Orijinalini görmek için tıklayınız : Alış artık Rüştü
Cem Ozel
07-08-2009, 08:52
Başkalarının gözlerinin içerisine bakarak ettiği küfürleri duymayan, Otoparkta futbolcumuza saldran sahsı tvlerin defalarca yayınlamasına karşı gözden kaçıran, Saha içerisinde namertliği ile ün salanların arkadan saldırıp yumruk atmasını 4'ü birden gözden kaçıran hakemler, söz konusu Beşiktaş olunca koridorlarda yarasa kesilip bir anda herşeyi duyan süperhuman'lara dönüşürler, en ufak açık görüldüğü üzere 3 maç ceza olarak sana geri yansır. morallini bozma.
haberi;
"Kurul, Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçında hakeme yönelik hakareti nedeniyle Rüştü Reçber’i 3 resmi müsabakadan men etti. Kurul ayrıca, Beşiktaş Kulübü asbaşkanlarından Levent Erdoğan’ı, kupa karşılaşması sonrası "federasyonun saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunması suretiyle sportmenliğe aykırı hareketinden" dolayı 15 gün hak mahrumiyetiyle cezalandırırken, bir diğer yönetici Ertunç Soğancıoğlu’na ceza tayinine yer olmadığı kararına vardı."
Fanatik gazetesi
Murat Aru
07-08-2009, 09:23
Bu kadar açık aleni bir saldırı olamaz!
Yüregini kilitleyen anlardan biri.
Başka takımlarda 3 maymunu oynayan duyu organlarına sahip olan futbol "Oligarşisi" Beşiktaşım mevzu olduğunda duyu organlarında eşik meşik kalmıyor duvarlardan geçen kızıl ötesi gözlere, Hira dağında ki fare yavrusunun çıtırdısını İstanbulun discolarında dans ederken duya bilecek kulaklara sahipler.
"Adalet örümcek ağı gibidir" demiş eskilerden biri. Sonrada eklemiş "Güçlüler yırtıp geçer güçsüzler o ağa takılır" diye.
Buna görede biz güçsüz olduğumuzdan bu ağa takılanlardanız.
Güçlü olduğumuzda da o ağı yıkıp geçtiğimiz anlar olmadı da değil tabi.
Peki bunumu istiyoruz biz?
Ismail Hakki Demirel
07-08-2009, 09:33
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/forzaanaliz/edu-top.jpg
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/forzaanaliz/edu-top-2.jpg
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/forzaanaliz/edu-top-3.jpg
Bunlar O kurumu küçük düşürmedi sanırım zamanında...
Vedat Benakay
07-08-2009, 12:55
fenerbagcelılıgı herkes tarafından bılınen bu ... ne zaman !!!!lere bır kupa lazım olsa hemen basrolde.amarustu sanada kızdım be kocum.bu kadar ceza yıyeceksın barı tut yakasındanda gozlerının ıcıne baka baka haykır ne kadar sereflı oldugunu
Sercan Çıracıoğlu
07-08-2009, 16:27
fenerbagcelılıgı herkes tarafından bılınen bu ... ne zaman !!!!lere bır kupa lazım olsa hemen basrolde.amarustu sanada kızdım be kocum.bu kadar ceza yıyeceksın barı tut yakasındanda gozlerının ıcıne baka baka haykır ne kadar sereflı oldugunu
Haklısın vedat abi
Cem Ozel
07-08-2009, 16:32
Levent Erdoğan'ın aldığı cezanın sebebi "federasyonun saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunması suretiyle sportmenliğe aykırı hareketinden"
Saygınlıkmı? güldürmeyin kendinize.
Safak Batman
08-08-2009, 00:00
küfür etmeyeceksin arkadaş.
Sezgin Akcelik
08-08-2009, 00:06
rüştünün cezası 2 maça indi , levent erdoğanın yaptığı itiraz red edildi.
Rifat Aytekin
09-08-2009, 13:28
Beşiktaş'ın futbolcusuysan dikkatli olucaksın zaten en ufak hatanı ararlar ama Fb yada Gs futbolcusu yada idarecisiysen önemli değil kafana göre takıl zaten ceza veren filan olmaz bu işler bu ülkede böyle!!!
Vedat Benakay
09-08-2009, 16:48
ıkı maca ınmıs demekkı okkalı bır kufur degılmıs.futbolcularımıza anlatmak gerek bıraz egıtım lazım.hangı kufurler bır mac hangılerı 2 mac hangılerı uc mac ve nasıl kufur edılırse ceza alınmaz egıtım sart...mesala cem papılaya ayhanın bır metreden ettıgı kufur cezaya gırmez.bu orneklerı cogaltarak futbolcularımızı egıtmemız gerek...tabııkı bızde o egıtımden gecmemız gerek.kac sanıyeye kadar edılenler kufur olur olmaz ve ceza gerektırır. herseyın bası egıtım...
M.Ilke Bortacina
09-08-2009, 20:57
hiç uğraşmayın küfür içimizde var.. etmeyelimde desek.. ağzımızdan kaçabiliyor..
Mert Kavak
09-08-2009, 21:23
küfür ezilenin isyanıdır hak edene edeceksin...
Emre Yüksel
09-08-2009, 21:48
Küfür ediceksen karşındaki duymayacak...
Eğer duymasını göze alıyorsan , bu cezalara itiraz etmeyeceksin.
Şafak abi demiş bir kere , "küfür etmeyeceksin arkadaş"...
Mert Kavak
09-08-2009, 21:50
karşıdaki duymayacaksa küfüre ne gerek ?
rüştü ne demiş maçın ansısını ... yanlışmı???
Emre Yüksel
09-08-2009, 21:56
Karşındaki duyarsa da maçın a.... s... bile
Bu cezaları kabul edeceksin.
Ben küfür etmedim demeyeceksin.
Sezgin Akcelik
09-08-2009, 21:56
o doğru ama rüştü bir kaleciden 2 maç mahrum kalmak iyi değil.
şimdi de seyircisiz ve 0 puanlı bir takıma karşı mabedimizle oynayacağız. yine de hakan a güveniyorum :)
Özkan Yeşil
11-08-2009, 09:51
Adam eliyle almadığı halde eline değdi diyip kırmızı gösterirler.Küfür etmediği halde ettin diyip ceza verirler.İşte Beşiktaş futbolcusu nun rakipten önce mücadele etmesini bilecekleri rakipleri.
Recep Çimen
11-08-2009, 14:48
http://i290.photobucket.com/albums/ll265/scostar1/fenerasyon.jpg
Buradanda belli değil mi? Türk Futbol Fenerasyonu'nun logosu Fenerbahçe logosunun yanında değil mi?
*fotoğraf tarafımdan çekilmiştir.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.