PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : geleceğe bakış yeni sezon ve beklentilerimiz

Suleyman Korkmaz
27-07-2009, 01:09
evet bir sezon daha başlıyor şampıyonluk kutlamalarının heyacanı,çoşkusu,sevincini yaşayarak bitiriyoruz yazı ben forumdaki arkadaşlarımın yeni sezonda beklentilerini,hayellerini,eleştirilerini,bu başlığa yazmalarını dilerim.benim işin açıkcası son dönemlerde yönetim dahil herkesin rahatça BEŞİKTAŞ'lılık duruşu ifadesini sık sık telafuz etmelerinden rahatsızlık duyuyorum nedenine gelince bu lafla olmaz gerçek bir duruş gerektirir. taraftara gelince bu sezon bir kaç maçta gözlemlerimi paylaşmak isterim sizinle eskiden takım yenilsede tribünler asla bırakmazdı maçı hele söz konusu fener, galatasaray,trabzon maçları olunca. ya şimdi ?yaklaşık iki yıldır ne zaman geriye düşsek homurdanmalar,susmalar,küfürler,havada uçuşuyor hani nerede sevinmek için sevmedik şiarımız yendiğimiz zaman tamam herşey yolunda ne yazık ki diğerlerine benziyoruz.tribün geleneğimiz yavaştan yavaştan eriyip gidiyor.kesinlikle bu konuda çok örnekler verilebilir konuyu fazla uzatmayacağım ama tribünde bulunan özelikle kapalıda emek vermiş abilerin bu konuyu göz ardı etmemeleri gerektirir.başta optik başkan olmak üzere gençliğini,geleceğini,makam, mevki,para menfaat,üzerine değilde hiç bir beklentisi olmadan ömrünü siyah beyaza adamış bu geleneğin oluşmasında pay sahbi olan insanlara olan borçlarıdır. hızla değişen başarıya endeksli taraftar profili ortadan kalkmalıdır.transfere gelince beni en iki yıldır mutlu eden galatasaray,ve özeliklede fenerden futbolcu almayışımızdır.sanırım dört yıldan sonra doğruları görebilme becerisine ulaştı yönetim ki bu sezonda olmadı.altyapıdan gelen özkaynaklarımızı neden kullanamıyoruz halen anlamış değilim mustafa denizli' ye tek sitemin budur.tekrar yeni sezona gelince şampıyon olsun olmasın ama değerlerimiz korunsun tribün geleneğimiz bozulmasın yeter.unutmadan haftaya şu feneride yenelim iyi başlayalım sezona