M.Ilke Bortacina
10-08-2009, 00:40
Yaklaşık 6 sene iç ve dış etkenlerin bize neler kaybettirdiğini bir bir gördük..
Yeri geldi içten içe birbirimizi yedik.. Yeri geldi değerlerimizi kaybetme noktasına kadar geldik..
Bir baktık ki tribündeki geleneklerimiz bile bir bir çiğnenmeye başlandı..
Her şeye rağmen tüm bu istenmeyen unsurları geçen sene geride bıraktık..
Bestelerimizde söylediğimiz gibi son vermiştik dertlere..
Bizi parça parça bölmek isteyen (tff, mhk, yanlı basın, anadolu takımlarının bizlere karşı birleşmişliği v.s) etkenlere geçen seneki gösterilebilen başkaldırış hakikatten çok önemli bir devrimdi..
Beşiktaş adına küskünlüklere son veripte neler yapılabileceğini göstermekte büyük bir adımdı..
Bu önemli devrim ve adımlar kimsenin şans vermediği halde bize 2 tane kupa getirdi..
Ama bu adım bu şekilde kalmamalıdır.. (Şahsi Fikrimdir)
Evet anlımızın akıyla 2 kupayı müzemize koyduk..
Ama emin olun 2004 te yaşadıklarımızı, bana milyonlarca kupa alsakta kimse unutturamaz.. o zamanki öfkemi dindirmenin sanırım mümkünatı yok..
İçimdeki bu öfke bu sene başka bir şiddetle yükselmekte..
Yine dış etkenlerin yağlayıp balladıkları, civcivleri ve kedicikleri bu sene daha bir başka alt etmemiz gerekiyor..
Ortalığın boş kalmadığını bu senenin sonunda alacağımız şampiyonlukla göstermeliyiz..
Ağzı BEŞİKTAŞ düşmalığından başka bir laf edemeyen basınıda itin g..tüne sokmalıyız..
İşte o zaman amacın ilk kısmını bitirmiş olacağız..
O zaman neler mi olacak ?
Kirli sarılar en az 10 sene kendinlerine gelemeyecekler..
Bundanda adım gibi eminim..
Ama ilk önce bizi bozmalarına izin vermeyin..
Beşiktaşlılığınızla övünün..Tek Yürek olmaya çalışın..
Beşiktaşın en iyi anında bu takımın yanında biz vardık..
Ve yine en kötü anındada yine biz olacağız..
Çünkü başka Beşiktaş yok..
Özellikle genç arkadaşlarım şunu unutmamanızı temenni ederim,
Türkiyede tek gerçek takım ve tek gerçek taraftar var..
O da BEŞİKTAŞ !
Yeri geldi içten içe birbirimizi yedik.. Yeri geldi değerlerimizi kaybetme noktasına kadar geldik..
Bir baktık ki tribündeki geleneklerimiz bile bir bir çiğnenmeye başlandı..
Her şeye rağmen tüm bu istenmeyen unsurları geçen sene geride bıraktık..
Bestelerimizde söylediğimiz gibi son vermiştik dertlere..
Bizi parça parça bölmek isteyen (tff, mhk, yanlı basın, anadolu takımlarının bizlere karşı birleşmişliği v.s) etkenlere geçen seneki gösterilebilen başkaldırış hakikatten çok önemli bir devrimdi..
Beşiktaş adına küskünlüklere son veripte neler yapılabileceğini göstermekte büyük bir adımdı..
Bu önemli devrim ve adımlar kimsenin şans vermediği halde bize 2 tane kupa getirdi..
Ama bu adım bu şekilde kalmamalıdır.. (Şahsi Fikrimdir)
Evet anlımızın akıyla 2 kupayı müzemize koyduk..
Ama emin olun 2004 te yaşadıklarımızı, bana milyonlarca kupa alsakta kimse unutturamaz.. o zamanki öfkemi dindirmenin sanırım mümkünatı yok..
İçimdeki bu öfke bu sene başka bir şiddetle yükselmekte..
Yine dış etkenlerin yağlayıp balladıkları, civcivleri ve kedicikleri bu sene daha bir başka alt etmemiz gerekiyor..
Ortalığın boş kalmadığını bu senenin sonunda alacağımız şampiyonlukla göstermeliyiz..
Ağzı BEŞİKTAŞ düşmalığından başka bir laf edemeyen basınıda itin g..tüne sokmalıyız..
İşte o zaman amacın ilk kısmını bitirmiş olacağız..
O zaman neler mi olacak ?
Kirli sarılar en az 10 sene kendinlerine gelemeyecekler..
Bundanda adım gibi eminim..
Ama ilk önce bizi bozmalarına izin vermeyin..
Beşiktaşlılığınızla övünün..Tek Yürek olmaya çalışın..
Beşiktaşın en iyi anında bu takımın yanında biz vardık..
Ve yine en kötü anındada yine biz olacağız..
Çünkü başka Beşiktaş yok..
Özellikle genç arkadaşlarım şunu unutmamanızı temenni ederim,
Türkiyede tek gerçek takım ve tek gerçek taraftar var..
O da BEŞİKTAŞ !