Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihat Kahveci...(Futbol)
Sercan Çıracıoğlu
06-07-2009, 14:39
Nihat kahveci dün askere gitmiş ve yaklaşık 21 gün sonra askerden dönücekmiş,peki bu adam ne zaman imza atıcak ve ne zaman takıma katılacak,2 ağustostaki fener maçına yetişmesi lazım diye düşünüyorum,ya sizce...
Namik Kartaloglu
06-07-2009, 15:16
Imza atmistir, atmamis olsa bile Baskan Villarealden satin almistir kendi adina kendinde bonservisi askerligi bittiginde kulube satar. ama resmiyet kazandirmiyorlardir. Kazanmis olsaydi Turkiyede oyuncu statusunde askerlik yapmasi gerekecekti ve bu da 18 ay demek. Ama Kolpa medya olayin bu yönunu biliyor ama sirf suyu bulandirmak icin yaziyor imzalamamis falan filan.
Asker de de kondisyon yukler merak etmeyin. Sabah 5 te kogus kalk istima ve sabah kosusu Ay aksamlar isiktir/Yaylalar yaylalar... ile 15 km kosu ve sonrasinda yat kalk surun kurbaga yuruyusu ördek yuruyusu maymun merdiveni vs vs ile kondisyonu cok guclu olur.
Sezgin Akcelik
06-07-2009, 15:38
denizli onu fener maçında oynatmaz ama namık abinin dediği doğru resmi her hangi birşey yapmış olsa adamı seneye sezon ortasında görürdük!
Namik Kartaloglu
06-07-2009, 16:23
Tumer ne oldu Tumer? Halen yasini buyutemedimi askere gitmek icin?
Ufuk Biyik
06-07-2009, 16:25
Tumer ne oldu Tumer? Halen yasini buyutemedimi askere gitmek icin?
onun zeka yaş sorunu var isteselerde almazlar onu askere
Sezgin Akcelik
06-07-2009, 16:27
........................!
yunanistanda kalmaya ve oranın malı olmaya karar vermiş !
Herhangi bir halka ya da dine yönelik olumsuz tanımlamalara ve yargılara olumlu bakamıyoruz. Halkın Takımı ilkelerine ve duruşuna uygun sözcükler ve ifadeler seçmeye dikkat edelim lütfen.
İhtiyar Heyeti
Sercan Çıracıoğlu
06-07-2009, 18:12
Tümer konusu açmıyalım,boş verin elalemin şerefsizini...
Sercan Çıracıoğlu
06-07-2009, 19:32
Umarım nihat yararlı olur BEŞİKTAŞIMIZA...
Hakan Gültekin
07-07-2009, 08:18
nihat bana göre yıldız veya flaş bi transfer değil.belki daha iyi bi topcu alınabilirdi.bide gol attıktan sonra yüzüğünü öpmüyu mo.bu adama hiç mi hiç kanım kaynamıyo.samimi gelmiyo bana.
Sercan Çıracıoğlu
07-07-2009, 11:11
Hakan abi,banada öyle geliyo ama inşallah hepimizin yüzünü kara çıkartır,çünkü ondan beklentiler epey bi fazla,bakacağız
Demir Han
07-07-2009, 11:42
Kara bir tablo çizmek istemem ama umarım iyi oynar sanki biraz burun büyüklüğü ve zoraki gelmiş izlenimi var.....elimizde patlarsa onun içinde bizim içinde kötü olur
Sercan Çıracıoğlu
07-07-2009, 12:00
haklısın kardeşim
Hakan Gültekin
08-07-2009, 00:02
Hakan abi,banada öyle geliyo ama inşallah hepimizin yüzünü kara çıkartır,çünkü ondan beklentiler epey bi fazla,bakacağız
aynen sercan umarım yüzümüzü güldürür.ve beni utandırır.
Sercan Çıracıoğlu
11-07-2009, 18:00
Nihat Kahveci, vatani görevini yapmak için bir hafta önce teslim olduğu Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törenle yemin etti.
Metin Yalçınkaya
25-07-2009, 11:56
Nihat Kahveci bugün birliğinden terhis oldu.Artık hayırlısı ile takıma faydalı olmasını bekleyeceğiz...
Hakan Gültekin
25-07-2009, 12:04
hiç umudum yok ama bekleyip görücez bakalım.
Namik Kartaloglu
25-07-2009, 19:41
Nihat Kahveci bugün birliğinden terhis oldu.Artık hayırlısı ile takıma faydalı olmasını bekleyeceğiz...
Hani? nerde o gunleri, 447 gun kagidini doldurma gelenegi...67 ye indinmi her ilin askerinin sirtinda yemekhaneye inmek.. sirtinda yemekhaneye indirmeyenler bir demlik cay ikrami.. Ah ah. Hadi Besiktasim icin hayirli teskereler Niyat.
Mustafa Şengezer
25-07-2009, 20:56
4 gündür askerliğimi tecil ettirebilmek için için sabah 8 akşam 5 şubedeydim.resmen biz açıp biz kapatıyorduk şubeyi...adamlar bizi bile bile süründürüyorlardı.şaçlarımı kesmek zorunda kaldım kimliğimi değiştirdim...eee bunlarda tatile gidip 20 gün askerlik yapıyorlar.bizmi enayiyiz..yoksa onlarmı kendilerini çok zeki sanıyorlar..hele şubede ki memur varya...neyse...
Sezgin Akcelik
26-07-2009, 02:18
inat ve ısrarla beşiktaş ve transfer hakkında konuşmuyor. menejeri murat kuşa çok gıcık oldum ben
Namik Kartaloglu
26-07-2009, 23:07
Imza atmistir, atmamis olsa bile Baskan Villarealden satin almistir kendi adina kendinde bonservisi askerligi bittiginde kulube satar. ama resmiyet kazandirmiyorlardir. Kazanmis olsaydi Turkiyede oyuncu statusunde askerlik yapmasi gerekecekti ve bu da 18 ay demek. Ama Kolpa medya olayin bu yönunu biliyor ama sirf suyu bulandirmak icin yaziyor imzalamamis falan filan.
Asker de de kondisyon yukler merak etmeyin. Sabah 5 te kogus kalk istima ve sabah kosusu Ay aksamlar isiktir/Yaylalar yaylalar... ile 15 km kosu ve sonrasinda yat kalk surun kurbaga yuruyusu ördek yuruyusu maymun merdiveni vs vs ile kondisyonu cok guclu olur.
http://img15.imageshack.us/img15/9339/nihat.jpg
Namik Kartaloglu
26-07-2009, 23:10
http://img15.imageshack.us/img15/9339/nihat.jpg
Nihat Kahveci
Sezgin Akcelik
26-07-2009, 23:15
8 sene oldu. Özlemişsindir o renkleri , ve bizleri inşallah
Namik Kartaloglu
26-07-2009, 23:18
Bende özlemistim vallahi kepce kulagi. Helle hele ooooo yan gelip yatmasini golden sonra.
Sezgin Akcelik
26-07-2009, 23:21
neden 2 ağustos da yan geliğ yatmasın :D
Birol Erkul
27-07-2009, 09:42
bu yazılanların hiçbirini askerde yaptığını zannetmiyorum...sabah akşam yatıştır...
Hakan Kirezci
27-02-2010, 14:12
Ali Sami Yen’deki mücadeleyi (GS-A.Madrid) mercek altına alan Radyo Marca yorumcuları ise Arda’yı beğenmediler. Radyo Marca’da Juan Manuel Gonzalo’nun sunduğu Tertulia programına katılan gazeteciler, Nihat ile Arda’nın oynadığı futbolu karşılaştırdılar.
Nihat’ın La Liga’daki performansıyla İspanya’da tüm uzmanların sevgisini kazandığını hatırlatan spor yazarları, Arda’nın şu anki formuyla Nihat’ın yüzde 50’si bile etmediğini ileri sürdüler.
Arda’nın, Türkiye’de bir yıldız olabileceğini ancak bunu Avrupa’ya taşıması için zamana ihtiyaç duyduğunu kaydeden yorumcular, “Bir Avrupalı yıldızdan bahsedebilmek için Arda’nın rüştünü La Liga’da, İtalya’ya ya da İngiltere’de ispatlaması gerekir. Nihat bunu başardı” dediler.
Murat Ödemiş
27-02-2010, 14:28
nihat bi açılsa ortalığın A Q cak
Mustafa Şengezer
28-02-2010, 12:20
Ali Sami Yen’deki mücadeleyi (GS-A.Madrid) mercek altına alan Radyo Marca yorumcuları ise Arda’yı beğenmediler. Radyo Marca’da Juan Manuel Gonzalo’nun sunduğu Tertulia programına katılan gazeteciler, Nihat ile Arda’nın oynadığı futbolu karşılaştırdılar.
Nihat’ın La Liga’daki performansıyla İspanya’da tüm uzmanların sevgisini kazandığını hatırlatan spor yazarları, Arda’nın şu anki formuyla Nihat’ın yüzde 50’si bile etmediğini ileri sürdüler.
Arda’nın, Türkiye’de bir yıldız olabileceğini ancak bunu Avrupa’ya taşıması için zamana ihtiyaç duyduğunu kaydeden yorumcular, “Bir Avrupalı yıldızdan bahsedebilmek için Arda’nın rüştünü La Liga’da, İtalya’ya ya da İngiltere’de ispatlaması gerekir. Nihat bunu başardı” dediler.
İspanya bu yüzden futbolda başarılı zaten...Apploud
Erhan Gündüz
01-10-2010, 23:57
nihat üzerindeki ölü toprağını attığı taktirde çok faydalı olacaktır. her futbolcunun böyle dönemleri olabilir ama bence zaman verilmeli.
Demir Han
18-02-2011, 19:31
Nerde bu adam ? Hala sakat mı ?
Hüseyin Eraslan
27-04-2011, 19:27
Sözleşmesi feshedildi deniyor doğrumudur durum nedir ?
Adamı zorla getirip 2 yılını heba edenler utansın.
Ali Savasan
27-04-2011, 20:18
Q7 ile olan kavgada haklı olan taraf. Ancak medya ile olan kapışmasında haksız sinirlerine hakim olmalıydı.
Aldığı para ve hiç bir şey yapmaması açısından gitmesini istediğim ancak bu şekilde olmasını asla istemediğim için üzüldüm. Keşke normal şartlarda gitseydi. Sanırım sezon sonuna kadar fesh edilmeyecek. Sezon sonu kendisi İspanya'dan klüp bulmuş deniliyor haberlerde.
Hüseyin Eraslan
28-04-2011, 01:01
Turgay Demir de az değil hani.
Aldığı parayı zorla almıyor, Performansının düşüklüğünden en çok o rahatsız oluyordur zaten.
Keşke 2 sene önce gelmeseydi, sırf taraftar yanlış anlamasın diye geldi, gerçek Beşiktaşlı olduğu için geldi, şimdi taraftarın gözünde en zayıf halka konumunda. Seni sevenler var Nihat kafana takma.
Yönetim Quaresmayı göndersin görelim, haksız olan Quaresmaydı, golden sonra onu tebrik eden ilk kişi Nihat'tı.
Bu yönetim kaldıkça antipatiklikte feneri geride bırakacağız buraya yazıyorum, zamanı gelince okursunuz.
Murat Baylan
28-04-2011, 08:21
Bu yönetim kaldıkça antipatiklikte feneri geride bırakacağız buraya yazıyorum, zamanı gelince okursunuz.
Bu görüşüne %100 katılıyorum. Yönetim değişse de bundan sonra gelecek yönetimler de maalesef pek farklı olmayacak.
Nihat konusuna gelince, 22 yaşında gelecek vaadeden civa gibi bir adamı 5 milyon $'a satıp, 30 yaşında aynı parayı avro cinsinden ödeyerek geri almak zaten ancak bu yönetimin yapabileceği bir icraattı. Bunun bize tek katkısı, sevdiğimiz bir oyuncunun fenere gidip lekelenmesini önlemekten başka bir şey değildir.
Hüseyin Eraslan
18-05-2011, 15:12
Biri duvarları yıktı…
Biri camları kırdı…
Fırtına gelip aramıza serildi…
Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri
Her şeyi kötüledi…
Bizi yaraladı.
Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu.
Gözüm yaşarıyor…
Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor…
Olmasaydı… Sonumuz böyle…
Nihat Kahveci…
Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci…
Birilerinin kabullenemediği, bir türlü içine sindiremediği Nihat Kahveci…
Hani İspanya’da top koştururken gururunuzdu Nihat Kahveci…
Hani Milli formayla 2008 de destan yazmıştı Nihat Kahveci…
O zamanlar iyiydi Nihat Kahveci, koyacak yer bulamıyordunuz…
Beşiktaş’a gelince mi gözünüze batar oldu…
Beşiktaş’tan gitti işte, gönderdiniz…
Mutlu musunuz?
En son onu, Kayseri’de gördüm…
Türkiye Kupasını aldığımızda, takım arkadaşlarını, adeta amigo gibi sahada yönlendiren, sevinçlerine sevinç katan, Nihat Kahveci…
En hasından, Beşiktaşlı Nihat Kahveci…
Aldığı parayı diline dolayanlar, bugünü bayram ilan etsin…
Nihat, bugünden sonra Beşiktaş takımının, futbolcusu değil…
Fakat siz isteseniz de, istemeseniz de O her zaman Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci, olarak bizim kalbimizde yerini koruyacak…
Ve en önemlisi,
Tarih Nihat Kahveci’nin Avrupa’da oynayan en başarılı Türk futbolcusu olduğunu söylerken, Beşiktaş’ın çocuğu olduğunu da yazacaktır.
Peki, ya sizler tarihin hangi sayfasında yer alacaksınız?
Neler hissettiğinizi merak ediyorum?
Bakalım, şimdi hangi Beşiktaşlı futbolcu var hedefinizde?
Itır Esen
Hüseyin Eraslan
18-05-2011, 15:19
NiHAT'IN SON RÖPORTAJI
Türkiye'ye geri dönerse sadece Beşiktaş'ta oynayacağını söylediğini hatırlatan Nihat, "Bunu daha önce de söylemiştim. Bu hedefimi gerçekleştirdiğim için mutluyum. Ama sahada işler maalesef istediğimiz gibi gitmedi. Biz de oturduk böyle bir karar aldık. Sonuçta Beşiktaş profesyonel bir kulüp ve ben de profesyonel bir futbolcuyum." dedi.
"EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM KARŞILIK VEREMEMEK"
Nihat Kahveci, herkese teşekkür ettiğini belirterek "Başkanımıza, yönetimimize ve özellikle de Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Benim en büyük üzüntüm, bana büyük destek veren taraftarımıza desteğin karşılığını sahada verememek" ifadelerini kullandı.
"BEN BEŞİKTAŞLI NİHAT'IM"
Çok tartışılan para konusuna da değinen tecrübeli futbolcu "Benim hakkımda ekonomik anlamda çok şeyler konuşuldu. Şunu da herkes bilsin; geldiğim günden beri Beşiktaş için maddi-manevi çok fedakarlık ettim. Her ne kadar son dönem başarısız geçse de Ben 'Beşiktaşlı Nihat Kahveci'yim. Bir söz verirsem arkasında dururum. Belki çok büyük konuşutuğumu düşünebilirler ama Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir takımda oynamak hiç düşünmediğim bir şey" diye konuştu.
"HERKES HAKKINI HELAL ETSİN"
Beşiktaş'tan ayırlırken kimseye kırgınlığının olmadığının altını çizen Nihat, sözlerini şöyle tamamladı:
"Yeri geldi yerden yere vuruldum. Son zamanlarda bir tepkim de oldu. Ama bundan 15 sene önce Nihat Kahveci kimse bugün de odur. Belki performansım sonrasında insanların bana karşı düşünceleri değişmiş olabilir. Ama ben hala aynı Nihat'ım. Herkese hakımı helal ediyorum. Umarım herkes de bana hakkını helal eder."
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.