PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigorta primlerini ÖDE DEMİRÖREN !

Safak Batman
23-06-2009, 15:46
Transfer sezonunda ezeli rakiplerine yıldız oyuncuları kaptıran Beşiktaş'a bir kötü haber de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) geldi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü çalışanlarının sigorta primlerini ödemediği için 100 bin lira ve üzerinde prim borcu olanlar listesine girdi. Borçlular listesinde 172. sırada bulunan son şampiyonun 2 milyon 172 bin lira prim borcu bulunuyor.
Beşiktaş'a bir darbe de SGK'dan

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarını yapan derneklere para göndermesi eleştirilmişti.

SGK'nın prim borçlularını ilan ettiği listede 5 bin 637 borçlu işveren bulunuyor. Belediyelerin ağırlıklı olduğu listede ilginç kuruluşlar da yer alıyor. İlk sırada 80 milyon liralık prim borcuyla Yeşim Tekstil yer alırken, üniversiteler, özel sektör ve spor kulüpleri de borçlu oldukları için SGK'nın listesine girdi. İşçinin hakkını savunmak varlık sebebi olan sendikanın da borçlular listesinde yer alması dikkatlerden kaçmadı. Tarım Orman İş Sendikası 326 bin liralık borcuyla listede kendine yer buldu.

Çifte kupa şampiyonu Beşiktaş Jimnastik Kulübü ise listeye giren tek 4 büyük. Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye, Gökhan Zan'ı ise Galatasaray'a kaptıran Kara Kartalların 2 milyon 172 bin liralık ödenmemiş prim borcuna 3 gün içinde yazılı itiraz etme hakkı bulunuyor.

sabah.com.tr

Ufuk Biyik
23-06-2009, 16:04
Daha neleri görecek bu bünye emekçinin hakkını verin sayın demirören

Siz gidene kadar biz hep yıldırım demirören yeter diyeceğiz

Murat Ödemiş
23-06-2009, 16:16
ben hergün sabah saatlerinde şişhaneden geçiyorum orada küçük bi plazaları var bi gün babasına rastlasam amca allah aşkına bunu al ordan al yanına sana çok faydası olur daha çok büyürsün kazanırsın diyecem

git babanın yanına çalış para kazan ne işin var senin bjk nin başında

Deniz Akkuş
23-06-2009, 16:36
sevgili murat bence babasıda bilinçli olarak bjk başına getirtti oğlunu.. malum işlerin başına geçerse beşiktaşa yaptığının aynısını kendi şirketlerine yapacak diye korkmuştur...
Yeter be demir ören Yeter.... valla demirörmedin ama Beşiktaşımın başına harbiden çorap ördün... bu kadar senedir halamı birşeyler öğrenemedin.. dedikki artık şampiyon olduk hem futbolda 2 kupa hemde hentbolda... belki artık silkinir kendine gelirde iyi bişeyler yapmaya başlar ama nerde hala aynı yerdesin.. iyi beşiktaşlı olan herkes iyide yönetici olmaz bunuda gördük...ooooooofffff ooooffffffff

YÖNETİM İSTİFA

Ethem Kelmendi
23-06-2009, 17:37
Ben sana daha ne diyim rezil ettin bizi !

Ismail Hakki Demirel
23-06-2009, 18:37
Allahtan , Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'de çalışmıyorum :) yoksa prim mirim göremez emekli olamazdık :)

Tuncer Döğer
23-06-2009, 18:41
vergimizide vereceğiz şampiyonda olacağız pankartımız geldi aklıma..

nereden nereye.. bizi bu hallere soktun ya..

Tumay Dogan
23-06-2009, 20:09
gerçekten yazıklar olsun sana başkan!
eğer bu haber doğruysaaaaaaaaaaaaaaaaa emekçinin hakkı fitil fitil çıkar..

Taylan Kurt
23-06-2009, 22:48
Arkadaşlar bu sabah gazatesi beşiktAşımızın şampiyonluğuna 2 satır yazarken nie bu haberi manşet yapıyor? galatasaray borç içinde yüzerken haber olmuyorda beşiktaşımız 2 mılyonluk bocumu hemen haber oluyor süpekli beşiktAşı zor durumda gibi gösteriyorlar yeter...Önce gitsin borc içinde yüzen galatasarayı yazsın sonra 2 milyon borcu olan beşiktAşımızı haber yap....

ben beşiktAşımı birilerin yandaşı medyaya ezdirmem ... başkan medyaya beşiktAşımı melzeme etme ettirme....

Umit Bayezit
24-06-2009, 00:27
demirörenin rezilliklerine alıştıkda başka bir rezillik şampiyonu kulvarı genişletmiş
helal olsun yiyin ağalar yiyin

İşçinin hakkını savunmak varlık sebebi olan sendikanın da borçlular listesinde yer alması dikkatlerden kaçmadı. Tarım Orman İş Sendikası 326 bin liralık borcuyla listede kendine yer buldu.

Tuncer Döğer
24-06-2009, 07:39
Taylan Kurt; belki haklısın yazdıklarında sonuçta bizden daha borçlu !!!! yada başkaları varken bizi neden manşet yapıyor diye..

farzedelimki !!!! yi manşet yaptılar bizi ufak bir yazıyla geçiştirdiler, bu y.d. nin beşiktaşa emek veren işçilerin ya da personelin siğorta primlerinin yatmadığı gerçeğini değiştirmez.. ne !!!! ne diğerlerinin dünyalar kadar olan borçlarından daha önemlidir beşiktaşda 1 tek işçinin bile ödenmeyen sigorta primi.. keşke hiç birini sigorta prim borcu olmasa o ayrı tabiki..

Tumay Dogan
24-06-2009, 08:23
öde ulan şu primleri !!!

Umit Bayezit
24-06-2009, 11:32
http://www.youtube.com/watch?v=ZvCNj5cGciQ

Tumay Dogan
24-06-2009, 15:10
çalışanlar greve gitsin....destek vermezsem eğer "renkli forma" giydirsinler bana

öde şu primleri...
işte adamın canını sıkma ya....delboske'ye, elin teksas tombiksine verirken o paraları ii....

walla iki elim yakanda başkan!!