PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vatan Gazetesi Yalanlandı

Cihan Güngör
07-03-2007, 23:04
Asılsız Haber

Bugün Vatan gazetesinde yer alan haberde, Futbol Şube Sorumlumuz Sayın Celal Kolot’un, Basın Sözcümüz Sayın Gülnaz Arsel’e basın açıklamaları ile ilgili uyarıda bulunduğu şeklindeki iddia tamamen hayal ürünüdür.

Sayın Gülnaz Arsel, Kulübümüz’ün Basın Sözcüsü olarak Yönetim Kurulumuz’u temsilen basına açıklamalarda bulunmaktadır, Yönetim Kurulumuz da kendisine yaptığı açıklamalarında ve çalışmalarında tam destek vermektedir.

Sayın Arsel, Beşiktaş Kulübü’nde daha önce de Basın Sözcülüğü görevini yapmış Yönetim Kurulu üyelerimiz gibi, Kulübümüz’ün mali, idari, sportif, sosyal konularında açıklama yapma yetkisine sahiptir.

Dolayısıyla Sayın Gülnaz Arsel’e hiçbir Yönetim Kurulu üyemiz tarafından bir uyarıda bulunulması söz konusu değildir.

Yönetim Kurulumuz’a yönelik bir süredir devam etmekte olan bu tarz haberleri iyi niyet çerçevesi içerisinde değerlendirmediğimizi kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

BEŞİKTAŞ JK - 07.03.2007 / 20:28

Özer Özçetin
07-03-2007, 23:06
Vatan gazetesi ilginçtir Cihan,kulüp üzerinde inanamadığım bir etkisi var,spor sayfası sorumlusunun bir numaralı adamı Sinan Duman fenerli olmasına rağmen halen basket takımında yetkili,açıklamanın orada olması da çok düşündürücü.

Cihan Güngör
07-03-2007, 23:19
Özer Abi, ben gazetenin muhabiri Kartal Yiğit'in bu Sinan Duman vasıtasıyla haber topladığını duymuştum. Bir de Şenol Kaptan da (Demirağ) huzursuzluk olduğu söyleniyordu Sinan Duman'dan dolayı. Zaten görevi de bıraktı geçen aylarda. Gerçekten de gücü var Kulüp'te.