PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşlı duruşu??

Serdar Kaya
03-08-2009, 12:14
bu konuyu uzun süredir açmak istiyordum ama yanlış anlaşılabilir diye erteledim durdum...forzabeşiktaşı da uzun süredir takip ederim.bir süre önce üyeydim ama üyeliğim silindi yıldırım demirören hakkında yaptığım eleştirilerden dolayı...

1. Alen Markaryan bi röportajında - takım kötü olsada taraftar stadı terketmez,her durumda tribünde durulur tepki verilir ama stad terkedilmez- demişti... dün oynanan süper kupa maçında 2-0 dan sonra taraftarın stadı terketmesinden dolayı utandım gerçekten.. geçen senelerde inönüde oynanan fener maçlarında yenik durumdayken stadın fenerli taraftarları dinlemesi ve dünki olay 'sevinmek için sevmedik' mantığının yavaş yavaş kaybolduğunu gösteriyor

2. demirören denen şehsiyetin sürekli feneri hedef alan ve işi sidik yarışına dönmesini sağlayan gereksiz demeçleri zannediyorumki fb-gs rekabetinin içine girme çabasıdır.. beşiktaşın farklı bir takım olduğunu algılayamama ve holigan mantığıyla yöneticilik yapma durumu vardır... bırak yesinler birbirlerini sen niye bu iğrenç rekabetin arasına girmeye çalışıosun...

3. Taraftarların gitgide endüstriyelleşmeye doğru kayması... yıldız transferi olursa forma alırım , olmazsa almam , formalar çok kötü almıcam tripleri...

4. S.SEBAYA karşı miting yapmak için belediyeden izin alan , serdar bilgiliye edilmedi küfür bırakmayan taraftar neden y.demirörene sesini çıkaramıyor?

5. beşiktaş televizyonunun hiçbir vasfının olmaması ve sadece diğerlerinden geri kalmamak için kurulan bir yayın organı olması... birçoğunuz hatırlar bi yöneticimiz 'teşvik primi etiktir ' demesi , başkanımızn 'gs şampiyon olsun biz kupayı alalım' sözleri hala akıllarda...

yani demek istediğim 5-6 yıldır beşiktaş duruşu,camiası,taraftarı ayaklar altına alınmıştır... halkın takımı olan şerefli ikincilikleri olan takım gitmiş aziz yıldırımlı fb nin bir kopyası gelmiştir...

lütfen yanlış anlaşılmasın bu sölediklerim.. bende tabiki yürekten beşiktaşlıyım.ama yapılanlar gururuma dokunuyor... sizce artık ne zaman
bişeyler değişecek??

Sezgin Akcelik
03-08-2009, 13:06
tüpçü gidip beşiktAŞK a sahip biri gelince. Katılmamak elde değil.