PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ın 3 puanını SİLECEKLER

Serdo Yeşil
09-03-2007, 14:47
Açık ve net yazıyorum. Beşiktaş dikkatli gözlerle takip ediliyor. Amaç Beşiktaş'ın yolunu kesmek. Bu nasıl olacak derseniz şunu derim:
Beşiktaş sahada kazansa bile masada kaybedecek. Yani 3 puanı silinecek? Nasıl mı?
Beşiktaş'ın bundan sonraki maçlarında küfür, taşkınlık olursa federasyon şu üç şeyi yapacak;
1-Beşiktaş'a seyircisiz maç cezası.
2-Beşiktaş'a saha kapama cezası.
3-Bu cezalardan dolayı Beşiktaş'ın 3 puanı silinecek.
Bu konuda F.Bahçe ve G.Saray neredeyse ortak çalışıyor.
Özellikle G.Saray, Ayhan Akman'a edilen küfürleri gündeme getirip Beşiktaş'ın cezalandırılmasını istiyor. F.Bahçe ise olayları dikkatle izliyor. Çünkü F.Bahçe, İnönü'ye gelecek ve gelmeden öncede can güvenliği isteyecek.
(AZ Akmaar maçında 15 kişinin yaralanması unutturuldu bile. Dikkat!...)
Sözün özü şu: Şu an şampiyonluğun en güçlü ismi haline gelen Beşiktaş bu konuda olağanüstü tedbirler almak için toplantı üstüne toplantı yapıyor. Genel Sekreter Kenan Öner, Galatasaray'ı yendikten sonra " Açılan önümüz tıkanmak isteniyor" dedi. Haklı da!..
Kazım KANAT
Bu konu çok dikkat edilmesi gereken bir durum !!!!ler özellikle fb maçında o şahsiyetsiz erifi İnönüye getirecekler ve bizleri tahrik etmek için elinden geleni yapacak ben o maçı karakartalım klüp kararı ile seyirci almadan oynamasına bile razıyım oyunlar artık fırıldak oynu dikkat

Vedat Hamzacelebioglu
09-03-2007, 17:04
Tüm bunlar iyi hoş,anladım da...da'sı var işte!
Bu tür hareketlerle Beşiktaş'a engel olmaya çalışılıyorsa bizler de şunları yapabiliriz;

-Kendi maçlarımızda olabildiğince dikkatli olmak,
-Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının Beşiktaş için ayrı bir anlam ifade ettiğini,özellikle yabancı oyuncularımıza yüreklerine işleyinceye kadar anlatılabilmeli,
-Bu rakiplerimizin maçlarında futbolcularımızın,insanca yüreklerini ortaya koyarak güçlü olup, maçları (olabildiğince kazanarak) tamamlamaları ve alınlarının terini hakederek sahadan ayrılabilecek moral ve motivasyonu sağlanmalı,

Federasyona;
Sahada kazanılan maçı,saha dışına taşıyıp rakip/rakiplerimiz kazanmış gibi gösterilmesine çalışılması ve buna ortak olunması sportif ahlaka sığmaz.

Mustafa Kemal Atatürk; "Ben sporcunun zeki,çevik ve "ahlaklısını" severim!" diyordu.

Sizlerde futbolu yönetenler olarak, bir tür sporcusunuz.O halde sizlerin sporculuğunuzu da görelim!..

Şunu iyi bilin ki, hiç bir ülke uygulanılan çifte standartlarla sporun gelişmesine katkıda bulunamamıştır.Aksine, daha da gerilemesine neden olmuşlardır.

Buna rağmen sahada alın terimizle kazandığımız bir üç (3) puanı silecekseniz, buyrun silin! Üstüne de turşu kurun!

Geçmiş olsun.

Hande Eroğlu
10-03-2007, 21:24
sanırım taraftar olarak şimdi temkınlı olup daha sakın davranma vaktı

TAKIMA SAHIP ÇIK KÜFÜR ETME

Özer Özçetin
11-03-2007, 11:40
Bu iş için bugün ankarada bursalılarla beraber hareket başlayacak,düğmeye basacaklar,uyanık ve aklı selim olmamız lazım.

Serdar Dağlı
12-03-2007, 08:46
Ankarada Olanlara Hepimiz şahit Olduk Eger Bu Olaylar Inönüde Olsaydi Neler Olurdu Acaba çifte Standarta Son Verin Artik Yeter Ulannnnnnn!!!!!!

Serdo Yeşil
12-03-2007, 08:47
Varan - 1 oldu işte dügmeye basıldı

Anıl Tanrıyar
12-03-2007, 11:28
arkadaşlar sanmıyorum her türlü ceza verebilirler ama puanlarımızı silemezler öyle olursa olacakları düşünmek bile istemiyorum

Ulaş Pekgüzel
13-03-2007, 21:10
ceza gelmiş...saha kapatma..tabi ayrı konu açılır buna ama ben şimdilik açmak istemiyorum.. ama ordayız diyorum sadece

52sn*1000 kşi ile ;)