlanır..
Muhittin Saban
25-03-2007, 01:45
Gökhan'da maşallah zıpkın gibiymiş de haberimiz yokmuş!
Serenat Tutaklı
25-03-2007, 01:53
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?p=13217#post13217
aynı şeyi buraya yazdım ben,sinirlerime hakim olayım diyorum,olamıyorum.Bunun bir izahı yok,Yeni iyileştim,yok milli dava falan hak getire!
Cem Ozel
25-03-2007, 02:00
aynı başlığa bende yazdım ama iyimser yaklaştım olaya.. çokmu safım :confused: umarım öyle değilimdir.
Serenat Tutaklı
25-03-2007, 17:00
Dün akşam Atina'da oynanan mücadelede sağ dizine aldığı darbe sonrasında oyuna devam edemeyen İbrahim Üzülmez, sedye ile sahayı terk etmişti. Bugün öğlen İstanbul'a gelen milli futbolcumuzun Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekildi. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, İbrahim Üzülmez'in sağ diz iç yan bağlarında yırtık ve kemik ödemi tespit ettiklerini söyledi. Optur, tecrübeli oyuncumuzun 4 ile 5 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.
bjk.com.tr
Dün gece gelen 6 ay yok haberinden sonra bununla teselli olalım.Delimiz zaten bu süreyi aşağıya çeker önceden iyileşir.
Geçmiş olsun kaptan...
Erkan Özberk
25-03-2007, 23:11
Değerli kaptanımıza geçmiş olsun der ve acil şifalar dilerim.Umarım "artık" yaşamayız bu sakatlıkları
Özer Özçetin
25-03-2007, 23:20
Sakata gelmek bu olsa gerek
Serenat Tutaklı
28-03-2007, 13:43
RUNJE SAKATLANDI
Milli takım kampından dönen ve bu sabahki çalışmaya katılan Hırvat kaleci Vedran Runje sol dizinden sakatlandı.
Çalışma sırasında ayağını ters basan Runje, antrenmanı yarıda bırakarak tesislere girdi.
Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Runje'nin durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağını söyledi. Kaleci Murat'ın ise önemli bir sakatlığının bulunmadığı bildirildi.
http://www.milliyet.com.tr/2007/03/28/son/sonspo25.asp
Piraye Oğuz
28-03-2007, 14:08
Sakata gelmek bu olsa gerek
:(
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.