Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsan Ferrari ile rezil olur mu
Demir Han
07-07-2009, 11:36
Evet olur..
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&KategoriID=6&ArticleID=1114827&AuthorID=109&a=Mehmet Demirkol&b=Ferrari%20ve%20Hasan%20Dogan&ver=64
Bence bu yazı oldukça net koymuş ortaya....yazık başkan yapma etme
Sezgin Akcelik
07-07-2009, 12:19
bu herife çok gıcık oluyrum o yüzden sinirlerime hakim olup hiçbişey yazmıyorum :D
Ufuk Biyik
07-07-2009, 12:27
ferrafi öğleden sonra istanbulda
Taylan Kurt
07-07-2009, 13:52
bende sevmiyom bu adamı ama doğru yazmış okadar cok iyi defans adamı varki 3-4 haftadır ferrari ve karısını ikna etmekle uğraşıyor ....
Sercan Çıracıoğlu
07-07-2009, 14:33
BEŞİKTAŞ ferrari ile gaza gelirmi acaba...
Demir Han
07-07-2009, 14:44
Adamı sevdiğim benim de söylenemez ama beni bu yazıda yazdıkları ilgilendiriyor...ve doğru yazıyor...
Sercan Çıracıoğlu
07-07-2009, 14:52
Matteo Ferrari Bugün saat 15.30’da "Sivil Havacilik Hava Limanı"nda!
Saat: 14:30'da Staddan Otobus Kaldırıldı.
Özel Uçakların Olduğu (Sahil-Florya) Tarafta Olacak!
bilginize
Mustafa Şengezer
07-07-2009, 15:09
bu yazıyı burda koymanızı isteyecektim.ama arkadaşlar benden önce davrandı.ben de demirkolu hiç sevmiyorum ama adam sonuna kadar haklı.rezil olmaya devam...
Namik Kartaloglu
07-07-2009, 15:13
Bizim ferrari bazilarinin G..ne bisi demedik yaavvv gözune giriyor diyecektim
Onur Umut Uner
07-07-2009, 21:55
iyi de bu adam kimi alsa aynı lafları ısıttık
yusufta da etık kuralları cıgneyen olduk, nobrede de fenerli oyuncuları toplayan.
gecen seneden sonra M.D nin istediği adamda bı hayır olabılecegını dusunuyorum. o yuzden beklemek lazım dıyorum
Demir Han
08-07-2009, 10:28
Ben adamın alınmasına birşey demiyorum zaten umarım da iyi çıkar sadece tarz konusunda adam olamadık....
Rafet Zafer
08-07-2009, 10:36
ya arkadaşlar italya milli takımının stoperini alıyorsunuz. ayrıca gecen sezon genoa da 38 macın 33'ünde banko 11 sahada yer almış bir futbolcu.
Sezgin Akcelik
08-07-2009, 10:38
ne fiyatı ne de kız arkadaşı konuşulacak o formanın hakkını verdikten sonra.
zaman herşeye ilaç diyorum ben.
Murat Aru
08-07-2009, 10:42
Ben onu bunu bilmemde....
Şu futbolcu karşılama ritüelinden vaz geçmek gerekiyor.
Sercan Çıracıoğlu
08-07-2009, 12:49
"Beşiktaş taraftarı beni heyecanlandırıyor"
Beşiktaş'ın yeni transferi Matteo Ferrari, siyah-beyazlı takıma faydalı olmaya, özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde katkı sağlamaya geldiğini söyledi.
Ferrari, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, ''Ben buraya Beşiktaş'a faydalı olmaya, takımıma özellikle Şampiyonlar Ligi'nde katkı sağlamaya geldim. Hava alanındaki ilgiden çok etkilendim. Bu, taraftarın bana saygı duyduğunu gösterir. Çok mutlu oldum. Hepsine teşekkür ederim'' diye konuştu. İtalyan futbolcu, transfer süreciyle ilgili bir soruyu, ''Genoa kulübü benim takımda kalmamı istiyordu. Oradaki taraftar için farklı bir önemim vardı. Beni ikna etmek için özel görüşmeler dahi yaptılar. Ama ben Beşiktaş'a gelmek istediğimi onlara ilettim. Başta kabullenemediler, çok fazla diretince bu transfer gerçekleşti'' diye yanıtladı.
''HIRSLI BİR OYUNCUYUM''
İstikrarlı olmaya özen gösteren bir futbolcu olduğunu kaydeden Ferrari, ''Hava toplarında etkili olduğum, süratimin iyi olduğu söyleniyor. Ben takımım için elimden geleni yapmaya çalışan, hırslı bir oyuncuyum'' dedi.
Ferrari, gereksiz sertlik yapan bir oyuncu olmadığını, sahada hep kontrollü oynamaya çalıştığını dile getirerek, bugüne dek 3 kırmızı kart gördüğünü, bunların 2'sinin de sarı kartlardan dolayı olduğunu ifade etti.
''BEŞİKTAŞ TARAFTARINI DUYMUŞTUM''
''Ateşli Beşiktaş taraftarının ismini daha önce duymuştum'' diyen İtalyan futbolcu, şöyle devam etti:
''Transferim sürecinde arkadaşlarım Beşiktaş taraftarından çok bahsetti. Onların önünde oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Taraftarın desteği ile önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Taraftar takımı lehine bir baskı oluşturmalı. Böyle ortamda oynamak benim için de çok iyi olacak.''
Taraftarlardan takımı ve kendi adına destek beklediğini ifade eden Ferrari, ''Bunu çok iyi yapacaklarından kuşkum yok. Onlar destek versinler, takım en kötü zamanında bile olsa başarı gelecektir. Onlarla önemli başarılara imza atmak için buradayım. Umarım her şey çok güzel olur'' şeklinde konuştu.
''UZUN SÜRE KALMAK İSTİYORUM''
Ferrari, daha önce kendisi gibi Roma forması giyen Zago'nun ve İtalyan Giunti'nin Beşiktaş'ta ne kadar sevildiğini bildiğini belirterek, ''En az onlar kadar başarılı olmaya çalışacağım. Burada çok uzun süre kalmak istiyorum ve umarım en az onlar kadar iz bırakırım'' dedi.
Adının hız dünyasının önemli markalarından Ferrari ile aynı olmasını nasıl yorumladığının sorulması üzerine omzundaki dövmesini gösteren Ferrari, '' Evet omuzumda bu hızlı ismi taşıyorum ve onu orada taşımak çok kolay olmuyor'' diye konuştu.
Ferrari son olarak İstanbul'a değinerek, ''İstanbul'u çok duymuştum ama ilk kez geliyorum. Burası harika bir şehir ve çok büyüleyici. Burada olmak ayrı bir mutluluk'' diyerek sözlerini tamamladı.
Demiş,saygı değer FERRARI
Yigit Aday
08-07-2009, 13:16
besıktas ın transfer listesinde ilk sırayı alan bır oyuncu hıc bı sekılde kotu olamaz.kaldı ki mustafa denızlı gecen seneden berı bu adamı ıstıyor.mustafa denızlının futbol bılgısınden kımsenın suphesı yok heralde?
Demir Han
08-07-2009, 13:17
Arkadaşlar
Bir kez daha yazıyorum..transfer edilen oyuncu ile alakalı değil benim sitemim ...adamın alınma biçimindeki üslup.....bu kadar ucuz değil kulüp
Gökhan Bora
08-07-2009, 21:37
transferde ne bekleniyor adamların ayağımıza kapanmasınımı yabancı basında daha iki üç sene öncesine kadar bombaların patladığı cami sayısı kendini en Müslüman hisseden ülkelerden bile fazla olduğu ve dolayısı ile İstanbul'un Hristiyanlar için yaşanması zor olan bir yermiş gibi sunulması bunların üzerine oynadığın sahaların bir kaç tanesi dışında zeminlerinin beş kuruş etmediği Avrupa'da maç yayınının olmaması ve tek izlenme ve dolayısı ile tek hatırlanma olasılığının oynadığın takımın şampiyonlar ligine katılımının olması ve neredeyse her yabancı futbolcunun Türkiye'de oynadığı takımdan ayrılması durumunda alacakları konusunda FIFA'lık olması adamlar neden gelsin Türkiye'ye bir sorun kendinize vede unutmamak gerekirki bu futbolcuların hepsi gelecekleri adına yani para için oynuyorlar tabiki adamı memnun edeceksin.
Ethem Kelmendi
08-07-2009, 22:02
bu ada güvenmeyin bu mehmet demirkol denen insan taklidi yapmaya uğraşan şahıs sezon boyunca Beşiktaş lehine bir kere bile yorum yapmamıştır
M.Ilke Bortacina
08-07-2009, 22:29
bende hiç sevmiyorum bu adamı ama bazı cümlelerinde haklılık yanı var.. özellikle cisse için kullanmış olduğu küstürme kelimesine katılıyorum.. Eğer cisse beşiktaşta kalsaydı.. neyse kalamadığına göre yorum yapmayada gerek yok...
Ferrari ne kadar hızlıymış bakalım.. umarım dedikleri gibi çıkar..
Umit Bayezit
09-07-2009, 10:01
bu ada güvenmeyin bu mehmet demirkol denen insan taklidi yapmaya uğraşan şahıs sezon boyunca Beşiktaş lehine bir kere bile yorum yapmamıştır
bugün benmi asabiyim yoksa her okuduğumu yanlış mı anlıyorum?
etem tutem :) (neyzen abinin tabiri amma ben çok sevdim ethemede yakıştı)
sevgili kardeşim
BEŞİKTAŞ lehine konuşan yorumcularmıdır muradımız yoksa gördüğünü konuşabilen beyinlere sahip formasız yorumcularmıdır?
Burçtekin Eryaşar
18-07-2009, 15:27
umarım ferrari bu spor yorumcusu arkadaşı yanıltır ve tükürdüğünü yalatır
Mustafa Şengezer
18-07-2009, 15:29
ya arkadaşlar italya milli takımının stoperini alıyorsunuz. ayrıca gecen sezon genoa da 38 macın 33'ünde banko 11 sahada yer almış bir futbolcu.
kardeş seni duyanda cannavaroyu aldık sanır.:D
Tamgaç Keçe
18-07-2009, 16:52
bu adamın sevılcek bı yanı yok ama maalesef yazdıklarının hepsı dogru...bız hala gelıcek futbolcunun eşini ikna etmeye calısıyoruz,sankı tatıle gelıcekler buraya.degerınden fazla paa verıp alıyoruz topcuyu.avrupada kazanamadıgı parayı adam son demıne geldıgınde turkıyede kazanıyor.bı seyler iyiye gıdıcegıne dahada kotulesıyorr..buunun bana gore sebebı ınsanlara hakettıgınden fazla deger vermektır.....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.