PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dergimizi dağıtan arkadaşların dikkatine...

Hakan Kirezci
03-06-2009, 14:32
Özveri göstererek dergimizi toplu halde alıp bölgelerinde dağıtan arkadaşlara önce bir teşekkür edelim. Sonra da meselemize gelelim.

Dergimizin baskı adedini dağıtımcı arkadaşların önceden bildirdikleri adetlere göre ayarlamak zorundayız. Geri dönüşlerde arada sırada yaşanan aksamalar nedeniyle bazen bu adetleri karşılayacak paramız olmayabiliyor bile. Dergileri heryere kargo ile gönderdiğimiz ve kargo ücretlerini fiyat harici tutup kasamızdan ödediğimiz için makul miktardaki eksikleri dergimizin en ağır işçisi Sezen şahsen tamamlamak zorunda bile kalıyor.

Dergi baskı fiyatımız adet üzerine değiştiğinden 500 adet ile 100 adet arasında fiyat farkı doğduğundan ek baskı maliyeti oldukça yüksek geliyor. Bu nedenle sonradan az bir miktar baskı yaptırmamız yolu genellikle makul bir yol olarak görünmüyor bizler için.

Dağıtım yapan arkadaşlar çıkacak sayının bir iki hafta öncesinden istedikleri adetleri bildirip ellerindekini gönderdikleri takdirde bir sorun yaşanacağını sanmıyoruz.

Sonradan gelen yüklü talepleri karşılamamız kendi yağını yetirmeye çalışan bizler için oldukça zor bir durum oluyor buna dikkat edilmesi hepimizi rahatlatacak ve bizleri de müdire hanımdan fırça yemekten kurtaracak önemli bir husustur.

Önemli not: 8. sayımızın çıkış tarihi Temmuz başı olup gerek talep edilecek dergi miktarı ve gerekse de içeriğe katkıda bulunmak isteyen arkadaşların hesap ve yazılarını yavaş yavaş hazırlamaları ve İletişim için lütfen halkintakimidergisi@hotmail.com adresinin kullanılması önemle rica olunur.

(Müdirem, nasıl? Olmuş mu?...)

Sezen Gunduzalp
03-06-2009, 16:48
Dergi yönetimiyle birlikte yaşadığımız bu sorun son halkası olduğum için fazlasıyla beni üzmekte. Aslında istediğimizi gayet net anlatmışsın abicim.

Teşekkür ederim.

Deniz Akkuş
03-06-2009, 20:34
Eskişehir olarak 3. sayı elimizde kaldı epey ve onun parasını hala ödeyemedim.. ama en kısa zamanda açığımızı kapatacağım.. eskişehir den kısa bir ayrılık yaşadığımdan 7. sayıyı istemede geciktim.. acaba talep ettiğimiz 7 adet dergi elimize geçecekmi? bu onuda bizi aydınlatırsanız sevinirim.. ve biliyoruzki sizler çok büyük emek sarf ediyorsunuz en kısa zamanda üzerimize düşeni yapacağız

Sezen Gunduzalp
03-06-2009, 21:03
7.Sayı elimizde tükenmiştir.

Deniz Akkuş
03-06-2009, 21:06
yani 1. yıl sayısını alamıyacaz öylemi.. hımmm elind eolan varmı arkadaşlar bana en azından 5 adet lazım...

Emre Yüksel
03-06-2009, 21:28
O zaman Devrim Kitabevine giden arkadaşlar dergiyi bulamayacaklar kusura bakmayın. Sınavlarım yeni bitti ve sezen abla'da hast olduğu için erken davranamadık. Ahmet Durmaz abi sen gene araştır belki birisinde vardır fazladan.

Sezen Gunduzalp
03-06-2009, 21:50
Emre ben geçen Cuma'dan beri rahatsızım Dergi 15 Mayısta çıktı.

Ayrıca dergi ayırın diyen kimseye dergi ayrılmaması söz konusu değil. Burda sizden beklenilen artık belli bir şey var iki ayda bir Halkın Takımı Fanzini çıkıyor. Sizlerden baskı olmadan önce adet bildirmeniz ve adetleri almanız. Sorumluluğu paylaşmanız. Bizlerin 50 ader fazla dergi basıp stok yapma durumumuz yoktur.

Safak Batman
03-06-2009, 21:56
İstanbul için dergimize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz..

KİTAPİÇİN - Sahaf-Kitabevi
Murat UNCU
Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu

Mephisto Kitabevi
( İstiklal Caddesi No : 197 Beyoğlu)

Beşiktaş Gazete Bayii
Garanti Bankası (Kazan yanı) Karşısındaki GAZETE Bayi
Beşiktaş

Deniz Akkuş
03-06-2009, 22:00
sevgili sezen sorumsuzluk değil aslında bir yandan kendi açımdan bakınca evet sizinde bu konudaki uğraşlarınızında farkındayız... ilkez bu şekil oldu... olmadı arkadaşlara aldırtacaz ve bir şekilde çözecez... kusura bakmayın..bundan sonrada kulağımıza küpe olur artıkın sevgiyle kalın

Mert Kavak
03-06-2009, 22:53
şimdi ankarya 50 dergi istedik 25 geldi ek olarak ümit abi 8 tane yolladı ve inşallah yarın şafak abi 12 adet yolayacak ama yine yetmiyor... elinde fazla deregisi olan arkadaşalar en 5 tane daha lazım birde şafak abi gözünü seveyim dergileri yarın postala

Hikmet Tümer
06-06-2009, 00:05
mert bizi unutma,eryaman halkının tepkisi çok serttir,allah göstermesin

Ismail Hakki Demirel
06-06-2009, 00:15
Abi dergileriniz hazır ve nazır :)

Hikmet Tümer
06-06-2009, 00:36
pardon yiğidim meydanı boş zannettim,pazar günü görüşmek dileğiyle

Mert Kavak
06-06-2009, 00:39
eryaman halkından tırstığımız içim sizin dergileri hemen ayırdık pazar elinizde

Neyzen Ünal
08-06-2009, 20:15
derginin son sayısı ne mephistoda var nede beşiktaştaki kitapçılarda.bilgilerinize sunulur.kalmamış çünkü.

Utkan Çalışkan
09-06-2009, 09:44
walla mephistodakileri ben bitirdim neyzen abi...son sayıdan 3 tane aldım :))) o an bitti....

Murat Aru
09-06-2009, 10:03
İSTANBULDA

KİTAPİÇİN - Sahaf-Kitabevi
Murat UNCU
Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu

BURADA DERGİ VAR!!!

Emre Yüksel
10-06-2009, 00:04
Emre ben geçen Cuma'dan beri rahatsızım Dergi 15 Mayısta çıktı.

Ayrıca dergi ayırın diyen kimseye dergi ayrılmaması söz konusu değil. Burda sizden beklenilen artık belli bir şey var iki ayda bir Halkın Takımı Fanzini çıkıyor. Sizlerden baskı olmadan önce adet bildirmeniz ve adetleri almanız. Sorumluluğu paylaşmanız. Bizlerin 50 ader fazla dergi basıp stok yapma durumumuz yoktur.

haklısın abla aslında ben çok sorumsuz davrandım kabul ediyorum.
yeni sezon açılsın. yeni dersane falan derken. yeni kitabeviyle anlaşıcam.
dersanemde alsancakta olucak büyük ihtimal. daha kolay paslaşırız

Deniz Akkuş
26-06-2009, 00:35
8. sayıdan şimdiden 7 adet talebimizi yazayımda....mümkünse eğer sevgilerle

Safak Batman
28-06-2009, 14:42
derginin son sayısı ne mephistoda var nede beşiktaştaki kitapçılarda.bilgilerinize sunulur.kalmamış çünkü.

mephisto'da ki dergiler bitmemiş.dün kontrol ettim.17 adet dergi var.