Orijinalini görmek için tıklayınız : Veee Batuhan Antep' te
Sezgin Akcelik
22-07-2009, 16:21
Gaziantep 27 Gazetesi'nin haberine göre Gaziantepspor'da Başkanı İbrahim Kızıl daha önce söylediği "golcünün babasını alacağım" sözünün ardından bu kez de yeni sezondaki golcüsünü açıkladı ve bu ismin Beşiktaş'tan Batuhan olduğunu duyurdu!
Batuhan ve kulübü ile tüm şartlarda anlaştıkları, futbolcunun omuzundaki sakatlık nedeniyle şu anda İstanbul'da doktor kontrolünde bulunduğunu ifade eden Kızıl, ''Aslında Batuhan, Hollanda kampına katılacaktı. Ancak sakatlığı nedeniyle şu anda doktor kontrolünde tedavisi sürüyor. Bana 28'inde Gaziantep kampına katılmasının daha iyi olacağını söyledi. Ben ve hocamız uygun gördü. Sezon öncesi ne eksiğimiz varsa hepsini gidermeye çalışıyoruz. Batuhan'ı başka külüpler de istiyordu ama biz aldık. Batuhan'dan gerekli sözleri aldım. Bize çok faydalı olacak'' diye konuştu.
CANLI YAYINDA DA DUYURDU-
Batuhan transferi hakkında NTVSpor canlı yayınında konuşan Kızıl'ın sözlerini Ajansspor derlerken, deneyimli başkan “Batuhan 1 yıl kiralık olarak kulübümüze gelmiştir” dedi.
Batuhan’ın Türk futbolunun genç ve yetenekli bir ismi olduğunu ifade eden Kızıl, “Bizim kendisini transfer etme nedenimiz, bize çok katkıda bulunacağını düşünmemizdir. İnşallah 2009 – 2010 sezonunda takımımıza çok büyük katkıda bulunacaktır. Beşiktaş’tan 1 yıllığına kiraladık ve bu yıl bizde oynayacak” dedi.
Anteple çok sıcak bir dostluk içinde olduğumuz kesin...
Ismail Hakki Demirel
22-07-2009, 16:23
hayırlı olsun :)
Akin Akoglan
22-07-2009, 16:30
Eskişehir in Karan ve Burak Yılmaz transferlerini yapmasından Batu yu kadroda tutamayacağı belliydi ya geri dönecekti yada yine kiralık gidecekti açıkçası bonservisini kaptırmadığımıza şükrediyorum :) İsmail Köybaşı transferiyle ilişkilimi acaba bu transfer?Önce bize sonra Batuya ve Antebe hayırlı olsun
Tuncer Döğer
22-07-2009, 16:42
kiralık olması iyi olmuş.
Demir Han
22-07-2009, 16:49
Bence kendisi akıllanmaz biri....onu satmamakla hala ona iyilik yapılıyor belki ama asıl iyilik ona bir de psikolog hediye etmek
Tuncer Döğer
22-07-2009, 17:11
aslında suçu birazda kendimizde (klüp olarak) aramak gerekli, sonuçta bu adam hiperaktif : ) e kardeşim adamı resmen s alak yaptılar ertuğrul zamanında, bir hafta a takımda 11 de diğer hafta paf da , sonra kadro dışı, tekrar a takıma.. normal adamın psikolojisi dayanmaz ki buna : )
Namik Kartaloglu
22-07-2009, 18:20
Eskişehir in Karan ve Burak Yılmaz transferlerini yapmasından Batu yu kadroda tutamayacağı belliydi ya geri dönecekti yada yine kiralık gidecekti açıkçası bonservisini kaptırmadığımıza şükrediyorum :) İsmail Köybaşı transferiyle ilişkilimi acaba bu transfer?Önce bize sonra Batuya ve Antebe hayırlı olsun
Akin hic birsey birakmamissin ki, herseyi anlatmissin. Ben de sadece; Akinin dediklerinin aynisini diyorum diyorum.
Taylan Kurt
22-07-2009, 19:40
kiralık gitmesi iyi olmuş belki akıllanır...
Saim Gur
22-07-2009, 21:58
Akıllanırmı gerçekten :D
Tumay Dogan
22-07-2009, 22:12
batuhanın yerinde olmak için neler vermezdim..
ama zerre bilmiyorum beşiktaş formasının kıymetini....
Hakan Gültekin
22-07-2009, 22:29
iyi topcu ama beşiktaşlı duruşu yok .bize faydası olmaz kanımca
Ozan Ozdemir
22-07-2009, 22:58
Batuhan gibi bir genç yetenek var elinde kullanamıyorsun; gidip Nobre'ye yıllık 2.4 milyon euro veriyorsun. Bu yönetim olduğu sürece bize gün yüzü yok!
Namik Kartaloglu
22-07-2009, 23:12
Hadi bakalim Batuhan, Bu senin icin ikinci buyuk firsat. Ya degerlendir unutulmazlarin arasinda yer al ya da sen de siradanlas. Tercih özgurlugun var!
Demir Han
22-07-2009, 23:32
Denizli gitmeden artık o gelemez ben de Denizli olsa o lafı demiş ise kapıdan sokmazdım
Ufuk Biyik
23-07-2009, 09:07
alana verene gidene gelene herkese hayırlı olsun
Sezgin Akcelik
23-07-2009, 09:30
bu sene antepe giden 3. oyuncumuz. batuhan, sezer ve serdar. anlaşma gereği daha giden de olabilir. BAtuhan yine oynayacağı bir klübe gitti bizim işimize gelir.
Umit Bayezit
23-07-2009, 11:06
Adnan Dinçer hocamızın bir sözü vardır:
FUTBOLCU BELİRLİ BİR YERE KADAR YETENEĞİYLE YÜKSELİR
DAHA SONRA YÜKSELMEYE KARAKTERİYLE DEVAM EDER...
sizce ibrahim üzülmez mi yükselmeye devam ediyor, yoksa yarı yaşında ki batuhanmı?
bu çocuktan bir halt olmaz...
Hakan Gültekin
23-07-2009, 11:19
Apploud Apploud alana verene gidene gelene herkese hayırlı olsun
Cem Ozel
23-07-2009, 12:02
Batuhanın futbol yeteğine birşey demek düşmez ama karakterini sevmiyorum. Düzelirmi, umarım. Düzelmese gitsin.
Tamgaç Keçe
23-07-2009, 12:05
ya böyle karaktersiz bı ınsan nasıl beşiktaş bünyesınde yer alıyor anlamıyorum.yaptıgı yorumlara bakıyorum hareketlerını takıp edıyorum hıc bır dogru hareketı yok.şımarık,karaktersız...bu iş boyle olmaz.batuhanın beşiktaşta işi yok,olamazda.
Sezgin Akcelik
23-07-2009, 12:53
Konu biraz dağıldı arkadaşlar, Öncelikle Batuhan bizim futbolcumuzdur. Gün gelir büyür kendini bulur golleri bizim takım adına 100 leri geçebilir. Sonuçta yetenekli bir forvet, yada Nihat gibi bir gün avrupaya gider oralarda patlama yapar, sonra bize tekrar gelsin diye dua edebiliriz. Bizim, Pascal ın o deli dolu hareketlerine yada arkadaşı için rakip oyuncunun boğazına sarılmasına rağmen sevgimiz, ona bu kadar şımarık ve sorumsuz davranmaya yöneltiyor olabilir ve tabii en önemlisi henüz 19 una yeni girmiş bir insan.
Bence bu kadar küçük yaşta bir oyuncuya nasip olmayacak durumda olduğu için biraz beklemek gerekir. Türk futbolu yetiştirdiği bir çok genci harcadı. Zaten son yıllarda alt yapıdan kimse gelmiyor gelende takas da gidiyor genelde. Bence bekleyip şans verilmesi gereken bir kardeşimiz. Biraz Sabır bu_!
Umit Bayezit
23-07-2009, 13:50
Konu biraz dağıldı arkadaşlar, Öncelikle Batuhan bizim futbolcumuzdur. Gün gelir büyür kendini bulur golleri bizim takım adına 100 leri geçebilir. Sonuçta yetenekli bir forvet, yada Nihat gibi bir gün avrupaya gider oralarda patlama yapar, sonra bize tekrar gelsin diye dua edebiliriz. Bizim, Pascal ın o deli dolu hareketlerine yada arkadaşı için rakip oyuncunun boğazına sarılmasına rağmen sevgimiz, ona bu kadar şımarık ve sorumsuz davranmaya yöneltiyor olabilir ve tabii en önemlisi henüz 19 una yeni girmiş bir insan.
Bence bu kadar küçük yaşta bir oyuncuya nasip olmayacak durumda olduğu için biraz beklemek gerekir. Türk futbolu yetiştirdiği bir çok genci harcadı. Zaten son yıllarda alt yapıdan kimse gelmiyor gelende takas da gidiyor genelde. Bence bekleyip şans verilmesi gereken bir kardeşimiz. Biraz Sabır bu_!
ata sözü denilen folklorik deyimleri çok beğenir ve önemserim
şöyle der birinde:
yedisinde neyse yetmişinde de odur kişi
bakınız sergen yalçın
Demir Han
23-07-2009, 15:24
Ata'm ne güzel söylemiş...
Ben sporcunun zeki,çevik aynı zaman AHLAKLISINI severim.
Bu arkadaşın ben bu konuda maya sorunu olduğuna ve bu mayayı da bozma yönünde çok da kasmadığını görüyorum.Biz ona golcü veya sporcu olamaz demiyoruz adam olamaz gibime geliyor
Mustafa Şengezer
24-07-2009, 17:56
Batuhan gibi bir genç yetenek var elinde kullanamıyorsun; gidip Nobre'ye yıllık 2.4 milyon euro veriyorsun. Bu yönetim olduğu sürece bize gün yüzü yok!
çok doğru tespit......
Tayfun Tatli
24-07-2009, 20:38
al gülüm ver gülüm karsılıklı iliskilerdir bunlar.Batuhan bizde yedek otursada vizyonu aynı olacaktı gidip antepte oynasada daha cok bu tarz futbolcular altyapı kültürü cok olan disiplin saglayan takımlarda hem basarı hemde karakter olayını kazanırdı.Psv gib ajax porto lyon bu tarz takımlarda vizyonunu dahada gelistirme sansı bulurdu
Fatih Alper Ozen
27-07-2009, 09:50
Arkadaşlar tamam Batuhan davranışları çok doğru olan bir genç değil,belki biraz 16 yaşında ünlü olmanın verdiği bir şımarıklık var,karakteri de daha oturmamış ama 30una merdiven dayamış Nobre'ye o kadar para verip anlaşma yapıp Batuhan'a resmen sana bu sene de kadroda yer yok demek de yönetimin büyük bir suçu bence.Sonuçta Batuhan gerek fiziği gerekse golcülüğü bakımından Türkiyede eşi benzeri olmayan bir futbolcu ve yaşı daha çok genç.Umarım önümüzdeki seneler kadromuzda yer bulur.
Sezgin Akcelik
27-07-2009, 11:07
Bizi arkadan vuran bunca topçuya katlanmış bir takım Batuhana hayli hayli katlanır. Boşuna boşuna onlarca örnek vermeye gerek yok !!!
Halil Kılıçaslan
28-07-2009, 00:52
Senin'a abi diyenden Fatih Terim'e biat edenden hayır gelmez! Güle güle
Halil Kılıçaslan
28-07-2009, 00:54
Sinan'a abi diyenden, Fatih Terim'e biat edenden hayır gelmez! Güle güle
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.