Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklam Panoları Kimlerin Elinde?
İskender Kalafat
12-03-2007, 09:22
mabedimizdeki estetik harikası! reklam panolarına yenileri ekleniyor. yeni açığın dış kısmında baştan sona kadar uzanan uzun şerit şeklindeki panoların altına ikinci bir şerit pano daha yapılmış durumda, üçüncüsü de yarılandı sayılır. sanırım giriş kapılarına kadar indirecekler, niyetleri o. benim kafama takılan başka bir durum var. henüz reklam alınmamış bu boş panoların üstünde "s reklam" logoları ve telefon numaraları var. bu şirket saran grubuna bağlı bir şirket. yani fenerbahçeye başkan olmak için bi tarafını yırtan, her fırsatta içindeki fenerbahçe sevgisini dile getiren sadettin saranın sahibi olduğu saran grubuna. yanlış anlamışsam düzeltin ama biz şimdi stadımızdaki reklam panolarını fenerbahçeye karşılıksız şu kadar para verdim yine ihtiyaç olsun yine veririm, başkanlık koltuğuna talibim diyen birinin şirketine mi vermiş durumdayız? bu konuyu tartışmamız gerektiğini düşünüyorum.
Can Durukan
12-03-2007, 13:49
sermayenin dini imanı olmaz..seba döneminden sonra beşiktaş ta da moda olan "şirketleşme",globalleşme sevdası iyi niyetli de olsa zararlı bir hamleydi..o hamlelerin doğurduğu sonuçlar işte bunlar da..
esasen kısaca sen,ben,biz meseleye farklı bakıyoruz..o adamlar ise farklı..
bu hadiseyi bizim anladığmız şekilde anlamaları da mümkün değil..klübe ek gelir sağladığı için mutludur sadece..bir gün beşiktaş ı bir arap,rus ya da amerikan şirketine satıp,batmaktan kurtardığında da aynı mutluluk ifadesi olur mu yüzlerinde?..bilmem ki..
Burak Güven
12-03-2007, 13:58
Sonuçta sadece pano arkadaşlar, belirli dönemde kiralanmış birşey, bugün yapılır yarın sökülür cinsten, stadı satmadılar ya bunun kirası var geliri, vergisi var, bu şekilde bir geliri açıkçası desteklerim, stad etrafına reklam almanın bir sakıncasını görmüyorum, ki ha saran ha başka biri ne farkederki?
Özer Özçetin
13-03-2007, 21:51
Herşeyi mübah gören eyvallah çeken bir taraftarımız varsa,bu iş bitmiştir,hem de Halkın Takımı Forumunda,Burak kardeşimin görüşü bu işte.O zaman yarın stad ismi bilme ne tel olursa,plaza satılırsa sakın ne oluyor demeyin,her şey ince aşıyla başlar.
Fulyadan kazan fenere ver diye yazdığım zaman işte bunu hatırlatmıştım,ayrıca saran ve m.ali aydınlar konusuna diğer forumlarda değinmiştim,bu konu ile ilgili daha sözü edildiği anda Divanın etkili ismi L.Çifter ve Siyah Beyaz Derneği Bşk.Baturla konu hakkında fikir alış verişinde bulundum,yanlış işler oluyor,bu iki adamda gelecekte fenere potansiyel aday,buna nasıl eyvallah dersiniz dedim,onlar da yanlış iş olmasın olmamalı dediler ama oldu.
Yarın senin karşına fener başkanı olarak gelirlerse o zaman vebal altında kalacakların adı şimdiden belli ki,Fulya Acıbademle analşırken aydınların fener voleybol takımına sponsorluğu başlamıştı bunuda açıklamıştım.
Evet arkadaşlar önce ince ayar sonra toptan satış hazırlıklı olun...
Arda Can
13-03-2007, 21:54
offfff offfffff..adam olmayacak bu yönetim..
Cem Ozel
13-03-2007, 23:43
stad ismine sponsor almak, reklam panoları, fulya.. ne yapıyor bu yönetim.
Berk Sezenler
14-03-2007, 00:14
Umarım hepsinin sonu sabah gazetesi gibi olur.
Bu reklam panolarının bir avantajı var.Kazındıkları zaman leke bırakmazlar.
Tez format atılsın.
Burak Güven
14-03-2007, 14:45
Herşeyi mübah gören eyvallah çeken bir taraftarımız varsa,bu iş bitmiştir,hem de Halkın Takımı Forumunda,Burak kardeşimin görüşü bu işte.O zaman yarın stad ismi bilme ne tel olursa,plaza satılırsa sakın ne oluyor demeyin,her şey ince aşıyla başlar.
Fulyadan kazan fenere ver diye yazdığım zaman işte bunu hatırlatmıştım,ayrıca saran ve m.ali aydınlar konusuna diğer forumlarda değinmiştim,bu konu ile ilgili daha sözü edildiği anda Divanın etkili ismi L.Çifter ve Siyah Beyaz Derneği Bşk.Baturla konu hakkında fikir alış verişinde bulundum,yanlış işler oluyor,bu iki adamda gelecekte fenere potansiyel aday,buna nasıl eyvallah dersiniz dedim,onlar da yanlış iş olmasın olmamalı dediler ama oldu.
Yarın senin karşına fener başkanı olarak gelirlerse o zaman vebal altında kalacakların adı şimdiden belli ki,Fulya Acıbademle analşırken aydınların fener voleybol takımına sponsorluğu başlamıştı bunuda açıklamıştım.
Evet arkadaşlar önce ince ayar sonra toptan satış hazırlıklı olun...
Özer abim ne alakası var herşeyi mübah görmekle? Elma'lar bir yerde armutlar bir yerde toplanarak bazı yorumlar yapılır. Bugün birçok stadyumda reklam panoları mevcuttur. (avrupada dahi olmak üzere). Neden herşeyin sonunda bugün bunu yapan yarın kulübü de satar düşüncesi içinde olduğumuzu anlayamadım sadece. Emin ol ki stad isminin Şeref Bey olması konusunda imzamı atacak kişilerin arasında ilk sırayı alabilirim. Sonuçta o stadı boyatsanda dış cephe olarak bir yerlere para gidecek, ha görüntüyse bizi rahatsız eden, zaten İnönü Stadı'na eski açık dışında nereden bakarsak bakalım, dış cephe olarak insanın gözünü kamaştıran bir görüntüsü yokki. Sorun sadece Fenerbahçeli bir iş adamına satılmasıysa, o zaman içimizden hiçbirimiz, bir Fenerliyle konuşmayalım, alışveriş yapmayalım yada birşeyler satmayalım derim..
Demir Han
14-03-2007, 15:25
Merhaba
Bu konuda Burak kardeşime katılıyorum.
Unutmayın Rico gibiler yüksek paralar ile geliyorlar...onları alacaksan finans yaratman lazım.Etik dokuyu zedelemeyecek finansal girişimler normal karşılanmalı.
Özer Özçetin
14-03-2007, 20:09
Saran sıradan bir fenerli değildir Burakcığım,bugün senin ata yadigarı[ilk imza benden dediğin Şerefbeylerin Baba Hakkıların]toprağında acıbadem yükselecek,İnönüde 2012 ye kadar Saran borusu ötecek ve biz bunlara eyvallah diyeceğiz.Yarın o adamlardan biri fener başkanı olurda bugün bursali leventin yaptığı gibi güruhu üstüne salarsa,senin mabetlerinden kazandığını onlara aktarırsa seyreyle gümbürtüyü.
Ben bu konuda vijdanen rahatım,kongreleri yönlendiren iki vatandaşa gereken uyarıyı yaptım,haklısın dediler ses kesildi,eyvallah çektiler.Beşiktaşın büyük TAŞ olduğunu elbet bir gün onlarada bugün önder konumunda olanlara da göstereceğiz,ha bu arada kaybeden Beşiktaş oldu tamam,ama bu günler sadece bizim sakalımızı kesti,kolumuz değil.
Devran elbet dönecek,Beşiktaşa ihanet edenler bir bir hesap verecek.
Cihan Güngör
14-03-2007, 21:38
Kıbleleri para olmuş. Secde ediyorlar önünde.
Serenat Tutaklı
14-03-2007, 22:03
Rico gibiler gelmese de olur.(Kişisel fikrim)Eğer sadece bu şekilde geliyorsa.Basket takımına isim alıyoruz gerekçe daha iyi bir basket takımı olacak,mazereti bu.Cola turka geldikten sonra ki halimiz ortada.Stada da alırız bir isim nice ricolar gelir hem bu bahane ile!!Reklam panoları Saran'a gitsin o zaman da birkaç Delgado gelir!
Para,para,para..
Demir Han
14-03-2007, 23:15
Arkadaşlar o zaman yağımız ile kavrulmayı bilmeli ve her spor kolunda sadece alt yapımız ile mücadele etmeliyiz...Halkin takimi isek özümüze dönelim halkımızın gençlerine fırsat yerine paraları delgadolara ricolara dökemeyelim kulüpte para aramasın bu yollardan ....
Safa Şenyıldız
14-03-2007, 23:19
Olmayacak duaya amin dememek lazım. İstediğimiz kadar özümüze dönelim, diyelim; biliyoruz ki bu imkansız. Çözüm istiyorsak gerçekçi davranmak zorundayız.
Berk Sezenler
14-03-2007, 23:53
Ha colaturcalı basketbol takımı..
Ha Delgado'lu Beşiktaş..
Colaturca olmasa da,Delgado olmasa da Beşiktaş zirveye bir şekilde çıkmayı bilir,bunun için halkıntakımı Beşiktaş'ız.
Yusuf Helvaci
15-03-2007, 00:00
"Gerçekçi Ol , İmkansızı İste" diye bir slogan vardı... Çok beğenirim... Bu günlerde "gerçekçi" çözümlerin tümüne "imkansız" yaftası yapıştırmak ne kazandırıyor bize... Bu tavrın kazandırdığı şey , sadece para olsa yine bu kadar gamlanmayacağım... Ama bu tavır gitgide, vahşi kapitalist medya patronlarının(Aydın Doğan), ezeli rakiplerimize başkan olması muhtemel işadamlarının (Saran - Aydınlar) ve arkasından da bu furyaya katılmayı bekleyen irili ufaklı aç kurdun "ilhak iştahını" kazandıracak gibi görünüyor.
Bence de şu anda çözüm herkesin standart şekilde istediği para girdisi olmamalı. Çünkü o kısım bu kulübün sorunları içindeki en "imkanlı" kısım..
Kaybedebileceğimiz onca değere bakınca artık "imkansız" denebilecek isteklerin ne olduğunu anlamalıyız... Şeref kaybedilirse, hak kaybedilirse, haysiyet kaybedilirse, özsermaye peşkeş çekilirse, taşınmazlar sıra sıra satılırsa, bir müddet sonra efsane amblemimiz formanın üzerinde göze bile görünmeyecek şekilde çekiciliğini yitirirse (yamalı yorgan misali her tarafı reklam dolmuş bir formada bu kaçınılmazdır), özkaynak çalışmaz hale gelirse, kulübümüz simsar-menajerler tarafından soyulmaya devam ederse, ve bu olanlara ağzını açıp iki laf etmeyen yönetimler geleneğimiz haline gelirse, biz bu yönetimleri içselleştirirsek......... daha sayabileceğimiz o kadar çok kayıp ihtimali olan değer var ki... hepsine birden sahip çıkabilmek gerçekten "imkansız" görünüyor değil mi... Evet artık o boyuta vardı işler... neredeyse imkansız hale geliyor bu işler... İşte tüm bunlara bakınca "gerçekçi" olma konusunda ikiye ayrılan bir seçim yolu duruyor Beşiktaşlı nın önünde...
Hadi bakalım herkes "gerçekçi olsun ve imkansızı istesin"...
Herkes karar versin... !!!
Safa Şenyıldız
15-03-2007, 00:38
Beim imkansızdan kastım, bunların yapılabilmesi değildi ki. Ben bunların yapılmasının BEŞİKTAŞ taraftarı olduğunu söyleyenlerin istemeyeceğinden dolayı imkansız olacağından bahsediyorum. Sorun mevcut yönetimin değişmesiyle veya olması gerekenleri yapacak kişilerin olmasıyla çözülemeyecek kadar içselleştirilmiş durumda "taraftarlar" tarafından. "Taraftarlara" sorulsa, yıldızların getirilmesini mi, yoksa alt yapıya önem verilmesi mi deseniz; sizce cevap ne olurdu?
Durumun düzeltilebilmesi için tepeden inme yöntemler yetmez, BEŞİKTAŞ'lıyım diyen herkesin bunu kabullenebilmesi, "Sevinmek içi sevmedik." sözüne "Üzülmek içi de sevmedik." demekten vazgeçmeleri gerekiyor.
Yusuf Helvaci
15-03-2007, 00:52
Safa kardeş senin kastını yanlış anlamadım... Aksine söylediklerinden ilham alarak yazdım... Doğru, bahsettiğine yakın bir taraftar profilimiz oluştu... Zaten benim yazım da bu sapmayı işaret ediyor...Yanlış anlaşılmasın...;)
Safa Şenyıldız
15-03-2007, 01:04
Ortak noktada buluştuğumuza göre tartışmanın anlamı yok. Bu noktada anlamlı olan "BEŞİKTAŞ taraftarları"nın nasıl "GERÇEK BEŞİKTAŞ taraftarı" olabilecekleridir kanımca.
Özer Özçetin
15-03-2007, 07:04
Anlaşılmayan bir şey var,özkaynağından sapmışsın,14 senede 2 şampiyonluğun var,hangi yıldızdan,hangi başarıdan söz ediyorsunuz,Beşiktaş eğer 14 senenin sadece 10 yılını özkaynakla geçse,yılda ortalama 15 milyon dolr sokağa atmasaydı,bugün kuruş bocu olmz kasada parası olur,cebinde bir kaç şampiyonluk fazlası olurdu,örnek mi derseniz 1982-1992 arası 5 şampiyonluk derim.
Demir Han
15-03-2007, 09:44
Merhaba
Açıkçası benim yurtiçindeki şampiyonluk kadar uluslararası arenadaki başarılar daha çok ilgilendiriyor."Tecrübeli yabancılar ile avrupa" mantalitesini aşmamız lazım.Bizim olan Muhammet'lerimizle yola çıkmalıyız onları eğitmeli ahlaklı becerikli kılmalı Beşiktaş'lı yapmalıyız.
Halkın takımı halka da hizmet etmeli onlara yol göstermeli fırsat tanımalı.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927.
Muhittin Saban
16-03-2007, 22:43
Ya biliyorum bunu sormam konu ile alakası olmaması nedeni ile çok abzürd olacak ama ben yine de cesaretimi toplayıp soracağım;
Tuncay'ın ve Hasan Şaş'ın çeşitli kereler attığı golden sonra tekmelediği reklam panoları, elektronik ve dijital olmuş olsa acaba o sırada otokontrollerini sağlayabilirler mi?
Şİmdi yorum;
Biraz uyanık davranıp bu konu ile alakasız olan "abzürd" sorum sayesinde konuyu bağlayacağım. Aslında o tekmelerin bir fenerliden ya da bir 'Gs'liden gelmesine çok hayıflanıyorum. Çünkü biz burada reklam panolarını bir şekilde tartışırken ve uzunca zamandır da devam edecekken "Keşke" diyorum bizim takımdan da biri çıksa da aynı şekilde "Gol sevinci" yaşasa! Hiç olmazsa o sallanan tekmenin gerçekte panoya değil de "bir yerlere mesaj" olsun diye atıldığı fikriyle bağlantılı olarak çok da güzel konu üzerinde ironik baskı oluşabilirdi.
.
Onur Sarısoy
24-03-2007, 12:38
Kar amacı takım farkı gozetmıyor.işte size kapitalizm,işte size kurselleşme...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.