Orijinalini görmek için tıklayınız : Seyircisiz Oynama Cezası!
Burak Güven
13-03-2007, 21:25
Beşiktaş'a seyircisiz oynama cezası
Galatasaray maçındaki olaylar Beşiktaş'a pahalıya patladı. PFDK, İnönü Stadı'ndaki küfürler nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Galatasaray ise para cezasıyla kurtuldu.
Temsilci raporlarında Siyah beyazlı taraftarların 52 saniye süresince küfrettiği, bu olayın daha önce de tekrarlanmış olması dolayısıyla Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası verildiği kaydedildi. Beşiktaş pazar günkü Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynayacak. Kurul ayrıca rakip takım Galatasaray'a da olaylar nedeniyle 30 bin YTL para cezası verdi
Kaynak: Lig Tv
Federasyonun Resmi Sitesinde Cezayla İlgili Yayınlanan Haber
Beşiktaş A.Ş. Kulübü hakkında: 03.03.2007 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş.-Galatasaray A.Ş. müsabakasında, Beşiktaş A.Ş. taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle cezalandırılma istemi ile sevk edilen kulübe daha önce 19.11.2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Türkcell Süper Ligi müsabakasında, kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle Kurulumuzun 30.11.2006 tarih ve 2006-2007/542 Esas, 2006-2007/715 Karar sayılı karar ile 30.000.-YTL para cezası verilmiş ve bu karar Tahkim Kurulu'nun 14.12.2006 tarih ve 2006/366 Esas, 2006/502 Karar sayılı kararla onanmış; yine Beşiktaş A.Ş. kulübüne 24.11.2006 tarihinde oynanan Beşiktaş-Bursaspor Türkcell Süper Ligi müsabakasında kulüp taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle Kurulumuzun 19.12.2006 tarih ve 2006-2007/632 Esas, 2006-2007/834 Karar sayılı kararı ile aynı sezon içinde çirkin ve kötü tezahürat fiili ikinci kez tekrar edildiğinden F.D.T.nın 31/3 maddesine göre 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmiş ve bu ceza da Tahkim Kurulu'nun 11.01.2007 tarih ve 2006/632 Esas ve 2007/5 Karar sayılı kararı ile onanmış olmakla; bu kez F.D.T.nın 31/4 maddesine göre aynı sezon içinde çirkin ve kötü tezahürat fiili üçüncü kez tekrar edildiğinden F.D.T.nın 31/4 maddesine göre 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile maddenin ikinci bendinde yer alan para cezasının alt sınırı olan 30.000.-YTL (Otuzbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Soyunma odası koridorlarında akreditasyon kartı bulunmayan kişilerin bulunması suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
Neticeten; 1 Resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile birlikte Toplam 33.000.-YTL (Otuzüçbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, karar verilmiştir..
Burak Güven
13-03-2007, 21:28
1-) Stad kapansada
2-) 3 puan silinsede
3-) Şampiyon olmamız engellensede
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI
Özer Özçetin
13-03-2007, 21:52
Şanlı Beşiktaşımın Şanlı Şerefli mazisine ancak Beşiktaşlıyım deyipte ihanet edenler zarar verir,dostun gülü yaralar beni.
Cem Ozel
13-03-2007, 22:45
ankaragücü maçındaki olaylar nedeniyle fenerle oynanacak kupa maçı ( maç ertelenirse lige yansıyacakmış) da seyircisiz oynanabilirmiş.
Erkan Özberk
13-03-2007, 22:49
Biz bu oyunu da bozarız
Alaattin Çam
13-03-2007, 22:51
oyunu bozmak sorun değil yönetimin dimdik ayakta durabilecek mi?
Serenat Tutaklı
13-03-2007, 22:56
Trabzon'un sırtını mı sıvazlamaışlar??!!
Acizliğe devam et yönetim!
Can Durukan
13-03-2007, 23:01
ankaragücü maçındaki olaylar nedeniyle fenerle oynanacak kupa maçı ( maç ertelenirse lige yansıyacakmış) da seyircisiz oynanabilirmiş.
bu haberin kaynağı nedir? yani senin güvenilirliğini sorgulamak açısından değil tabi de çok su kaldırır böyle birşey olursa..ne lig kalır ne federasyon..
Uğraş Polat Şahin
13-03-2007, 23:03
Bu kadar şerefsizce bir karar olmaz..52 saniye küfür edilmişmiş..desene kardeşim delikanlı gibi çık,şundan bundan aldığım emir doğrultusunda basıyorum cezayı desene!yazsana raporuna..!
fenerbahçe kongre üyesi bilmem kimin başkanı çıkar bitiricem bu kulubü der başkanına..,stadın tekinde onlarca kişi birbirini bıçaklar,silah sıkar..,kimi bıçakları birbirini değilde sahaya atar..ama yok kimseden ses çıkmaz,kılık değiştirir maymun olur itler!Hangi tribünde edilmemiş 52 saniye küfür..?Ligde ki bütün maçların seyircisiz oynanması lazım o zaman..!Hepsini seyircisiz yapsanıza..!
En büyük suçu da yeterli tepkiyi koyamayan,gerektiği gibi masaya yumruğunu vuramayan yönetimimizde buluyorum..Hakkımızı birileri arasın artık adam gibi,yoksa federasyona yürümekle kalmayıp,daha da ileri gidelim derim..Bu kadar da olmaz..!
Gökhan Gürses
13-03-2007, 23:04
inonüdeki ilk maca silahlarla, bıçaklarla geliriz. sahaya firlatırız, birbirimizi deşeriz. ama küfur etmeyiz. küfür disipline aykırı !!!
A.Tugan Çetin
13-03-2007, 23:11
"Küfüre 1 hafta,Kesici,delici,patlayıcı aletleri karıştırma" diyebiliriz yanii..
Oyunlar Başladı !.. Yönetim Uyuma Beşiktaş'a SAHİP ÇIK!!!
Ersan Üngüder
13-03-2007, 23:14
Verilen ceza küfür yüzünden.Peki kime edildi küfür; ayhan akmana.niçin edildi iki sene önce asy deki maçda bize yaptığı parmak hareketinden dolayı...
peki geçen sene oynanan Beşiktaş-gs maçında neden getirilmedi bu şahış İnönüye..çünkü ortam yumuşak tutulmak isteniyordu,gs şampiyonluğa oynuyor bizim ise herhangi bir amacımız yoktu maç öncesi...gs yönetimi şirin görünüyordu Beşiktaşa...Bunların konuyla alakası yok aslında ama insanın aklına geliveriyor işte...
Garo Deliboz
13-03-2007, 23:21
Ayhan denen serefsiz bu mactada türbüne küfür etti canli yayida ben kameradan gördüm ve hic bir tv kanalinda ve lig tv de bunu göstermeyip dilede getirmediler..yönetimin bu yönde calismalari varmidir acaba merak ediyorum...
Cem Ozel
13-03-2007, 23:26
bu haberin kaynağı nedir? yani senin güvenilirliğini sorgulamak açısından değil tabi de çok su kaldırır böyle birşey olursa..ne lig kalır ne federasyon..
yanlış anlarım :P yok dostum. kaynak hürriyet.
Başkent’teki olaylar, görüntülerin yanı sıra temsilci raporlarının çok ağır olması nedeniyle her iki kulübün de başını ağrıtacak. Kupa maçı ertelenmezse Beşiktaş, F.Bahçe derbisinde taraftarından mahrum kalacak.
Beşiktaş’ı bekleyen tehlike!
Federasyon, ayrıca televizyon kuruluşlarından olaylarla ilgili görüntüleri izlemeyi de kararlaştırdı. Ankaragücü ve Beşiktaş’tan bugün savunma isteyecek olan federasyon, önümüzdeki hafta salı günü yapacağı toplantıda konuyu görüşecek ve büyük ihtimalle iki kulübe de birer maç seyircisiz oynama cezası verecek. Eğer erteleme olmazsa Beşiktaş, bu cezayı F.Bahçe ile 4 Nisan’da oynayacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çekmek durumunda kalacak. Bu da, siyah beyazlı takımı kupada oynayacağı derbi maçta taraftarından mahrum bırakacak. F.Bahçe’nin Suriye’de yapmayı planladığı dostluk maçı nedeniyle kupa maçları ertelenirse Beşiktaş, 27. haftadaki Ç.Rizespor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak.
hürriyet gazetesi.
Serenat Tutaklı
13-03-2007, 23:27
Yönetimin çalışması mı hiç sanmıyorum!!Acizler topluluğu başka bir şey değil.Cezalar bir tek bize işliyor.Aynı durumdan diğer kulüpler etkilenmiyor.Birileri keyfi maç ayarlıyor,kupa maçı erteleniyor.Buna ses edileceğine aksine ne demek efendim deniliyor.Sabrımız taşıyor değil,taştı!!
Alaattin Çam
13-03-2007, 23:34
http://img251.imageshack.us/img251/8575/dscn27081jv9.jpg
Garo Deliboz
14-03-2007, 00:01
bu kararlar gösteriyorki sampiyonluk bu sene unutulsun... gercek olan birsey var bu yönetimin silikligi zincirin en zayif halkasi ben derimki bu zincir dahada gerilsin büyük tepki verilmeli ilk önce yönetimin bu silikligine ve bize karsi yapilan engezisyondan farksiz tutuma karsi cumartesi ve pazar gün yapilmasi greken bütün eylem ve pretostoya hazirim sairlerdeyim.
Berk Sezenler
14-03-2007, 00:09
Gücümüzü sadece erman gibilerine göstermemeliyiz.
Taraftarın şuan sahip olduğu nefretin...Hadi nefreti geçtim.Taraftardaki hırsın yarısı yönetimde olsaydı şimdiye kadar yer yerinden oynamıştı.
Store rezaletini de unutmadık!!
Ersan Üngüder
14-03-2007, 00:11
Sen gidersen bir Kartal çığlığı düşer
keskin derin kayalıklara
Sen gidersen bir barikatta bulurlar ölümü
yağmurlar dolar üstüme.
Örselenmiş dal gibiyim sar beni
Sen gidersen küle çevirir kor beni
Bunun adı ayrılık değil Kartal
Ele değil yele ver beni....
Anıl Doğan
14-03-2007, 00:37
sevgili yönetim kurulu;yönetmeye çalıştığınız kurum herhangi bir lokal yada yöresel bir dernek değil,104 yıllık tarihi olan,sporcuları kurtuluş savaşına katılmış,Türkiye'nin geçmişi en temiz kocaman dev çınarımız...BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ...bunu hatırlayın...masaya yumruk mu vurursunuz,yoksa o masayı kırarmısınız bilemiyoruz ama...artık birşeyler yapın BEŞİKTAŞ'ın sahipsiz olmadığını gösterin...yönetemiyorsanız,bütün bu adaletsizliklerle başa çıkamıyorsanız, çıkacak olan kimlerse onlara bırakın...
Özer Özçetin
14-03-2007, 00:54
Kimse kimseye boşuna Efsane Başkan sıfatını vermez,bazı değerler dejenere edilen yozlaştırılan kültürle unutturulmaya çalışılsada,altın yere düşmekle teneke olmaz.
Görev her zaman nöbet devridir,bu yaşamın her alanında spor da böyledir,kulüp yöneticiliğinin her kademesinde derneklerde ve sorumluluklarda.
Önemli olan geçmişi aratmamaktır.
Gürhan Oğuz
14-03-2007, 07:39
yönetim basiretsiz
yönetim tutarsız
yönetim kukla
yönetim ????
yönetim!!!!!!!!
yönetim ....
yönetim ne yaptığını bilmeyen bir dizi anlamsız insanın elinde oynan oyunlar ortada fener, beşiktaşın ceza alacağını biliyordu. ve hatta iddia ediyorumki ankara maçıda bize yüklenecek ama ne hikmetse YÖNETİM hala sabah uykusunda..
tarihimiz en kara yönetimi azizin oyunlarına şapka çıkartmaktan başka ne yaptılar 3 yıldır sormak kendilerine
artık bu klübü savunmak aciz insanlara karşı tepkivermek gerekli
klübün gerçek sahiplei olarak hakkımızı savunmalıyız
yönetime protesto maili atmakla başlanmalı bu işe
bu işi taraftar çözer bunlar hiç bir şey yapamaz yapmıyacaklarda
geçmiş bunu örnekleri ile dolu
helal olsun size
Serdo Yeşil
14-03-2007, 07:50
Şanlı Beşiktaşımın Şanlı Şerefli mazisine ancak Beşiktaşlıyım deyipte ihanet edenler zarar verir,dostun gülü yaralar beni.
Özer agbi senin yüregini sızlatan sadece saha kapanması degil başka bir nedenide var o gül dediginin dikeni batmıştır cigerimize ama söküp atmasınıda biliriz
Berkant Tutaklı
14-03-2007, 07:58
Öncelikle iğneyi kendimize batıralım...Bunların olacağını bile bile küfür ediyoruz;ardındanda isyan ediyoruz yok niye böyle şöyle...Komplo teorileri üreteceğimize içimizdeki oluşumları engellememiz bunların önüne geçmemiz daha doğru değilmi??
Burak Güven
14-03-2007, 08:28
Öncelikle iğneyi kendimize batıralım...Bunların olacağını bile bile küfür ediyoruz;ardındanda isyan ediyoruz yok niye böyle şöyle...Komplo teorileri üreteceğimize içimizdeki oluşumları engellememiz bunların önüne geçmemiz daha doğru değilmi??
Değil Berkant kardeşim! Galatasaray maçında bütün maç boyunca Galatasaraylıların Beşiktaş Eski Açık tribünlerine Dişileriniz size s... çeksin dediklerine şahit oldum, bütün maç küfürlere şahit oldum, Ayhan'ın tahrikine şahit oldum ve bir çok şey daha vardı içlerinde, sadece Beşiktaş tribünlerimi küfür ediyor? Kadıköydeki maçta Migros Tribünündeki Fenerlilerin değil 52 saniye, 5-6 dakika Beşiktaşa ettikleri küfürün cezası nerede? Ya Galatasaray'ın, Bursa'nın Ankaragücü'nün Beşiktaş'a ettiği küfürlerin cezası? Asıl sorun uygulanan çifte standart, küfür etmiyor değiliz, sütten çıkmış ak kaşıkta değiliz elbet ama asıl mesele o değil ki...
Komedi perdesinin 101. yıldan sonra devamı çekiliyor dikkat çekilmesi gereken konuda aslında budur...
Berkant Tutaklı
14-03-2007, 08:43
Bunların olacağını bile bile....
Yukarıdada belirtmiştim yine belirtiyorum...Önce kendimize bakıcağız...Bizleri başkalarının yaptıkları ilgilendirmiyor.Biz kendimizden mesulüz.Federasyonun yanlı tutumu ayrıca tartışılacak bir konu... Burada bizim ne yapabileceğimiz ve nasıl Beşiktaşımızın ceza almamasını sağlıyabileceğimiz önemli...Ayhan denen zatın yaptıklarına en az bende sizler kadar sinir oluyorum ancak tepki verirken zararı Beşiktaşımız görüyorsa olmasın böyle tepki...Hem kendimiz üzerimize oyunlar oynandığını söylüyoruz hemde biz oynanan oyunlara çanak tutuyoruz.Bu nasıl bir destektir anlıyamıyorum.Destek olmaktan çok külfet olmaya başladığımızı düşünüyorum...
Burak Güven
14-03-2007, 08:45
Berkantcım çok basit bir soru;
Ben sana burda durup dururken küfür etsem, hemde bayağı bir ağır, site içinde ceza alacağını bildiğin halde ne yaparsın?
Berkant Tutaklı
14-03-2007, 08:50
Bak kişisel düşünüyorsun.Ben başkalarının göreceği zarardan bahsediyorum sen yine kendini rahatlatmaktan söz ediyorsun.Eğer benim edeceğim küfür başakalarına zarar vericekse bu küfürü etmem.Ve seninde akli dengen yerinde ise durduk yerde bana küfür edeceğinide sanmıyorum;)
Burak Güven
14-03-2007, 09:00
Açıkçası tribünde o anda yaşanan atmosfer bambaşka birşey bence. Az çok sende maçlara mutlaka gelmişsindir, küfür tamam çok yanlış kabul ediyorum fakat her insan'ın bir tahammül noktası vardır. Senin yanında duran bayana dakikalarca küfür edilirse, bir adi çıkıp sahadan sana ana avrat küfür ederse, yada karşı tribünlerden dakikalarca küfür edilip kafana birşey atılırsa kusura bakmasın kimse ama buna put gibi durup seyirci kalamam, ne sen ne başkasıda kalabilir.
Tamam oyunlar oynanıyor, dediğin gibi ceza alacağımızı bilsekte yapıyoruz ama işin özüde bu kadar basit değil, olayların içinde diğer unsurlarda gözardı edilmemeli, madalyon sadece tek taraflı değildir çünkü...
Berkant Tutaklı
14-03-2007, 09:15
Bak yavaş yavaş anlaşmaya başlıyoruz.Söylediklerine tamamen katılıyorum kimse sabır taşı değil.Ama dediğim gibi bu süreçta biraz daha sabırlı olmalıyız.
Orkun Bademli
14-03-2007, 09:37
arkadaşlar anlaşildiği üzere sahaya çaki biçak balta pala hertürlü alet edevatti atin ama küfür etmeyin demekki adalet böyle
Burak Güven
14-03-2007, 10:00
Berkant küfür edilmemesi konusunda zaten seninle hem fikirim fakat dediğim gibi bazı şeyler insanın elinde olmuyor, zorlanıyorsun ve sonunda patlıyorsun. İfade etmeye çalıştığımda yapılan çifte standart nereye kadar sürer bilinmez...
Burhan Gümüş
14-03-2007, 10:15
Bence Berkant arkadaşımın söylediği sözler önemli...Neden mi önce kendimize bakmayı bilmeliyiz...Haftalar önceden tribünlerde bu AYHAN İnönü ye nasıl gelecek diyerek kendimizi bu olguya hazırlamadık mı? Pekala biliyorduk ki adamlara bahane lazım ve neyaptık o kozu ellerine verdik..Şimdi çifte standarttan bahsediyoruz.Bu olayı gerçekleştirmeden öncede gerçekleştirirken de ve şuan da biliyoruz ki bu çifte standart uygulamasına birazcık çanak tutar olduk...
Şu na dikkat etmemiz gerekir diyorum; tribünlerde başka hazırlıklarda yapmaktayız,BU TÜMER İNÖNÜYE NASIL GELECEK diye..
İşte adamlara çifte standartlarını uygulatmak için bir başka koz daha..
TEKRAR DÜŞÜNELİM.....
SONSUZA KADAR BEŞİKTAŞŞŞŞ...
Safak Batman
14-03-2007, 10:34
heryerde ediliyor olması küfürü haklı kılmaz elbette
ama bazı yaptırımlar sadece bizim için uygulanırsa bu uygulmanın ardında art niyet aramamız kadar doğal birşey olamaz.
bir oyun sahneleniyor yine
bu işe paralar yatırıp büyük paralar kazanma derdinde olanlar yine bir oyun koyuyorlar sahneye.
biryandan barış,dostluk gibi büyük ve anlamlı laflar ederken
diğer yandan da barış ve dostluk için gerekli olan en önemli şeyi adaleti yok ediyorlar.kirli oyunlar, ufak hesaplar...
ne yönetim ne de başka bir şey
bu oyunu bozacak olan yine bizleriz.
"adalet yoksa,barışta yok !" diyelim ve demokratik hakkımızı kullanalım.
adalet istiyoruz söylemi etrafında birşeyler yapalım,sesimizi yükseltelim.
Serdar Dağlı
14-03-2007, 12:24
el birliği ile feneri şampiyon yapmak isteyen türkiyede BEŞİKTAŞI haksız yollarla şampiyonluktan saf dışı etmeye çalışan inönüde seyircisi baskısından çekinen satılmış insanlar sözüm size ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞI UNUTMAYIN KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK...BİZ TURU GEÇERSEK BAKALIM FEDERASYON BİZE DAHA NE ENGELLER ÇIKARICAK ...FUTBOLU SAHADA DEGİLDE MASA BAŞINDA OYNAMAK İSTEYEN SEREFSİZLER BU SÖZÜM SİZE SAKIN UNUTMAYIN BUNDAN SONRA CIKABİLECEK TÜM OLAYLARDAN FEDERASYON SORUMLUDUR BU TARAFTAR SUSARMI SANIYOSUNUZ HAKKINI ARAMAZMI SANIYOSUNUZ O TURU KADIKÖYDEDE ATARIZ.....ALAYINIZA GİDER...
Ersan Üngüder
14-03-2007, 13:10
nasıl bir olaydır ki hala yönetimden/başkandan bir açıklama gelmedi.
tahkimin vereceği kararı bekliyorlar sanırım ve büyük bir olasılıkla tahkim onamayacak cezayı ve hafta sonu seyircili oynanacak maç...
eğer tam tersi olurda tahkim cezayı onaylar ve yönetimde hala susarsa,şampiyon olmasın Beşiktaşım.çünkü böyle bir yönetimin başarılı görünmesine razı olmayacak gönlüm.
Derya Banu Akgul
14-03-2007, 13:43
biz neden bişeyler yapmıyoruz yönetimde iş yok biz duyuralım sesimizi yürüyüş düzenleyelim tepkimizi gösterelim ne bilim yaplaım bişeyler maç günü stadın orda toplanalım dışardan seyredelim maçı .aklım almıyo bişeyler yapmalıyız bu böyle olmıyacak.bu akşam antrenmana gidicek herkez ses çıkarsın orda göstersin tepkimizi.
Fikret Arul
14-03-2007, 14:02
bununla birlikte yanılmıyorsam 3. cezamız olacak..
Ankarada yaşananlardan dolayı bir seyircisiz daha alırsak, ki verirler böyle kendini savunamayan herşeye he diyen yönetim sağolsun, 2 hakkımız kalacak..
Fenerbahçe Maçını da heyecanla beklediklerine göre, bir diyoduk içerde oldu sana iki tane..
6 olunca silecekler..
Aman dikkat
Serenat Tutaklı
14-03-2007, 14:21
Puan silme mevzuna ilk biz mağdur kalacağız,hepimiz bunu biliyoruz sanırım.
Ozgur Selcuk
14-03-2007, 15:04
yeter ulan alyınız gelse yıkamaz şanlı beşiktaşı
Demir Han
14-03-2007, 15:19
Merhaba
Burada satırladır Beşiktaşlı olmaktan bahsettik.
Eğer kurallar bu ise isyan ederek değil tepki göstererek bir yere gelebiliriz.Tepkimizi de sınırlar içinde tutmamız gerekir.Ne yazık ki oyunun kuralını koyanlar cezaları da istesek te istemesek te yönetimin zayıflığından da yararlanarak veriyorlar.
Ayhan denen beş para etmez adama küfür etsen ne olur etmesen ne olur ...
Oyun bu ise kuralına göre onların kuralları ile bunların üstesinden gelip sezon sonunda şampiyon olup o zaman yüzlerine haykırmak var... zaten bıçak sırtında gidiyoruz hiç te iyi olmadı bu...
Hırsına yenik düşen arkadaşların bize hediyesidir.İnönü'ye giden arkadaşlar tüm Türkiye'deki Beşiktaşa gönül verenleri temsil ettikleri bilinci artık yerleştirsinler kafalarına.Onların yüzünden bizlerde takım da ceza çekiyor.
Görün küfür ettğiniz adam 3 puanımızı tehlikeye attı takımı için kılını kıpırdatmadan.... yazık....
Utku Gursoy
14-03-2007, 16:03
ne kufur edıldı ayhana ya ben uzunzamandır bu kadar az kufur ettıgımız bı derbı veya onemlı bır mac hatırlamıyorum.heralde bu sezon en az kufur edılen maclardan bıtanesıdır.
Utku Gursoy
14-03-2007, 16:05
bu sezon turkıye super lıgındekı maclarda edılen kufurlerın ıstatıslıgını cıkarsınlar en az kufur edılen ılk 10 macın ıcıne gırer
Ahmet Bozkurt
14-03-2007, 16:15
Evet arkadaşlar hala aynı hatalara devam ediyoruz hiçmi ders almayacağız yeter artık bu küfürler niye neymiş başkalarıda ediyormuş, tahrik varmış sana ne başkalarından hani biz faklı bir taraftardık ne oldu ne farkımız kaldı, diğerlerinden? AYHAN inönüye nasıl gelecek dediniz geldi yapacağını yaptı gitti .ciğeri beş para etmez bir AYHAN için takıma verilen zarara bakın kimki AYHAN uğraşıyorsunuz? niye statta ceza alacağımızı bile bile olmaz olamaaz.Ha şimdiden uyarıyorum TÜMER inönüye nasıl gelecek? yarın birgün TÜMER DE gelecek onada aynı şeyleri belki daha fazlasını yapacak bu taraftar sonra ne olacak iki maç daha kapanacak burda AYHAN, ve TÜMER İ savunmuyorum ben BEŞİKTAŞIMIN menfatlerini savunuyorum.unutuyordum ankragücü maçından gelecek cezalarda bunun tuzu biberi olacak tamam ankaradaki olaylarla taraftarın ilgisi yok ama herkesin gözü bizim üzerimizde o zaman çok daha dikkatli olmak zorundayız takım şampiyonlupa gidiyor olanlara bakın şampiyonluk kaçarsa bunun hesabını kim verecek?
Ertan Eylem
14-03-2007, 17:39
Herşey çok açık ve net ortada bu yönetim iktidar olamayan, muktedir olmayı beceremeyen aciz bir yönetim politikası izlemeye devam ediyor.Halkın Takımı nı Halkın içinden insanlar yönetmeli artık yeter!!!
Özer Özçetin
14-03-2007, 20:03
Değerli arkadaşlar sanırım 6 ay önce dernek kuralım mı diye bir yazı asmıştım ve o yazı havada kaldı maalesef,ne diyelim boynum kıldan ince,ortalama temayüle uydum.
Bir derneğimiz olsaydı olabilseydi bakın ne gürültü çıkarırdık o zaman.
Safa Şenyıldız
14-03-2007, 20:21
Özer Abi çok iyi fikir; ama dernek nasıl kurulur bi bilginiz var mı? Eğer ki olursa hem maddi hem de manevi bir güç olunabilir. Tabi bunun için resmi başvurular gerekebilir. Prosedürü öğrenelim, çok iyi olabilir.
Özer Özçetin
14-03-2007, 20:28
Sefa biz 7 sene önce 1903 derneğini kurduk o zaman daha zordu ama şimdi herşey kolay,yeterki işi taşıyacak yürekler olsun
Safa Şenyıldız
14-03-2007, 20:33
Özer Abi genel olarak kabul görürse ben elimden geleni yaparım. Gerekli prosedürü öğrenir, mümkün olduğunca elimden geldiğince peşinden koştururum. Ama tahmin edeceğiniz üzere "Hadi yapalım." denilerek uygulanacak bir şey değil bu. Herkesin sahip çıkması, ilgilenmesi gerekir. Derneğin ismi HALKIN TAKIMI olacaksa forumda genel olarak tartışılmalı neler yapılacak, nlere destek ve tepki verilecek. Eğer ki genel olarak uzlaşı sağlanabilirse emirlerinize amadeyim. Elimden gelen herşeyi yaparım.
Namik Kartaloglu
14-03-2007, 20:42
Seyircisiz oynama cezasi fener macina denk gelmesi de Tahkim kurulunun bir planlamasi mi acaba? Durum ne olursa olsun bizlerin Yönetimi harekete gecirecek atilimi yapmamiz gerek. Yönetimin suskun kalmasi diger sahalardaki olaylarin gözardi edilmesine musade etmemeliyiz, bunu yaparken de kolpa basiniin da ekmegine yag surmeden yapmaliyiz. satilmis basin Besiktasli Seyirciler ve yönetim birbirine girdi demesinler. bir yuruyus(eger olursa) birinci protesto edilmesi gereken satilmis basin, ikinci protesto da Yönetimin Besiktasimiza sahip cikmasi istegi olmali.
Yazdik ca yazdik, herzaman da yazacagiz galiba bu olayi bizim Besiktasimiza verdigimiz zarari galiba bir fenerli bile vermiyor. Nasil mi? Eger eski halimiz olsaydi yazdiklarimizi tekrar okusaydik hep demisiz kufur ederken cezalarla Besiktasa verdigimiz zararlari. Simdi yine tekrar ediyorum. bu yil aldigimiz para cezalariyla gelecek sezon takimimizda oynayabilecek kaliteli bir oyuncu alabilirdik.
Yusuf Helvaci
15-03-2007, 00:41
Şu anda bir haber izledim "fox spor", seyircisiz oynama cezası alırsak, kombine bilet sahibi Beşiktaşlı taraftarların bu karar sonucunda oluşacak zaralarını kulüpten tazmin etme hakkı olduğu açıklamasını, hatta bu konuda tüketici dernekleri federasyonu başkanının bu yönde adım atacak taraftarlara destek vereceğini deklare edişini izledim... Bu nasıl bir tablodur arkadaşlar... İşler nereye varıyor... Bize hiç bu kadar ağır ve aşağılık bir şekilde "MÜŞTERİ" muamelesi yapıldığını duymamıştım... :mad: :mad: :mad:
Pompalanan fikre bak.... Sen takımının uğradığı haksızlığa ses çıkarma , yanan 1 maçlık kombine hakkını kulüpten söke söke al... Ne olduk biz... Daha ne olacağız... :mad: :mad: :mad:
Eyup Kaymaz
15-03-2007, 13:29
Kulübümüz’den Açıklama
15.03.2007 12:42
Son haftalarda rakiplerimizle yaptığımız maçlarda çıkan olayları başlatan Beşiktaş taraftarı olmamasına karşın, bu organize tahriklere tepki verilmesi sonucu, Kulübümüz Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından haketmediğimiz (Şampiyonluk yolunda ilerlerken saha kapatma, seyircisiz oynama ve hatta puan silinmesine yol açacak) tehlikeli boyuttaki cezalara maruz bırakılabilecektir.
Daha önce çeşitli müsabakalarda çirkin ve kötü tezahüratta bulunulması ve sahaya yabancı madde atıldığı iddiası ile Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve büyük para cezasına çarptırılan Kulübümüz son olarak da; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 13.03.2007 tarihinde; Beşiktaş-Galatarasaray müsabakasında taraftarlarımızın çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle -F.D.T’nin 31/4 maddesine göre aynı sezon içerisinde çirkin ve kötü tezahürat fiilini üçüncü kez tekrar ettiğinden bir resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve aynı maddenin 2. bendinde yer alan para cezasının alt sınırı olan 30.000 YTL ile -cezalandırılmıştır.
Şampiyonluk yolunda iddiali bir şekilde, engel tanımadan yürüyen takımımızın her zaman olduğu gibi büyük taraftarının sağduyulu ve coşkulu desteğine fevkalade ihtiyacı vardır. Bundan böyle final olarak kabul ettiğimiz her maçımızda artan bir şekilde tüm taraftarımızla bu destek ve coşkuyu sürdürmemiz kaçınılmaz bir gerçektir.
Bu itibarla rakiplerden gelebilecek organize tahriklere kapılmayıp, sadece kendi takımımızı güzel tezahüratlarla destekleyen davranış ve tutum içinde bulunmamız gerektiğini asla gözardı etmemeliyiz.
Bu konuda tüm Beşiktaşlılar’ın bize yakışan bir şekilde desteğini vereceğine inancımız sonsuzdur.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
Berk Sezenler
15-03-2007, 13:59
federaksiyona bir kınama bile yapmamışlar.Elinizden gelen tek şey taraftara öğüt vermek olmamalı.Zira taraftar herşeyin sizden daha çok farkında.
Burak Güven
15-03-2007, 14:05
Kulübün bu açıklamasına pes demekten başka birşey bulamıyorum, sendemi bizim yüzümüzden olduğunu düşünüyorsun ey başkan ne diyim ki...
Safa Şenyıldız
15-03-2007, 14:18
Lütfen başkana yüklenmeyin! O haluk abisine çatabilir mi hiç?!!! Haddine mi düşmüş!!! :mad:
A.Tugan Çetin
15-03-2007, 15:14
Böyle yönetimimiz oldukça biz daha çok ceza alırız,her yerde 90 dk küfür ediliyor kimseye saha kapatma,seyircisiz oynama cezası gelmiyor.Gelince de haklarını sonuna kadar kullanıyor diğer yönetimler.Bizim yönetim ne yapıyor? Taraftarına sakin olun çağrısında bulunuyor!! Yeter artık,bir kere olsun da yumruğunuzu masaya vurma vakti gelmedi mi sayın Başkan ?!
"Silah çekiliyor
Taşlar atılıyor
Federasyon bizle
Oyun mu Oynuyor!!!"
Özer Özçetin
15-03-2007, 15:18
Bir zamanlar ö.canaydın fenerin kayrıldığı maçları video gösterimli basın toplntısıyla açıklamıştı.
Bizim yönetim de arkadaşların hazırladığı[diğer topikteki]10 dakikalık videoyu basına toplantısıyla gösterebilir ve büyük ses getirir.
Olmazsa BJK Tv yayınlamalıdır.
Serdo Yeşil
15-03-2007, 15:52
Bir zamanlar ö.canaydın fenerin kayrıldığı maçları video gösterimli basın toplntısıyla açıklamıştı.
Bizim yönetim de arkadaşların hazırladığı[diğer topikteki]10 dakikalık videoyu basına toplantısıyla gösterebilir ve büyük ses getirir.
Olmazsa BJK Tv yayınlamalıdır.
Ne yönetimi agbicim 2 gündür koskoca camiadan birtek tepki diye Levent erdoğanın açıklaması var başka bir şey yok bunlar körler sagırlar birbirlerini agırları oynuyorlar
Gürhan Oğuz
15-03-2007, 18:39
yönetim uyuma kendine sahip
biz kartala sahip çıkmasını biliriz
A.Tugan Çetin
15-03-2007, 18:54
Beşiktaş'ın itirazına ret !..
Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası için yapılan itirazı reddedti !.. Böylece Beşiktaş'ın bu hafta sonu oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçına seyircisiz çıkması kesinleşti.
kaynak:ligtv.com.tr
Gürhan Oğuz
15-03-2007, 19:13
üç yıl öncesini medya haberlerini getirin gözünüzün önüne
lig tv başta olmak üzere
DURDURuN BEŞİKTAŞI diye
şimdi alenen durduruyorlar
içimiz yanıyor...
Derya Banu Akgul
15-03-2007, 19:25
Gürhan Abi birazda biz durdurmuyomuyuz Beşiktaşımızı biz engel olmuyomuyuz yola devam etmemize.bundan sonra yapılacak en ufak bir hata çok daha büyük sonuçlar doğurabilir. başka bir başlıkta tribünde bazı olayları anlatmaya çalışmıştım inanın bir parçada olsa zararı veren biziz takımımıza.nerde bizim Beşiktaşlı duruşumuz dünkü antrenmanı izlerken bile edilen küfürler şok etti beni biz asla akılanmıyacağız .puanlar silinince belki anlarız ne yaptığımızı
Derya Banu Akgul
15-03-2007, 19:34
Beşiktaş'ın itirazına ret !..
Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası için yapılan itirazı reddetti !.. Böylece Beşiktaş'ın bu hafta sonu oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçına seyircisiz çıkması kesinleşti
LANET OLSUN
Namik Kartaloglu
15-03-2007, 19:58
Yukardaki habere devam ediyorum.... ve bu macta kombine disinda satilmamis 15000 adet biletten Takimimiz 375 000 YTL zarar etti! Kartal yuvasinda mac gunu yailmasi dusunulen alisveristen de 200 000 YTL zarar tahminim.
LANET OLSUN
Derya Banu Akgul
15-03-2007, 20:07
lütfen artık KÜFÜR etmeyelimmm LÜTFENNNNNNN sınırdayız 3 puan gidicek bundan sonraki maçlar çok önemli YALVARIYORUM kimse KÜFÜR etmesin ettirmesin
Anıl Tanrıyar
15-03-2007, 20:19
derya arkadasımız dogru soylemıs kufur etmeyelım ettırmeyelım provakatorlere uymayalım besıktasımız hepımızın ıste goruyorsunuz yalnız bıraktık takımımızı...kufur etmeyelım ettırmeyelım artık...trubunlerı hınca hınc dolduralım COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER
Kemal Agül
15-03-2007, 20:26
Federasyon ve türk futbolunun Cadılar bayramı kutlu olsun
Demirören türkiye kupasını ulusoyun babasına götürsene götürsene götürseneee
Yusuf Helvaci
15-03-2007, 20:57
Ankara Valiliği Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ''Ankaragücü-Beşiktaş takımları arasında oynanan Turkcell Süper Lig müsabakasında çıkan olaylarla ilgili olarak 274 şahıs yakalanmış, bunların tamamına 5149 sayılı yasa kapsamında işlem yapılmış, ayrıca bu taraftarlardan 161'ine adli işlem yapılmıştır'' denildi.
Açıklamada, adli işlem yapılanların, suçları ise şöyle sıralandı: ''Ankaragücü ve Beşiktaş'tan 1'er taraftarın uyuşturucu madde taşımak, 1 Beşiktaş taraftarının otomobile zarar vermek ve 158 Ankaragücü taraftarı hakkında polise mukavemet, kamu düzenini bozmak ile kamu malına zarar vermek suçlarından adli işlem yapılmıştır.''
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla, 174'ü Ankaragücülü olmak üzere toplam 268 taraftara 5149 sayılı yasaya göre çirkin ve kötü tezahürattan bin 316'şar YTL, 15'i Ankaragücülü olmak üzere toplam 105 taraftara spor alanlarının zarara uğratılmasından, 6 ay spor müsabakalarını seyirden men ve bin 316'şar YTL, 1'i Ankaragücülü olmak üzere toplam 4 taraftara ise spor müsabakalarında satılması, kullanılması ve taşınması yasak olan madde ve cisimler bulundurmaktan, 4 ay spor müsabakalarını seyirden men ile bin 316'şar YTL ve 2 Ankaragücü taraftarına müsabaka alanına girmekten 658 YTL idari para cezası verildi.
Fikret Arul
15-03-2007, 21:26
bu haberin kaynağı neresi acaba ?:(
Özer Özçetin
15-03-2007, 21:40
fenerli amigoya da yasaktı ya.
Safa Şenyıldız
15-03-2007, 22:09
Haber NTV kaynaklı Fiko. %99 doğru yani.
Ersan Üngüder
15-03-2007, 22:16
a.gücü maçından dolayı da ceza versinler, iki hafta sonra rizeye karşı da seyircisiz oynayalım yinede sesleri çıkmaz. Yazıklar olsun...
Cem Ozel
15-03-2007, 23:43
bize verilen ceza onaylanırken karşıyaka'nın aldığı ceza iptal edildi.. :confused:
Cem Ozel
16-03-2007, 12:46
Karşıyaka'nın, PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı yerinde gördü ve bu cezayı kaldırdı. Tahkim Kurulu, Altay maçında yapılan küfürlü tezahüratların saniyelerle ifade edilecek şekilde çok kısa süreli olması ve 31. maddedeki ''devamlılık'' boyutuna ulaşmamasını gerekçe gösterdi.
:mad:
Ersan Üngüder
16-03-2007, 13:06
iyice sinirlerim bozuldu. Bu karar resmen bize verilen cezanın ne amaçla olduğunun kanıtıdır.
Burhan Gümüş
16-03-2007, 13:14
bana kalırsa küfür olayının altında bir takım yorumcu arkadaşın yaptığı gibi provakatif türden nedenler aramamak lazım.Bu bir birikim ve edinim işi.İnsan normal yaşantısında ne ise tribünde de ona yakın-ona yakın diyorum çünkü aşırı heycecandan dolayı yüksek dozda adrenalin birikimini saklı tutuyorum-bir kendiniifade ediş biçimi sergiler.Kimse orda rol yapmıyorum hayatını yaşıyor.Bu ne kadar kızarsak kızalım bir şekilde o heyecan gailesi içinde patlak veriyor.Burda önemli olan bunu en aza;hem kendimize hemde BEŞİKTAŞ ımıza zarar vermeyecek seviyelere indirmektir.Sonuçta kurtuluş için düşündüğümüz ya hep beraber ya da hiç sloganı burda da kendini tam tersi olarak hep beraber batarız şeklinde göstermektedir.
Sakin olalım fakat SESİMİZİ DE BOĞDURTMAYALIM....
KARTAL OLALIM BEŞİKTAŞ OLALIM..
GELİN CANLAR BİR OLALIM...
Yusuf Helvaci
16-03-2007, 22:51
bu haberin kaynağı neresi acaba ?:(
haber http://www.ajansspor.com/haber/173470
Ferhat Onay
17-03-2007, 11:44
Beşiktaş son dönemde aldığı cezalar nedeniyle BJK İnönü Stadı'nda 6 resmi maçını seyircisiz oynadı.
http://www.internethaber.com/images/news/31227.jpg
Turkcell Süper Lig'de cezası nedeniyle yarınki Kayseri Erciyesspor maçına taraftar desteğinden yoksun çıkacak olan siyah-beyazlılar,son dönemde BJK İnönü Stadı'nda 6 resmi maçını seyircisiz oynadı.
Beşiktaş,4'ü lig,2'si de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz
oynadığı bu maçlarda 4 galibiyet,1 yenilgi,1 beraberlik aldı.
Taraftar desteğinden yoksun oynadığı iç saha maçlarında toplam 13 gol atan
''Kara Kartallar'',kalelerinde ise 7 gol gördü.
2001-2002 sezonunda lig maçında Bursaspor'u 2-1 yenen siyah-beyazlılar,
2004-2005 sezonunda ise ligde İstanbulspor'u 2-1,Akçaabat Sebatspor'u 6-1 mağlup ederken,kural hatası nedeniyle tekrarlanan Gençlerbirliği maçında 0-0 berabere kaldı.Beşiktaş,aynı sezon Türkiye Kupası'nda ise Konyaspor'a 3-1 yenilerek,elendi.
Beşiktaş,bu sezon ise cezası nedeniyle Ankaragücü ile oynadığı Türkiye
Kupası maçını 2-1 kazanarak,gruptan çıkma vizesi almıştı.
DOLMABAHÇE'DE SEYİRCİSİZ MAÇLAR
Beşiktaş'ın,BJK İnönü Stadı'nda son dönemde seyircisiz oynadığı resmi
maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
Sezon Rakip Organizasyon Sonuç
--------- --------- ------------ -----
2001-2002 Bursaspor Lig 2 - 1
2004-2005 İstanbulspor Lig 2 - 1
A.Sebatspor Lig 6 - 1
G.Birliği Lig 0 - 0
Konyaspor Kupa 1 - 3
2006-2007 Ankaragücü Kupa 2 - 1
Burak Sığırcı
18-03-2007, 10:12
Yine bıçak!
Fenerbahçe taraftarları, Bursa'da bıçaklarla birbirine girdi, tribünde yedi kişi yaralandı. Sarı-lacivertlilere saha kapama cezası gelebileceği bildirildi
AZ Alkmaar maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros Tribünü'nde yaşanan olayların bir benzeri de dün Bursa'da gerçekleşti.
Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavgada, 7 kişinin yaralandığı belirlendi. Tribünden sökülen koltuklar havada uçuşurken, 17 yaşındaki Musa U. isimli taraftarın sağ böbreğinden bıçakla yaralandığı belirlendi.
Olaylar sırasında 16 yaşındaki Fatih S. ve 26 yaşındaki Berkin Celayir başlarından, 20 yaşındaki Ömer Çiçek, 21 yaşındaki Mümtaz Acar , 27 yaşındaki Volkan Yücesan ve Sezgin Şentürk ayaklarından yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağ böbreğinden bıçakla yaralanan Musa Uslanmaz'ın hastanede ameliyata alındığı bildirildi.
Alkmaar maçında UEFA gözlemcisinin olayları raporuna yazmaması nedeniyle ceza almaktan kurtulan Fenerbahçe'nin, Bursa'da yaşanan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği bildirildi. Maçın gözlemcilerinin rapor etmesi halinde Fenerbahçe'nin sahasının kapanabileceği ifade edildi.
MİLLİYET
kavga değildir canım.kılıç-kalkan ekibidir bence.o kalabalıkta birkaç kişinin yaralanmasından daha doğal ne olabilir?
Özer Özçetin
18-03-2007, 10:36
Federasyon herhalde birkaç ölüm bekliyor,baksanıza Runjeye atılan bıçaktan bugüne olaylar sahaya atılanlar ve her maçta küfür.
Üstüste koysanız en az 3 maç seyircisiz alırlar 3 puanları da giderdi.
Bir önceki Demirören yönetimi tarafından federasyona önerilen PFDK üyesi Av.Akpınar acaba vijdanen rahatmı şu anda,bunlar nasıl Beşiktaşlı anlayamıyorum,yoksa ortada dolaşan söylentiler de yönetime giremedi diye arkadan hançerlediği falan söyleniyor,ben Beşiktaşlıyım diyen kimsenin asl böyle şeylere tevessül edeceğine inanmıyorum,söylentiler bitmesi için ya adalet sağlansın ya da Ahmet Akpınar Beşiktaşın doğrandığı kuruldan istifa etsin.
Aynı şeyler Affan Bey için de geçerli,Beşiktaşa ceza verilirken kılı kıpırdamayanlar söz konusu fener olunca sus pus oluyor,görevleri bitince Beşiktaş camiası içine nasıl girecekler merak ediyorum,ama 101.yılımızda federasyonda yönetici olan M.Aksu bu kulübe 2.başkan olmadı mı?Bir yerlerde arıza var ama nerde.
Kamil Demir
18-03-2007, 10:42
Koltuk denen terkedilmez bir obje var Özer abi o ne tatli sen bilmezmisin :@
Fikret Arul
18-03-2007, 10:56
Dalga geçiyolar sanki..
Göreceğiz Bıçaklamalara ne cezalar verileceğini..
Yönetim gözünü seveyim uyuma..
Gürhan Oğuz
18-03-2007, 10:58
körler -sağırlar biribirini ağırlar diye bir deyim var Özer hocam sende bilirsin
işte buda öylesine dolu dolu bir ağırlama
bizimkilerin basireti bağlanmış muhasebe aritmetiği bu işlere yetmez olmuş..!
vicdanı engin denizler misali ne bulursa yutmuş
her şeye rağmen inadına...
gökyüzü kartalın kanatları altındadır...
Erkan Özberk
18-03-2007, 11:56
Özer Hocam masadan güm diye bir ses gelmiyor.Yönetim yumruğunu masaya vurmadıkça Beşiktaş camiası daha çok madur olur.Gürhan Abi'nin de dediği gibi "bizimkilerin basireti bağlanmış muhasebe aritmetiği bu işlere yetmez olmuş..!"
Fazla söze de gerek yok.
Rıza Aslan
18-03-2007, 12:28
Bireysel anlamda sesini çıkartmak ,olumsuz bir şeye karşı durmak,
masaları yumruklamak isyan etmek,
ancak bağımsız olmakla mümkündür bana göre.
Türkiyemizde ne tff bağımsız ne de futbol kulüpleri ve yöneticileri.
hepisi hazineden geçiniyorlar.Geçim kaynağıda bu olduğu için gerisi hikaye.
Tek bağımsız olan taraftardır .
Erkan Özberk
18-03-2007, 13:06
Peki taraftar olmazsa onlar ne işe yarar. Ya da futbolun ne anlamı kalır ??
Metin Yalçınkaya
18-03-2007, 14:08
iş bizim yönetimde bitiyor aslında öyle delikanlı gibi çıkıpta bizim beşiktaşımıza sahip çıkacak bir yönetici yok fb ye bakıyorsun bir anda tff etkisi altına alıp kararlara etki ediyor ama iş bizim yönetime düşünce susuyorlar bu kadar da olmaz ya haklıyken hep haksız olan biz oluyoruz ya anlayamıyorum ve inanın olan hep bizlere oluyor
Kamil Demir
18-03-2007, 14:25
Celal Kolot un asil esecegi mesele ama o baska deryalarda esmeyi seviyor.
Kemal Agül
20-03-2007, 10:22
Ceza hakkında konuşuyoruz türkiyenin bütün heryerinde küfür oluyor niye 52 sn için ceza verildi ama şunu hepimiz unuttuk ve atladık ceza küfüremi verildi yoksa NÜKLEERSİZ TÜRKİYE pankartınamı benim aklıma buda gelmedi değil
Ufuk Saygin
20-03-2007, 18:00
federasyonun ölüm beklediğini düşünüyorum bende,fener maçlarındaki olaylar bizim tribünümüzde gerçekleşseydi manşetleri ve köşeyazılarını kafamda canlandırabiliyorum..en basiti şöyle olabilirdi:ölüm stadı yine işbaşında vs vs çoğalttıkça çoğaltılır..52 saniyeye saha kapama cezası çok saçma yani TC'nin heryerinde stadlarda küfür ediliyor,her maçta ediliyor,bizde şimdi şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin küfür ettiklerini kanıtlama yoluna mı gitmeliyiz ceza yesinler diye kaldı ki kanıtlanmış versiyonları da mevcut ama hani gören,ceza vermesi gerekenler nerde? bunuda geçtim şimdi gs'yede 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş,tamam iyi hoş ama bu cezanın verilmesine neden olan olayların aynısı kadıköydeki fb-beşiktaş maçında yaşanmıştı:sahaya hatta runjeye atılan bıçak,küfür desen gırla...eee nerde fenere ceza,ne anladım ben bu işten? ama onlarda haklı zaman aşımına uğradı bu olay bidaha gündeme gelicekte,fenerle gerilim olcakta kim baş edicek aziz ve hoturmosoğluyla(?)...hatta düşündümde fb-beşiktaş maçına kadar geri dönmeye de gerek yok bknz:az alkmaar ve bursa maçları ama yok yok ölmesi lazım birinin...
bir de son olarak,52 saniyede olsa 5 saniyede olsa bi yamuk yapsada beşiktaşlılar atlasak üstüne diyen bi grup olduğuna inanıyorum,bunlar karşısında dik duramayan,cezayı kabullenen bide yönetimimiz var,ohh maşalla...ne yapmak lazım?iş yine bize düşüyor gördüğümüz üzre..küfür etmemeliyiz,özellikle şu fener maçlarında.malum zata,falan filan...
Ersan Üngüder
20-03-2007, 19:50
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbol disiplin kurallarına uymayanlara ceza yağdırdı.
Kurul, Galatasaray Kulübü hakkında 11 Mart tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 10 bin YTL para cezası verilmesine karar verdi.
(PFDK), Galatasaray'a, Trabzonspor maçında atılan bıçak nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Beşiktaş'a 11 Mart tarihinde yapılan Ankaragücü-Beşiktaş maçında çıkan saha olayları nedeniyle 15 bin YTL para cezası veren PFDK, aynı maçta Ankaragücü Kulübü hakkında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30 bin, müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 20 bin, ayrıca farklı bilet fiyatları uygulanarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle de 2 bin 500 YTL olmak üzere toplam 52 bin 500 YTL para cezasına hükmetti.
PFDK, Trabzonspor'a ise Galatasaray müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine karar verdi.
Çeşitli kulüp, yönetici, sporcu ve antrenörleri cezalandıran kurul, Sakaryaspor'u ise 9 Mart tarihinde oynanan Sakaryaspor-Kayserispor müsabakasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması ve aynı fiilin bir sezon içinde ikinci kez tekrar edilmesi nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 31 bin YTL para cezasına çarptırdı.
--------------------------------------------------------------------------
para cezasını yedik yine..ankaragücü taraftarı polisle çatıştı! onlara da para cezası,
gs ye bıçak yüzünden bir maç seyircisiz,fenere yine ceza yok tabiki...
Ersan Üngüder
26-03-2007, 10:20
Aslan'da sessizlik isyanı
Sarı-kırmızılı bazı yöneticiler, sessiz kalınmasından dolayı Beşiktaş'a göre daha ağır bir ceza aldıklarını savundular
HALİL ÖZER
Galatasaray'da iç çatışma bitmiyor. Sarı-kırmızılı yönetimde son zamanlarda çıkan sıkıntılara bir yenisi daha eklendi. Başkan Özhan Canaydın'ın talimatıyla Trabzonspor maçında verilen cezaya tepki göstermeyen Galatasaray Yönetimi içinden bazı isimler, bu sessizliğine isyan etti.
Özellikle Adnan Polat ve bazı idarecilerin bundan son derece rahatsız olduğu belirtilirken, gelen cezanın da sessiz kalınmasından kaynaklandığını savunuyorlar. Polat'ın yakın çevresine, "Madem böyle istiyorlar, biz de susuyoruz. Susunca da ne olduğunu görüyorsunuz" diye konuştuğu belirtildi.
Trabzonspor maçı sırasında çıkan pankart krizinden sonra Başkan Canaydın duruma el koymuş, hiçbir yöneticinin konuşmamasını istemişti.
Sarı- kırmızılılar, kendilerinin sessizliğe büründüğü süreçte, rakipleri Beşiktaş'ın, Ankaragücü maçında ceza almamak için medya aracılığıyla federasyonu baskı altına aldığını iddia ederek, "Ankara'daki olaylar çok daha ağırdı. Ama ceza bize verildi" yorumunda bulundular.
--------------------------------------------------------------------------
bu haberden sonra diyecek bir söz bulamıyorum.
nasılda çalışıyor medya fenere, bir kanıtı daha işte...
Safa Şenyıldız
26-03-2007, 10:59
Ersan Abi olur mu öyle şey? Medya bütün herkesin beyninden geçenleri, basına kapalı da olsa kendi aralarında ne konuştuklarını; kısaca herşeyi bilir. Hiç asparagas haber yaparlar mı? Günahlarını alma adamların.
Demir Han
26-03-2007, 13:57
Tümer konusunda 132 db ile onu ıslık ve yuhalayarak kulakları sağır edercesine top ayağına gelince tepki gösterelim ayakları titresin ....ama küfür yok...yabancı madde de yok..orada alacağımız 3 puan çok önemli ceza olup onu da yitirmeyelim
Emirhan Oğuz
26-03-2007, 14:03
Değişti bu küfür mevzuundaki fikriyatım zamanla.
Hayalet şairin de dediği gibi:
Vandal yürek!görün ki alkışlanasın
Ez bütün çiçekleri kendine canavar dedirt
Haksızlık et, haksız olduğun anlaşılsın
Yaşamak bir sanrı değilse öç alınmak gerektir
Ersan Üngüder
27-03-2007, 21:45
Gülnaz Arsel’den Açıklama
27.03.2007 22:26
İletişim’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Gülnaz Arsel, Turkcell Süper Lig’in 25. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan talihsiz olaylar ve her iki taraftar grubunun küfürlü tezahüratlarına rağmen, bunların maçın gözlemcisinin raporunda yer almaması gerekçe gösterilerek, cezai tedbirlerin uygulanmaması üzerine şu açıklamayı yaptı:
"Daha önce verdiğim demeçlerde Türk Futbolu’na fair-play olgusunun yerleşmesi ve kalitenin sürekli artması için; futbolun içinde yer alan herkesin; yöneticilerin, teknik adamların, futbolcuların, taraftarların, hakemlerin, gözlemcilerin görevlerini en iyi şekilde yapması gerektiğini belirtmiştim. Futbolun bu aktörlerinin görevlerini çok iyi yapması halinde Türk Futbolu’nun içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulacağının altını çizmiştim.
Ancak bugün PFDK’nın açıklamış olduğu kararlarda, görüntüler ile sabit esef verici olayların yaşandığı Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili olarak herhangi bir cezai tedbirin uygulanmamış olması Türk Futbolu’nda fair-play ilkelerinin çiğnendiğini gösterirken, adalet anlayışını da zedelemiştir.
Tüm sporseverler gibi bizim de büyük üzüntü ile izlediğimiz olayların yaşandığı Bursaspor-Fenerbahçe maçındaki şiddet dolu görüntüler, ev sahibi takıma verilen 1000 YTL’lik ceza ile geçiştirilirken, Beşiktaş’ın sahasında yaşananların saniyelik ölçümlerle gözlemciler tarafından rapor edilmesinin takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.
Saygılarımla sunarım."
Gülnaz Arsel
İletişim’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü
Özer Özçetin
28-03-2007, 01:14
PFDK ve adalet,konulu bir yazım bir haftadır,Birgün Gazetesinde takıldı,tek sayfaya düştük sporda diyorlar,iyi olacaktı,bir yerlerden yakalayıp mahkum edecektik,belki PFDK yı etkileyecektik,belki kulübümüz üyesi mali kongreler Divan başkan yardımcısı PFDK yetkilisi Av.Ahmeyt Akpınarı da köşeye sıkıştıracaktık,sağolsun gazetemiz bizi es geçti.Herhalde Beşiktaş ağırlıklı yazılar tepki alıyor gibi bir serzeniş yazımı engelledi.
Ne yapalım bir çalım da dostlardan yedik,hani dostun bir gülü yaralar beni misali.
Birgünde yazı çıkınca sağolsun diğer forumlardaki kardeşlerimiz de asıyor ve tüm camia okuyor.
Bu arada PFDK daki Av.Ahmet Akpınarın kankası Ali Rıza Dizdarın kulakları çınlasın....
Rasim Bektaş
28-03-2007, 01:34
Ali Rıza Dizdar abimiz üye olmuştu bundan önceki foruma dar mı geldi ne yazmadan gitti!
Emirhan Oğuz
28-03-2007, 13:20
Bir gözlemci standardizasyonu lazım evvel emirde memlekete !... Standart olsun, tartıda hile olmasın, standart gözlemci özlemindeyiz, öfkeli hallerdeyiz.
Ayrıca, Özerciğim söylemiştim sana, gördüğünüz gibi Gülnaz'ın açıklaması çok güzel; yani bizim foruma "Bu konuda bir yazım desteği verin bize, inanın yazacak adam yok!" deselerdi ancak böyle bir açıklama yazardık biz de...
Fener her yerde iktidar, Birgün'ü de yer bir gün zaar !...
Dün gece Başkan'ı izledim sabahın ikisine kadar, gerçi yalnızdım evde ama yine de kendimi yalnız hissettim, Alaattin Çam kardeşimizden psikolocikal destek isterim: Beni siz delirttiniz, evet evet siz !.. Kırmızı ışıkta bıçak havası ve kılıç-kalkan oynayan özgür Fenerliler ve Federasyon-Mederasyon-Dejenerasyon !..
Burhan Gümüş
28-03-2007, 15:41
Azizim Emirhan OĞUZ,
Sabaha kadar seyredecek başka bir şey bulamadın mı?
Adam farklı ne söyledi ki,diye sormak isterdim ama maalesef bende seyredecek başka birşey yokmuş gibi bu zatı muhteremi seyrettim.Yazık boşa geçen bir gece...
herhale bu işie de en fazla gece üzülmüştür
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.