PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelecek sensin çocuk

Cem Ozel
29-07-2009, 16:30
Bugün yolda denk geldiğim bir olay. 6 tane çocuk 10 -11 yaşlarında sitede top oynuyorlardı. Hepsinde formalar vardı pahalı renkli formalar. Ama bir tanesi vardı ki hep bahsettiğimiz pazar malı Siyah beyaz forması ile idi. Renkli formalı bir çocuk yavru kartalımıza laf atıyordu, en güzel stat bizim, bizim başkan filan filan, sonra Kartalımızın formasına laf attı, Kartalımız dönüp ona küçümser gözle bakıp;

- Yanyana gelmiş siyah beyaz bize yeter, sen anlamassın diye cevap verdi.

Gerçekten çok hoş bir andı gurur duydum o çocukla. Sizlerlede paylaşmak istedim.

Umut Toprak
29-07-2009, 16:45
Yanyana gelmiş siyah beyaz bize yeter, sen anlamassın

Apploud

Hakan Kirezci
29-07-2009, 17:57
Şimdi bu çocuğa gidip lisanslı bir forma alsan çok sevinir sevinmesine de sonra ne olur?
O konuştuğu türünkiler gibi parazit muhabbetlere karşı olan doğal bağışıklığını yitirir. Sonra büyüyünce marka seçer, forma beğenmez vs.

Hormonsuz çekirdeğin saflığı ne güzeldir ya yab.

Can Topal
29-07-2009, 18:01
Şimdi bu çocuğa gidip lisanslı bir forma alsan çok sevinir sevinmesine de sonra ne olur?
O konuştuğu türünkiler gibi parazit muhabbetlere karşı olan doğal bağışıklığını yitirir. Sonra büyüyünce marka seçer, forma beğenmez vs.

Hormonsuz çekirdeğin saflığı ne güzeldir ya yab.

İlk okuduğumda aynı seyler sırasıylan düşündüm.. :)

Ismail Hakki Demirel
29-07-2009, 18:20
Yaşından büyük, boyunu aşan laf etmiş :)

Hakan Kirezci
29-07-2009, 18:22
Boyunu bilmem de o çocuğun yaşı henüz 106 İsmail.

Ismail Hakki Demirel
29-07-2009, 18:24
106 derken abicim :)

Murat Aru
29-07-2009, 18:25
1903 doğumlu diyor yani!

Umit Bayezit
29-07-2009, 18:38
ah ismail ah

Murat Aru
29-07-2009, 18:41
:D

Ismail Hakki Demirel
29-07-2009, 18:42
İşten geldim yorgun'um. idare ediverin yahu :)

Tuncer Döğer
29-07-2009, 19:05
buna kapak mı deniyor ne : ))

Hakan Gültekin
29-07-2009, 19:25
Gözlerinden öpeyim Beşiktaşlı Cocuk.

M.Ilke Bortacina
29-07-2009, 20:02
Kalbin sesi bu olsa gerek..
Afferim çocuk..

Sezgin Akcelik
29-07-2009, 20:09
evlat dediğin böyle yetiştirilir evladın babasına da saygılar

Oguzhan Dogan
29-07-2009, 20:11
Helal olsun Yavru KartalApploud Apploud

Samet Şaher
29-07-2009, 20:55
Sana ne diyim ki bee ? öpüyorum o KARTAL gözlerinden..

Mert Kavak
29-07-2009, 21:02
yavru karttalar ayrı bir olay
geçen elimde dergiler otobüse bindim yol uzun gömüldüm okuyorum yanımdan gelen sesle irkildim "abi sen beşiktaşlımısın" baktım 10 11 yaşaların bir kız oturmuş yanıma "başka tucak takım varmı?" dedim "cevap net "yok" dayamayıp sordum "neden beşiktaşlısın şampiyon olduk diyemi?" kaşlarını çattı:) "ben doğuştan beşiktaşlıyım, bizim okulda erkekler kim yenerse onu tutuyo ama ben hiç degiştirmedim takımımı yenilsekte bizim şerefimiz var" cevap okadar netti ki daha konuşamadım :)

Umit Bayezit
29-07-2009, 21:04
yavru karttalar ayrı bir olay
geçen elimde dergiler otobüse bindim yol uzun gömüldüm okuyorum yanımdan gelen sesle irkildim "abi sen beşiktaşlımısın" baktım 10 11 yaşaların bir kız oturmuş yanıma "başka tucak takım varmı?" dedim "cevap net "yok" dayamayıp sordum "neden beşiktaşlısın şampiyon olduk diyemi?" kaşlarını çattı:) "ben doğuştan beşiktaşlıyım, bizim okulda erkekler kim yenerse onu tutuyo ama ben hiç degiştirmedim takımımı yenilsekte bizim şerefimiz var" cevap okadar netti ki daha konuşamadım :)

keşke uzun uzun konuşup kardeşimizin bir resmi ile adresinide alsaydın bu fırsatları kaçırma mert aynı sözlerim cem içinde geçerli

Mert Kavak
29-07-2009, 21:11
keşke uzun uzun konuşup kardeşimizin bir resmi ile adresinide alsaydın bu fırsatları kaçırma mert

abi biraz konuştuk çok şekerdi ama erken indiler inince niye birtane dergi vermedim diye baya kızdım kendime bizim orda oturuyormuş bir gün yine karşıalşırız umarım...

olayın sonarsıda ayrı bir komik bizim yavru kartal inince yanıma annesinin kucagında bir velet oturdu kafada f5 şapkası elinde son çıkan şu atarilerden futbol oynuyo gol atamadıkça topçulara sövüyo ezziklik erken yaşlarda başlıyor işte :D

Hakan Kirezci
29-07-2009, 21:11
Gazetecilik refleksi gelişecek teee...
O dergi her sayısında daha bir zengin olabilecek teee...
İki adet koç gibi yavruyu uçurmuş ellerinden bir de gelip anlatıyorlar.
Zor bizim işimiz zoor...

Murat Aru
29-07-2009, 21:23
Abi hızlandırılmış muhabirlik kursu açta bizde faydalanalım :)

Hakan Kirezci
29-07-2009, 21:28
Benim kurs açmama ne gerek var Murat sizler gözünüzü açsanız yeter abicim. Heryer haber. Bura Türkiye.

Can Topal
29-07-2009, 21:41
Avrupa da başarı , lüks transferler , öyle ya da böyle kazanılmıs bir sürü kupadan öte bir babanın cocuğuna zar-zor alabildiği üstünde sadece siyahın , yalnızca beyazın bir de armanın olduğu formayı giymek .. Mahallede ki beton saha da bütün renklileri calımlayıp ''Oktay attı ve Beşiktaş kazandı''nın coskusu , mutluğu cok farklıdır.. Bunun Şifo ve Amokachi versiyonu da var tabi.. :) Sonra biz büyüdük İlhan oldu , Ahmet Dursun oldu.. Ama hiç bitmedi o sade formayla mahallede Beşiktaşı şampiyon yapmanın büyük mutluluğu.

Ufuk Biyik
30-07-2009, 08:36
bir umudum sende anlıyormusun çocuk

Cem Ozel
30-07-2009, 12:57
keşke uzun uzun konuşup kardeşimizin bir resmi ile adresinide alsaydın bu fırsatları kaçırma mert aynı sözlerim cem içinde geçerli

Aklıma geldi aslında, Bodruma inmem lazımdı. Dönmeden önce tekrar görürsem hem o çocuktan, hemde diğerlerinden bir röportaj almak istiyorum. Aradaki farkı herkes görsün diye.

Ulaş Benakay
01-08-2009, 23:45
Bugün yolda denk geldiğim bir olay. 6 tane çocuk 10 -11 yaşlarında sitede top oynuyorlardı. Hepsinde formalar vardı pahalı renkli formalar. Ama bir tanesi vardı ki hep bahsettiğimiz pazar malı Siyah beyaz forması ile idi. Renkli formalı bir çocuk yavru kartalımıza laf atıyordu, en güzel stat bizim, bizim başkan filan filan, sonra Kartalımızın formasına laf attı, Kartalımız dönüp ona küçümser gözle bakıp;

- Yanyana gelmiş siyah beyaz bize yeter, sen anlamassın diye cevap verdi.

Gerçekten çok hoş bir andı gurur duydum o çocukla. Sizlerlede paylaşmak istedim.

Okuduğumda tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu çok duydulandım o kardeşimize helal olsun biz niye Beşiktaşlıyız bizim ayrıcalığımız ne ve neden halk takımıyız idrak edebilmiş pahalı formalar sizin olsun şampiyonluklar sizin olsun benim tek dileğim tabutum siyah beyaz olsun. !!!,
Karanlık gelir çöker yanlızlık
Allah bizi affetmez çok günah aldık
Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık
Bütun ÇARŞI cehenneme kombine aldık