Orijinalini görmek için tıklayınız : Bobo Gitmek İstiyormuş
Ulaş Benakay
03-07-2009, 21:18
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü futbolcusu Bobo, futbol hayatını Yunanistan'da sürdürmek ve Olympiakos'a gitmek istediğini yönetime bildirdi.
Matteo Ferrari’yi kadroya dahil etmek için yabancı kontenjanını açmaya çalışan Beşiktaş’ta çok sıcak bir gelişme yaşandı.
NTVSPOR'un haberine göre, Zapotocny’nin gönderilmesi düşünülürken, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Bobo artık futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek istemediğini ve Yunanistan’dan gelen teklifi değerlendirmek istediğini bildirdi.
Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetiminin ne yapacağı merak edilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Eskişehirspor’un istediği Zapotocny de Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini bildirdi.
Taylan Kurt
03-07-2009, 21:25
Yolu acık olsun durmak istemiyosa zorla tutmayız yerina başkasını alırız forvetmi yok bize bir gider bin gelir:)
Ulaş Benakay
03-07-2009, 21:28
Schwarz Alman genç potansiyel alınabilir Di Natale en iyisi yönetim duy sesimi :D
Taylan Kurt
03-07-2009, 21:35
Schwarz Alman genç potansiyel alınabilir Di Natale en iyisi yönetim duy sesimi :D
Yönetim gider hırvatistanda arjantinde falan son dakka futbolcu alır nerde onları almayı akıl edemiyorlar ki parana kıy doğru düzgün adam al...
Namik Kartaloglu
03-07-2009, 21:44
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü futbolcusu Bobo, futbol hayatını Yunanistan'da sürdürmek ve Olympiakos'a gitmek istediğini yönetime bildirdi.
Matteo Ferrari’yi kadroya dahil etmek için yabancı kontenjanını açmaya çalışan Beşiktaş’ta çok sıcak bir gelişme yaşandı.
NTVSPOR'un haberine göre, Zapotocny’nin gönderilmesi düşünülürken, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Bobo artık futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek istemediğini ve Yunanistan’dan gelen teklifi değerlendirmek istediğini bildirdi.
Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetiminin ne yapacağı merak edilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Eskişehirspor’un istediği Zapotocny de Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini bildirdi.
Ulas bassinlar 7,5-8 milyon euro yu alsinlar boboyu. Ferrari icin se kadro acik zaten. cisse anlasmis marsilya ile. gordon da gitti su anda sorun yok kadro konusunda.
Oguzhan Dogan
03-07-2009, 22:30
istemeyen adam takıma verim sağlamayaz bobo gitsin zapo kalsın ama zapo gidiyor
Ufuk Biyik
03-07-2009, 22:54
gidene dur denmez gitmek istiyorsa yoluda bahtıda acık olsun boboyu çok daha iyi yerlerde görmek isterim Brezilya milli takımının değişmez forveti olarak mesele seviyoruz seni booobboooo
Tumay Dogan
03-07-2009, 23:13
zaponun ropörtajını okudum...almanyadan isteyenler var..zorluk çıkarmam demiş....bobo da gitsin canım..evladımız olsa bile...gitmek istiyosa hakkıdır..
bizde oynarak milli takıma almazlar ama ..işallah daha ii yerlere gelirsin
seni kardeşim gibi seviyorum bobo...o kadar da yürekten sölüyom..
walla rakının etkisi yok :)
Ertan Eylem
04-07-2009, 00:16
Geçen gün kendisini telefonla aradım ''yok be abi traş basının uydurmaları ''dedi.:D Ya arkadaş neredende de uyduruyorlar.Adam şampiyonlar liginde oynayacak daha çok prim yapacak , niye gitmek istesin, kaldıki Namık Üstad'ın da dediği gibi verirlerse parayı çalarlar Bobo'yu:)
Tamgaç Keçe
04-07-2009, 13:31
yolu acık olsun,gıtmek ısteyenı tutmayız
Demir Han
04-07-2009, 13:42
Hurriyet'in haberine göre gitmiş hem de 5 Milyon € ya....bence rakam bu ise çok yazık....
Ulaş Benakay
04-07-2009, 14:21
Hurriyet'in haberine göre gitmiş hem de 5 Milyon € ya....bence rakam bu ise çok yazık....
İsmail'e 6 milyon euro verirken bobo yu 5 milyon euro ya bırakmazlar o kadarda değil tamamen spekülasyon bence ama doğruysa yönetime helal olsunApploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud
Hakan Gültekin
04-07-2009, 16:59
benim anlamadığım bu olimpiyakus beşiktaşımızdan daha mı büyük?.gitmek istiyorsa kapı orada gidebilir.hiç bi oyuncu beşiktaşımızdan büyük değildir.
Ekin Zaza Karatas
04-07-2009, 17:43
Bobo nun yerine Lech Poznań dan Robert Lewandowski alinsin cok iyi ve yasida genc 21 yasinda sanirim...
Buda attigi gollerden birisi ve bence en iyisi :)
http://www.youtube.com/watch?v=MwGWj7Xd-nc
Mustafa Şengezer
04-07-2009, 22:59
arkadaşlar basına inanmayın...ntv zaten bazı takımların tekelinde .ki ben artık adamdan duymayınca sallamıyorum...bobo geçenlerde beşiktaşta ömür boyu oynayabileceğini söyledi,bjk tv de yaptı bu açıklamayı ben buna inanıyorum...mış miş lere değil
Ulaş Benakay
05-07-2009, 01:34
arkadaşlar basına inanmayın...ntv zaten bazı takımların tekelinde .ki ben artık adamdan duymayınca sallamıyorum...bobo geçenlerde beşiktaşta ömür boyu oynayabileceğini söyledi,bjk tv de yaptı bu açıklamayı ben buna inanıyorum...mış miş lere değil
bu açıklamayı bende duydum bjk tv de haberde kesinlik var mış miş yok ben bu röpörtajı duyduğum için mış mişi ekledim
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.