Orijinalini görmek için tıklayınız : Değiştirdim Ters Yüz Ettim Yine Uymadı
Erdem Can
08-03-2007, 13:29
Halkın Takımı FB
FB Halkın Takımı
Halkın FB Takımı
Takımı FB Halkın
Uymuyor yada ben uyduramıyorum. Fenerbahçe'li Taraftarlar 100. Yıl nedeniyle yapacakları bir organizasyon için ''Halkın Takımı Anadolu`ya Uzanıyor'' diye bir slogan kullanmaya başlamışlar. Bu kelimeler yanyana gelince birşey ifade edemiyor bir zıtlık var ama çözemedim bir türlü.
Şöyle bir not düşeyim belki yolu buluruz buldururuz: ''Rıza Efendi 2 Ekmek 1 Süt''
Bazı kavramlar ağırdır herkes kaldıramaz bilmeden kullanmamakta fayda vardır.
HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ
Özer Özçetin
08-03-2007, 13:58
Erdem Can en güzel uyduğu yer son cümlen,
HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ
Umut Tutun
08-03-2007, 14:00
" hulk" ın takımı diyecekken yazım sürçmesi olmuş.
( reis de diyorlar.bugün yayın organlarında manşet olmuş hatta )
Serdo Yeşil
08-03-2007, 14:02
Anadoluya açaılmaya çalışan nice it sürüsü gördük sefer olur ama zafer olmaz
Umut Tutun
08-03-2007, 14:06
gelenek kalemle klavyeyle yazılmaz...
Sefa Gülhani Çavuş
08-03-2007, 14:12
yeni mi akılları başlarına gelmiş_?
düne kadar nerdeymiş unutmuşlar mı anadoluyu halkı_?
ağa paşa takımı fb
Ulaş Pekgüzel
08-03-2007, 14:17
açıla açıla anadolu yakasınıa açılsınlar onlar bağdat caddesindeki halkıyla kucaklaşabilir izin verdim
SUADİYE HARİÇ :D
HALKIN TAKIMI aklın yolu beşiktaştır ...
Muhittin Saban
08-03-2007, 15:13
Bunlar Anadolu kelimesinden anlasa anlasa eski Anadol arabasını anlarlar.Çelişkiye bakın Anadolu'ya uzanacağız diyorlar ama kulüpler birliğinde Anadolu takımlarını tanımıyorlar.
Hem de Halkın Takımı olarak hee peh peh pehh!
Ama dikkatli olmak lazım bunlar kendileri olmasa bile o "kirli elleri" ile her yere uzanırlar..
Ele verir "T(H)alkın"ı Kendi Yutar Salkımı.
.
Alaattin Çam
08-03-2007, 15:51
Bunlar Anadolu kelimesinden anlasa anlasa eski Anadol arabasını anlarlar.Çelişkiye bakın Anadolu'ya uzanacağız diyorlar ama kulüpler birliğinde Anadolu takımlarını tanımıyorlar.
Hem de Halkın Takımı olarak hee peh peh pehh!
Ama dikkatli olmak lazım bunlar kendileri olmasa bile o "kirli elleri" ile her yere uzanırlar..
Ele verir "T(H)alkın"ı Kendi Yutar Salkımı.
.
harika
işte bu
travmadan tranvaya ordan halkalı çöplüğüne!
matırbasyon yapıyorlar!
Tuncay Yılmaz
08-03-2007, 17:47
Devrim gerçekleştiriyorlar yavaş yavaş
Halk olmadan Cumhuriyet kurulmaz sanırım yeni farkettiler.
Yalnız; Halkın REİS'i olmaz,
fenerli olan bi HALt olamaz.
Gürhan Oğuz
08-03-2007, 18:05
ilmet, ilmet, ilmet demiş birileri
gelin yanımızda ilmedin belki halk adına bir kaç şey öğrenirsiniz
ayıp değil ilim nerdeyse git öğren demişler ayıp değil
de gedin la siz kim halk kavramı kim tdk sözlüğünde yazıldığı gibi değilidir bu kavram
Erkan Özberk
08-03-2007, 22:14
Hep Çal Tam Çal
Ahmet Ayyıldırım
08-03-2007, 23:02
sizi sadece biz uydururuz !
Halk'ız biz...
Şenel Kızıldaş
08-03-2007, 23:06
ya bunlar yakında halkın takımı bizim diyip sahip çıkarlar hırsızlar :rolleyes:
cidden akşam akşam aklıma geldi hırsızlar yapar bunuda...
Özgür Ergün
08-03-2007, 23:18
Valla bende öyle rivayetler duymuştum! Anadoluya mı açılıyormuşuz nedir anlamadım ki.. yok arkadaşlar öyle bir planımız çünkü biz zaten anadoludayız çünkü biz halkız öyle açılmaya saçılmaya da ihtiyacımız yok :):)
Ama uçak kaldırabiliriz.. rüştü saraçşeysinden geçen :):)
Basına ve kamuoyuna,
Bugün bazı internet sitelerinde "Halkın Takımı Anadolu`ya Uzanıyor'' sloganı ile bir organizasyon başlattığımız dile getirilmiştir.Bizlerin Anadolu'ya uzanması gibi bir durum söz konusu değildir çünkü Halkın Takımı zaten Anadolu'dur.Halkın Takımı Ağrı Dağı'nın yamaçlarındadır,Halkın Takımı Artvin' de yaylada sırtında siyah-beyaz forması olan bir gencin yüreğindedir,Halkın Takımı Karadeniz'de siyah-beyaz beresiyle balığa çıkan ihtiyarın güçlü ellerindedir,Halkın Takımı Diyarbakır'da ,Antalya'da,Çorum'da,Fatsa'da yüzlerce binlerce emekçinin yüreğinde beynindedir.Halkın Takımı Siyahtır,Beyazdır kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
"...
Besikler vermisim Nuh'a
Salincaklar, hamaklar,
Havva Ana'n dunku cocuk sayilir,
Anadolu'yum ben,
Taniyor musun ?
..."
Halkın Takımı
Berk Sezenler
08-03-2007, 23:28
Belkide açtıkları pankartta şunu kastettiler de biz anlayamadık: Rıza efendi 2 halk ekmeği 2 de halk süt.:rolleyes:
Cem Ozel
08-03-2007, 23:58
ne yaptıklarını kendilerine sorsak bakalım biliyorlarmı. biryerlerden birşeyler görmüşler . ( nedense hep Beşiktaş taraftarından görüyorlar ) taklit etmeye çalışmışlar. bknz: tezahuratlar, suskunluk eylemi ( beceremediler), sosyal mesaj veren pankartlar ( ellerine yüzlerine bulaştı). azimlerine hayranım hala bıkmadılar.
Birkan Bürüngüz
09-03-2007, 00:49
hani derler ya "katrandan olurmu şeker, ...." onlarınki de bu mesele
Safa Şenyıldız
09-03-2007, 07:11
katrandan olur mu şeker
halkın takımı fb
Hakkaten olmuyomuş...
Serdo Yeşil
09-03-2007, 07:38
[QUOTE=MUHTAR;9826]Basına ve kamuoyuna,
Bugün bazı internet sitelerinde "Halkın Takımı Anadolu`ya Uzanıyor'' sloganı ile bir organizasyon başlattığımız dile getirilmiştir.Bizlerin Anadolu'ya uzanması gibi bir durum söz konusu değildir çünkü Halkın Takımı zaten Anadolu'dur.Halkın Takımı Ağrı Dağı'nın yamaçlarındadır,Halkın Takımı Artvin' de yaylada sırtında siyah-beyaz forması olan bir gencin yüreğindedir,Halkın Takımı Karadeniz'de siyah-beyaz beresiyle balığa çıkan ihtiyarın güçlü ellerindedir,Halkın Takımı Diyarbakır'da ,Antalya'da,Çorum'da,Fatsa'da yüzlerce binlerce emekçinin yüreğinde beynindedir.Halkın Takımı Siyahtır,Beyazdır kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
"...
Besikler vermisim Nuh'a
Salincaklar, hamaklar,
Havva Ana'n dunku cocuk sayilir,
MUHTAR Heryeri söylemişsin halkın takımının Başketi TUNCELİYİ ( DERSİMİ ) söylememişsin MUNZUR DAĞLARINDA cemoyu gırtlagı patlarcasına söyleyen 16 yaşındaki kardeşimizi söylememişsin
Özer Özçetin
09-03-2007, 08:44
Karakartal nerede süzülüyorsa,Siyah Beyaz sevdaların yürek çarpışları nerede duyuluyorsa,Beşiktaş aşkı nerede hayat buluyorsa orasıdır sınır tanımayan coğrafyamız.
Elbette isyan ateşinin yandığı her yerdir Halkın Takımının kalbi.
Gürhan Oğuz
09-03-2007, 09:08
halkın takımı bir türküyü aynı tonda söyleyebilmektir
halkın takımı grev halaylarında omuz omuza halay çekmektir
halkın takımı varoşlardan meydanlara akmaktır
halkın takımı HALK olabilmektir
siz kim halkın takımı olmak kim önce olduğun yere bakacan sonra durduğun yere
sonra dönecen birde gerçek olana bakacan (taklitlerine değil )
yani HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞA
adam gibi adamları örnek alacaksın çalmayacaksın üretileni
emeğe saygın olacak
insana sevgin.........
muhtarım demiş
ANADOLUYUM BEN TANIRMISIN DİYE
işte öyle bir şey bizim sevdamız sen anlamazsın
Cihan Güngör
09-03-2007, 10:04
Aç tavuk kendini arpa ambarında sanır demiş atalarımız. TDK deyimi, "İnsanlar yokluğunu, yoksulluğunu çektikleri şeyler için olmayacak hayaller, düşler kurar" şeklinde açıklamış. Bir bildikleri varmış.
Deniz Can
09-03-2007, 10:16
Gordukleri herseye mal bulmus magribi gibi atliyorlar.
Akilli olun! AKIL sadece size sunulanlarin dışında kalanlar icin bir çözüm bulacaktir.
Cihad Erbek
09-03-2007, 10:19
Halkıntakımı fener
güldürmeyin ulan ........
A.Tugan Çetin
09-03-2007, 13:18
Halkın Takımı Feneeeeeeeeeeer
Şampiyon Feneeeeeeeeeeer
Beste bile yapılamaz be!!
Yarın Beşiktaş! diye de bağırırsınız!!!
Demir Han
09-03-2007, 14:55
Çok doğru halkın takımı FB... yani bizim takımımız anlatabiliyor muyum
Bakınız kupa maçı :)
Burak Güven
09-03-2007, 16:15
Deveye sormuşlar senin boynun neden eğri diye?
Oda abi nerem doğru ki demiş...
Eh be FB seninde yaptığın bir şey doğru olsun, kendi yaratıcılığın, üretkenliğin, kendine has'ın olsun, ama yok nerdee...
Böyle gelmiş, böyle devam eder denilir, ama artık yeter buna bir son verilmeli. Hayatlarındaki felsefe çalmaktan öteye olmayan, Halk denildiğinde yüksekten bakan bu müşteri sınıfına biryerlerde artık dur deme zamanı geldi bence. Hergün caddelerde lüks otomobillerle dolaşan, zengin barlarda takılıp, stadlarının koltuk sistemleri alttan ısıtmalı olup kaba yerlerini ısıtan bu insanlar Halktan olmaz, olamazlar...
Amaçları ne peki, bir anlayabilsem, yakışmıyor işte anlamıyormusunuz? beceremiyorsunuz, beste denediniz olmadı çaldınız rezil oldunuz (çocuklar inanın), 100. yıl marşı dediniz rezil rüsva ettiniz, şimdi de Halkın Takımı ve Anadolu'dan bahsediyosunuz, ama bu sefer lütfen bulaşmayın hem kendinizi hemde Halkı zedelemeden, kirletmeden gelin bu işten vazgeçin, çünkü Halktan olmanın 1. kuralı adam olmaktır, işte bu yüzdende HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ'tır....
Hakan Kirezci
09-03-2007, 16:52
Anadolu'da bunları uzaylılar geldi diye taşlamasınlar..
http://img249.imageshack.us/img249/9150/ktarikaydemirstadyumbasja6.jpg
Stadyumlarının! 100. yıl süslemesi yapılmış hali.
Görgüsüzlüğün ve zevk yoksunluğunun bu nadide örneğini de gördükten sonra kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Piraye Oğuz
09-03-2007, 17:13
Taklitçi zihniyet:mad:
Umut Keskin
09-03-2007, 17:46
bi bu kalmıştı çalmadıkları bunuda çaldılar
HIRSIZLARR
Nasuh Pirinc
09-03-2007, 19:00
yav bunlar halkın takımı olsa ne yazar samimi olmadıktan sonra sabah kadar desinler halkın takımıyız..
Can Durukan
09-03-2007, 22:38
tartışılan konuya çomak sokmak istemem ya da yazanların moralini bozmak ama neden beşiktaş forumunda fenrbahçe nin ya da onun taraftarlarının bir söylemi 2 günde 3 sayfalık yorumlar yazılmasına neden olur?
bırakın ne istiyorlarsa desinler..biz işimize bakalım..kendi manevra alanımızda birşeyler yapalım..gidip "siz halkın takımı değilsiniz..geri alın çabuk sözünüzü" diyecek halimiz yok..aslnda o bile konuyu burada tartışmaktan daha yararlı..
neyse kendimize bakalım suni gündemlerle uğraşmayalım..
kendini paşa sanan eski başkanları var adamların..godfather sanan yeni başkanları var..garip bir camia yani..
soru sorunca bön bön yüzüne bakan amigoları var..var da var..nesini konuşuyoruz ki bu camiadan çıkan bir fikrin ya da düşüncenin..bırakın gitsin..
Namik Kartaloglu
09-03-2007, 23:45
Görgüsüzlüğün ve zevk yoksunluğunun bu nadide örneğini de gördükten sonra kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Bu yaziyi okuduktan sonra gecmisten kalan bir olay aklima geldi; 12 Eylul öncesi halki örgutlemek siyasi örgutlerin bir yarisiydi. O örgutlemeye genelde kiyafetleri halktan ayri olan(parkali, esemspor ayakabili) ve toy gencler giderdi ki bunlar halkla oturup iki laf etmemisledi öncelerinde. Bu gencer bir köy gezisinde halka Uc dunya teorisini anlatmaya calisiyorlar ve zavali o köy halki bunlari uzaylilar gibi dinliyordu. O köy halkinin icinden en ihtiyari dayanamamis ve bagirmis bunlare- Herrreeee kucik( defol köpek) benim bildigim bir bu dunya bir de ahiret var baska birsey yoktur! Bu gencleri köyden kovmustu o köylu halk.
Cinar agacinin köku derinlededir,cinar agaci boyu kadar kökludur! Fenerliler bunu bilmiyor sanirim
Adnan Gur
10-03-2007, 01:06
HALKIN TAKIMINA bütün güzellikleri sayabiliriz; emekçidir, samimidir, alınteri akıtır, beyin patlatır, saftır ,dolu dizgindir....vb. ama bence encok erdemlidir yakışıyor. Beşiktaş erdemlidir ve OL-MA-LI-DIR. Erdemini kaybeden kısa yoldan zenginlik( şampiyonluk) hesapları yapar, küçük hesaplar yapıp içinde boğulur ,empati yapmayı bilmediği için başkalarının duygularını konumunu anlayamaz, (filistinli ,arap, kürt,laz, çeçen, ermeni .....olmanın rezil bir şey olmadığını bilemez) Am en çokda erdemli olmanın nedemek olduğunu bilemez. ''Havva anan dünkü çocuk sayılır, Anadoluyum ben biliyormusun ''u BİLMEEEZZ....
Muhittin Saban
10-03-2007, 04:13
Abi, bence bu fotoğrafta görünen obje bir Katedral'e benziyor. Hem de aşağı yukarı Saint Giovanni Katedrali'nin gece çekilmiş haline!
Bir bakın;
http://img84.imageshack.us/img84/895/siena11oq5.jpg
Saint Giovanni Katedrali deyince aklıma Hristiyanlık geliyor.(Lütfen rica ediyorum;Sakın yanlış anlaşılmasın inanç özgürlüğüne olan saygım sınırsızdır, ben sadece bir tespit yapmak için kullanıyorum o terimleri)
Hristiyanlık deyince aklıma Misyonerlik geliyor.
Misyonerlik deyince aklıma "Aziz" geliyor yani İngilizcesi "Saint" olan kelime!
Aziz deyince aklıma hani Hristiyanlığın ilk başlarda Anadolu’da büyük bir hızla yayılmasında Aziz Pavlos’un büyük etkisi olmuştu ya ve Aziz Pavlos ilk Hristiyan misyoner olarak kayıtlara geçmişti ya işte ondan aklıma geliyor.
Eh Anadolu deyince de aklıma Misyoner Aziz'in takımının Anadolu’ya uzanma projesi geliyor. Yani bir nevi fb Misyonerliği!
Saint Giovanni Katedral, Hristiyanlık, Azizlik, Misyonerlik, Anadolu kısaca hepsini bir arada düşününce de aklıma Vatikan geliyor!
Vatikan deyince de aklıma yeryüzünde milyonlarca Hristiyan'ın temsil edildiği yerin mal varlığı ve sahip olduğu para geliyor!
Ben komplo(suz) teorileri çok severim hani diyorum ki; Acaba Aziz de ismini inkar etmemecesine Anadolu ve Dünyada yürüteceği Fb misyonerliği kampanyası ile Milyonlarca üye ve Milyon dolarlarca parayı tıpkı Vatikan modeli gibi hayata geçirmek mi istiyor?
Tesadüf bu ya, Aziz Pavlos'ta ilk Hristiyanlık Misyonerliği için Anadolu yolculuğuna İ.S İlk yüzyıllarında çıkmıştı. Tıpkı Aziz'in Fb sinin ilk Yüzyıllarında Anadolu'ya çıkma hedefleri gibi!
Hele bir de Aziz'in ışıklandırdığı mekanın görüntüsü Saint(Aziz) Giovanni Katedrali ile benzerlik arzediyorsa ne bilim insanın aklına binbir türlü şey geliyor!
Neyse siz bana bakmayın ben ara sıra böyle Komplo(suz) Teori tadında Puzzle parçalarını tek tek ve hiç üşenmeden yerlerine "oturtmaya(lamaya)" çalışırım.
Kalın sağlıcakla.....
.
Hande Eroğlu
10-03-2007, 21:16
fb ve halk olmak ne o burunlarımı düştü yere
Özgür Ergün
10-03-2007, 23:04
tartışılan konuya çomak sokmak istemem ya da yazanların moralini bozmak ama neden beşiktaş forumunda fenrbahçe nin ya da onun taraftarlarının bir söylemi 2 günde 3 sayfalık yorumlar yazılmasına neden olur?
bırakın ne istiyorlarsa desinler..biz işimize bakalım..kendi manevra alanımızda birşeyler yapalım..gidip "siz halkın takımı değilsiniz..geri alın çabuk sözünüzü" diyecek halimiz yok..aslnda o bile konuyu burada tartışmaktan daha yararlı..
neyse kendimize bakalım suni gündemlerle uğraşmayalım..
kendini paşa sanan eski başkanları var adamların..godfather sanan yeni başkanları var..garip bir camia yani..
soru sorunca bön bön yüzüne bakan amigoları var..var da var..nesini konuşuyoruz ki bu camiadan çıkan bir fikrin ya da düşüncenin..bırakın gitsin..
Can'ım :)
Tuncay Yılmaz
11-03-2007, 02:22
Galatasarayın taraftar grupçuğu emitasyon ultrasların bildirisi var bi kaç gündür
sitelerinin giriş sayfasından trabzonspor maçı için protesto eyleminde bulunma bildirisi
yazının sonunda "gs halktır, gs halkındır" ibaresi bulunuyor.
alın size gülmek için bi sebep.
Şenel Kızıldaş
11-03-2007, 02:33
O zaman betaber gülelim :D
sadece gülelim yoruma gerek yok :D
Muhittin Saban
30-04-2007, 15:57
Şimdi bir de bu gelişen olaylardan sonra "ağlama duvarı" (İronidir alınma olmasın) inşaa edeceklermiş şeref tribünün maç sonunda röportaj yapılan kısmına :-))
Gürhan Oğuz
30-04-2007, 17:02
özür.....
Gürhan Oğuz
30-04-2007, 17:02
bir şey yazacam ilk defa beni mazur görün kabalık için
sizden anca HALTIN takımı olur...!
not.. : muhtarlarım silebilirisiniz :rolleyes:
Ahmet Ayyıldırım
30-04-2007, 17:18
konu acılalı 53 gun olmus hala bıse uyduramamısız !
yazıklar olsun.:D
Onur Sarısoy
30-04-2007, 17:20
Bu burjuva takımı halkı nerden bilsin ki?
Serkan Aksoy
08-05-2007, 14:08
halkın takımı fener :confused: komik
Onur Özgen
15-05-2007, 16:53
oooo halkın takımı anadolu'ya gidiyor ha. O Anadolu'nun yarısı sizden nefret ediyor be. Fenerbahçe Cumhuriyeti'ymiş. Fenerbahçe Kapitalizmi olmasın o. Bestelerimizi, şampiyonluklarımızı çalmış olabilirsiniz; ama bir tek sevgimizi ve Halkın Takımı olmamızı çalamazsınız.
Buket Yıldız
15-05-2007, 16:55
kendi hallerine bırakın yaa eglensin zavallılarım:D
Devrim Doyran
15-05-2007, 17:22
Başkan emriyle ligden çekilme planları yapan takım halkın takımı olamaz :D
Gönülden Müjde Başar
25-05-2007, 11:41
fb halkın takımı değil olamazda gsyi zaten hiç söylemiyorum
ama peki soruyorum biz miyiz halkın takımı?
halkın takımını savunacak ne özelliğimiz kaldı?herşeyimi satarken savunabilecekmiyiz hala
pankartımız nerde açsakta şuan ki yönetime ve duruşa uyuyor mu?
akatlara cola turka arena inönüye vodafone colaturkadan delgado
bilet fiyatları kapalıda 100 ytl fb maçında 200 ytl biz miyiz halkın takımı?
hadi bunları geçtim şimdi gidelim anadoluya yeni yetme genç cocuklara delikanlılara soralım fb ve bjk arasında ne fark var diye ne diyecekler.ne farkımız kaldı mahalle kavgası yapan yöneticiler sayesinde amacımız fbyi şampiyon yapmamak diyen başkan sayesinde
biz halkın takımıyız evet bize göre burada yazı yazan değerli temiz aydın insnaalra göre hala halkın takımıyız kalplerimizde içimizde duygularımız bu yönde ama çıkalım sokaklara bakalım soralım
kusura bakmayın ama gittikçe fbleşmeye çalışan bir yapı içinde bizde en az onlar kadar halkın takımlığından uzaklaşıyoruz
aynayı birazda kendimize tutmalıyız.
Hande Eroğlu
25-05-2007, 19:21
HALK OLMAK onlar bu kavramı biz cumhurıyetız derken sılmışlerdı
sana bellı bır olçüde katılmamak elde değil sevgılı gönulden müjde başar
Ismail Ustuntas
26-05-2007, 09:19
fb halkın takımı değil olamazda gsyi zaten hiç söylemiyorum
ama peki soruyorum biz miyiz halkın takımı?
halkın takımını savunacak ne özelliğimiz kaldı?herşeyimi satarken savunabilecekmiyiz hala
pankartımız nerde açsakta şuan ki yönetime ve duruşa uyuyor mu?
akatlara cola turka arena inönüye vodafone colaturkadan delgado
bilet fiyatları kapalıda 100 ytl fb maçında 200 ytl biz miyiz halkın takımı?
hadi bunları geçtim şimdi gidelim anadoluya yeni yetme genç cocuklara delikanlılara soralım fb ve bjk arasında ne fark var diye ne diyecekler.ne farkımız kaldı mahalle kavgası yapan yöneticiler sayesinde amacımız fbyi şampiyon yapmamak diyen başkan sayesinde
biz halkın takımıyız evet bize göre burada yazı yazan değerli temiz aydın insnaalra göre hala halkın takımıyız kalplerimizde içimizde duygularımız bu yönde ama çıkalım sokaklara bakalım soralım
kusura bakmayın ama gittikçe fbleşmeye çalışan bir yapı içinde bizde en az onlar kadar halkın takımlığından uzaklaşıyoruz
aynayı birazda kendimize tutmalıyız.
Çok yerinde ve doğru tespitler.Serdar Bilgili yönetimiyle birlikte kabuk değiştiren yönetim profilimiz bizi yönetmekten,Beşiktaş'ı ileriye götürmekten çok sermaye şirketlerine mahkum etmek için o koltukları meşgul ettiler.Ben semtimde ednaflık yapan,güleryüzlü,Beşiktaş'ın değerlerini bilen Yılmaz Ekergil gibi yöneticileri özledim.O ve onun gibilerin ne reklama ihtiyacı vardı ne de çok paraya.
Onur Sarısoy
10-06-2007, 14:51
onların paraları var(hemde azız yıldırımın sılh tıcaretınden kazandığı para,kan kokan para)halkı neylesin
Mert Atasayar
26-09-2007, 13:47
Bazı kavramlar ağırdır herkes kaldıramaz bilmeden kullanmamakta fayda vardır.
HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ
Mert Atasayar
26-09-2007, 13:49
Kartalların sevgi yüklü gemisidir “Halkın Takımı”
demiş ALFİN usta nede doğru ne de güzel söylemişsin abi
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.