Orijinalini görmek için tıklayınız : Jean Tigana'dan Erman Toroğlu'na
Cihan Güngör
11-03-2007, 23:21
Jean Tigana’dan Deklarasyon
Teknik Direktörümüz Jean Tigana, Ankaragücü maçı sonrasında basın toplantısında yazılı bir deklarasyon okudu:
"Bildiğiniz gibi geçen 26 Kasım tarihli Lig TV'nin Maraton programında Sayın Erman Toroğlu hakkımda bir takım beyanlarda bulundu. Bu kişi yüzbinlerce seyirciye bu beyanlara dayanak olan belgelerin elinde olduğunu ve yakın bir zamanda bunları göstereceğini söyledi. Bu olayın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen Sayın Erman Toroğlu, siz seyircilerine henüz herhangi birşey gösteremedi. Bu şahıs hakkınma mesnetsiz ve saçma sapan isnatlarda bulundu, hakaret etti ama dayanaklarını gösteremedi. Seyircilere sözünü yerine getiremedi. Neden acaba? Ben biliyorum neden! Çünkü doğruyu söylemiyor. Türk camiasının da nedenini bilmeye hakkı var. Bu sebeple Sayın Erman Toroğlu'yu o bahsettiği belgelerini masanın üstüne koymaya davet ediyorum. Şayet bunu yapamıyorsa o zaman aynı seyircileri önünde özür dilemeye davet ediyorum. Bu davetimi her maçtan sonra tekrar edeceğim. Taa ki Sayın Erman Toroğlu çıkıp hepimizin önünde özür dileyene kadar."
BJK.com.tr (http://www.BJK.com.tr) / 11.03.2007 17:48
Orkun Bademli
12-03-2007, 08:54
MÖSYÖ TOROĞLU'NDAN MÖSYÖ TIGANA'YA CEVAP
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın "Erman Toroğlu benimle ilgili olarak yaptığı konuşmalarıyla ilgili olarak elinde belgeler olduğunu söylüyor. Aradan geçen 3 aylık süreye rağmen kendisi kamuoyuna bir belge sunamadı, çünkü doğruları söylemiyor. Kendisini bu belgeleri ortaya koymaya, aksi halde ise benden özür dilemeye davet ediyorum. Kendisi benden özür dileyene kadar da bu beyanlarıma devam edeceğim" şeklindeki sözleri Maraton'da ekrana geldikten sonra Erman Toroğlu kısa bir yanıt verdi: "Burası Türkiye Cumhuriyeti. O Fransız vatandaşı. Bilemiyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını nasıl görüyor ama olay yargıya intikal etti. Mösyö Tigana öğrensin yargıya yansıyan bir olay hakkında konuşamayız. O Tigana gazetecilere demiş "Mösyö Erman'ı bulamıyorlarmış diye. Ben gidip ifade verdim. Mösyö iyi para götürüyor. Avrupa'nın en pahalı teknik direktörü neredeyse."
((ligtv))
sanane erman para senden mi çikiyo ya bu adam şerefsizin önde gideni tigana ermanin parasini alma yazik bak tiss tiss ediyo erman
Gürhan Oğuz
12-03-2007, 09:44
sende iyi para götirüyorsun mösyö erman ama yaptığın işin hakkıını veremiyorsun
fenerli yöneticilerin bir kfretmediği kaldı sana nedense kolunu bacak arana koyup pustun
delikanlı erman bumu yoksa
uzaktan kumandalı silah gibi atış yapıyorsun
Berkant Tutaklı
12-03-2007, 09:50
Kişi kendinden bilir işi diye bir laf var.Herkesi kendisi gibi sanıyor.Acaba Tigana'nınn yapmış olduğu yardımlardan haberdarmı ?Yada böylebir yardım düşüncesinde olabilecek kapasite varmı.O ancak ben hıyardan iyi anlarım desin.Bizde adamdan anlarız adam olandan.
Muhittin Saban
03-04-2007, 00:04
Tigana'yı eleştiren biri olsam da yine de üstünde Beşiktaş forması taşıyor ve sezon sonuna kadar da ona olan güvenen camianın ve takımımızın şu an ki teknik direktörü. O yüzden Tigana'nın bu akşamki Gençlerbirliği maçından sonra tekrar yinelediği Erman Toroğlu'ndan iddialarına yönelik belge istemesi hususunda kendisine taraftarlar sahip çıkmamız gerektiğini dile getirmek istedim. Erman Toroğlu'nun susma hakkını "Olay yargıda" ifadelerinin arkasına sığınarak kullanmasına karşılık Mart ayının ortalarında beşiktaş kulübü olarak Tigana'ya sahip çıkan resmi bir açıklama yapılmıştı.
Yazının geniş aşağıda ki linkte;
Yazı Tıklayın (http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=45919)
Ama ben yazıdan çarpıcı olan kısmını alıyorum;
"Oysa, 13.02.2007 tarihi itibariyle soruşturma kapanmıştır ve taraflar bu konuda istedikleri beyanlarda bulunabilirler."
Bu açıklama gösteriyor ki Erman Toroğlu elinde ne varsa(eğer varsa) ortaya çıkarabilir, çekinmesine gerek yok anlaşılan. Yani Erman ortaya çıkıpta milletin gözünün içine baka baka tıpkı Loch Ness Gölü’ndeki gibi olduğu söylenen ama daha henüz varlığı kanıtlanmamış görülmeyen Nessie isimli yaratık olayı gibi bir işe bulaştı. Erman'a iddiasına göre "danışıklıTransfer var "belge" yok! yani Loch Ness Gölü var, Nessie isimli canavar yok!
Bu yüzdendir ki Sevgili Tigana Erman'ı en zayıf yerinden yakaladığını anladığı için sürekli medya önünde onu köşeye sıkıştırıyor, ama Erman'dan "Tık" yok. "çamur at izi kalsın" misali. Erman bunu kanıtlayamıyorsa o zaman onunla iyi bir uğraşmak gerekir.
Kulüp tek açıklama ile Erman'ın üstüne gitmiş ve susmuş anlaşılan. Eh Tigana'da ısrarlı. Demek ki "İnadına Tigana" diyen taraftarlar olarak da bundan sonrasını bizim ele almamız lazım. Bu adam iyi bir "Tiye geçme" işini hakediyor ne dersiniz?
En azından taraftarlar olarak bir sıkı "alay muhabbeti" gündeme gelebilmeli diye düşünüyorum.
Tigana'ya destek burada da devam etmeli artı Erman da bunu fazlası ile haketmiş durumda.
.
Ertan Eylem
03-04-2007, 20:59
Erman ın susma hakkı engellenemez yaşasın kabzı mal erman ın Tigana ve Muhittin e inat susma mücadelesi ...
Özer Özçetin
03-04-2007, 21:18
Ele geçirdikleri bir kanalda şaklabanlıktan başka bir şey sergilemeyen,insanlarla aşağılayıcı tarzda konuşmayı marifet sanan ,futbolculuğu hiç bir iz bırakmayan,hakemliği döneminde dikkati çekecek gösterilere giren bir zat.
Bir zamanlar inter star devrinde ersan vardı sporu sunan,işi gücü Beşiktaşa saldırmaktı,bir gün İhsan Kalkavan sormuş,senin başka derdin yok mu diye,önünü iliklemiş,abi ben normal davranmak istiyorum ama patronum uzan,böyle davranırsan senin gibi 1000 kişi var demiş,o nedenle saldırgan ve meyve veren ağacı taşlıyor olmam gerekiyor demiş.[İhsan Abi birebir anlatmıştı bana]
Yazıyı yazarken soyadı aklıma geldi birden unuttum,erman da o misal,sanki o vatandaşın kopyası,aklınca dikkat çekecek,amacı şaklabanlıkla hatırlanmak.
İşte böyle bir dil,büzülmüyor ne yazık ki,ne dediğini bilmiyor,hangi yabancı teknik adam hangi takımda az para alıyorki,ayrıca yerli hocaların kurduğu transfer borsaları da yabana atılır gibi değil.Yabancının aldığının 3-4 misli alakasız transferlerle havaya uçuyor zaten.
Sahip çıkmak,sonuna kadar desteğe devam Tiganaya,hemde inadına....
Mahir Duman
03-04-2007, 21:26
Erman ın susma hakkı engellenemez yaşasın kabzı mal erman ın Tigana ve Muhittin e inat susma mücadelesi ...
sussun zaten...
Deniz Can
03-04-2007, 23:05
Ne demis Erman Toroglu savunu yaparken..ama Tigana cok para mi kazaniyor demis..?!
-Sana ne? Dert ettigi seye bak...Herseyi anladi cozdu de buna sira geldi simdi.
Mahir'in dedigi gibi; omur boyu susma hakkini kullansin..
Kendi kendini her seferinde zaten rezil edecek bir adam icin bizim birsey yapmamiza gerek yok.
Mehmet Ali'nin yesil saha versiyonu bir kisilik, reytingini belden asagi imalarda arayan bir kukla. Parasini ver gunde uc defa Tigana icin saygi durusuna kalksin.
Buyuk adamlarin kucuk adamlar karsisindaki buyuklukleri davranislari ile belli olur; Erman Toroglu kendi sifonunu kendi ceksin, taseronu biz olmayalim.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.