PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu sözler gerçekmi Batugol

Ulaş Benakay
23-07-2009, 23:44
Beşiktaş genç takımından yetişen A Milli Futbol Takım'da şans bulmasına rağmen Beşiktaş'ta istenmeyen adam ilan edilen Batuhan Karadeniz, Gaziantepspor ile anlaşma yaptıktan sonra açtı ağzını yumdu gözünü... Batuhan, Kartalhaber.com'a içini döktü. Yıldız futbolcunun sözlerini noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz. İşte genç futbolcunun olay yaratacak açıklamaları:
"Beşiktaş'ta alt yapıdan yetişen oyunculara karşı bir tepki var. Nedenini biliyorum. Beşiktaş'ı Teknik Direktör Mustafa Denizli batıracak. Çünkü yaşı geçmiş, Avrupa'nın hurdalıklarını Başkan Yıldırım Demirören'e aldırttı. Takım geçen sezon şampiyon olduğu için herkes gerçekleri görmezlikten geliyor. Türkiye'de ne basın var ne de kulübünü seven koruyan kongre üyesi. Bize sahip çıkan hiç kimse yok. Gerçekten çok yazık. Bakın Barcelona alt yapıdan yetiştidiği değerler ile dünyaya meydan okuyor. Benim menajerlerim Mustafa Denizli'nin menajerleri Ogan Tarhan ile Ali E!!!!l olsaydı her halde Beşiktaş'ta kalır yollanmazdım. Ayıptır. İddia ediyorum Beşiktaş yeni sezonda şampiyon olsun Taksim'de çırıpçıplak yürürüm. Forvete yeni oyuncu aldırmak için benim Gaziantepspor'a verilmemi istediler. Beşiktaşlıyım ben burdayım ama onlar parayı bulduklarında kapıyı arkadan vurur giderler. Olan Beşiktaş'a olacak. Üzülen yine Beşiktaşlı olacak. Ben istediğim gibi konuşuyorum çünkü birilerinin bunları söylemesi gerekir. Benim kimseden korkum yok. Beşiktaşlı olduğum için üzülüyorum ve yaşananlara isyan ediyorum. Yazık gerçekten çok yazık ."

Taylan Kurt
24-07-2009, 00:29
çoook iddalı konuşmuş yaşına başına bakmadan çocgun cebine veriyolar mılyon dolarları sonra şımarıyor taksimde çırıpçıplak gezecekmiş artıst bu ya tam artıst

Ismail Hakki Demirel
24-07-2009, 07:54
Batuhan, Kartalhaber.com'a içini döktü.

Geçelim beyler kolpahaberi :)

Sezgin Akcelik
24-07-2009, 08:27
asi ve çocuk olduğu kesin ama haber bana da inandırıcı gelmedi !

Cem Ozel
24-07-2009, 09:09
Kartalhaberdeki haberlere temkinli yaklaşıyorum.

M.Ilke Bortacina
24-07-2009, 09:31
ntv de yayınlansaydı inanırdım..

Ufuk Biyik
24-07-2009, 09:34
bu siteye asla tamah etmiyorum

Tamgaç Keçe
24-07-2009, 10:02
tam mendabur bu cocuk ya..ıyıce abarttı artık oynıcaksa topunu oynasın cok cırkınlestı

Samet Sevim
24-07-2009, 10:07
Söylemiştir bu adam bu sözleri ..

Karakteri oturmamış birisi yaptığı hatalardan da ders çıkarmamış anlaşılan ..

Böylesi daha iyi olmuş ..

Sürünsün ..

Namik Kartaloglu
24-07-2009, 11:21
Ulasimiza kartalhaber.com u yasak ediyoruz! Bir daha okuma. O internet sayfasi her tiklandikca bu zerzavatlar kendini nimetten saniyor. Batuhan bu demeci niye kimse kalmadi da guvenirlik derecesi sifirin altinda olan bu siteye demec verdi? Batuhan da bu site kadar aptalmi? Belki cocuk ama bu siteye demec verecek kadar aptal degildir. INANMAYIN kartalhaber.com sitesine ve uzmeyin kendinizi.

Deniz Akkuş
24-07-2009, 11:27
namık abi sana katılıom

Ulaş Benakay
24-07-2009, 14:38
[QUOTE=Namik Kartaloglu;102183]Ulasimiza kartalhaber.com u yasak ediyoruz! Bir daha okuma. O internet sayfasi her tiklandikca bu zerzavatlar kendini nimetten saniyor. Batuhan bu demeci niye kimse kalmadi da guvenirlik derecesi sifirin altinda olan bu siteye demec verdi? Batuhan da bu site kadar aptalmi? Belki cocuk ama bu siteye demec verecek kadar aptal degildir. INANMAYIN kartalhaber.com sitesine ve uzmeyin kendinizi.[/QUOTE

Namık Abi bende size katılıyorum sadece paylaştım bu konuda bilgisi olanlardan bilgi almak istedim zaten haber banada inandırıcı gelmediği için başlığı o yönde attım)_ )_

Mustafa Şengezer
24-07-2009, 17:50
bu siteye asla tamah etmiyorum

ntv iyi ama yine de bazı takımların uşaklığını yapıyor...