Orijinalini görmek için tıklayınız : HALKIN TAKIMI Pikniği - 5 Temmuz'da Bolu'dan döndü.
Asuman Ozer
08-07-2009, 18:45
Güneşin sofrasında,dostların arasındaydık !
Öncelikle bu güzel günün var olmasında büyük emek harcayan,30 kilo tavuk alıp halkımızın aç kalmaması için bir tavuk çiftliğini ortadan kaldıran,gençleri kışkırtmak,kandırmak ,kötü yola düşürmek için pankart yapan,sonra o pankarta sahip çıkmayan, 6 kişiyle pusu kurup,sırtımızı yere getirmeye çalışırken devrimci şiddetle tanışan,hakkında yapılan bestenin ne olduğunu bile anlamayacak kadar az içen
Sevgili kardeşimiz MERT KAVAK’ a,
Güneşin sofrasını, bir kuş sütü eksik ziyafet sofrasına dönüştüren,acılı ezmeyle koca bir günümüzün tatlı geçmesini sağlayan,çoluk çocuk, abi kardeş pikniğimize neşe katan YILGIN ailesine,
Sevgili dostumuz ,iyi ki doğan Ümit Bayezit ve ailesine,
Her ne kadar çok fazla yiyemesem de o güzel sarmalar için Hacer, Asuman ve çetesine,
Hikmet abi,Neyzen abi ve tüm saz heyetine,
Kaptanı izmit’te otobüsten atmamızı engelleyen arkadaşlara,
Sevgili dostum Mahir Çağlar Kurt’a
Fransadan gelen şarabını bizimle paylaşan Nurhan ve Koray’a,
Laylaycı Akın’a
Cem’ ve az daha otobandan istanbul’a getireceğimiz arkadaşına
Tepeüstünde yeni tepeler olarak kalmamıza gönlü elvermeyen ve bizi karşıya geçiren Tuncer’e
Ve İsmail Hakkı Demirel’e
Ve Can’a
Ve Serkan’a,Ufuk’a,Hakan’a
Ve Ethem’e
Ve İlke’ye
Ve Soframızda bizimle dostluğunu paylaşan ismini sayamadığım bütün KARTAL’lara
Bizimle fiziken orada olamayıp ama ruhen yanımızda olan bütün dostlarımıza,
Kocaman kocaman TEŞEKKÜRLER .
İyi ki varsınız…
şafak asıl ben sizlere tşk ederim gerçekten çok güzel birgündü..ayrıca şöförün tüm aksiliklrine rağmen ona uymadığınız ve olgunlukla yaklaştığınız içinde ayrıca tşk ederim
Ethem Kelmendi
08-07-2009, 19:41
Biz gençler Bolu Dağı'ından ellerimizde pankartları dillerimizde "Muhtar gençliğe hesap verecek!" sloganıyla inerken ihtiyarların yüzünde şaşkınlık ve korku dolu ifadenin fotoları nerede? :)
Bu arada Ezgi hiç yakıştıramadım sana sen de ihtiyar yanlısı çıktın:)
Bi de ben bi ara ismini vermek istemediğim bi ihtiyar abimizin elinden pankartı kapmak suretiyle ele geçirdim ama muhtar niye tescillemedi? :)
saygılar...:)
Ufuk Biyik
08-07-2009, 19:57
Biz gençler Bolu Dağı'ından ellerimizde pankartları dillerimizde "Muhtar gençliğe hesap verecek!" sloganıyla inerken ihtiyarların yüzünde şaşkınlık ve korku dolu ifadenin fotoları nerede? :)
Bu arada Ezgi hiç yakıştıramadım sana sen de ihtiyar yanlısı çıktın:)
Bi de ben bi ara ismini vermek istemediğim bi ihtiyar abimizin elinden pankartı kapmak suretiyle ele geçirdim ama muhtar niye tescillemedi? :)
saygılar...:)
herkes görmek istediğini görüyor ethem napalım sağlık olsun
Ethem Kelmendi
08-07-2009, 20:02
herkes görmek istediğini görüyor ethem napalım sağlık olsun
aynen öyle:)
Mert Kavak
08-07-2009, 21:02
bazı konualrda açıklama yapmak istiyorum
öncelikle 3 afrika ülkesinin 1 yılda yediği tavugu bir günde yeyip mırın kırın yapan ve besteler hazırlayan ht üyelerini anlamış deilim:)
pankarta yanlışlıkla hakkın takımı yazdıgımı sana arkadaşalr o ara ben halka hizmet hakka hizmet felsefesini benimsemiş ve çoook yukarılara yükselecek kadar uçuşa geçmiştim bir yanlışlık yok!!!
ayrıca pankart çekme yarışmasında yumrukalr havaya diye bağıran şahsı gençlik heyetinden saymıyoruz kesin ihtiayrlardan rüşvet almış gençliğin dinamizmini gaza getirerek mağlup olmamıza sebep olmuş gaza gelmeyen benimde 20 metre sürüklenerek telef olmamı sağlamıştır ne diyem allahından bulsun:)
Ethem Kelmendi
08-07-2009, 21:06
bazı konualrda açıklama yapmak istiyorum
öncelikle 3 afrika ülkesinin 1 yılda yediği tavugu bir günde yeyip mırın kırın yapan ve besteler hazırlayan ht üyelerini anlamış deilim:)
pankarta yanlışlıkla hakkın takımı yazdıgımı sana arkadaşalr o ara ben halka hizmet hakka hizmet felsefesini benimsemiş ve çoook yukarılara yükselecek kadar uçuşa geçmiştim bir yanlışlık yok!!!
ayrıca pankart çekme yarışmasında yumrukalr havaya diye bağıran şahsı gençlik heyetinden saymıyoruz kesin ihtiayrlardan rüşvet almış gençliğin dinamizmini gaza getirerek mağlup olmamıza sebep olmuş gaza gelmeyen benimde 20 metre sürüklenerek telef olmamı sağlamıştır ne diyem allahından bulsun:)
söylemeden dayanamayacağım:)
30 kilo tavuğu yedik yetmedi dahası var
öyle kolay mı mangalı yakmak söylesene Mert Kavak
senden başka senden başka yakamaz kimse mangalı(nakarat:))
:)
M.Ilke Bortacina
08-07-2009, 21:10
Valla onu bunu bilmem.. Biz ihtiyarlar olarak onurlu mücadelemizi söke söke aldık.. hatta sürüklüye sürüklüye.. :) bizim bildiğimiz bir söz vardır.. adaletin bittiği yerde anarşi vardır.. Anlatabildim mi gençler :)
Ismail Hakki Demirel
08-07-2009, 21:11
Abi onuda yaptık, pankartı çaldık, illegal yaptık onuda saymadılar...
M.Ilke Bortacina
08-07-2009, 21:12
oradaki vardır lafı yanlış olmuş.. adaletin bittiği yerde anarşi başlar olacaktı.. (kafam güzelde idare edin :D )
Ufuk Biyik
08-07-2009, 21:20
ilke abi o zaman heryer anarşi heryer yangın bundan gayrı dur durak yoktur gencliğe :D
M.Ilke Bortacina
08-07-2009, 21:23
Valla Gençlik Heyetine durun diyen yok.. Zaman meselesidir bu gidişler gelişler.. Amma velakin karşınızda taş gibi, BEŞİKTAŞ gibi ihtiyarlar var bilesiniz yani :) biz daha ölmedik :)
Mert Kavak
08-07-2009, 21:26
Valla Gençlik Heyetine durun diyen yok.. Zaman meselesidir bu gidişler gelişler.. Amma velakin karşınızda taş gibi, BEŞİKTAŞ gibi ihtiyarlar var bilesiniz yani :) biz daha ölmedik :)
ilke abi sende bizdensin :) seni rakip olarak görmüyoruz
M.Ilke Bortacina
08-07-2009, 21:30
bu işte rakip yoktur mert' im :) Yolumuz bellidir.. Sadece Beşiktaş
Namik Kartaloglu
08-07-2009, 21:35
Yagcilarda inecek var!
Mert Kavak
08-07-2009, 21:36
bu işte rakip yoktur mert' im :) Yolumuz bellidir.. Sadece Beşiktaş
tek yol beşiktaş arada muhtara ölüm :)!
Cem Ozel
08-07-2009, 23:11
siz dua edin o halat çekme işinde ben yoktum.o andapiknik alanında çok önemli ilerle ilgileniyordum
Capri diye tabir edilen şortumu yakmak olabilirmi abi
Tuncer Döğer
09-07-2009, 07:37
cem şu sarı laci olan capriden bahsediyosun sanırım : ))
Ismail Hakki Demirel
09-07-2009, 07:47
sarı laci :) isabet olmuş... Bu arada formama anarşiklik yaparak "A" layan şafak abiye kucak dolusu sevgiler :)
Ufuk Biyik
09-07-2009, 08:28
sarı laci :) isabet olmuş... Bu arada formama anarşiklik yaparak "A" layan şafak abiye kucak dolusu sevgiler :)
yakışmış ama ismail formaya :D
Deniz Akkuş
09-07-2009, 08:40
Tin Tin Tini Mini Bolu
Tin Tin Tini Mini Bolu
Kadıköyde ...............
Kadıköyde ................
Ormandan Kestik çamı
Ormandan Kestik çamı
Fenev ........
Ismail Hakki Demirel
09-07-2009, 08:54
Hani Benim Gençliğim nerde ?
Tuncer Döğer
09-07-2009, 08:57
hanım vizontele nerde ?
bilmem nerde :D
Ethem Kelmendi
09-07-2009, 14:18
Capri diye tabir edilen şortumu yakmak olabilirmi abi
yalnız dikkat edelim fener değil ankaragücü kaprisiydi o:)
yumurtakafa yılmaz
09-07-2009, 20:40
size bomba gibi haberler ve kanıtlar sunacağımızı ifade etmiştik.
üstelik heç birisi montac neyim de değil aha bakın.
bu çömezlerin bizi yıkmadaki amaçları...
tasviyedir tasviye... bunlar canım gibi kurulu düzeni yıkacaklar
anarşit bunlar yavvv.
http://img444.imageshack.us/img444/2581/pic0092.jpg
bu efendilerin ne şekilde cezalandırıldığının resmisidir. bizde yalan yok montac da yok.
http://img248.imageshack.us/img248/7167/pic0062p.jpg
ondan sonada beyle utanmadan ayak yapıyolar.
aha buda yapılan ayağın resmisi.
http://img20.imageshack.us/img20/8317/pic0052y.jpg
montac yok dedik, alavere yok, dalavere de yok. her bir şey size daha iyi hizmet için sevgili Halkım.
bizi siz yarattınız, biz sizin için varız... onlar tu kaka vede irezildirler.
asmayın ama beslemeyinde.
netekim.
Ufuk Biyik
09-07-2009, 20:45
bunlar çok güzel yılmaz abi eline sağlık :)
Ufuk Biyik
09-07-2009, 20:49
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs163.snc1/6093_1169704877081_1061737214_30537550_145858_n.jp g
hikmet abi bir senin yanında yakışıklı çıkmışım sende olmasan hapı yuttuk valla :D
Sercan Çıracıoğlu
09-07-2009, 20:49
Ellerinize sağlık
Sercan Çıracıoğlu
09-07-2009, 20:50
ufuk he adamsın lan
yumurtakafa yılmaz
09-07-2009, 21:05
namkörlük etmeyinde yediğiniz ezmenin hakkını verin.
Vallaha gençlik falan demem, acılı ezmeden beter olursunuz.
diğer arkadaşların getirdiği yiyeceklerde çok güzeldi. bilhassa bayan arkadaşların getirdiği yiyecekler. (özellikle fırından ve bakkaldan alınan ekmekler)
ha birde su güzeldi sonraaa yanında rakı güseldi...
dolmalar da fena değildi ama içinden gıl, daş ve böcük çıkmıştı galiba.
aboovvv, benim ezmemin yanında yaptığım zeytinyağlı sosis eyle güzeldikine Halkımız yemeye gıyamadıydı.
fakat; Şafak esazdan yahu o sigara böreğini kime yaptırdın bana hazır gibi geldi ama içinde kokmuş lor peynirini fark edince tamam dedim...
bunu anca Şafak beyle kötü yapabilir üstelik tadsız tuzsuzdu.
Namik Kartaloglu
09-07-2009, 21:12
Yilmaz can sen aktivitelerin icinde yoktun yoksa sen de Neyzen ustayla suyun berrakligini mi analiz ediyordunuz icinde ne kadar anason var diye?
Hikmet Tümer
09-07-2009, 21:31
ufuk oncelikle gecmiş olsun ihtiyacın olursa 24 saat arayabilirsin yeni döndum adapazarından
Hakan Kirezci
09-07-2009, 21:44
http://img262.imageshack.us/img262/3721/hikmet.jpg
Hikmet hocam hoşgeldin. Şu yukardaki fotoğrafta Neyzen çaktırmadan neyi pipet yapmış huşu içinde çekmekte rakıyı yandan da sen bağlamanın üzerinde pür dikkat aradığın yeri bulabildin mi merak ettim.
Safak Batman
09-07-2009, 21:52
geçiceksiniz o kokmuş lor peyniri ayaklarını yılmaz bey.forum esnasında bile sigara böreklerini yemeden konuşamadınız.görüntüler mevcuttur.
acılı ezmeyi yenge çok güzel yapmış ellerine sağlık.
sözde zeytin yağlı sosis ise tam olarak bir felaketti yanlışlık ağzına bir çatal atan nereye kaçacağını şaşırdı.hakketten kimse yemeye kıyamadı.
Ufuk Biyik
09-07-2009, 22:17
ufuk oncelikle gecmiş olsun ihtiyacın olursa 24 saat arayabilirsin yeni döndum adapazarından
çok saol hikmet abi ihtiyacım olmasada arayacağımdan emin olabilirsin
Ismail Hakki Demirel
09-07-2009, 22:21
http://img262.imageshack.us/img262/3721/hikmet.jpg
Hikmet hocam hoşgeldin. Şu yukardaki fotoğrafta Neyzen çaktırmadan neyi pipet yapmış huşu içinde çekmekte rakıyı yandan da sen bağlamanın üzerinde pür dikkat aradığın yeri bulabildin mi merak ettim.
Bende demek o yüzden o kadar şaşkın bakıyorumuşum :)
Mert Kavak
09-07-2009, 22:32
size bomba gibi haberler ve kanıtlar sunacağımızı ifade etmiştik.
üstelik heç birisi montac neyim de değil aha bakın.
bu çömezlerin bizi yıkmadaki amaçları...
tasviyedir tasviye... bunlar canım gibi kurulu düzeni yıkacaklar
anarşit bunlar yavvv.
http://img444.imageshack.us/img444/2581/pic0092.jpg
bu efendilerin ne şekilde cezalandırıldığının resmisidir. bizde yalan yok montac da yok.
http://img248.imageshack.us/img248/7167/pic0062p.jpg
ondan sonada beyle utanmadan ayak yapıyolar.
aha buda yapılan ayağın resmisi.
http://img20.imageshack.us/img20/8317/pic0052y.jpg
montac yok dedik, alavere yok, dalavere de yok. her bir şey size daha iyi hizmet için sevgili Halkım.
bizi siz yarattınız, biz sizin için varız... onlar tu kaka vede irezildirler.
asmayın ama beslemeyinde.
netekim.
bu resimleri kim çekti yav ayak koktu valla:)
Cem Ozel
10-07-2009, 19:09
Yılmaz abi ya ben o sigara böreğinden hiç yiyemedim :( ama ezme gerçekten müthişti.
Birde Mantarlar ne oldu onlarıda mangala koymayacakmıydık?
Ethem Kelmendi
10-07-2009, 19:11
Yılmaz abi çamura yatma kasti olarak ezmeleri az getirdiğini hepimiz biliyoruz:)
Hikmet Tümer
10-07-2009, 19:30
saygıdeger kirezci. neyzen hocam calarken provasız katkı sunuyordum .hata yapsaydım hemen deli numarası yapacaktım.yere bakıp cakmak tası nerde diyecektim.ismail beni sattı ama biliyorumki farkında olmadan oda etrafa suursuzca bakacaktı böylelikle neyzen hocanın tepkisini bastıracaktık.saygı ve sevgilerimle
Ezgi Kaya
12-07-2009, 12:42
ya Ethem hiç yakıştıramadım sana falan diyosun ama hepinizi çok sevmekle beraber, abilerime sataşmanıza dayanamıyorum, bi de Murat Abi face te rica etti diğer videoları da koy diye orda da yazmıştım, bana laf düşmez artık :) Ayrıca düşünüyorum da karşıma alacağım insanlar (tek tek sayamam hepsini ama) Neyzen Abi, Ümit Abi, Murat Abi, Hikmet Abi, Namık Abi ve diğerleri, gözüm korktu valla :)
Ufuk Biyik
12-07-2009, 13:05
2 adet yeni video eklenmiştir arkadaşlar
Sercan Çıracıoğlu
12-07-2009, 13:06
Ellerine sağlık ufuk...
Ufuk Biyik
12-07-2009, 13:07
eyvallah sercan
Mert Kavak
12-07-2009, 19:48
son 2 görüntü kimin galip oldugunu açıkça gösteriyor
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.