PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ridvan Simsek- (futbol)

Namik Kartaloglu
29-06-2009, 17:33
Rıdvan Şimşek: “Çok Çalışmam Gerekiyor”
29.06.2009 16:05

Karşıyaka’dan transfer ettiğimiz genç oyuncu Rıdvan Şimşek, büyük bir camiaya transfer olduğunu ve çok çalışması gerektiğini söyledi.

16. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Rıdvan Şimşek, yaptığı açıklamada, çok güçlü ve büyük bir duygu yaşadığını ifade ederek, ''18 yaşında büyük bir camiaya gidiyorum. Çok mutluyum, inşallah sonu da iyi olur'' dedi.

Rıdvan, genelde sağ bek oynadığını, ancak sağ kanatta da görev alabileceğini belirterek, oyun karakteri olarak hız ile tekniğini birleştirmeyi becerebildiğini ifade etti. Geçtiğimiz sezon iyi oynadığını düşündüğünü anlatan Rıdvan, ''Geçtiğimiz sezon 2-3 asist yaptım. Ancak savaşçı karakterimle, top tekniğimle göze battığıma inanıyorum” dedi.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli'nin kendisini istemesinin büyük önem taşıdığını söyleyen genç futbolcumuz, ''Ben daha yolun başındayım, futbol benim için şimdi başlıyor. Bundan sonra futbol hayatım daha önemli. Çünkü göz önündeyim, daha çok çalışmalıyım. Kendimi BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne kapatıp, 2 çalışıyorsam 4 çalışacağım. İnsanların bana olan güvenini sarsmamam, orada da devam ettirmem lazım. Menajerim ve aileme sadece futbola konsantre olacağıma dair söz verdim'' diye konuştu.

Sezon başında taraftarımızın önüne çıkacağı günü hayal bile edemediğini söyleyen genç oyuncumuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Taraftarın önüne çıkınca mutlaka heyecan olacak. İnşallah onların önünde oynamak nasip olur. Sonuçta Beşiktaş özel maçlar, Şampiyonlar Ligi, lig, kupa olmak üzere 50 maç oynayacak. Bana da şans geleceğini düşünüyorum. O şansı da en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum.''

Ekin Zaza Karatas
30-06-2009, 23:22
iyi cocuk umarim dediklerini yapar ;)

Akin Akoglan
30-06-2009, 23:25
İşi çok ama çok zor keza Köybaşınında öyle umarım Burak Yılmaz,İbrahim Akın gibi olmaz akibetleri

Ethem Kelmendi
03-07-2009, 14:18
inşallah Ekrem Dağ gibi çıkar
zira Ekrem geldğinde tam bir kapalı kutuydu kimse ne çıkacağını bilmiyordu
ama o bu formanın hakkını verdi bence :)

Taylan Özgür Tan
03-07-2009, 22:50
Hayırlı olur umarım KaraKartala .

Namik Kartaloglu
16-07-2009, 21:05
http://img194.imageshack.us/img194/5779/medyad.jpg

Adı soyadı : Rıdvan Şimşek
Önceki Takımı : Karşıyaka
Forma Numarası : 7
Pozisyon :DEFANS
Doğum Tarihi :17.01.1991
Doğum Yeri :İzmir
Boy : 173
Kilo : 65
Ayakkabı No :
Takım :A Takım
Medeni Durum :Belirtilmedi
Milli Maç :10

Sezgin Akcelik
17-07-2009, 08:50
serdar özkandan iyi olsan şimdilik bize yeter :D

Ufuk Biyik
24-04-2010, 22:37
Sana kocaman bir aferin rıdvan bugünün en güzel yanıydın Apploud Apploud

Ismail Hakki Demirel
24-04-2010, 22:39
bugün keşke ismail köybaşı ve batuhanda oynasaydı.
Düşünsenize seneye sol bek ismail, sağ bek rıdvan !
ortada necip, koşan ısıran.
İlerde deli olan Batu.

offfffff

Ufuk Biyik
24-04-2010, 22:48
İso git gölge etme Q7 yi alacağız biz :)

Hakan Kirezci
24-04-2010, 22:50
BATUHAN'LA SORUN VAR MI?

"Batuhan ile aramda sorun yaşanmadı. Ben ona yardım ederim. Farklılık varsa benden kaynaklanmıyor. Beşiktaş'ın büyüklüğü ile hareket edemeyen futbolcuların bu takımda yeri yoktur. Batuhan bu takımın dışında kendi isteği ile kaldı. Batuhan eğer istiyorsa Beşiktaş'a hizmet edecektir ve karşılığını da görecektir. Batuhan da bir problem değildi. Benim ona ceza vermem söz konusu değil. Manchester maçından sonraki sorunlar benden kaynaklanmıyor. Beşiktaş hiçbir futbolcuya muhtaç değildir" (M.Denizli)

Ismail Hakki Demirel
24-04-2010, 22:58
hiçbir futbolcu beşiktaş'tan büyük değildir.
ama batuhan kazanılmalıdır.
tabii kendi istemiyorsa yapcak bişey yok

Osman Üner
07-05-2010, 23:12
Bugün yaşadığı talihsiz sakatlık çok kötü oldu.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşup takımdaki yerini alır.Geçmiş olsun Rıdvan...

Akin Akoglan
08-05-2010, 01:38
Ayağının kırıldığı görüntüleri şimdi gördüm gerçekten çok acı verici.Yaşının genç olması itibariyle toparlayıp yeni sezona yetişir umarım

Tekrar geçmiş olsun

Rıdvan'ın hemen bu gece ameliyata alınacağı ve sahalara dönmesinin yaklaşık 3 ayı bulabileceği bildirildi.

Akin Akoglan
27-05-2010, 00:17
Rıdvan: "Devre arasına yetişeceğim"
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Şimşek, geçtiğimiz sezonun 33. haftasında oynanan Beşiktaş-Manisaspor maçının 41. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sol ayak bileği fibula kemiğinde parçalı kırığın yanı sıra ayak iç ve dış yan bağlarında kopma, ayak bileğinde ise çıkık tespit edilmiş ve başarılı bir ameliyat geçirmişti.

Yaklaşık 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan genç futbolcu, tek düşüncesinin bir an önce iyileşerek yeşil sahalara dönmek olduğunu söyledi. Başiktaş'ın resmi internet sitesine açıklama yapan Rıdvan şöyle konuştu:

"Bu sezon bekleneni veremedim ve sezonu böyle bitirmek kötü oldu. Önümüzdeki sezon kesin oynamam lazım diyordum. Sezon başında iyi çalışıp, formayı alacaktım ve vermeyecektim. Herhalde bu gidişle devre arasına yetişeceğim".

Milli Takım'a gidememenin üzüntüsünü de yaşadığını söyleyen Rıdvan Şimşek, gençliği sayesinde kısa sürede iyileşmeyi beklediğini ve formasını tekrar sırtına giymek için can attığını sözlerine ekledi.

Ali Savasan
17-03-2011, 00:17
Yeniden A takıma geldi. Schuster'in hiç bir şekilde anlam veremediğim tek hareketiydi. Tayfur hemen A takıma almış. Hadi bakalım Rıdvan ;)

Eser Toprak
17-03-2011, 12:19
Rıdvan başarılı olamazsa Schuster bir kademe daha yükselir dehalık konusunda.

Haydi koçum oynayınca neler yaptığı gördük senin.