PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 90 dakika programı yayından kalıdırıldı!

Tumay Dogan
06-07-2009, 12:21
NTV yönetimi ‘kriz’i neden gösterip bir ekran klasiği olan ve ‘500’ bölümü geçen ünlü spor programını sezon öncesinde yayından kaldırdı

BİR ekran klasiği olan pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi “90 Dakika” yayından kalktı. NTV yönetimi, yeni sezondan itibaren 1998 yılından beri ekranlarda olan başarılı spor programının yayınına son verme kararı aldı. Spor ve futbol tartışma programları arasında yıllardır hep ödül alan 90 Dakika’yı 11 yıl önce Kenan Onuk başlatmıştı. Onuk’un 2005 yılında vefat etmesinden sonra sunuculuk bayrağını Fuat Akdağ devraldı.

Zaman zaman yorumcu değişiklikleri yaşayan programda Hıncal Uluç ve Haşmet Babaoğlu yıllardır yer alırken ekibe uzun bir dönem önce de Mehmet Yakup Yılmaz katılmıştı. Yayınlandığı dönemlerde en çok eleştiriyi F.Bahçe yönetimleri ve sarı-lacivertli taraftarlardan alan programın sona erdirilmesinin gerekçesi ise ekonomik kriz olarak gösterildi...

NTV yönetimi krizi gerekçe gösterip yorumculara bu kararı bildirirken 90 Dakika’nın sona erdirilmesi ve sebebi büyük tartışmalara yol açabilir. Bu konuda birçok spekülasyonun ortaya atılması bekleniyor. Program yayınlandığı dönemde sayısız ödül alırken 500’den fazla bölümle ekrana gelmeyi başaran ender spor yayınlarından birisi olmuştu.

Tumay Dogan
06-07-2009, 12:24
bence futbolda teknik olarak pek bir yorum katkısı sağlamasada..yorumcularını sevmesemde....
saha dışı yorum ve analizlerinde çok başarılı buluyordum...en azından sadece futbol yorumları değil..."haftanın olayı" değerlendirmesinde çeşitli spor dallarına da değinen bir programdı...
Kenan Onuk'u anarken saygıyla...sanırım artık bu programda rafa kalkan eskilerden oldu...

Sercan Çıracıoğlu
06-07-2009, 19:40
Boş verin iyi olmuş...

Rafet Zafer
06-07-2009, 19:45
ben şahsen sabırsızlıkla bekleyip izlediğim bir programdı. Laf kalabalığı olmayan, yorumlarla nokta vuruşlarının yapıldığı iyi bir yapımdı. Diiğer kanallarda ki gibi yok sen benim takımımı nasıl eleştirirsin, yok ben senin takımına birşey diyormuyum gibi kavgaların olmadığı, herkesin kendi takımını eleştirdiği seviyeli kalitli bir programdı. Umarım başka bir kanalda yayın hayatına devam eder..

Taylan Kurt
06-07-2009, 19:46
o programda bir kere olsun olumu bir şey sölediklerini görmedim sürekli bir eleştirme halindeler özeliklede Hıncal uluç sürekli eleştiriyor..

Rafet Zafer
06-07-2009, 19:51
Ben şahsen yorumlarla kişilikleri asla birbirine karıştırmam. Ama ilk programından itibaren severek kaçırmadan izlediğim bir programdı. Zaten olması gerekende o. Sen eleştirmezsen, o kiş veya takım herşeyin yolunda gittiğini zanneder. Hatalarını eksik yönlerini çok iyi analiz ediyyorlar. Elbette ben her konuda haklı olduklarını savunmuyorum ama bazı ahlaktan yoksun ekran magandaları gibi pastırmalı sucuk tarifi yapmıyolar...

Tuncer Döğer
06-07-2009, 20:09
yanlış hatırlamıyorsam
liverpoolu maçında dünyanın hayran kaldığı tribünlere bile laf söylemişti hıncal,
e tabiki haşmet de her zamanki gibi hiç birşey söylememişti.

Onur Kurt
06-07-2009, 20:24
iyi olmuş :D

Tamgaç Keçe
06-07-2009, 20:39
ıyı olmus.hıc ılgımı cekmeyen kısılerını sevmedıgım bır programdı.nasıl odul aldı o kadar sene anlamadım..programa son verende kocaman ntv kanalı.krız olsaydı sebeb baska programlara son verılırdı...sonucta o program kanalında reytıngını artırıyordur..bence cok ıyı olmus.nefret edıyorum cunku hıncal uluctan...

Mustafa Şengezer
06-07-2009, 23:11
böyle program mı olur kardeşim eh heh heh heeh

Akin Akoglan
07-07-2009, 00:11
İzleyici için kayıp değil yokluğu aranılacak programda değil zaten ntv kanalı yerine alternatif bir program koyacaktır

Demir Han
07-07-2009, 00:13
Kenan Onuk gibi bir beyefendi gittikten sonra maymuna döndürülmüştü program.Kemikleri sızlıyordur rahmetlinin...onun yapmaya çalıştığını devam bile ettiremediler...

Hakan Gültekin
07-07-2009, 08:16
üzüldüm diyemem.

Özgür Öge
07-07-2009, 10:58
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/babaoglu/2009/07/06/takim_formali_medya_patronlari_ve_gelecek_sezon

Ufuk Biyik
07-07-2009, 11:44
bu programda beni üzen haşmet babaoğlunun çok saygı değer güzellik yarışmalarının onur jüri üyesi hıncal uluçun hegomonyasına girmesidir hıncal ne derse doğrudur mantığıyla yapılan bir program gibime geliyor

Birol Erkul
07-07-2009, 16:15
o !!!! yakupa sinir oluyodum....