PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Beşiktaşımızın 'Kaka' sı

Ulaş Benakay
04-08-2009, 19:54
Beşiktaş, Bozüyükspor´un 19 yaşındaki 10 numarası Onur Bayramoğlu ile el sıkıştı. Hocası Faruk Sarman, genç futbolcuyu göklere çıkardı, “Beşiktaş´ta büyük yıldız olur” ifadesini kullandı.
Transferde sona yaklaşan Beşiktaş, aradığı yıldızı iç pazarda buldu... İkinci Lig ekiplerinden Bozöyükspor’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki orta saha Onur Bayramoğlu, Mustafa Denizli’nin yeni prensi olacak. İşte film gibi gelişen bir transferin perde arkası...

Cim Bom da devreye girdi
Onur, menaceri Varol Bülbül tarafından Beşiktaş’a ocak ayında önerildi ve kulüp kendisini takibe aldı. Sonraki süreçte Galatasaray’ın da çok isteği genç yetenek için Haldun Üstünel devreye girdi. Bununla da sınırlı kalmadı 19 yaşındaki futbolcuya talipler... Son olarak Trabzonspor’un sportif direktörü Ünal Karaman, oyuncuyu ve menacerini geçen hafta içinde Trabzon’da ağırladı. Ancak Bülbül söz verdiği üzere tüm gelişmeleri Beşiktaş asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu ile paylaştı. Soğancıoğlu da Mustafa Denizli ve Başkan Demirören’e bu yakın temasları bildirdi, operasyon başladı. Onur hemen Trabzon’dan İstanbul’a çağrıldı, protokol imzalandı. Futbolcunun ardından kulüp de ikna edildi, Beşiktaş Bozöyükspor’a da 300 milyar bonservis bedeli verdi.

Hocasından büyük övgü
FANATİK olarak Bozöyükspor’un hocası Faruk Sarman’dan Onur’u değerlendirmesini istedik, önemli bilgiler edindik. Şimdi söz Süper Lig’de Ankaragücü ve Kocaeli’den hatırlanan genç çalıştırıcıda: Futbolu geçen yıl bıraktım. Gebzespor’da oynarken Bozöyük maçında karşılıklı oynadık Onur’la. En kısa şekilde tarif et derseniz diyeceğim şudur; Onur Türkiye’nin Kaka’sıdır. 19 yaşında ve 1.87 boyunda. Kültürlü, altyapısı kuvvetli. İki yabancı dil biliyor. Her iki ayağını müthiş kullanıyor, direkt kaleye gidiyor. Oyun zekası inanılmaz. Mustafa hoca ile çalışmış biri olarak, o idmanları yiyip, büyük takım atmosferini yaşadığında herkes onu konuşur. Yükü rahatlıkla kaldırır.

Apploud Apploud bu_! bu_! _) _)

Ugur Yılgın
04-08-2009, 23:22
bizi toparlayacak adam lazım .insallah faydalı olur kadroya girer

Abdulkerim Cakmak
04-08-2009, 23:26
ya ben ne zaman bir türk futbolcuya veya sporcuya yıldız desek terse tepiyor..Genç Yıldız tabiri hep havaya gider..bana göre iyi olabilir ama millet 18 yaşında milyon dolarar kazanıırken onuru niye kimse keşfetmedi diye de sorarım..
malum muhammet'i keşfeden devler iyi olsaydı onuru da keşfederlerdi..
dahası gelecek gelecek ama bence bugünüde kurtaracak oyuncu alalım..yoksa bugün kötü giderse emin olun gelecek vaadeden futbolcu da kaybolur..

Sezgin Akcelik
05-08-2009, 08:30
hiçbirimiz izlemedğimiz için bişey diyemem ama madem bu kadar ısrarla istenmiş , milletin elinden kapmışız. herhalde A2 ligine göndermezler A takımda arada da olsa şans bulur. En azından türkiye kupası maçlarında banko oynar ve istenilen performansı yakalarsa süper ligde de şans verilecektir.
Hayırlı olsun , hayrını görelim.

Fatih Alper Ozen
05-08-2009, 12:46
Bu çocuk hakkında çok iyi şeyler duydum.Büyük bir yetenek olduğu söyleniyor.Ne kadar doğru bilemiycem umarım Beşiktaşımıza çok faydalı olur.Yönetim 40 yılda bir böyle doğru işler yapıyor bu da onlardan biri olur inşallah.Her ne kadar Mustafa Denizli gençlere pek fırsat vermese de ben başarılı olucağına inanıyorum öyle bi his var içimde..bu_!

Ulaş Benakay
05-08-2009, 13:37
ya ben ne zaman bir türk futbolcuya veya sporcuya yıldız desek terse tepiyor..Genç Yıldız tabiri hep havaya gider..bana göre iyi olabilir ama millet 18 yaşında milyon dolarar kazanıırken onuru niye kimse keşfetmedi diye de sorarım..
malum muhammet'i keşfeden devler iyi olsaydı onuru da keşfederlerdi..
dahası gelecek gelecek ama bence bugünüde kurtaracak oyuncu alalım..yoksa bugün kötü giderse emin olun gelecek vaadeden futbolcu da kaybolur..

Onur daha 19 yaşında genç ve Beşiktaş2a konuşulduğu gibiyse mükemmel katkılar yapıcak ama 19 yaşındaki bi çocuğu 27-28 yaşındaki gibi lanse edilmesi yanlış bu olaylar keşfedilmekle ilgili Ronaldinho en iyi zamanında benden daha iyileri var keşfedilmemiş ama sanal alemde benden iyisi yok dedi bu büyük klüpler onları niye keşfedememiş biz bi transfer yapınca hemen kötüleniyo bizim önce ona sahip çıkmamız lazım bu adamı galatasaray ve trabzon istiyo onlar alsaydı ya bu adamı elimizden nasıl kaçırdık yazıklar olsun denicekti bu sefer.Ayrıca Bozhöyük kazandığı bi maçtan sonra diğer takım antrönörünün açıklaması bizim takımımız kötü değil ama Onur un şovunu izlemekten konsantre olamadık.Bu adamın ne kadar iyi olduğunu gösterir

Sercan Çıracıoğlu
05-08-2009, 15:19
Çok genç bir isim,umarım BEŞİKTAŞIMIZA yararlı olur...

Taylan Kurt
05-08-2009, 16:17
Beşiktaşa yararlı olur umarım uzun yıllar oynar hayırlı olsun

Oguzhan Dogan
05-08-2009, 18:30
Beşiktaşmıza faydalı olur inşallah hoş gelmiş:D

Abdulkerim Cakmak
05-08-2009, 20:01
arsenalin son hazırlık maçını izle orda 17 yaşında birkaç genç var oynatıyor arsen venger biz daha bozhöyüksporun rakibinin hocasını slediği laflarla mutlu oluyoruz bence çocuğun kariyeri varsada bitti...

Ulaş Benakay
05-08-2009, 20:35
19 yaşında bi çocuk ya hiç izlememişsin ben de izlemedim ama yorumlara göre konuşuyorum bu adamın peşinde gs de vardı ts de biz aldık adamı hemen bitirdin ne güzel ucuza alındı yararlı olursa benim dediğim gibi Beşiktaş bu çocuktan milyonlar kazanır ama zararımız sadece 300 milyar olur ki bence yararlıda olucak ama sen kafanda bitirmişsin bu transferi yapılan transferlerin önüne daha izlemeden engel koyuyosunuz

Emre Yüksel
05-08-2009, 20:53
Bu hafta yıldız transferi açıklanabilir...

Onur kardeşimin takıma faydalı olması dileğiyle...
vay be yaşıtlarımız nerde :P

Latif Selçukoğlu
05-08-2009, 21:02
İnş. takıma yararlı olur...:)

Hakan Gültekin
05-08-2009, 21:36
Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun