PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kapalıya reklam alınmış :S

Burçtekin Eryaşar
18-07-2009, 16:54
inönünün kalbi olan kapalı artık türk telekomun bunun dışında giriş çıkış kapılarıda dahil olmuş diğer reklamlardan bahsetmiyorum bile bu yönetimin suyu ısındı iyice !_sinir_!

http://img36.imageshack.us/img36/8122/sdc10416d.jpg

http://img36.imageshack.us/img36/8122/sdc10416d.jpg

Emre Yüksel
18-07-2009, 17:09
Ohaaaaaaaaaa ! Allah Belanı Versin Yıldırım Demirören !!!!!

Burçtekin Eryaşar
18-07-2009, 17:12
stadımız artık siyah beyaz ve mavi oldu yönetimin eseri forma tasarımıyla yarattığı şoktan sonra birde bunu yaptılar helal olsun!_sinir_! !_sinir_!

Deniz İpek
18-07-2009, 17:27
Arkadaşlar ben Forza'ya üye değilim ama üye olan bi arkadaşımız topiç açarsa sevinirim orda da tepkiyi vermeliyiz.Kapalıyı da endüstriyel futbolun parçası yapamayacaklar !

Burçtekin Eryaşar
18-07-2009, 17:35
Arkadaşlar ben Forza'ya üye değilim ama üye olan bi arkadaşımız topiç açarsa sevinirim orda da tepkiyi vermeliyiz.Kapalıyı da endüstriyel futbolun parçası yapamayacaklar !

forzada hayırlı olsun adı altında başlıkta açıldı konu ben üye olduğum diğer forumlarda da açtım konuyu

Akin Akoglan
18-07-2009, 17:37
Sırada ne var türk telekom kapalı tribünümü hayırlı işler

Burçtekin Eryaşar
18-07-2009, 17:49
ben forzada reklamı engellemek için yüzlerce siyah beyaz uçan balon alıp reklamın üzerinde tutma fikrini verdim beğenen var ama hayata geçermi bilmem

Deniz İpek
18-07-2009, 17:51
forzada hayırlı olsun adı altında başlıkta açıldı konu ben üye olduğum diğer forumlarda da açtım konuyu

Tamamdır abi kusura bakma bakamadım tam yok zannettim.

Taylan Kurt
18-07-2009, 18:24
beşiktaş yazan yazıdan ne istediniz yawww birde tepki görmemek için kenarı siyak beyaz yapmışlar yeter yaaaw yeterr!_sinir_!

Tumay Dogan
18-07-2009, 21:22
turk telekom acaba Quaresma transferine sponsor mu olacak????

Ozan Ozdemir
18-07-2009, 22:14
Endüstriyel futbolun iliklerimize kadar işlediğinin bir göstergesi.

Oguzhan Dogan
18-07-2009, 22:35
Ulan Allah Bin türlü belanı versin demirören daha fazla küfür edicem de yasak işte ne diyim ulan bn sana

Burçtekin Eryaşar
18-07-2009, 22:56
bakalım neremize daha reklam alacaklar hayır yapılan anlaşmaya bakın sadece 1 milyona anlaşmışlar bunlarda nasıl bir ticari zeka var çözemedim :S

Akin Akoglan
18-07-2009, 23:03
bakalım neremize daha reklam alacaklar hayır yapılan anlaşmaya bakın sadece 1 milyona anlaşmışlar bunlarda nasıl bir ticari zeka var çözemedim :S

Paranın önemi yok mühim olan miktarı mı diyorsun abi :)

Taylan Kurt
18-07-2009, 23:04
yeni stad yapmaya calışan bir yönetim nie kocaman bir reklam alıyor anlamıyorum ne koparırsak kardır diyerekmi yapıyorlar yoksa ama bütün beşiktaş taraftarı karşı bu olaya o güzel ...

Mert Kavak
18-07-2009, 23:52
kapalı bizimdir direkleri reklam veren ve alanlara g....

Eren Yetis
19-07-2009, 00:38
Yönetimi bugüne kadar hep destekledim ama Allah belanı versin yönetim.Ayıp ulan olacak iş mi şu ilk maçta reklamı boyamak dileğiyle

Serkan Balcı
19-07-2009, 00:53
geçen gün onun için uğraşıyorlarmış.bizde yazılar silinmiş yeniden boya yapıyorlar demiştik aramızda.
vay vay vay ............

Sercan Çıracıoğlu
19-07-2009, 11:45
Saçma sapan bi yönetime sahibiz...

Mustafa Şengezer
19-07-2009, 13:04
maça giden arkadaşlar sipreylerle kapatın bunu.yapın.bakalım neler olacak...

Mustafa Şengezer
19-07-2009, 13:07
1 milyon dolar içinmi.bu şerefsiz reklamları alıyorlar.biz aramızda toplardık be demirören.yakında beşiktaşın adınıda değiştirir bu mallar...neymiş dünya külübü olacağız.yok abi böyle dünya kulübü olacaksak mahalle külübü olalım daha şerefli...

Taylan Ağsakal
19-07-2009, 13:14
bizleri halkın takımı yapmaktan uzaklaştırmak isteyen,halkımıza ses olmamızı karalamak isteyen her şeye karşıyız....YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAA

Samet Şaher
19-07-2009, 16:21
Yemişim BEŞİKTAŞ'ımın maddiyatını..Manevi değerler gittikten sonra ne önemi var ulan ? ayıptır,yazıktır ! Bu kadarını cidden beklemiyorduk !

Umit Bayezit
19-07-2009, 17:07
yönetime benden bir tavsiye

hani şu her tarafı reklama bezenmiş formula yarışçılarının giysilerine benzer şekilde forma yaptırın her tarafı reklam (para) dolu olsun öyle bir yapın ki forma da şanlı armayı bulmak için aramak gereksin

bu formanın reklam gelirleri maliyeti fazlasıyla karşılar
üstelik üzerine PARA da kalır
bir de bu formaları!!! 10 lira gibi cüzi bir rakama satarsanız
düşünsenize 20 milyon BEŞİKTAŞ lı 30 muydu yoksa her neyse iyi rakam

sağlam PARA girer cebinize
borcunuzuda kurtarmış olursunuz

ne diyorsun demeyin; almazsam itim, hemde 10 tane

yeterki al paranı DEFOL GİT DEMİRÖREN...

Burçtekin Eryaşar
19-07-2009, 19:39
bu akşamki tepkiler ne olacak acaba keşke kombinem olsaydı kapalıdan operasyon başlatırdık!_sinir_!

Neyzen Ünal
19-07-2009, 19:47
takmayın kafanızı arkadaşlar.bir gece boyarız olur biter.bu_!

Mustafa Şengezer
19-07-2009, 20:50
takmayın kafanızı arkadaşlar.bir gece boyarız olur biter.bu_!

bence de abi.:D yapın bunu...

Burçtekin Eryaşar
19-07-2009, 23:59
kapalı bitti sırtımızdanda vurulduk reklam geliyor arkadaşlar!_sinir_!

Birol Erkul
20-07-2009, 10:55
bunlar iyi günler..Beşiktaş yazısınıda silecekler ordan...numaralıdaki kartallı amblemide silecekler daha...kutunun sağ ve solundadaki 2 ambleme reklam alınmadı mı ? demedi deme ibrahim..

Birol Erkul
20-07-2009, 10:56
valla taraftar bitmiş zaten..bunca olay var kulüpte formalar rezalet herşey rezalet stat masmavi millet dattiri datdat peşinde....

Cem Ozel
20-07-2009, 11:23
Tarz var, duruş var dedin içine ettin be yönetim. Bunlar ısınma turları, fenerin stadı gibi her tribüne isimde alırlar artık.

Saim Gur
20-07-2009, 11:36
Bu yönetim gelen taraftarların sırtınada reklam almayı planlıyor sanırım. Düşünsenize maça girerken sırtımıza reklam etiketi yapıştırdıklarını? Allah belanı versin Demirören.Ne1 milyon dolarları sokağa attınız. Şimdi buna mı kaldınız? Merak etmeyin halkın takımı taraftarları sokağada klübede sahip çıkar.

Burçtekin Eryaşar
20-07-2009, 11:40
bu yazıyı forzadan bir arkadaştan almıştım az önce konu açtım ama silinmiş lütfen okuyun

Ben Turgut KEPİRLİ

Pendikte oturan bır BESIKTASLIYIM..Bılmıyorum bu maıl gereklı yerlere ulasır mı ulasmaz mı ama size soyleyecek ıkı cıft lafım var..O kulubun tepesınde oturan baskandan ıtıbaren tum yonetım kurulu uyelerınedır bu laflarım..

Baylar/Bayanlar
Bu güne kadar cok işler yaptınız ki bu işlerinizin %90 büyük kulümüzün değerlerını hıce sayarcasına yapılmıs ve değerlerımızı ayaklar altına almıs işlerdir..Sacma sapan futbolculara mılyonlarca euro para verıp transfer ettınız hepsını cok buyuk yıladızlarmıs gıbı havaalanlarında karsıladık..bır sene sonra bunları nasıl elımızden cıkartırız dıye hepsını bedavaya gonderdınız üstüne yıne mılyonlarca dolar ödeyerek kızdık sınırlendık kulubun parasını bosa harcıyorlar dedık ama sabrettık..BEŞİKTAŞımızın buyuk degerlerı olan amatör branşlarımızı küme düşürdünüz oyuncuları futbolcular mılyon dolar alırken aylarca para almadan oynadı seslerı cıkmadı..onlara da hıc acımadınız..korsana hayır deyıp sampıyonluk kutlamalarında futbolcuların elıne korsan bayrak verdınız..hepımız sızın adınıza utandık..kartal yuvalarında 5 kurus etmeyen abuk sabuk seylerın üzerınde sırf şerefli kulubumuzun amblemı var dıye gözümüzü kapatıp aldık, siz biz yaptık bakın nasıl satıyor dedınız..bır sampıyonluk forması bıle hazırlamaktan acız ıken üzerıne yazılar yazılmıs bır sıyah bır beyaz tshırt sattı dıye televızyonlarda kanal kanal gezdınız..

BUNLARIN HEPSINI BOSVERIN..BIZ BUNLARI UNUTTUK VARSAYIN(GERCI YÜREKTE YARA OLDU NASIL UNUTULUR BILMIYORUM AMA)

BAYLAR/BAYANLAR

SİZİN ARANIZDA HİÇ Mİ GERÇEKTEN BEŞİKTAŞLI ADAM YOK..SİZİN HİÇ UTANMANIZ ARLANMANIZ YOK MU??BU GÜN BEŞİKTAŞ TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÖNEMLİ ADAMLARINDA BİRİ HAYATINI KAYBETMISTIR..BUNDAN HABERINIZ VAR MI???BUYUK IHTIMALLE HEPINIZIN VAR..PEKİ SİZE SORUYORUM KAÇINIZ BU ÖLÜM HABERINI VE VEDAT OKYARIN HAYATININ ANLATILĞI CANLI YAYINLARI KENDİ TELEVIZYONUNUZDAN İZLEDİNİZ..BEN SİZE SÖYLEYEYIM HICBIRINIZ IZLEYEMEZ CUNKU; O NEDEN KURULDUGUNU BIR BTURLU ANLAMADIGIM KANALDA BUGUN TUM KANALLAR YAYINLARINI KESIP VEDAT OKYAR'DAN BAHSEDERKEN SACMA SAPAN BIR SAGLIK ALETININ REKLAMI VE ÜÇ RAKİBİMİZİN REKLAMINI İÇEREN BIR DIJITAL PLATFORM REKLAMI VARDI..

ALLAH BELANIZI VERSIN..SAKIN CIKIP DURUŞ FALAN DIYE KONUSMAYIN BEŞİKTAŞLILIGIN ICINE ETTINIZ..YAZIKLA OLSUN.

BU BIRAZ ONCE KULUBE YOLLADIGIM MAIL..BUYUK IHTIMALLE KIMSE SALLAMAZ AMA SANSIMI DENEMEK ISTEDIM..BENCE SIZDE MAIL ATIN ARKADASLAR..BU İŞ BOYLE GITMEZ..

Onur Kurt
20-07-2009, 20:59
allah belanızı versin .

Burçtekin Eryaşar
20-07-2009, 22:44
ya bu yönetimi hala körü körüne savunanlar var forzada 3 konu açtım son 4 gün içinde konularımı kapatıp 2 ay uzaklaştırma verdiler kendince abuk sebebler üretip banlıyorlar

Buket Yıldız
22-07-2009, 00:24
aaaaaaaaaa ne güzel olmuşş!

Emrah Duran
22-07-2009, 00:26
Kaapalınıın Çatısııı Siyahh la Beyaz olmalıııı

Burçtekin Eryaşar
22-07-2009, 12:31
aaaaaaaaaa ne güzel olmuşş!

güzel olan ne ?

Murat Sönmez
22-07-2009, 20:19
resmen kepazelik deymiş olsa bari

Hakan Gültekin
22-07-2009, 20:41
endüstriyel fotbula hayır.kınıyorum.kapalı siyah beyaz olmalı.

Mustafa Şişman
22-07-2009, 23:37
yarın oraya bide cem yılmaz resmi koyarlar millet arkasıyla gülsün diye

Taylan Kurt
23-07-2009, 00:29
yarın oraya bide cem yılmaz resmi koyarlar millet arkasıyla gülsün diye

varki abi cem yılmazın türk telekom reklamları catania maçında gördüm ben

Burçtekin Eryaşar
23-07-2009, 13:03
Futbol sevgisi tarihle, simgelerle, renklerle büyüyüp geliştiğinden takımlar da doğadan ya da tarihsel olaylardan simgeler seçerler kendilerine çoğunlukla. Taraftar için de bu renkler, simgeler önemlidir. Örneğin, Beşiktaş malum, siyah-beyazdır, kara kartaldır...
Bir kaç mail almış ama üzerinde o denli durmamıştım, ta ki önceki gün semte, Babalık’ta bir arkadaşla buluşmaya gittiğim güne kadar.
Bakışları biraz üzgün, biraz şaşkın, bir parça da öfkeli duran genç bir arkadaş çevirdi yolumu; “Abi kapalının tavanı boydan boya Telekom reklamı olmuş. Arada bir iki siyah bant var o kadar. İnönü’ye ilk girişte göze çarpan renk ise mavi ve beyaz... Olur mu böyle şey?”
Günümüzde reklamsız, sponsorsuz bir hayat düşünemiyor kimse biliyorum. Tartışırım, iyi de tartışırım ama işin bu yanını tartışmayacağım bugün.
Genç arkadaşı dinlerken Barcelona geldi aklıma, bir dönem formasının arasına incecik bir beyaz çizgi konuldu, o çizgi Real Madrid çağrışımı yapıyor diye yer yerinden oynamıştı.
Şimdi... Benim açık mavi-koyu mavi renklere hiç itirazım olmaz. Kalbimin bir yanı çocukluğumdan bu yana Samsun Demirspor için attığından bütün Demirsporları severim. Hala hafta sonu Adana Demirspor’un ne yaptığını merak eder, maç sonucuna bakarım.
Ama burası Dolmabahçe, burası İnönü, renkleri de malum. En sevdiğim ve her söylendiğinde katıldığım “Gün Doğdu” marşının bir bölümünde söylediğimiz gibi “Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi” sözü taraftar için önemlidir.
İnsanların tepelerinde başka renkler bulunmasını istememelerini, buna itiraz etmelerini, edebileceklerini de düşünmek gerekir.
Düşünüyorum da, tavana reklamı alırken, siyah-beyaz çağrışım yapacak bir şeyler düşünülemez miydi? Diyelim ki sürekli siyahlar giyen Telekom’un eğlenceli yüzü Cem Yılmaz’ın ‘kara’lığından, ‘beyaz’lığından Beşiktaş tribününe özel bir şeyler bulamaz mıydı, yaratıcı reklam dünyası? En azından tribüne giden çocukların sükut-u hayale uğrayabilecekleri düşünülemez miydi?
Hafızası güçsüzdür ülkemizin. Geçen yılı, “Sezon biter bitmez kazmayı vuruyoruz, stadı yıkacağız” türünden ham hayallerle kapatanlar, hiç bir şeyi bilmiyorlarsa şampiyonluğun ardından her şeyin unutulacağını biliyordu elbette. Taraftarının Beşiktaş’ı algılama, onu yaşama biçimi üzerine ciddi anlamda neler düşündüğünü, hissettiğini kavrayamayanlardan tribüne gidecek çocukların olası kederlerini anlamaları da beklenemez doğal olarak.
“Ben yaptım oldu” anlayışı yerine bir parça kendinden olanı anlama gayreti her şeyin daha doğruya yakın biçimde hallolmasına yol açacakken, stadı bir Demirspor stadına çevirip sonra da “Biz ötekilere benzemeyiz” türünden tiratlar atmak, hem iyi olmuyor hem de artık kimse bu dile itibar etmiyor...
CEM DİZDAR

Fatih Alper Ozen
23-07-2009, 13:41
Bir şeyler yapmalıyız,çalıştıralım saksıları.Bir arkadaş siyah beyaz balonlardan bahsetmişti olabilir bence.Başka fikri olan varsa paylaşsın,sessiz kalmayalım vu olaya.

Burçtekin Eryaşar
23-07-2009, 19:44
Bir şeyler yapmalıyız,çalıştıralım saksıları.Bir arkadaş siyah beyaz balonlardan bahsetmişti olabilir bence.Başka fikri olan varsa paylaşsın,sessiz kalmayalım vu olaya.

balon olayından ben bahsettim ama geçici bir çözüm kabul görmedi ayrıca reklam siyah beyaz olacak deniyor

Bülent Acar
24-07-2009, 00:59
Telekomun anlaşması biter bitmez, 3-5bişey ben vereyimde fotoğrafımı koydurayım oraya. PARASIYLA DEĞİLMİ KARDEŞİM?

Burçtekin Eryaşar
24-07-2009, 14:41
Telekomun anlaşması biter bitmez, 3-5bişey ben vereyimde fotoğrafımı koydurayım oraya. PARASIYLA DEĞİLMİ KARDEŞİM?

aslında kapalının fotoğrafını koyacaksın tüm tribünden para toplasak yeter :)

Hakan Kirezci
24-07-2009, 18:58
Kapalının tavanının fotoğrafını koyduralım daha gerçekçi olur.

Namik Kartaloglu
24-07-2009, 19:51
http://img11.imageshack.us/img11/9034/2009istanbul205.jpg

Ata Önder Atabay
28-07-2009, 01:25
Bu kepazeliğe tepkimizi gösterelim arkadaşlar. Balon fikri gercekten yapılabilir ....

Umit Bayezit
28-07-2009, 11:29
stadı kapalının çatısını pazar günü gördüm ayan beyan
kapalı tribün çatısının sol locaların önünde telekom reklamı var sağ locaların önündede avea reklamı
kutudaki ruhumuz yeter yazısıda boya marifetiyle silinmiş
...umarım tez elden yazılır.

İsmail Tunca
29-07-2009, 19:59
bugün stadın önünden geçerken gördüm türk telekom logosunun mavi kısımları eskisi gibi siyah beyaz şeritler halinde boyanmıştı sağ taraftaki avea yazısı da siyahtı ama yine de bir tepki vermek gerekiyo inönüdeki ilk maçta.

Ethem Kelmendi
31-07-2009, 14:17
!_sinir_!

Gokhan Savran
01-08-2009, 18:03
balon olayından ben bahsettim ama geçici bir çözüm kabul görmedi ayrıca reklam siyah beyaz olacak deniyor

Siyah-beyaz olmuş ???

Uğurcan Erdem
01-08-2009, 18:42
http://resim.haber1903.com/icerik/PIC_0003.JPG

http://resim.haber1903.com/icerik/PIC_0002.JPG

http://resim.haber1903.com/icerik/PIC_0005.JPG

Akin Akoglan
01-08-2009, 22:14
Mesele ortadan kalkmış mı yoksa daha yeni mi başlıyor yoksa başladı bittide bizim haberimizmi yok?

Burçtekin Eryaşar
01-08-2009, 22:20
reklam siyah beyaz yaptılar ama çok çirkin bir manzara tecavüz kaçınılmaz artık zevk alalım :)

Hakan Kirezci
01-08-2009, 22:34
Buna ölümü gösterip sıtmaya razı etme denir.
Her zaman tutan bir numaradır. Aynısını Cola Turka da yapmıştı. İlk göğüs reklamı kırmızıydı tepkiler üzerine siyah oldu.

Şimdi hayırlı olsun kapalının tavanı. Biz istedik! siyah beyaz oldu.

Hakan Gültekin
01-08-2009, 22:49
hayırlı olsun .

Furkan Celik
11-08-2009, 23:35
Valla kapı üstlerinde mavi türktelekom reklamlarını kapalıda her maç istinasız yırtıyorduk..Tabi her maç yeniden yapılıyordu..Ama biz bıkmamıştık hiçbir zaman yırtmaktan, şimdide gecenin bir yarısı stadı girip boya balonları mı atılır bilmiyorum ama o reklamlara tepki verinmeli...