PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TFF Süper Kupa, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak

Akin Akoglan
01-07-2009, 13:52
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek TFF Süper Kupa'nın 2 Ağustos 2009 günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasını kararlaştırdı. 2008-2009 sezonu Turkcell Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Fortis Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın başlama saati daha sonra açıklanacak.

Ulaş Benakay
01-07-2009, 14:29
feneri yenelim kupayı da azize armağan edelim

Ethem Kelmendi
01-07-2009, 14:45
bu maç kaçmaz:)

Tuncer Döğer
01-07-2009, 15:13
itiraz ediyorum arkadaş kupa direkt bize verilmeli, tamam herkes gibi bende feneri yenip almanın daha zevkli olacağını düşünüyorum ama, bu kupa bizim hakkımız, neden fenerle oynuyoruz, madem birisiyle oynayacağız, sivasla oynayalım, lig 2. si kupa 2.sinden daha mı değersiz ??

Ethem Kelmendi
01-07-2009, 15:22
itiraz ediyorum arkadaş kupa direkt bize verilmeli, tamam herkes gibi bende feneri yenip almanın daha zevkli olacağını düşünüyorum ama, bu kupa bizim hakkımız, neden fenerle oynuyoruz, madem birisiyle oynayacağız, sivasla oynayalım, lig 2. si kupa 2.sinden daha mı değersiz ??

Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum.2 kupayı da aldığımız için kupanın bize verilmesi gerekliydi.Ya da ciddi ciddi paf takımla final oynamamız gerekliydi.

Sezgin Akcelik
01-07-2009, 15:26
kupanın türkiyede oynanması sevindirici amma velakin türkiyenin en kötü stadında oynanması kötü. doğu da bir yerde oynanması gerekirdi. şehir fark etmez. insanların da böyle maçları görmeye hakkı var. daha çok yorumlar yapılabilir ama benim ki sadece bir fikir

Mustafa Şengezer
01-07-2009, 15:34
arkadaşlar geçmiş ve gelecek bütün futbol federasyonları şerefsizdir...2sene önce aynı durum bizim başımıza geldi zurıch le maçımız vardı.ama federasyon olumsuz yanıt vermişti bize.beşiktaşlı yazarların bu konuya değinmesi umuduyla... .................. şuan çok sinirlendim bu habere...

*Bu son uyarı, bu forumda küfür etmek, kısaltma yapmak yok.

Ismail Hakki Demirel
01-07-2009, 15:40
tarih ve mekan farketmez, şanlı beşiktaş affetmez, uzayada kaçsanız ........ :)

Ekin Zaza Karatas
01-07-2009, 17:14
bende simdi okudum haberi acikcasi sevindim cunku turkiyede olucam ve stadyuma yakinim...

Namik Kartaloglu
01-07-2009, 17:55
Ismaille Alamanyaya gidecektik, Ismailin icisleri bakanindan izin koparmistik.

Besiktas Super kupa macini PAF takimimiza karsi oynamali. Fener hangi sifatla karsimizda ki? Ligi 4. bitiren Turkiye kupasi finalinde hakeme ragmen hazimetten kurtulan 4-2 yenilen Fenerbahce rakip olamaz Besiktasima.

Tumay Dogan
01-07-2009, 20:29
uleyn bari bilet fiyatlarını düşük tutunda...HT olarak gidelim cümbür cemaat maça :)

Metin Yalçınkaya
01-07-2009, 22:57
fb nin orada da kupa hatırası var. Gerçi şimdi bir de bizden hatıra kalacak onlara. Artık aziz yıldırım başkanlık seçimlerine izmirde ve olimpiyatta 3 yıl kupa maçlarıda dahil olmak üzere maç yapmayacağız diye not eklemek zorunda kalacak... :)

Oguzhan Dogan
01-07-2009, 23:06
2 ağustosda ordayız:D

Mert Kavak
01-07-2009, 23:16
bu kupa şampiyon ve türkiye kupası alan takımalr arasında oynanmıyormu??? ben mi yanlış biliyorum yoksa kurallarmı değişti ????

her türlü fener al sana kupa!!!!

Deniz Akkuş
02-07-2009, 00:59

...!

Tumay Dogan
02-07-2009, 09:16
fener sezonu kupasız kapattı diye her türlü hakem yardımı yapacaklar..
ama hakemi de kupanın içine koyup beraber kaldırcaz :D

Tuncer Döğer
02-07-2009, 09:57
http://img268.imageshack.us/img268/9140/barskupas.jpg

forzadan alınan bir bilgidir, eğer doğru ise barış kupasının finali ile aynı güne denk geliyor.

Mustafa Şengezer
02-07-2009, 20:26
Evet Doğru Bilgi.keşke Barış Kupasında Finale çıkarızda Bakalım çok Sevgili Federasyon Ne Yapacak...

Sezgin Akcelik
03-07-2009, 08:43
finale çıkmamızı beklemezler eğer gruptan çıkarsak direk olarak süper kupa tarihi değişir.

Tumay Dogan
03-07-2009, 09:10
şöleeee bi hayal kurdum..
barış kupasını almışız....hemde real'i devirerek...
sonra gelmişiz o havayla bi de fenere takmışız....
şampiyonlar liginde ii kura çekmişiz...barcelona ile aynı grupta değiliz :)

gerisini ekimden sonra hayal ediyim bari :)

Sezgin Akcelik
03-07-2009, 09:24

kalk kalk geldik :D boludayız :P

Namik Kartaloglu
03-07-2009, 10:29
Federasyon'dan Beşiktaş'a 'Süper' kazık

fakaya@hurriyet.com.tr 2 Temmuz 2009

TFF dün aldığı kararla, 3 sezondur Almanya'da oynanan Süper Kupa finalini, İstanbul Olimpiyat Stadyumu’na aldı.

Hatırlarsanız, Türkiye Kupası finalinde 2 kulüp İstanbul’da oynamak istemiş, Federasyon da reddetmişti. Şimdi verilen karar bana yanaktan makas alma hareketi gibi geldi. Zira amacı gurbetçi taraftarlar ile bütünleşmek olan Süper Kupanın İstanbul’da olmasından başka sonuç çıkartamıyorum.

Ancak atladıkları bir konu var;
Fatih Kaya yazıyor

24 Temmuz – 2 Ağustos günleri arası Beşiktaş Peace Cup’ta (Barış Kupası) mücadele edecek. Özel bir turnuva olmasına rağmen adı üzerinde Barış’ı sembolize eden bir turnuva! Ayrıca 2 Milyon Dolar ödüllü.
Davet edilen takımlar; Beşiktaş, Real Madrid, Sevilla, Juventus, Porto, Lyon, Malaga, Aston Villa, Seongnam (Güney Kore), Liga de Quito(Kolombiya), Al-Ittihad (Suudi Arabistan), Atlante (Meksika).

Final mücadelesi de Süper Kupa finali gibi 2 Ağustos’ta...

Peki, Beşiktaş Barış Kupasında final oynarsa ne olacak?

2003 senesinden bu yana düzenlenen turnuvanın tarihleri daha önceden belirlenmişti.
TFF yetkililerinin turnuvadan ya haberi yok ya da nasıl olsa Beşiktaş finale çıkamaz mantığıyla Süper Kupa finalini 2 Ağustos’a aldı.
Beşiktaş finale çıkarsa aynı gün aynı saatte 2 farklı 11 ile mücadele edecek. Bir tarafta Fenerbahçe ile Süper Kupa Finali, diğer tarafta prestiji yüksek Barış Kupası…
Futbol Federasyonumuz uyumaya devam etsin.

Namik Kartaloglu
03-07-2009, 11:06
Yukaridaki alintiya ilisik olarak ciddi anlamda bilgim olmamakla birlikte Mac gelirlerinin buyuk kismi kazanan takima gerisi de karsilastigi takima gider. Masraflar kira tutari ciktiktan sonra. Yine bilmiyerek Bilet fiyatlari Almanyada Turkiyeden daha pahali olmasi gerekiyor, bu durumda Kupayi kazanan da Besiktas/Fenerbahce kaybeden de Besiktas/Fenerbahce Buyuk bir kayip(kardan zarar) yasayacaktir önceki yillara göre. Önceki yillarin Finalistleri bir yerde Turnovayi gözunden vurmustu oluyor.Yazik cok yazik hemde. Bu kadar istikrarsiz bir TFF hic yasamamistik öncesinde.

Sezgin Akcelik
03-07-2009, 11:13
koskoca almanya bizden onlarca fazla mükemmel statlar ayrıca sezonun açılmasına çok olmasına rağmen bir yerin bulunamaması tam bir rezillik. Yazık !

Mustafa Şengezer
03-07-2009, 12:54

DÜN GECE EVDE AYNI HAYALİ BENDE KURDUM...FİNALLER AYNI GÜNE DENK GELDİĞİ İÇİN KAĞIT KALEM ALIP İKİ KADRO ÇIKARDIM BİRİNİ FENERE BİRİNİ R.MADRİTE KARŞI DİZDİM.AYNI GÜN İKİ KUPA MÜTHİŞ OLUR...

Mert Can Taşdemir
03-07-2009, 13:00
geleneği bozmayalım

Tumay Dogan
03-07-2009, 14:54
DÜN GECE EVDE AYNI HAYALİ BENDE KURDUM...FİNALLER AYNI GÜNE DENK GELDİĞİ İÇİN KAĞIT KALEM ALIP İKİ KADRO ÇIKARDIM BİRİNİ FENERE BİRİNİ R.MADRİTE KARŞI DİZDİM.AYNI GÜN İKİ KUPA MÜTHİŞ OLUR...

mustafa ağzından bal damladı be yawwww....nadir oluyo ama :)
aynı gün 2 kupa....
ozaman kocaaaaammmaaaaaaannnnnn bi pankart yaptırtırızzzz

"burası beşiktaş alayına gider" diye.... önümüzdeki senede tari kitaplarına sokarlar bizi...aynı gün 2 burjuva takımını ezdiler diye Apploud

Samet Şaher
07-07-2009, 17:38
2 ağustosta 2 zafer,As takım barış kupasında BEŞİKTAŞ 16 yaş altı fener'le.PAF'ları yormaya gerek yok güçsüz bi rakibe karşı.Gerçi her türlü hezimet ama neyse..

Mustafa Şengezer
08-07-2009, 16:12
mustafa ağzından bal damladı be yawwww....nadir oluyo ama :)
aynı gün 2 kupa....
ozaman kocaaaaammmaaaaaaannnnnn bi pankart yaptırtırızzzz

"burası beşiktaş alayına gider" diye.... önümüzdeki senede tari kitaplarına sokarlar bizi...aynı gün 2 burjuva takımını ezdiler diye Apploud

abi buda çok güzel...bu_!

Umit Bayezit
08-07-2009, 16:36
Barış Kupasını Orada Süper Kupayı Burada Paf Takımla Almak çok Güzel Olacak

Rafet Zafer
08-07-2009, 17:44
arkadaşalr barış kupası finalinin tarihiyle süper kupa finali konusunda yönetim federasyona geçen hafta itiraz etti zaten. fakat federasyon süper kupa finalinin tarihi daha önceden belliydi diyerek itirazı reddetti. yani süper kupa finali 2 ağustosta kesin oynanacak.