PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vedat Okyar Abimizi Kaybettik

Erdal Kanlı
20-07-2009, 10:00
Hepimizin Başı Sağ Olsun...

http://img16.imageshack.us/img16/179/vedatabi2.jpg

Özgür Ergün
20-07-2009, 10:17
Şair Haziranda ölmek zor demiş ya...!

Temmuz ise zulm oldu bizlere!

"... o güzel insanlar, o güzel atlara binip gittiler.."

Optiğe selam söyle kaptan... güle güle..!

"..paranın girdiği yerde, mertlik bozulur.." Vedat Okyar

Ismail Hakki Demirel
20-07-2009, 10:22
Saygıyla...
Ruhu şad olsun.
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CVedat%20Okyar%5CFVBSVSD F.jpg

Burçtekin Eryaşar
20-07-2009, 10:25
hepimizin başı saolsun bir büyük değeri daha kaybettik ailesine sabır ve baş sağlığı diyorum

Deniz İpek
20-07-2009, 10:30
Temmuz'un bizden aldığı bir başka değerli insan.Unutulmayacaksın büyük kaptan !

Sezgin Akcelik
20-07-2009, 10:30
Hepimizin başı sağolsun , allah geri de kalanlara sabır versin :(

Namik Kartaloglu
20-07-2009, 10:33
Böyle bir ölum bir defa yasamistim. 18 ay hergun "Ölsun de kurtulsun!" dedik. Yetiskin politikaci insanlarin aglamalarina sahid olanlar kim bu diye soruyorlardi? Verdigimiz cevap; Hic, sadece temiz bir insandi. Su an verdigim cevap gibi; Sadece temiz bir insandi.

Anin önunde saygiyla egiliyorum Vedat abi! Selam söyle..

Saim Gur
20-07-2009, 10:34
Büyük Kaptan yıldızlar içine uğurluyoruz seni,çünkü sen bir yıldızdın...

Sezen Gunduzalp
20-07-2009, 10:38
Başımız sağ olsun :(

Taylan Kurt
20-07-2009, 10:39
seni asla unutmayacağız Güzel İnsan ......

Ufuk Biyik
20-07-2009, 10:44
ruhun şad olsun büyük kaptan off :(

ulan temmuzda doğduğuma lanet eder oldum nedir senden çektiğimiz temmuz

Genco Gökmen
20-07-2009, 10:51
Ah Vedat abi ah..

Cem Ozel
20-07-2009, 10:59
Gene Temmuz, Güzel abimizi ayırdın bizlerden. Başımız sağolsun.

http://farm4.static.flickr.com/3557/3500742089_48fd9d766c_b.jpg

Birol Erkul
20-07-2009, 11:05
Allah günahlarını affetsin

Fatih Alper Ozen
20-07-2009, 11:20
Gözlerim doldu,şimdi öğrendim.Babam hep anlatırdı onu çok iyi bir insan olduğunu,ayrıca futbolunu da anlatırdı.En sevdiğim yazarlardandı.Tüm camiamızın başı sağolsun.Elveda Vedat Kaptan..:(

Tuncer Döğer
20-07-2009, 11:33
güneş topla bizim için :(

Murat Aru
20-07-2009, 11:33
Bir Temmuza daha gömdük geleneğimizi.

Hoşcakal Kaptan...

Burçtekin Eryaşar
20-07-2009, 11:34
aşşağıda adı geçn arkadaşa sonuna kadar katılıyorum forzadan alıntıdır

Ben Turgut KEPİRLİ

Pendikte oturan bır BESIKTASLIYIM..Bılmıyorum bu maıl gereklı yerlere ulasır mı ulasmaz mı ama size soyleyecek ıkı cıft lafım var..O kulubun tepesınde oturan baskandan ıtıbaren tum yonetım kurulu uyelerınedır bu laflarım..

Baylar/Bayanlar
Bu güne kadar cok işler yaptınız ki bu işlerinizin %90 büyük kulümüzün değerlerını hıce sayarcasına yapılmıs ve değerlerımızı ayaklar altına almıs işlerdir..Sacma sapan futbolculara mılyonlarca euro para verıp transfer ettınız hepsını cok buyuk yıladızlarmıs gıbı havaalanlarında karsıladık..bır sene sonra bunları nasıl elımızden cıkartırız dıye hepsını bedavaya gonderdınız üstüne yıne mılyonlarca dolar ödeyerek kızdık sınırlendık kulubun parasını bosa harcıyorlar dedık ama sabrettık..BEŞİKTAŞımızın buyuk degerlerı olan amatör branşlarımızı küme düşürdünüz oyuncuları futbolcular mılyon dolar alırken aylarca para almadan oynadı seslerı cıkmadı..onlara da hıc acımadınız..korsana hayır deyıp sampıyonluk kutlamalarında futbolcuların elıne korsan bayrak verdınız..hepımız sızın adınıza utandık..kartal yuvalarında 5 kurus etmeyen abuk sabuk seylerın üzerınde sırf şerefli kulubumuzun amblemı var dıye gözümüzü kapatıp aldık, siz biz yaptık bakın nasıl satıyor dedınız..bır sampıyonluk forması bıle hazırlamaktan acız ıken üzerıne yazılar yazılmıs bır sıyah bır beyaz tshırt sattı dıye televızyonlarda kanal kanal gezdınız..

BUNLARIN HEPSINI BOSVERIN..BIZ BUNLARI UNUTTUK VARSAYIN(GERCI YÜREKTE YARA OLDU NASIL UNUTULUR BILMIYORUM AMA)

BAYLAR/BAYANLAR

SİZİN ARANIZDA HİÇ Mİ GERÇEKTEN BEŞİKTAŞLI ADAM YOK..SİZİN HİÇ UTANMANIZ ARLANMANIZ YOK MU??BU GÜN BEŞİKTAŞ TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÖNEMLİ ADAMLARINDA BİRİ HAYATINI KAYBETMISTIR..BUNDAN HABERINIZ VAR MI???BUYUK IHTIMALLE HEPINIZIN VAR..PEKİ SİZE SORUYORUM KAÇINIZ BU ÖLÜM HABERINI VE VEDAT OKYARIN HAYATININ ANLATILĞI CANLI YAYINLARI KENDİ TELEVIZYONUNUZDAN İZLEDİNİZ..BEN SİZE SÖYLEYEYIM HICBIRINIZ IZLEYEMEZ CUNKU; O NEDEN KURULDUGUNU BIR BTURLU ANLAMADIGIM KANALDA BUGUN TUM KANALLAR YAYINLARINI KESIP VEDAT OKYAR'DAN BAHSEDERKEN SACMA SAPAN BIR SAGLIK ALETININ REKLAMI VE ÜÇ RAKİBİMİZİN REKLAMINI İÇEREN BIR DIJITAL PLATFORM REKLAMI VARDI..

ALLAH BELANIZI VERSIN..SAKIN CIKIP DURUŞ FALAN DIYE KONUSMAYIN BEŞİKTAŞLILIGIN ICINE ETTINIZ..YAZIKLA OLSUN.

BU BIRAZ ONCE KULUBE YOLLADIGIM MAIL..BUYUK IHTIMALLE KIMSE SALLAMAZ AMA SANSIMI DENEMEK ISTEDIM..BENCE SIZDE MAIL ATIN ARKADASLAR..BU İŞ BOYLE GITMEZ..

Tuncer Döğer
20-07-2009, 11:34
temmuz sende nem kaldı
acı kederden gayrı..

M.Ilke Bortacina
20-07-2009, 11:43
Temmuz !! Yuh sana Yuhhh :(
Gözünü siyahla beyaza mı diktin ??
Vedat abim mekanın cennet olsun..
:(

Demir Han
20-07-2009, 11:46
Çok üzülüdüm...Hem Bursa hem de Beşiktaşlı olarak.Kaptan mekanın cennet olsun...İyiler tek tek gidiyor aramızdan yazık....meydan kimlere kalıyor kaptanım...

Murat Ödemiş
20-07-2009, 12:01
hani gerçekten üzücü yıkıcı bir kayıp

hoşçakal büyük kaptan

Deniz Özdemir
20-07-2009, 12:07
başımız sağolsun:((

Özgür Ergün
20-07-2009, 12:08
Vedat Okyar'ın cenaze töreni: Yarın saat 11:00 Klüp binası, Öğlen namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı..

Neyzen Ünal
20-07-2009, 12:44
bire bir de tanıdığım en güzel insan.canım abim büyük kaptanım unutulmazsın.seni çok seviyorum.

Oguzhan Dogan
20-07-2009, 13:22
Başımız Sağ Olsun çok üzüldüm

Allah Rahmet Eylesin...:( Elveda Büyük Kaptan:(

Garo Deliboz
20-07-2009, 13:34
acimiz büyük,güzel insan büyük kaptan, temuza isyan ölüme isyan,

Birol Erkul
20-07-2009, 13:37
bi yerde Baba Hakkı için bir söz okumuştum başka türlü anlatamazdı bu kadar kısa ve öz....Baba Hakkı Beşiktaş'ın ete kemiğe bürünmüş halidir...müthiş ötesi...işte böyle değerlerimiz mevcut...Baba Hakkı,Voleci Şeref;Süleyman Seba,Vedat Okyar,Mehmet Özdilek , Rıza Çalımbay , Ertuğrul Sağlam vs vs....herkesin seveceği her renkten insanın saygı duyduğu Beşiktaşlılar...bugün nerde yorumlar okuduysam her takımdan insan Beşiktaş'ta en sevdiklerimdendi yazıyor...işte Vedat abi'de böyle birisiydi...mekanı cennet olsun Allah günahlarını affetsin...

Ozan Ozdemir
20-07-2009, 13:41
Çok üzüldüm :( toprağın bol olsun vedat kaptan

Vedat Benakay
20-07-2009, 13:57
kelımeler bogazıma dugumlendı.nur icinde Vedguzel insan..

Tumay Dogan
20-07-2009, 13:59
ulan kara temmuz...neden hep bize bu golün!!!

bi kanadında orhan abi...bi kanadın da vedat abi.... :(
hele orhan abinin cenazesinde gördüm ya oğlunu şampiyonluk tshirtü ile gözleri yaşlı...

ulan azrail....akıllı ol...

Uğurcan Erdem
20-07-2009, 14:42
olmadı be abim :(

Mustafa Şengezer
20-07-2009, 14:43
başımız sağolsun...akıllı ol azrail her sene aynı şey...

Ertan Türker
20-07-2009, 15:20
Bir Soğuk Yel Eser üşür ölüm ölüm Bile.....

Murat Ödemiş
20-07-2009, 15:20
Erdoğan Aktaş
Çocukluğum şimdi öldü

20.07.2009 12:30
Ben o renklerle tanışmadım hiç. Ben o renklerin içine doğdum çünkü. Bir yanımda Siyah bir yanımda Beyaz yürüdüm hep. Hayatı da böyle yaşamaya çalıştım, net.
Kahramanlarım oldu benim. Hiç birinin pelerini yoktu. Hiçbiri gökdelenlerin üzerinde uçmuyor, gözlerinden ışınlar saçmıyordu. Çünkü masal kahramanları değil, gerçek kahramanlardı onlar.
Sanlı Kaptan’dı mesela biri. Yusuf Tunaoğlu’ydu bir diğeri. Sabri Dino’yu ise hala hayranlıkla anarım. Bana göre kalede, süpermenden bile daha iyi uçardı Sabri. Kahramandı O.
Kör Tuğrul vardı mesela. Niko bir diğer kahramanım. Lütfü’nun attığı bir golü hatırlıyorum ki, sevinçten ağlamıştım çocuk yaşımda. Kahramandı benim için o.
Her biri benim için, siyahın yanına koydukları beyazla, bir kahraman, adam gibi adam, efsane isimlerdi. Büyük Ahmet, Küçük Ahmet, Zekeriye ve çocukluğumun diğer efsaneleri.
Mete, Ahmet Börtüçene, Dorde Miliç, Kahraman, Tezcan…
İlhan Abi’min omuzlarında ilk kez maç seyrederken İnönü’de, hayranlıkla seyrederdim hepsini.
Sonra büyüdüm. Sanki birden büyüdüm. Sanki an geldi ve ben büyüdüm. O kadar. Sanki arada geçen bütün yıllarda ben hep çocuktum. Babam öldüğünde ben sanki çocuktum. Üniversiteye giderken çocuktum. O’na aşık olduğumda ben çocuktum. Evlendiğimde çocuktum. Çocuklarım doğduğu gün ben çocuktum. Tüm şampiyonlukları çocuk sevinciyle yaşamıştım, çocuklarımla birlikte.
Kırklı yaşların başındayım şimdi, ama çocuk sevincimi hissederek geldim bu yaşa. Oysa ben hep çocuktum. İlk kez orta yaşa doğru ilerlediğimi, ilk kez hayatı yavaş yavaş tükettiğimi, kum saatinin alt bölümünün artık daha fazla olduğunu anladım gelen o haberle.
Kısa bir son dakika haberiydi: “Efsane Kaptan Vedat Okyar hayatını kaybetti.”
Hem efsane, hem kahramandı benim için O. Vedat Okyar. Çocukluğumun Siyah Beyaz hayallerinin, bugüne taşıdığım en net yüzüydü.
Resimlerini kesip duvarıma astığım, kartpostallarını topladığım, cikletlerden çıkan fotoğraflarını biriktirdiğim kahraman o. O haberi aldım ve sanki birden büyüdüm ben.
Yok işte artık çocukluğum. Gitti. Vedat Okyar ile birlikte gitti. Bir ölüm haberiyle, çocukluğumun da öldüğünü hissettim ilk kez,
İlk kez büyüdüğümü, ilk kez yılları eskittiğimi, ilk kez yaşlanmaya doğru koşar adım gittiğimi, ilk kez çocukluğumdan çok ama çok uzaklaştığımı hissetim.
Vedat Okyar öldü, çocukluğum da öldü.
Hayal mayal izlediğim Vedat Okyar’ı sonradan tanıma şerefine de nail oldum. Çocuk gözlerimle bakardım ona. Resimlerine baktığım günlerde olduğu gibi. Beşiktaşk’ımın kaptanıydı, efsaneydi, kahramanımdı.
Ona bakarken, o günleri, toprak sahaları, Beşiktaş aşkıyla geçirdiğim çocukluğumu düşünürdüm.
Çocuktum, Beşiktaşlıydım.
Vedat Abi öldü, çocukluğum da öldü.

Erdal Karacelik
20-07-2009, 16:24
Temmuz sıcaklarında buz kesmiş bedene büründüm.
"Güzel İnsan" özledik şimdiden

Birol Erkul
20-07-2009, 16:55
Allah günahlarını affetsin...

Akin Akoglan
20-07-2009, 17:48
Allah rahmet eylesin;başımız sağolsun

Cenaze törenine katılmayı düşünen varmı?

Varol Özdemir
20-07-2009, 17:51
Güle Güle Büyük Kaptan.Seni Özleyeceğiz...

Ugur Yılgın
20-07-2009, 18:46
ya temmuz sen nebiçim aysın hep içimizi karartıyorsun..! olmaz olsun böyle ay mekanın cenet olsun büyük kaptan.

Umit Bayezit
20-07-2009, 19:42
doğum ayım, ölüm ayı oldu bizlere

nur içinde yat BÜYÜK KAPTAN, selam götür tüm yiğitlere

unutulmayacaksın sende

...Allah rahmet eylesin

Umit Bayezit
20-07-2009, 19:44
Vedat Okyar'ın cenaze töreni: Yarın saat 11:00 Klüp binası, Öğlen namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı..

...

yumurtakafa yılmaz
20-07-2009, 20:30
güzel insanlar güzelliklerinide alıp gittiler...

bize ve bizden sonrakilere kalan miras;

o güzel insanları ölümsüz kılarak yaşatmaktır.

TEMMUZ, SENDEN ALACAĞIMIZ VAR...

Hüseyin_Giray
20-07-2009, 20:47
temmuz yine simsiyah...

Erdal Arayici
20-07-2009, 21:04
Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun

Can Topal
20-07-2009, 21:18
Bir geleneğin son tomurcukları bir bir düşüyor..

Yine gönlüm hoş değil..

Fırat Gürgan
20-07-2009, 22:06
Yine Veda Yine Temmuz. Can kardeşim çok güzel yazmış; Bir geleneğin son tomurcukları bir bir düşüyor.

Mert Kavak
20-07-2009, 22:11
başımız sağolsun

gittigin yerlerde bizede yer tut büyük kaptan

Serkan Balcı
20-07-2009, 22:38
başımız sağolsun.

temmuz a inat yaşamaya devam.

Metin Yalçınkaya
21-07-2009, 00:14
Başımız Sağolsun.efsane Kaptan Unutulmayacaksın...

Suleyman Korkmaz
21-07-2009, 00:53
hani bizi biz yapan değerler vardır bir taneside sendin vedat abi unutulmayacaksın şimdilik hoşçakal

Necdet Bulut
21-07-2009, 01:24
güle güle güzel insan vedat agbi güle güle

Taylan Ağsakal
21-07-2009, 01:34
beşiktaşlılar ölür ama beşiktaş durmaz sürer.... güle güle kaptan

Deniz Akkuş
21-07-2009, 01:41
ölüm nereden gelirse gelsin dedik ama temmuz ayı bize hep ölümü getirdi... akıllı ol temmuz.. akılllı ol azrail...güzel insan hoşçakal demiyeceğim yine görüşmek dileği ile....

Emre Yüksel
21-07-2009, 02:08
Temmuz daha ne kadar yakacaksın canımızı ?
Başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin.

Murat Ödemiş
21-07-2009, 09:56
Koşulsuz Dürüstlük
Öyle bir sevgisi, saygısı vardı ki Beşiktaş formasına, onu giydiği her anında yakıştı Siyah-Beyaz’a. Yine böyle maçlardan birinde hakemin tartışmalı bir pozisyon sonrasında yanına gidip “Tekme attın mı?” diye sorması üzerine, “Evet” diye cevap vererek sahayı terk etmek zorunda kalmasının açıklamasını şöyle yapardı Vedat Abi: “Hakeme Beşiktaş formasıyla yalan mı söyleyecektim utanmadan?”...

kırmızı içine alınmış cümleye dikkat

bütün gün vedat kaptanın haberlerini okumakla geçirdim ..çok seviyordum beşiktaşa çok yakışıyordu

Namik Kartaloglu
21-07-2009, 11:03
http://img249.imageshack.us/img249/4005/ulaiinaramasonular.jpg
Ayaktakiler soldan: Sanli, Vedat,Zekeria, Niko,Lutfu, Sabri.
Oturanlar soldan:Yusuf?,K.Ahmet,Tugrul,Tezcan, Milic.

Ben bu kardoyla beraber buyudum.

Sezen Gunduzalp
21-07-2009, 11:35
http://www.turkavizyon.com/haberturk_tv_televizyonu.htm

Cenaze töreni canlı :(

Ufuk Biyik
21-07-2009, 12:03
Koşulsuz Dürüstlük
Öyle bir sevgisi, saygısı vardı ki Beşiktaş formasına, onu giydiği her anında yakıştı Siyah-Beyaz’a. Yine böyle maçlardan birinde hakemin tartışmalı bir pozisyon sonrasında yanına gidip “Tekme attın mı?” diye sorması üzerine, “Evet” diye cevap vererek sahayı terk etmek zorunda kalmasının açıklamasını şöyle yapardı Vedat Abi: “Hakeme Beşiktaş formasıyla yalan mı söyleyecektim utanmadan?”...

kırmızı içine alınmış cümleye dikkat

bütün gün vedat kaptanın haberlerini okumakla geçirdim ..çok seviyordum beşiktaşa çok yakışıyordu

daha ne denir ki acımız çok BÜYÜK KAPTAN

Umit Bayezit
21-07-2009, 20:39
sakalının öyküsüde çok ilginç VEDAT KAPTAN'ın

BEŞİKTAŞ'ta ŞAMPİYONLUK yaşamadan kesmeyeceğim der ve şampiyon olunamayan o sezon sonunda kulüpten ayrılır bir daha dönmemek üzere

ve ölene kadarda kesmez sakalını

Safak Batman
21-07-2009, 22:34
bir değerimizi daha kaybettik. başımız sağolsun.

Safak Batman
21-07-2009, 23:11
http://img195.imageshack.us/img195/7564/vedatkaptan3.jpg

Ufuk Biyik
22-07-2009, 00:07
Haber geldi…

Sol yanları çökmüş Beşiktaşlıların.

Hüzünler çoğalmış,dünya yalanmış…

Beşiktaş samimiyetini yitirmiş,güzel abisini kaybetmiş.

En kötü zamanlarda bile en naif yazıları,en güzel sözleri,o tertemiz yüreği ve büyük Beşiktaşlılığıyla gönlümüzü süslemişti Vedat Okyar.Hani insan uçurumun kenarına gelir de,sözgelimi kendini yukarı çekmek için orada açan nadide bir çiçekten alır ya gücünü,yaşam isteğini…

Duydum ki Beşiktaş’ın uçurum çiçeği kırılmış,onunla birlikte ciğerimizden bir parça da yol almış.

Duydum ki bu dünyadaki Kartallar salt Vedat’ımızı taşımak için açacakmış kanatlarını bugün bir başka âleme.

Duydum ki çocukluğumda ilk okuduğum gazete köşesi ebediyete uğurlanıyormuş.

Optik ağabeyler yeni bir beste hazırlıyormuş,Kâzım abi dostunu karşılamak için sabah erkenden koyulmuş yola…

Yusuf’un keyfine diyecek yokmuş en kral arkadaşı geliyor diye yanına…

Baba Hakkı akşama parlatacağı kadehleri hazırlıyormuş.

Şeref Bey ‘evlâdım gelecek’ diyormuş yüzündeki mutluluğa sebep sual edenlere…

Bize ise sadece ağlamak,bu yakıcı Temmuz günü daha da yanmak kalıyormuş.Göz yaşlarımız çifte tarifeyle seyrediyor,önce içimize akıp oradan dışarıya taşıyormuş.

Daha önce de sevdiklerimi uğurladım ben oysa,alışık olmam lazım böyle durumlara.Hem artık büyüdüm sayılır ama ben yine bir ‘Erkekler Ağlamaz’a inatlaşmaktayım.

Tıpkı Kazım ağabey gibi güzel biten bir gecenin sabahında bir ağabeyimin mesajıyla aldım haberini.

‘’Başımız sağolsun koçum,Allah gani gani rahmet eylesin.’’

Yok yok,sen değilsindir diye umut ettim.Ardından gelen mesaj bitirdi umutlarımı.Seni bana anlatanlardan,bana senli Beşiktaş’ı anlatanlardan biri olan amcamdan.

‘’Başımız sağolsun.Büyük Kaptan Baba Hakkı,Kâzım ağebey,Optik Başkan ve nice kartallarla buluşmak üzere aramızdan ayrıldı,mekanı cennet olsun.’’

Çöktüm olduğum yere,yıkıldım…

Biri yalan desin diye bakındım etrafıma,kimse yapmadı bu iyiliği…
Ben de daldım güzel adamın anılarına,arşivlediğim yazılarına.

Keyif adamıydın sen ve her satırından keyif akıyordu Vedat Baba.

Babam taa futbolculuğundan başlıyordu anlatmaya.

‘’Bir hareketleri vardı,bir top oynardı Vedat abi,bir penaltı atardı aklın durur.’’

Sonra Yapı Kredi arşivlerinden bulduğum görüntüleri izledim de babamın,büyüklerimin sevdiği kadar varmışsın be büyük kaptan.

Beşiktaşlılığın okulu olsaydı başöğretmen olurdun oraya değil mi?

Sonra futbolu bıraktın ama keyif vermeye devam ettin yine…

Güzel tabirlerin güzel adamı oldun,ve kelimeler de ağlıyor gidişine.

Seninle özdeşleşen satırlar yalnız…

Juanfran ‘sahte okey’ olamayacak artık.

Yusuf telefon kulübesinde çalım atamayacak.

Sergen sahanın ortasına sandalye koyup oynayamayacak.

Rio Ferdinand’a artık telefon gelmeyecek kaptan.

Sen sözleşmeni tek taraflı feshettin ya güzel adam; artık dünya o kadar da güzel olmayacak.Kimse Beşiktaş’ı senin kadar güzel anlatamayacak.

Akrabalarının yüzü senli günlerdeki kadar gülmeyecek hiç.

Siyah beyaz sakalına kurban olduğum…Belki de umutsuz anlarda umutlar yeşermeyecek sensiz.

Doktorlar ‘Bu gece kritik’ demişlerdi aradığımda ve sen o geceyi atlatmıştın oysa.

Artık atlatılan gecelere,sabahına dair umutlara inancım olmayacak.

Sensiz öksüz kalacak rakı sofraları,ama gönül faslımız hep sen çalacak.

Geçen yıl bu zamanlar Kazım ağabeyi uğurlamıştık senin durağına.

O zaman kupa sözü vermiştik Baba Vedat.

Biz siyah diyecektik onlar beyaz.Sonra getirecektik o kupaları.

Ne acıdır ki siyahı çoğaldı ömrümüzün,ama biliyoruz ki beyaz diyenler sıklaştı.

O taraf daha bir güzel seninle ‘güzel adam’
Bil ki giden yalnızca sen olmadın,hepimizin yüreği de geldi ardından.

Siyah beyaz ağlıyor büyük kaptan.

Affet beni,senin kadar güzel anlatamadım seni senin ardından.

Ama bil ki ciğerimi aldın yanına Vedat Kaptan.

Kızma n’olur yazmak kolay mı ki senin ardından?

Yaşlarımız sırdaşın olsun büyük kaptan.

Yüreğinden öptüğümüz o uçurum çiçeği yoldaşın olsun.

Bekle evlatlarını

Ellerinden öpüyoruz.

Şimdilik eyvallah kaptan.

Not: forzabesiktas.com üyesi Abdullah Doruk Koc'tan Alıntıdır..

Namik Kartaloglu
22-07-2009, 08:44
Ha, bu gun kurur göz pinarlari desek te nafile..Cok özleyecegiz seni Vedat abi.

Sezgin Akcelik
22-07-2009, 08:50
dün akşam hemen her kanalda yakaladım görüntüleri gerçi gündüz de izlemiştim ama en çok koyan tam cenaze giderken marşımız oldu...

Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Siyah Beyazı Ayıramaz ki Her Yolun Sonunda Ölüm Olsa da Sevenleri Kimse Ayıramaz ki...

Tamgaç Keçe
22-07-2009, 15:20
türk futbolunun ve beşiktaşımızın başı sagolsun.adam gıbı adam ve gercek bı beşiktaşlı abımızı kaybettık.mekanı cennet olsun.ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ....

Sercan Çıracıoğlu
22-07-2009, 17:13
Siyah günleri yaşıyoruz... Ve yaşamaya devam edeceğiz

Ethem Kelmendi
22-07-2009, 17:24
Güle güle "GÜZEL İNSAN"...

Hakan Gültekin
22-07-2009, 22:36
bir kartal daha uçtu aramızdan.ruhun şad olsun vedat kaptan

Hikmet Tümer
23-07-2009, 00:03
sen yerimize sahip ciktın erkenden.. tabiki yanına gelecegiz..biraz daha bu aptal dünyada yapacaklarımız var emmi ..keki raş!!!

Umit Bayezit
20-07-2010, 19:41
nur içinde yat büyük kaptan, güzel insan...

Gokhan Akın
20-07-2010, 20:01
unutmak kallesliktir seni asla unutmayacagız !!

Suleyman Korkmaz
20-07-2010, 20:04
unutulmayacaksın....

Baki Yalçın
20-07-2010, 22:05
Kahpe temmuz!

Osman Üner
20-07-2010, 23:02
Her daim kalbimizdesin...

Onur Kurt
20-07-2010, 23:23
unutulmazsın .

Ethem Kelmendi
20-07-2010, 23:53
Ununtulmadın unutulmayacaksın "Akrabaların"

Kutay Tarakçı
21-07-2010, 00:24
unutan şerefsizdir

Hasan Can
21-07-2010, 21:56
Güzel insan, büyük kaptan unutulmayacaksın.

Umutcan Bayraktar
23-07-2010, 01:59
bu büyük taraftar hangi büyük değerini unutmuştur ki seni unutabilsin..nur içinde yat büyük kaptan...

Murat Aru
19-07-2011, 21:20
...

Akin Akoglan
20-07-2011, 00:11
Vedat Okyar

1945-2009 ".... Eşime dedim ki, ‘‘Sakın bana bir şey taşıtma. Biber getir falan yapma. Ben hiçbir akrabamla görüşmem. Senin de akrabaların benim evime gelmesin. Ben akrabaları sevmem, çünkü ben seçmedim. Ben seçtiğim insanla birlikte olurum’’. Bir gün eve geldim, baldız var, bacanak var. ‘‘Bunlar ne’’ dedim, ‘‘Eee, geldiler ne yapayım’’ dedi. ‘‘Eyvah, salatanın limonu yok, alır mısın’’ dedi. Ben de ‘‘Alırım’’ dedim. Evden çıktım, devre arasıydı. 15 gün Yalova'da termalde kaldım. Eve 15 gün sonra limonla döndüm. 38 senedir bak bir daha da başıma gelmedi. Benim bir oğlum var. Eğitimini bitirdi. Bana arkadaşlarım soruyordu, oğlun kaçta diye. Ben hayatımda sormadım ki. Okuyor işte. Böyle de yaşayan bir adamım. "

Sabri Haluk Erdem
20-07-2011, 00:18
Hangi yıldı unuttum. Yaşantımın ilk canlı maçında ilk canlı golü. Vedat Kaptanın ayağından seyretmiştim. Seni saygıyla anıyorum güzel insan. Şu karanlık günlerde yorumlarını dinlemek isterdim.

Oynanan bir maç sırasında rakip takımın bir oyuncusu öyle sıkı bir tekme atıyor ki Vedat Okyar can acısıyla bir anlığına zerafeti falan unutup küfür ediyor. Oyuncu hemen öğretmene şikeyete giden bir talebe gibi hakemin yanına koşuyor. “Hocam, Vedat bana küfür etti!”

Hakem de bir efsane: Doğan Babacan. Vedat’ın küfür edeceğine ihtimal vermiyor ama yine de yanına gidip soruyor: “Vedat, sen küfür ettin mi falancaya!”

Vedat duraksamadan: “Evet, ettim” diyor.

Doğan Babacan’ın eli cebine gidiyor. Geri geldiğinde o el bir kırmızı kart tutuyor. Havaya kalkan kırmızı kart tüm stadı şaşkınlık temelli bir sessizliğe gömüyor. Olacak iş değil… Beyefendi Vedat kırmızı kart yiyor. Üstelik yediği tekmenin üstüne, tatlı niyetine…

Tezcan arkadaşının yanında tüm olan bitenlere şahit olmuş. O da şaşkınlık içinde:

“Oğlum” diyor Vedat’a, “Manyak mısın sen, niye ettim diyorsun. Etmedim deseydin ya”

“Üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!

Yakup Serhat Akay
20-07-2011, 12:45
YİNE GÖNLÜM HOŞ DEĞİL

Bugün Dost Yaralanmış
Yine Gönlüm Hoş Değil
Her Yanı Parelenmiş
Yine Gönlüm Hoş Değil

Dost Hasretin Zor İmiş
Her Dem Ahuzar İmiş
Derd Adamı Yer İmiş
Yine Gönlüm Hoş Değil

Akarsu Gün Görsem De
Çok Sefalar Sürsem De
Bazı Bazı Gülsem De
Yine Gönlüm Hoş Değil

Söz: Muhlis Akarsu

.................................................. ..............

Nur içinde yat, Vedat abi.. Seni çok özledik :(

Ertac Gezek
20-07-2011, 14:44
güzel adam, Vedat ağabeyimiz.. nur içinde yat

Burak Gür
20-07-2011, 22:21
Nur içinde yat güzel insan..

Hüseyin Eraslan
05-08-2011, 23:45
Ruhun şad olsun kaptan.