PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : -Biz Deco yu beklerken siz Yıldırayı getirin

Ulaş Benakay
08-08-2009, 11:18
Delgado’nun sözleşmesini donduramayan Beşiktaş yönetimi, yabancı kontenjanı dolu olduğu için Deco’nun peşinde koşmayı bıraktı. Stuttgart’ın gözden çıkardığı eski milli yıldız ile anlaştı.

HÜRRİYET'in haberine göre Beşiktaş, aradığı 10.5 numarayı Almanya’da buldu. Arjantinli yıldızı Delgado’nun sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle orta sahaya takviye için belirlenen alternatif isimlerle temasa geçen siyah beyazlı yönetim Yıldıray Baştürk ile anlaştı.

Delgado’nun sözleşmesini donduramadığı için Chelsea’nin gözden çıkardığı Deco defterini kapatmak zorunda kalan Beşiktaş yönetimi, Stuttgart’ta bekleneni veremeyen milli takımın eski yıldızıyla söz kesti.

İşaret Denizli’den

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de “Yabancı oyuncu kontenjanı dolu olduğuna göre, yeni bir yabancıyı alma şansımız düşük. Türk pasaportu taşıyan bir oyuncuyu renklerimize katabiliriz” diyerek Yıldıray Baştürk’ü üstü kapalı olarak ima etti.

Tecrübeli futbolcu için Beşiktaş’ın kasasından bonservis bedeli olarak yaklaşık 3 milyon Euro çıkacak. Yıldıray da yıllık 2 milyon Euro alacak.
Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud
!_sinir_!

Sezgin Akcelik
08-08-2009, 11:44
işimize yarayacak olduktan sonra ismin yaşın nereli olduğunun hiçbir önemi yok!

Ulaş Benakay
08-08-2009, 11:52
işimize yarayacak olduktan sonra ismin yaşın nereli olduğunun hiçbir önemi yok!

İsmin tabikide önemi yok ama soru işareti ne kadar verimli olacağı yıldızı sönmüş son sene çok iş yapamayan yıldıray sakatlanmış bir nihat çin işi ferrari takıma yeni gelenler o zaman zapo kalsaydı fink çok iyi biradam ama ernst in aynısı cisse kalsaydı takım 5 maç yaptı 1 tane galibiyeti yok ayıptır yok_! !_kork_!

Sezgin Akcelik
08-08-2009, 12:00
ulaş ne yapsaydık bizde diğerleri gibi almanyanın balta girmemiş ormanlarında kurulmuş amatörün de amatörü takımlarla mı oynasaydık :D ve et5-10 gol atsaydık. galibiyet gelir de bakalım yıldıray gelecek ve yararlı olacak mı ?
bunu geldikten ve takımla çalışmaya başladıktan vee takımla sahaya çıktıktan 3-4 maç sonra anlayabiliriz. onun için önce hele bir gelsin. şu anda balon bir haber ! ne de olsa hürriyet

Ulaş Benakay
08-08-2009, 12:14
orası öylede hürriyet sporda iyi dedikleri çıkıyor ayrıca elanoyu elimizle itip yıldırayı alıcaksak bi şey demiyorum ama eldekilerle konuşursak bu takım gol atamıyo 2 ön libero ile yürümez ferari zapodan iyi değil ismail ilk maçında iyi bir görünüm bile verse sonradan gerek hataları gerekse arkasına adam kaçırmaları beni korkuttu nihat 3 maçtada bitik bir performans sergiliyo onun yerine nouma gelsin :D :D :D :D :D

Ufuk Biyik
08-08-2009, 13:21
orası öylede hürriyet sporda iyi dedikleri çıkıyor ayrıca elanoyu elimizle itip yıldırayı alıcaksak bi şey demiyorum ama eldekilerle konuşursak bu takım gol atamıyo 2 ön libero ile yürümez ferari zapodan iyi değil ismail ilk maçında iyi bir görünüm bile verse sonradan gerek hataları gerekse arkasına adam kaçırmaları beni korkuttu nihat 3 maçtada bitik bir performans sergiliyo onun yerine nouma gelsin :D :D :D :D :D

elanayo alamazsın ulaşcım kendinde söylüyorsun kontenjanın dolu ayrıca bunların hepsini görmek için önce yıldırayın gelmesi lazım vede bir sezon beklememiz lazım ondan sonra konuşuruz elanomu yıldıraymı

Bülent Acar
08-08-2009, 17:35
Kötü niyetli değilim
Şom agazlı değilim

ama nihatta, gelirse yıldırayda bize yaramaz gibi geliyor be abi..

Recep Çimen
08-08-2009, 18:02
Gözümüz populer oyuncularda değil öncelikle bunu söylemeliyim. Ama gidipte kıçında kılları ağrımış Yıldıray'ı alırlarsa gerçekten bir işe yaramaz.

Ulaş Benakay
08-08-2009, 18:09
elanayo alamazsın ulaşcım kendinde söylüyorsun kontenjanın dolu ayrıca bunların hepsini görmek için önce yıldırayın gelmesi lazım vede bir sezon beklememiz lazım ondan sonra konuşuruz elanomu yıldıraymı

Ufuk Abi Elanoyu da alırız Deco yuda parayla değilmi bu işler Delgadonun istediği parayı ver adam sözleşmesini dondursun sonra git al adamını ama olmaz illa kazık yicez

Samet Şaher
08-08-2009, 19:30
Yıldıray ne işimize yarıycak çok büyük bi soru işareti benim gözümde..

Furkan Celik
08-08-2009, 19:34
Decoyu onu bunu istiyorsunuzda yarın biletler çok pahalı diye yönetime ferhat yanmayın..

Cem Ozel
08-08-2009, 19:34
antu'da hissettim kendimi.

Can Topal
08-08-2009, 19:58
Deconun da Querasmanın da kramponu cıksın.. Ne yıldız meraklısı varmıs ya. Yıldıray gelir de Yusuf etkisi yaparsa utanırsınız.

Cem Ozel
08-08-2009, 20:43
"Dökülecek tüm yapraklar ve çürüyecek meyveler. Baki kalan bu kubbede çırılçıplak bir ağaç gövdesi ve onun çırılçıplak kollarından başkası değildir ki sizleri yeni bir bahara taşıyacak olan. Sağa sola boru gibi sıkmayı bırakıp bir tas suyu sakince taşıyın köklere"

Yılmaz Abi'nin "Beşiktaş Aşkı" konusunda , Hakan abinin Sıradan insan olma hakkındaki cevabından alıntıdır.

Ufuk Biyik
08-08-2009, 21:30
Ufuk Abi Elanoyu da alırız Deco yuda parayla değilmi bu işler Delgadonun istediği parayı ver adam sözleşmesini dondursun sonra git al adamını ama olmaz illa kazık yicez

Bak ulaşım sayın başkan bu zamana kadar ver parayı al mantığını uyguladı kulubun mali durumu ortada 33 yaşındaki deco gelse bir sakatlansa o kadar para boşuna gidicek sonra gordon ve zapo gibi kiralıycaksın maaşınıda cebinden ödeyeceksin ve bırakalım artık kim gelirse gelsin kim giderse gitsin yeter ki takıma faydası olsun bunuda zaman gösterecek bekleyip görelim

Cagdas Sezgin
08-08-2009, 22:06
Yıldıray ne işimize yarıacak ?
Kaç maçta oynamış sturtgart'ta!
belli zaten abuk sabuk bir adamın geleceği o kadar uzad ki!

Ulaş Benakay
08-08-2009, 22:14
Deconun da Querasmanın da kramponu cıksın.. Ne yıldız meraklısı varmıs ya. Yıldıray gelir de Yusuf etkisi yaparsa utanırsınız.

Biz yıldız meraklısı falan değiliz sarılık hastası olduktan sonra topa zor vuran bi adamı istemiyoruz hepsi bu deco sadece başlıkta var ayrıca yaptığım yorumların hiç birinden utanmamyanlıs_! yanlıs_!

Hakan Gültekin
08-08-2009, 22:59
yıldıray mı şaka galiba.

M.Ilke Bortacina
08-08-2009, 23:26
Polimiğe gerek yok.. Yıldıray' ı İsteyen Mustafa Denizlidir.. Yusufuda Mustafa Denizli istemişti.. Nihat için toparlanmadan yorum yapmayın.. Nihat bizim içimizden yetişmiş ve İspanyada kendini fazlası ile kanıtlamıştır.. Ona biraz zaman verin.. Ferrariye çinli işi demek için yaşınız yeter mi ? Bunu bir düşünün.. Bizi diğer takımlardan ayıran en büyük özelliği genç arkadaşlarımıza tekrar hatırlatayım.. BEŞİKTAŞ' A GELMİŞ FUTBOLCULAR ÇOK BÜYÜK YILDIZ DEĞİLLERDİR.. HEPSİ BEŞİKTAŞTA YILDIZ OLMUŞLARDIR.. GELEN YILDIZLAR İSE SADECE BEŞİKTAŞ' IN ADINA YAKIŞMIŞTIR..

Not: Yıldıray' ı bu kadar küçümsemeyin.. Yıldıray' ın sakatlığı dışındaki kadrolarda yer bulamamasının en büyük nedeni egosunu tatmin edemeyen fatih terimdir..

Mert Kavak
08-08-2009, 23:38
Polimiğe gerek yok.. Yıldıray' ı İsteyen Mustafa Denizlidir.. Yusufuda Mustafa Denizli istemişti.. Nihat için toparlanmadan yorum yapmayın.. Nihat bizim içimizden yetişmiş ve İspanyada kendini fazlası ile kanıtlamıştır.. Ona biraz zaman verin.. Ferrariye çinli işi demek için yaşınız yeter mi ? Bunu bir düşünün.. Bizi diğer takımlardan ayıran en büyük özelliği genç arkadaşlarımıza tekrar hatırlatayım.. BEŞİKTAŞ' A GELMİŞ FUTBOLCULAR ÇOK BÜYÜK YILDIZ DEĞİLLERDİR.. HEPSİ BEŞİKTAŞTA YILDIZ OLMUŞLARDIR.. GELEN YILDIZLAR İSE SADECE BEŞİKTAŞ' IN ADINA YAKIŞMIŞTIR..

Not: Yıldıray' ı bu kadar küçümsemeyin.. Yıldıray' ın sakatlığı dışındaki kadrolarda yer bulamamasının en büyük nedeni egosunu tatmin edemeyen fatih terimdir..

...

Ufuk Biyik
08-08-2009, 23:50

bende bunu anlata bilmek için bedeleniyordum teşekkürler ilke abi :)

Vedat Benakay
09-08-2009, 00:06
ne oluyor canlar.lıgın basında ısyanlar...ben b u takımdan ben Besıktasımdan umutluyum.lıgın basında ıyı gunlerımı oynayalım daha kotu oldugunda ne yaparız acaba..ılk macta bana gore mustafa hoca acemıce degısıklıkler yapmasaydı alırdık bu macı...olabılır berabere kaldık.zamanla hersey daha guzel olacak.takımdakı tek sorun ıkı kupadan sonra hırsın azalması.mustafa hoca tekrar bunu asılayabılırse hersey guzel olur...Elanonun heryerde gollerını gosterıyorlar pekı tellonun attıklarıyla bır cd hazırlasalardı ne olurdu...hersey ıcın daha erken.ulasım zaten evde kafamın etını yıyorsun bırakta burada barı rahat olalım...

Sezgin Akcelik
09-08-2009, 01:57
Geçen sene şampiyonluklara ambargo koyduk diye biraz sabırsız mıyız acaba ?
Nasıl 2004 de 8 puandan şampiyonluğu bilmem kaç puanla verdiysek ve nasıl geçen sene herkesin ümidi bittiği anda yusuf ve ernst katkısıyla 2kupayı aldıkysak bu sene de biraz zaman verirsek hepimiz için daha iyi olacaktır.
Burda birçok örnek verilebilir amma velakin bence zaman hepsine yetecektir.

Ulaş Benakay
09-08-2009, 19:05
Yıldıray hastalandıktan sonra eski performansını yakalayamadı ben beğenmiyorum ve Beşiktaş a yararlı olacağını düşünmüyorum ayrıca ferrarininde performansını beğenmedim belki düzelir ama şu ana dek oynadığı futbolu beğenmedim bu benim kendim fikrim neyse futbolcularla ilgili bi daha yorum yapmam

M.Ilke Bortacina
09-08-2009, 20:48
Ulaşçığım senden anlamanı istediğimiz tek bir şey var.. Futbol kişisel futbolculuk ile oynanarak kazanılamaz.. Örnek: manchester united.. Futbol takım oyunudur.. Yani Beşiktaşa bir deco gelir bir querezma gider.. Baki olan BEŞİKTAŞLILIKTIR.. bizim işimiz taraftar olabilmektir.. bu konuda seni kırdıysam gerçekten üzgünüm.. ama son zaman şöyle bir bakıyorumda tüm gençlerde bir yıldız hastalığı almış gidiyor..

Sabri Dino, Yusuf Tunaoğlu, Metin, Ali, Feyyaz, Şifo Mehmet, Sergen aklıma gelmeyen bir çok kişi BEŞİKTAŞ' ımız adıyla ün saldılar.. Buna şimdiki kadroda bobo,holosko,tello v.s diğer futbolcularıda katabiliriz.. ama bir onlarda gidecek.. Ve yine Baki olan BEŞİKTAŞ' ın adı ve taraftarı kalacak.. Son 10 senedir bizim futbolumuz mu konuşuluyor yoksa verilen destek mi ? :)

Ulaş Benakay
09-08-2009, 21:47
Ulaşçığım senden anlamanı istediğimiz tek bir şey var.. Futbol kişisel futbolculuk ile oynanarak kazanılamaz.. Örnek: manchester united.. Futbol takım oyunudur.. Yani Beşiktaşa bir deco gelir bir querezma gider.. Baki olan BEŞİKTAŞLILIKTIR.. bizim işimiz taraftar olabilmektir.. bu konuda seni kırdıysam gerçekten üzgünüm.. ama son zaman şöyle bir bakıyorumda tüm gençlerde bir yıldız hastalığı almış gidiyor..

Sabri Dino, Yusuf Tunaoğlu, Metin, Ali, Feyyaz, Şifo Mehmet, Sergen aklıma gelmeyen bir çok kişi BEŞİKTAŞ' ımız adıyla ün saldılar.. Buna şimdiki kadroda bobo,holosko,tello v.s diğer futbolcularıda katabiliriz.. ama bir onlarda gidecek.. Ve yine Baki olan BEŞİKTAŞ' ın adı ve taraftarı kalacak.. Son 10 senedir bizim futbolumuz mu konuşuluyor yoksa verilen destek mi ? :)

İlke Abi anlıyorum ben bebekliğimden beri maçlardayım ve sonsuza kadar Beşiktaşlıyım ben 17 yaşındayım ve 2 şampiyonluk gördüm hiç bir zaman başarıya endeksli bi taraftar olmadım ve olmayacağımda hep takımımı dışarıya karşı korudum ama burda aramızda eleştiririm çünkü Beşiktaşımızı daha başarılı görmek isterim bu hepimizin isteğidir bu taraftar bunu fazlasıyla hakediyor )_ )_ )_

Erdal Arayici
09-08-2009, 22:17
ne bicim transferler yapiyoruz????? bize büyük ve tercubeli futbolcular lazim, sampiyonlar ligini oynayacagiz, yildiray hep sakat oluyor son 3 sene'de kac mac oynadiki almanya'da????

Mert Kavak
09-08-2009, 23:14
bu takının yıldızı her sene taraftar olmuştur sonuç ne olursa görevini başından sonuna eksiz yerine getiren taraftır....

Emre Yüksel
09-08-2009, 23:44
Kapalıya reklam istemiyorum.
Endüstriyel futbola karşıyım.
Deco'yu istemiyorum...
Quaresma'yı istemiyorum..

Tek istediğim Öz değerlerimize ,
bizi biz yapan , BEŞİKTAŞ yapan
Baba Hakkı'ların, Şeref Bey'lerin bize miras bıraktığı
Değerlere sahip çıkılmasını istiyorum...

İstiyorum...

Can Topal
09-08-2009, 23:46
Kapalıya reklam istemiyorum.
Endüstriyel futbola karşıyım.
Deco'yu istemiyorum...
Quaresma'yı istemiyorum..

Tek istediğim Öz değerlerimize ,
bizi biz yapan , BEŞİKTAŞ yapan
Baba Hakkı'ların, Şeref Bey'lerin bize miras bıraktığı
Değerlere sahip çıkılmasını istiyorum...

İstiyorum...

İşte bunu sevdim dostum..

Hakan Kirezci
09-08-2009, 23:51
Emre geliyor...
Yer açın Emre'ye otursun...
Ulen siz 17 likler olmasanız bu hayat çekilmezdi valla, çok yaşayın.

M.Ilke Bortacina
10-08-2009, 00:05
Emre geliyor...
Yer açın Emre'ye otursun...
Ulen siz 17 likler olmasanız bu hayat çekilmezdi valla, çok yaşayın.

Hakan abi doğru bir laf ettin :) ağzına sağlık

Can Topal
10-08-2009, 00:16
Emreye katıldığımı belirttim ama Deco olursa fena olmaz , olmazsa da umrumda değil.. 17 yaşındayız , mutluyuz..

Emre Yüksel
10-08-2009, 10:47
Yaşasın 17 Yaş Mücadelemiz , Yaşasın Gençlik Heyeti :)
Eyvallah kardeşim Can.

Özkan Yeşil
11-08-2009, 09:48
Şuanki şartlar altında Yıldıray dan başka bir çözüm göremiyorum.Yusuf alınırken ki yapılan eleştiriler aklıma geliyor.
Formayı giyerse desteklemek düşer bize.Ki ortada hiçbirşey yok daha.

Ulaş Benakay
11-08-2009, 18:05
Şuanki şartlar altında Yıldıray dan başka bir çözüm göremiyorum.Yusuf alınırken ki yapılan eleştiriler aklıma geliyor.
Formayı giyerse desteklemek düşer bize.Ki ortada hiçbirşey yok daha.

ortada hiç bir şey olmaması da bir problem takımın acilen 10 10.5 nuamaraya ihtiyacı var ve transferin yapılma sözü verilip gecikmesi takımın motivasyonunu bozar

Sercan Çıracıoğlu
11-08-2009, 21:41
Kulübümüzün açıklamasına göre yıldıray baştürkün bonservis bedeli yaklaşık 3 milyon avro gibi bir rakam olunca,yıldıraydan vazgeçildiği belirtiliyor...