Orijinalini görmek için tıklayınız : Etikmisiniz ? Hadi Be ordan...
Ismail Hakki Demirel
08-07-2009, 11:54
M.Topuz transferinde Kayserisporlu yöneticilerin diline dolanan bir şey vardı.Etik Duruş Etik Duruş... Neydi onlara göre etik olmayan? Güya Beşiktaş sözleşmeli futbolcularına zorla forma giydirmiş,zorla demeş verdirtmiş,zorla alıkoymuştu! ve Beşiktaş'ı etik olmamakla suçluyordu.
Yine aynı dönemde M.Topuz'un sözleşmesinin geçersiz olduğu ve M.Topuz'un Kayseriye sadece tazminat ödeyip Beşiktaş'a gidebileceği söyleniyordu.
Ne oldu ya sonra ?
Beşiktaş vazgeçti, kayseri milyon dolarları cebe indirdi Futbolcusunu "MAL&EŞYA" gibi fb'ye sattı.
Gün olur devran döner demişler.
Bugün Kayserispor; Gençlerbirliğinin Avusturalyalı James Troisi oyuncusunu bonservisini alacağız diyerek bir kaç gündür kayserispor kampında alıkoyuyor.
Ve ekliyorlar “Futbolcunun Gençlerbirliği ile sözleşmesinde bir madde var. Bu maddeye göre, tazminatını ödeyen Troisi serbest kalıyor. Futbolcu bu maddeye dayanarak tazminatını ödedi ve bizimle anlaştı. Yani iddia edildiği gibi bizim Gençlerbirliği ile anlaşmamıza gerek yok. Bu tür tartışmalara da gerek yok. Biz her şeyi kurallara uygun yaptık. Bugün futbolcuyu renklerimize bağlamayı planlıyoruz.”
Etiklik misiniz ? .................. Anlamadım doğrusu...
Cinsiyetçi ifadelerin Halkın Takımı tavrıyla ilgisi bulunmamaktadır. Lütfen dikkat.
İhtiyar Heyeti
Rafet Zafer
08-07-2009, 12:08
Organize işler bunlar..!!!
Sercan Çıracıoğlu
08-07-2009, 12:13
Topaçmıdır yoksa topuzmudur,nerede oynarsa oynasın...
Ismail Hakki Demirel
08-07-2009, 12:14
Konu topuz değil, konu kayserispor'un tavrı !
Ufuk Biyik
08-07-2009, 12:18
Konu topuz değil, konu kayserispor'un tavrı !
bunlara bu işi aziz yıldırım öğretiyo kılavuzu karga olanın misali ismail bu adamlar SEBA ları HAKKI ları örnek alsa türkiyede futbol böyle olmazdı
Sezgin Akcelik
08-07-2009, 12:30
ben kayseri maçını bekliyorum acaba ne gibi şeyler yapıcaz :D
Sercan Çıracıoğlu
08-07-2009, 12:39
Olsun abicim,söz konusu arada BEŞİKTAŞ kulübü olduğu için ve kendi ağızından bazı kelimeler çıktığı için,nerede oynarsa oynasın
Ufuk Biyik
08-07-2009, 12:41
ben kayseri maçını bekliyorum acaba ne gibi şeyler yapıcaz :D
bence hiçbirşey yapmaya gerek yoktur
Sezgin Akcelik
08-07-2009, 12:46
bence hiçbirşey yapmaya gerek yoktur
ceza alacak birşey yapılmasa da mutlaka ders niteliğinde birşey yapılması gerekir. bu kadar para düşkünü ve klüp ayrımcılığı yapan kişilere ders vermek gerekir. en azından bir pankart.
Tumay Dogan
08-07-2009, 13:40
cavcav yanlarına bırakmaz onların...
Ugur Yılgın
08-07-2009, 14:01
türk futbolunu çirkinleştiren en şerefsiz adam sülayman hurma çürük hurma beşiktaş etik değil dediniz sözleşmeli futbolcu kaçırdınız .ulan sen bülent uygun nasıl geleceksiniz inönüye allah bellanızı versin sizin insallah küme düşersiniz diyecem ama bu hükümet düşürmez sizi kalesiniz uyuz oluyom bunlara adilerrrrrrr !
Mustafa Şengezer
08-07-2009, 16:05
...................!
Cinsiyetçi ifadelerin Halkın Takımı tavrıyla ilgisi bulunmamaktadır. Lütfen dikkat.
İhtiyar Heyeti
Can Topal
08-07-2009, 16:57
Endüstriyel futbolda amatör ruh ve aşkdan bahsetmek cok acaip , hersey endüstriyel futbolun kurallarına göre işleniyo .. Ben hala Mehmet Topuza birşey diyemiyorum çünkü o bi insan muamelesi görmedi , hep bu pazarın malıydı hala da öyle.. Bu pazar işlemeye devam ediyor , patronlar alıyor satıyor. Etik dediğimiz nedir ki ? :)
Ismail Hakki Demirel
08-07-2009, 17:06
Can zaten topuz'a laf diyen yok...
Beşiktaş'ın etik olup olmadığının tartışmasının yapıldığı bir dönemde şimdi Kayserispor'un tartışması yapılmıyor !
Bu onların gücüyle alakalı bir durum değil elbette.
Üstüne bastığın gibi endüstriyel futbolda medya en çok okunacak haberi haber yapıyor. !
Yani onlara göre bu haberi yaptığında kaç kişi okuyacak?
Yalan transfer yazsalar kaç kişi okuyacak?
Ama bizler kolpa haberlere değil böyle haber olması gerek haberlerin yer almasından yana olduğumuz için sadece forumlarımızda kalıyor ne yazık ki !
Akin Akoglan
08-07-2009, 18:33
Türkiyede bir hacı amca karakteri vardır ya evsahibidir ya esnaftır kurnaz üçkağıtçı ama dişardan bakınca nur yüzlü saygı sevgi duyabileceğiniz bir adam izlenimi verir ama beş para etmez herfin tekidir Kayseri yönetimini ve yöneticileride hacı amcaların futbol klübüyle vücut bulmuş hali gibi görüyorum
Namik Kartaloglu
08-07-2009, 18:56
Can zaten topuz'a laf diyen yok...
Beşiktaş'ın etik olup olmadığının tartışmasının yapıldığı bir dönemde şimdi Kayserispor'un tartışması yapılmıyor !
Bu onların gücüyle alakalı bir durum değil elbette.
Üstüne bastığın gibi endüstriyel futbolda medya en çok okunacak haberi haber yapıyor. !
Yani onlara göre bu haberi yaptığında kaç kişi okuyacak?
Yalan transfer yazsalar kaç kişi okuyacak?
Ama bizler kolpa haberlere değil böyle haber olması gerek haberlerin yer almasından yana olduğumuz için sadece forumlarımızda kalıyor ne yazık ki !
Ve Medyaspor Genel Yayin Yönetmeni Tugrul Yenidogan demisti ki;
iğne ve çuvaldız meselesi…
Yoksa bu tarz yazılar pek inandırıcı olmuyor…
Değil mi?
Biz de bekleriz artik agzimizin payini verecegi mailin gelmesini.
Birol Erkul
09-07-2009, 17:10
kahrolsun kayseri eşşeklere özgürlük...
Mustafa Şişman
12-07-2009, 01:33
ceza alacak birşey yapılmasa da mutlaka ders niteliğinde birşey yapılması gerekir. bu kadar para düşkünü ve klüp ayrımcılığı yapan kişilere ders vermek gerekir. en azından bir pankart.
bence banknot şeklinde konfeti yaptırıp kayseri sahaya çıkınca atalım abi
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.