Orijinalini görmek için tıklayınız : Tam zamanı
Özer Özçetin
10-03-2007, 12:46
Haydi Ferdi zamanı geldi diye bir tezahüratımız vardı,aynı onun gibi zamanı.Artık idmanlar taraftara açılmalıdır,hafta başı ve hafta sonu idmanı mutlaka taraftar coşkusu içinde geçmelidir.Kenetlenmenin zamanıdır,kucaklaşmanın zamanıdır.Bugün Beşiktaşnet.te biz arkadaş yazmış,ona cevap yazarken neden bizim forumda bu konu olmasın diye yazıyorum.
Şeref stadında,Fulya da yıllarca idmanları izledik,kimi gün bağırıp çağırmalar oldu,kimi gün küslükler ama hep aile ortamında geçti antreman izlemeleri,taraftar bağrına bastı takımı,yine aynı günleri yaşamalıyız,şampiyonluk rüzgarları esiyor,bu yıl lig enteresan geçiyor,her sonuç olası,fenerin çok zor ve ciddi maçları var,biz ankarada puan bile bıraksak[ki bu kez şeytanın bacağını kıracağız] bu dereden çok sular akacak.
Futbolcular sahiplenildiğini görmeli,sıcak ortam yaşamalı,uzay üssünden Dünya ya iner gibi geliyorlar,eğer ts maçından önce idman karnavalı yaşatsak inanın sonuç daha güzel olurdu.
Daha önce belirtmiştim,biz maçları ilk idmanla hafta başı kazanıyorduk diye,evet yine o hava var ve bunu değerlendirelim.
Alaattin Çam
10-03-2007, 13:39
Kabul buyururlar mı bilmem!
Kipimizin önünde duran koca bir duvar yönetim. Ne sesimize ses veriyor ne kale alıyor. Paf takımında yaşananları duydukça tüğlerim diken diken oluyor… İşte taraftarlarla, futbolcuların arasına mesafe koyarsan düşündüğü tek şey olur 90dk. Sonrası zaten deplasman! Ayda iki defa karşı karşıya geleceğiz birinde iyi oynarsak birinde kötü oynama opsiyonumuz olur düşüncesi hakim olur. Birde profesyonel takımı düşünmek bile istemiyorum!
Antrenmanlar taraftara açılması herkes açısından kazanç olacaktır!
Muhittin Saban
10-03-2007, 14:59
Özer abi ya da Alfin usta(Alaattin bey size herkes öyle seslendiği için bende seslenmek istedim) bilmem hatırlarmısınız ya da o gün Fulya'ya antrenmana gelmişmiydiniz? Hani Daum'un Beşiktaş'a 1993 yılında gelişi sırasında Fulya Hakkı Yeten stadında ki beşiktaşlı futbolcuların ilk idmana çıkışından bahsediyorum.
O idman öyle bir idman olmuştu ki neredeyse bir maç havasında yapılan tezahüratlar eşliğinde Daum idmanı yaptırırken Beşiktaş'ın ve taraftarının nasıl itici bir güç olduğunu ve dediğiniz gibi hafta arası idmanlarında da takıma nasıl moral veren bir kaynak olduğunu gözleri ile görüp kulakları ile şahit olmuştu.
Zaten futbolcuların taraftarların önünde yapacağı antrenmanlarda karşılıklı samimi diyaloglar, onların motivasyonu için gerekli övgü ve alkışlar hatta mücadeleci futbol adına taşınan inancın hafta boyunca idman sahasında futbolculara pozitif elektrik olarak yayılması kesinlikle yadsınamayacak ve sırt çevrilecek bir davranış tarzı olamaz.
Taraftarı ile bu kadar bütünleşmeye "Aç" olan bizim futbolcuların tamamen izole oldukları idman sahalarında yalnız olarak çalışmalarına göz yummaya ne kadar profesyonel bir kulüp olsanda hiç kimsenin hakkı yoktur.
Biz endüstriyel futbola mahkum olmayalım dedikçe sınırlar daha da daraltılmaya çalışılıyor.
Bir tavır şart...
.
Berk Sezenler
10-03-2007, 16:31
İdmanların moral vermekten ziyade şu tip bir faydasının olacağına da düşünyorum.
Futbolcularımızın (hatta bütün futbolcuların) antrenmanlarda,maçta oynadıklarından daha iyi bir performans sergilediğini düşünyorum.Üzerlerinde maç stresi olmadığı için bol bol spektaküler hareketler de yapıyorlardır.
Bu nedenle taraftarın futbolcuya olan güveni daha da artar.X bir oyuncu oyuna girdiğinde ''hoca bunu niye aldın şimdi oyuna yaa'' değilde, ''evet evet bu adam o hareketleri idmanda da yapıyordu'' diyebilir.
İdmanda futbolculara gösterilen ilgi,kendilerine güvenlerini de yerine getirebilir.
Forza İdman.
Özer Özçetin
11-03-2007, 11:35
Geçen hafta PAF maçında tribün doluydu,düşünün o tribün dolu saha kenarlarında tabelalar yok ozralar dolu trafik tıkanmış,gs ile yapılan en önemli PAF maçından bile 4 misli kalabalık hem de hafta içi.PAF maçı olduğu gün zaten akşamki maça gidecek potansiyel bir kalabalık vardı,benim bahsettiği hafta içi sıradan bir idman.Fulya da trafik tıkanıyordu diyorum,takım merdivende görününce sahaya atılan maytaplar konfetiler ,tam bir karnaval yaşıyorduk idmanlarda.Elbette o takım öyle bir sahiplenmeyle rakibine Kartal gibi uçmazmı.
Anlayın ey yönetim.
Özer Özçetin
13-03-2007, 21:56
Karşımızda bu kadar teşekküllü ittifak varken Beşiktaşı fenerin tek rakibi gören bilcümle zihniyet harekete geçmişken,haftada 1 gün İnönü Olmaz,en az 2 gün Ümraniye lazım,şu anda tüm siteler bu konuyu işliyor,Modakartallarında da açtım,yönetime iletilecek konu.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.