Orijinalini görmek için tıklayınız : Fulyadan kazan fenere ver
Özer Özçetin
07-03-2007, 22:05
Münih Real maçının arasında atv ye takıldım,aziz birşeyler mırıldanırken bir sonraki kongredeki veliahtını açıkladı.mehmet ali aydınlar,hani şu Acıbadem grubunun sahibi,hani şu Fulyamızın bir kısmını işletecek olan firmanın sahibi olan kişi.
Yani senin Ata toprağından kazanacak adam fenere başkan olup karşına dikilecek,ve bu karara evet diyenler gerine gerine gezecek,o kararı destekleyenler utanmayacak,vay başımıza gelenler vay...
Ne günlere kaldık,ama perşembenin gelişi hep çarşambadan belli ya,aynı o misal.Biz ipimizi çeken federasyonun yönetim kurulu üyesini 2.başkan yapmadıkmı bu kulübe...
Ey Baba Hakkı ey Şeref Bey ey Beşiktaşı yaratan Ecdad,ne kadar kızsanız bize haklısınız.....
Şenel Kızıldaş
07-03-2007, 22:07
:eek: :eek: :eek:
İskender Kalafat
07-03-2007, 23:12
evet abi perşembenin gelişi çarşambadan belliydi zaten. ama bu yönetim bu kafayla gittiği sürece bunlar daha iyi günlerimiz. bas bas fulya fenerlilere verilmesin dendi iplemediler, beşiktaş isminin başına sonuna isim gelemez dedi cola turka arena, beşiktaş cola turka basket takımı ortada. stad ismi değişikliğiyle ilgili henüz somut bi gelişme olmasa bile eminim o konu da usul usul halledilecek. utandırıyosunuz bizi! yeter!!!!!!
Muhittin Saban
07-03-2007, 23:17
Benim son günlerde Başkanımıza yönelik bir sloganım vardır ve sürekli tekrarlarım. Maalesef ki Başkan bir oyunun içinde. Farkında değil diyemeyeceğim çünkü bal gibi de o oyunu tatbik ediyor.
"Birr, İki, Üççç TIP" demiş ve susmuş!
Kızıl Levent "Beşiktaş'ı bitireceğim" diyor bizim başkan da buna karşılık"Tıp" diyor ve bir kelime bile etmiyor! Adamın "Ben öyle bir şey söylemedim" beyanatına güvenerek Beşiktaş'ın adının bu şekilde medyada yer almasından bile rahatsızlık duymadı herhalde çünkü kılını bile kımıldatmadı.
Tıp deyince aklıma bir şey geldi. Nedense bizim Başkanların Tıp merakı fazlaca. Çünkü hatırlarsanız bir önce ki dönemde de Bilgili bu mesleğe merak sarmıştı. Hani eline bir alet alıp operasyon yapacaktı ya. Neydi neydi heeeh buldum; "Neşter Operasyonu" !
Umarım alacaklarına karşılık Beşiktaş'a haciz getirmez!
.
Serdo Yeşil
08-03-2007, 14:05
Dogru kelimesi bu adamların lugatından çıkartılmışki son divan seçiminde ( kolay kolay maça gitmem süleyman SEBA ) ( Bir daha beşiktaştan geçmem diyen serdar BİLGİLİ bile çark etmiş ) bundan daha iyi cevap ne olabilir beşiktaşımın koltugunda oturana
Uğraş Polat Şahin
08-03-2007, 20:53
ah Özer abi,ne güzel yakalamışsın yine..göz göre göre kanımızı emiyorlar..En başından,birde bu derece fenerli olduğu bilinipte nasıl kulübün gelirlerine ortak edilebilir,hangi mantıkla açıklanabilir ki bu..!Bizi kurtaracak olan gene bizim sevdamız değilde ne..!
hep günü kurtarmaya yönelik icraatlar..bir daha ki seçim hesaplarına göre atılan adımlar..yapmayın etmeyin,kendinize gelin..!Beşiktaş Beşiktaşlılarındır..!!
Gurkan Kadik
08-03-2007, 20:58
fulya projesi keske bilgili döneminde yapılsaydı eline yüzüne bulastırcak bu yönetim yazık beşiktaşımıza
M.Bahattin Belen
10-03-2007, 21:58
Herkese aptalca verilenler
:( Nedir bu del Bosque için istenen tazminat bu klüpün en az 200 sayısını geçen kongre üyesi olan doçent Prof. olan avukatlık yapan hukukçusu varken nasıl böyle yüklü bir tazminat içerir sözleşme yapılır ve nasıl bu büyük yüke rağmen aptalca sözleşme fesih edilir. Türbine tüm camiaya bunu anlatsan istifa sesleri bile yükselmez. Süreç beklenir ve en az zararla bu olay aşılır.
Neden bu gelişmeler kongre üyeleri ile türbin ile paylaşılmaz.
Hatalardan ders çıkarmış yine de bu yönetim. Yoksa Tigana 'ya aynısı yapılırdı belki de. Ancak yanlış anlaşılmasın her şeye rağmen Tigana'ya karşı değilim.
Neden mi çünkü onun hataları yönetimin hatalarından daha az da onun için.
Bu tazminatı ödemeye klüpü mahkum edecek her bir yönetici bu miktarı kendi kusurlarından kaynaklanması nedeni ile ödemek zorundadır. Kazanılacak bir şampiyonluk bile bu işte kusuru bulunanların sorumluluğunu ortadan kaldırmayacaktır.
Bu kulübün kasasındaki her kuruşta , şifreli kanala üye olan ev ve işyeri aboneleri ile türbinde bağıran evine et ekmek götürmek kadar kıymetli bildiği takımı için para harcayan insanların payı vardır.
Bu pay sayın yöneticilerce aptalca harcanan ve dağıtılan yada ceplerinden borç verilen milyon dolarlardan çok daha kıymetlidir
Serdar Dağlı
12-03-2007, 08:51
Muhittin Kardeş Haklisin Leven Kizil Beşiktaşi Bitirecegim Diyor Ama Beşiktaş Bitermi Acaba Yada Bizlerdeki Beşiktaş Aşki Bitermi Ben Tek Bir Beşiktaşli Için Bursayi Ateşe Veririm O Azizin Köpeği Olmuş Havliyo Işte Azizin Yapamadigini O Yapmaya çalişiyo Ama Unutma Havlayan Köpek Isirmaz Sevgiyle Kalin
Özer Özçetin
05-04-2007, 17:33
Çuvaldızın battığını zamanında görmeyenler veya görmek istemeyenler veyahutta sevdalarında eksiklik olan Beşiktaşlı değil Beşiktaşçı olanlar iğne kendilerine batınca ayaklanmışlar.
Neymiş efendim,acıbadem grubu daha önce 300 YTL ye yıllık hizmet verdiği BJK kongre üyelerinin aidatını 3500 YTL ye çıkarmış ve canı yanan kongre üyelerimiz,herşeyi halletti tesislerdeki hakkı kazandı gerçek yüzünü gösterdi demişler.Yazıklar olsun bumu Beşiktaşlılık,kendi menfaatlerin dokununca ,sponsorluk anlaşması gözden geçirilsin demişler.Efendiler ecdad yadigarı topraklar fenerin potansiyel başkan adayı kkişinin firmasına peşkeş çekilrken yani çuvaldız koskoca camiaya batarekn ses etmediniz,sağlık bedeli 12 kat artınca off dediniz.Yazıktır,ayıptır utanıyorum böyle Beşiktaşçılardan.
Muhittin Saban
06-04-2007, 16:00
Aşağıda ki bilançoyu bu sene başında medyadan görüp analiz edeniniz olmuştur sanırım.Okumayan arkadaşlar var ise bir okusun sonra birkaç şey söylemek istiyorum.
Beşiktaş iyi kazanıyor, kötü harcıyor
Beşiktaş saha sonuçları itibarıyla son birkaç yılda başarıyı yakalayamasa da Siyah-Beyazlı yönetimin yaptığı ticarî atılımlar maddî kaynak olarak kulübün kasasına giriyor.
Fakat gelirlerin harcanmasında yapılan bonkörlük Kartal'ın borç yükünü azaltmıyor. Yönetimin ana sponsor, reklam anlaşmaları ve ürün pazarlamada izlediği yol Beşiktaş'a milyon dolarlık maddi kaynak sağlıyor. Başkan Yıldırım Demirören döneminde yapılan ticari anlaşmalar kulübe, ciddi miktarda gelir getirirken, Aktif Reklam ve Puma firması ile bozulan anlaşmalar hukuki alana taşındı. Beşiktaş spor giyim sponsoru olan Puma ile de yollarını ayırarak Umbro ile anlaşmaya vardı. Puma'yla 2001 yılında sözleşme imzalayan ve bunu 2003'te yenileyen Beşiktaş tek taraflı olarak anlaşmayı feshedip Umbro'yla el sıkıştı. Puma, Beşiktaş'tan 2 milyon 260 bin dolar para tazminatı isterken olay mahkemeye taşındı. Beşiktaş, Umbro'dan hem sportif malzeme hem de maddi olarak gelir elde etti.
Beşiktaş'ın ticari anlaşmalarla elde ettiği gelirler, yapılan yanlış futbolcu transferleriyle eridi. Beşiktaş'ın, Cola Turka, Umbro, Saran Media ve Double You ile el sıkışması kulübün kasasına nakit paranın girmesini sağladı. En büyük gelir ise Fulya projesinde Acıbadem Hastanesi ve Real Marketler zinciri ile yapılan sözleşmeler sonrasında elde edildi. Yıllık 11-12 milyon doları bulan bir anlaşma yapan yönetim bu paranın bir kısmını peşin olarak aldı. Toplamda da 80 milyon dolar bekleniyor.
Başkan Demirören, kulübün borcunun 100 milyon doları bulduğunu açıkladı. Bunun üzerine Beşiktaş kongre üyeleri borç yapısının sağlıklı olmadığını ve elde edilen gelirlerin geleceğe dönük olarak harcanmasına karşı çıktılar. İtirazların büyük bir kısmı Fulya projesinden gelecek 12 milyon dolarlık yıllık gelirin bilinçsiz olarak kullanılmasından kaynaklanıyor.
Ülker'den 21 milyon, Saran'dan 13 milyon dolar
Beşiktaş İnönü Stadı'nın saha içi elektronik ve dış cephe reklam haklarını elinde bulunduran Aktif Reklamcılık ile olan anlaşmasını tek taraflı bozdu. Saran Media ile 13 milyon dolarlık reklam pazarlama sözleşmesi imzaladı. 5,5 yıllık yapılan anlaşmada Beşiktaş'ın kasasına ilk etapta 2 milyon 360 bin dolar para girecek. Ancak Aktif Reklamcılık hukuki yollara başvurarak Siyah-Beyazlı kulübe 10 milyon dolarlık tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Demirören, başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Beşiktaş'ın ana sponsoru olan Beko'dan ayrılıp Turkcell ile 15 milyon dolar karşılığında 4 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Bu paranın 7,5 milyon dolarlık kısmını peşin alan Beşiktaş daha sonrasında Turkcell ile ortaklığı bozarak Ülker Grubu ile 21 milyon dolarlık yeni bir anlaşma yaptı. Ülker'den ilk etapta 9 milyon dolarlık bir gelir eden Kartal, geri kalan kısmı 2010 yılına kadar eşit taksitlere bağladı.
Öncelikle şunu söylemekistiyorum; Özer abinin de dediği gibi kongre üyeleri kendi menfaatlerine dokunan olaylar olduğu zaman ortalık karışıyor. Ama nedense orada bulunma amaçlarının Beşiktaş'a hizmet olması birinci planda olması gerekirken ve Beşiktaş'ın öz değerleri parça parça satılırken amaca hizmet edemiyorlar. Sanırsınız ki üstlerine ağırlık çömüş!
Yukarıda ki haberde lacivert yazı ile işaret ettiğim paragrafta çok ilginç bir ayrıntı var;Kongre üyeleri Fulya'nın satılmasına itiraz etmiyorlarda satıştan elde edilen gelirin bilinçsiz kullanılmasına tepki gösteriyorlar!
Yok böyle bir şey ya , hakikaten yok!
Bir şeylerin değişemeyeceğini bilerek defalarca yazıyoruz bıkmadan. Ama neden icraat yapılacak yetkiye sahip olanlar sessiz film oynama merakı içindeler. Hiç mi içleri acımıyor? Yoksa kongrede hissedilen Beşiktaş'lılık başka bizim ki başka mı?
Blançoya bakılırsa, resmen tavuk gibi parçalar halinde vitrine konmuş bir Beşiktaş var. Ve isteyen istediği parçayı parayı bastırıp alıyor.Ne hikmet ise fenerlilerin ağızlarının suyu akar bir halde dükkanı istilaya uğratmışlar.
Bir de bu kadar gelir akıyor derken nasıl olurda futbolcular paralarını alamıyorlar. En son bir %5'lik hisse muamma bir şekilde satıldı. Yani para geldi. peki o zaman Başkan neden cebinden 2.5 milyon dolar para verdiğini beyan ederek kamuoyu önünde hava atıyor. Ne oldu son satıştan gelen para?
Yok bu böyle olmayacak en iyisi alkollü dolaşmak ve bir şey hatırlamamak..!
.
Anıl Tanrıyar
06-04-2007, 16:42
beşiktaş tarihinin en traji komik yönetimlerinden biri ile karşı karşıyayız...anlam veremiyorum artık olan olaylara ne yapmaya çalışıyolar gerçek beşiktaşlı değil mi yoksa bunlar ?
Muhittin Saban
13-04-2007, 12:48
Bugünkü Milliyet gazetesinde Bilgin Gökberk'in kendisini ama beğenirsiniz ama beğenmezsiniz ilginç saptamalarla dolu bir yazısı var. Okuyanlar bilecektir ne demek isteyeceğimi. Okumayanlar içinde aşağıya ilginç bir kaç paragraf aktarıyorum.(Yeri burası olmasa da konu ile alakalı olduğu için burada paylaşmak istedim) Bir okuyun sonra ben bir şeyler söylemek istiyorum.
Bilgin Gökberk-Milliyet
Fenerbahçe ve Fenerbahçeli beyler
" NTV'de haberler biterken Nihat Bey (Özdemir) göründü. Canlıydı... Valla sesini biraz kıstık.
Örneklerini sık sık her kulüpte gördüğümüz, artık bir klasik haline gelen hak, hukuk, adalet deklerasyonuydu.
Ve...
Sıkıyordu beni artık.
Zaten belliydi az çok ne diyeceği.
Uzun uzun konuştu Nihat Bey, NTV de uzun uzun verdi.
NTV, ciddi, saygın, etkili bir kanal.
Haberin prime time'ında o gece Nihat Bey vardı, dolayısıyla Fenerbahçe...
O konuşurken, arkasında Ali Koç duruyordu.
"Sadece dursa bile yeter" denir ya.
Sadece duruyordu.
Dolayısıyla, NTV haberin prime time'ında Ali Bey de vardı.
Ne mi var bunda?
Daha ne olacak?
Koç, Şahenk, Özdemir, Fenerbahçe...
Daha kim olacak?
Ülker'in Cola Turka'sı, Beşiktaş'ın basketbol takımına, iki-üç milyon dolar verdi.
Ülker'in Cafe Crown'ı, Galatasaray'ınkine bir-iki milyon dolar verdi.
Ülker, Fenerbahçe Basketbol Takımı'na 10 milyon dolardan fazla verdi, 15 olduğu söyleniyor.
Beko Ligi'ni ya Efes Pilsen ya Fenerbahçe kazanacak.
Öyle görünüyor.
Benim olduğum yerden.
Devam edelim.
Murat Bey (Ülker) iyi bir Fenerbahçeli, başarılı bir işadamı.
Ülker'i, Fenerbahçe'yle birleştirdi, Fenerbahçe Ülker şampiyonluk kovalıyor 100. yılında.
Nerede?
Ali Bey'in şirketlerinden Beko'nun ismini verip, daha değerli hale getirdiği ligde.
Ligi kim yayınlıyor?
Ferit Bey'in (Şahenk) televizyonu.
10 numara basketbol yorumcuları var.
Prime time'larında ligi yayınlıyorlar.
Onların yayını da ligi daha da değerli hale getiriyor.
İyi de pazarlıyorlar.
Murat Bey, Ali Bey'in liginde oynuyor, Ferit Bey'in televizyonu da yayınlıyor.
Ve...
Kimse kimseye kıyak yapmıyor.
Ülker, Koç, Doğuş, Fenerbahçe...
Dört önemli marka.
Herkes verdiğinin karşılığını birbirinden alıyor.
Vesaire vesaire...
Daha ne olsun?
Aziz Bey'in (Yıldırım) en büyük başarısı ne stat ne Fenerium ne şu, ne bu...
Hele stat dediğin nedir ki, Avrupa'nın her metropolünde bir Saracoğlu var?
Galatasaray'ın stadını bir türlü becerememesi, belki de Saracoğlu'nu bu kadar büyütüyor gözlerde.
Aziz Bey'in en büyük başarısı, Fenerbahçeli önemli ailelerin ikinci-üçüncü kuşak beylerini, bu işin içine sokması.
Gerisi hikaye...
Onları heveslendirmesi.
Yönlendirebilmesi.
Murat Bey'i, Ali Bey'i, Ferit Bey'i, vesaireyi...
Az şey mi bu? "
Öncelikle Bilgin Gökberk'in altını çizdiği Beşiktaş ve Gs nin sponsor bazında 2. planda bırakıldığı tablonun utanç verici yanından bahsetmek istiyorum.
Bir kere ana sponsor Ülker yani babaları! 10 milyon dolar Fenere! Sonradan olma evlat sponsor Cola Turka ise Beşiktaş'a verdiği 2 milyon dolar baskete. Ya Allah aşkına para mı dileniyoruz biz! Ne mutluluk ki dünkü basket maçına giden taraftarlar sponsora olan tepkisini koymuş ortaya.
Evet ikinci-üçüncü kuşakların işin içine çekilmesi! Bizim başkan da ikinci kuşak ama sağında solunda maddi destek sağlayacak ve olayın içine girip bir şeylerin ucundan tutacak olan başka ikinci kuşak sağlam bir sülaleci cinsinden Beşiktaş'lı yok! Ha bu arada Yıldırım Demirören ikinci kuşak sayılır ama birinci kuşaktan baba Demirören'ide onursal başkan Süleyman Seba kongrede hesap soracak kadar onu sorumlu tutabiliyor(Demek bir bildiği var!)
Şimdi gelelim sponsor (satış)olayına. Çarşamba günkü maçta şöyle bir tribünlere ve reklam tabelalarına bir göz gezdirm de içim acıdı be!
*Eski usul dönen reklam tabelaları Saran'ın şirketine verilmiş. Simsiyah-Bembeyaz tribünlerle dolu stadımızda o tabelaların tuhaf renkler ile ikide bir dönmesi hiç yakışık almıyor. Sıklıkla da Acıbadem grubu reklamı dikkat çekiyor!
*Eski açıkta ki kubbelerin ikisinde de Cola Turka tabelaları sırıtıyor!
* Yeni açık üstünde ki en arka ve üst planda Doğuş holdingin reklamları(mavi mavi!)
Tabelalar Fener li, İnönü stadının önden görünüşünde ilk dikkati çeken o iki Kubbede ki reklam(Cola Turka) fenerli iş adamından, Doğuş holding(Otomotiv) reklamları bir fenerli iş adamından(Ferit Şahenk)..!
Aşırı rahatsızlık veren bir görüntü bu. BU arada bizim kapalı ve numaralı tribünlerinin çatısında sahaya ve birbirlerine bakan 2'şer büyük Kartal tabelalarımız nerede acaba bileniniz var mı? Sakın o Kartalların yanına kadar çıkartılan Cola Turka reklamlarından daha çok ilgi çektiği ve reklamların izleninirliğini azalttığı için yerlerinden sökülmüş olmasınlar?! Ben bilmiyorum aranızda akibetlerini bilen var mı?
Hani yıllar önce dükkanların duvarlarında bir resim var dı;
Peşin Satan - Veresiye Satan
Peşin satan elinde sigarası ayak ayak üstüne atmış takım elbisesi ile kendinden emin bir şekilde içi mal dolu dükkanında rahat rahat otururdu. Yaninda ki resimde ise veresiye satan, pejmurde bir halde dükkanın içi boşalmış ve farelerin cirit attığı yerde eski bir iskemle üzerinde başını kaşıyan biri olarak göze çarpardı.
Beşiktaş'ı peşin satıp parsel parsel para toplayan zihniyetin bir gün alacakları da bitecek. İşte o zaman el de kalmamış öz kaynaklarının resmine bakıp bakıp tıpkı Veresiye Satan adam gibi başlarını kaşımaları da kaçınılmaz bir son olacak. Tabi gerçekleri anlamanın zamanı geldiğini düşündüklerinde korkup kaçarak dükkanı önce terketmezler ise! Çünkü şu an hiç bir şey anlamak istemiyorlar.
.
Serdo Yeşil
13-04-2007, 15:38
Öyle dokunaklı öyle akıllıca vurmuşki konulara ( muhittin SABAN ) bunu anlamayan pılını pırtını toplasın gitsin beşiktaş yönetiminden
Bu işin bizle olan bölümünü böylesi arkadaşlar sayesinde böylesi forumlardan ögreniyoruz araştırıyoruz Peki yönetim ne yapıyor bunları yönetimin kulagına fısıldayan veya şöyle desem daha iyi olur yönetimin yüzüne vuran varmı bizim rahatsız oldugumuz asıl sorun yöneticilerimizin zengin olup olmaması degil yöneticilik ve beşiktaşlılıkla bagdaşmayan politikaları işte bu yanlışları tamamen ortadan kaldırmak için halkıntakımı şiarını yükseltmek lazım
Özer Özçetin
13-04-2007, 17:17
Biz yıllardır işte bunu anlatmaya çalıştık,anlayanın canı sağolsun,anlamayıp kendi menfaatleri için destekleyenler utansın.
Elbette bizim projemize burun kıvırırlar,elbette dükalık sürsün isterler,mühür onlarda istedikleri gibi satıyorlar,destek verenlere de bir avuç bal YALATIYORLAR.
Ne ballarını yalarız,ne de destekleriz,ama tarihin gün be gün erimesine elbette var bir cevabımız.Beşiktaş mutlaka Halkın Takımı olacaktır.
Rasim Bektaş
13-04-2007, 18:50
etrafımızı "SARAN" "AYDINLAR" çoğaldı ne mutlu bize aydınlık günlere merhaba diyeceğiz!Ticarette - ihanette vede keramette ikamet etmenin insan bedenine sıva tıtmayacağı gösterdi göstermesine de, sıvazlamalar sonrası atılan imzalar gündeme gelmesin diye numaradan çığlık atmak işe yarıyor. Ayrıl da gel başkan çaktın numarayı!
Evet demek, hayır demek değilmiş!
Özer Özçetin
13-04-2007, 19:06
m.ali çıksın desin ki,yarından sonra kongre üyelerinize tedavi yıllık 200 YTL,çoğu Demirörene padişahım çok yaşa der.
Muhittin Saban
13-04-2007, 19:24
Özer Abi,
"Kral Çıplak" diyecek bir kişilik sence kongre içinde varmı dır?
Bana sorarsanız " ben ce vardır ". Ancak var, var olmasına da o ifadeyi telafuz edecek "Dil" konuşmaya uygun değil. Senin de dediğin gibi "ballı dilin" konuşması biraz zor olur. Kimse "Kralımız Çıplaksınız" diyemez. Kelimeler tatlı tatlı yuvarlanmaya başlar; " başkanım üstünüze şu daha iyi yakışır bakın, bakın güzel değil mi? Ama yine de siz bilirsiniz bu haliniz de çok etkileyici!"
Bunlara Artvin yöresinden "Acı bal(deli bal)" yedirmek lazım bak o zaman nasıl feyat ediyorlar..!
Muhittin Saban
13-04-2007, 19:32
Bir düzeltme yapmak isterim;
Kongre üyelerinin içinde çok değerli olan bazı üyeleri tenzih ederim. Onların süreli suskunluğunun da nedenleri var elbet. Ben Ballı(Acı) Bademcileri kastediyorum!
Özer Özçetin
13-04-2007, 20:52
m.ali aydınlar fener voleybolun sponsoru,gelecekte de kulübün başkan adayı.Acaba Fulya yı verenlerin yarınlarda hiç mi canı acımayacak,voleybol takımı küme düşünce hiç çağrışım yapmadı bazı şeyler.Adam daha tescilli başkan olmadan feneri voleybolde uçuruyor,yarın top yekün işin başına geçince,fulya da bitmiş olacak,acıbadem tabelası Hakkı Yeten tesislerinin yerinde Beşiktaşa selam eedecek,o toprağı verenlerde Baba Hakkının mezarına ziyarete gidecek,hiç kanlarına dokunmuyor demek ki.Ben o gün resmi anma için oraya gitmeyeceğim.Sahte yüzlerin hepsi orada olacak,mali kongrede Fulyayı onaylayanlarda orada olacak,bana dokunuyor .Ben Baba Hakkıyı son yolculuğuna uğurlayanlardanım,anıt mezar açılışında oradaydım,bayramlarda gidiyorum.
Resmi anma onların olsun ihanetle yanyana.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.