PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 3.Hafta: Gençlerbirliği (0) - BEŞİKTAŞ (0) 22/08/2009

Ufuk Biyik
18-08-2009, 21:04
22 Ağustos 2009 cumartesi saat 21:00

Beşiktaş saatli kale arkası 34 tl olup satışa çıkmıştır

BEŞİKTAŞIMIZA başarılar dilerim

Mert Kavak
18-08-2009, 21:17
ankara netcez nerde toplanalım

Ismail Hakki Demirel
18-08-2009, 21:21
Cumartesi 15,30dan sonra heryere gelirim hacı :)

Tumay Dogan
18-08-2009, 21:24
bende geliyoooommmmmmmmmmmmmmm..
çok özledim be yawww

Mert Kavak
kore parkı:)

Ufuk Biyik
maddi krizi çözüp orda olmaya çalışacağız

Hakan Kirezci
18-08-2009, 21:28
İsmail Kore parkının hangisi olduğunu hatırlıyor musun?
Hani içinde Kore anıtı olan park.

Ismail Hakki Demirel
18-08-2009, 21:40
Hatırlıyoruz abi unutulur mu hiç :)

Hacettepe Maçı Öncesi :)
http://img151.imageshack.us/img151/2439/1002545k.jpg

Mert Kavak
18-08-2009, 21:43
ben biliyorum ne fark eder bize her yer şairler:)

ethem cuma günü gelicek ilke abide ankarda olacak istanbuldan gelecek ht üyeleri haber ederse karşıalr agırlarız

Ufuk Biyik
18-08-2009, 21:50
ev müsait arkadaşlar :) yanlız ekmek almayı unutmayın gelirken :)

Ismail Hakki Demirel
18-08-2009, 21:55
Valla bizim evde müsait ablamlar var, etliye sütlüye karışmazlar :)

Ama hep beraber başka bi evde olacağız diyorsanız HERŞEYE rağmen varım :)

Mert Kavak
18-08-2009, 21:56
ulen evde netcez geçen hafta gördük müsait evleri :) ethem perşembe yada cuma gelecek onuda can' a havale ediyorum ben çalışıyoruz gezdirmeyiz sıkılmasın

Sercan Çıracıoğlu
18-08-2009, 22:01
Arkadaşlar bende gelmek istiyorum,ama maddi durumdan dolayı biraz sıkıntılıyım.Eğer çözebilirsem mutlaka gelicem...

Mert Kavak
18-08-2009, 22:04
gel sen hallederiz...

Ismail Hakki Demirel
18-08-2009, 22:04
Mert, Ethem cuma öğlen geliyor.

Ben iş çıkışı eve geçecem üstümü değişcem,kızılaya gelecem.

Sonra gece Ufuklardayız.Kaçma bi yere !

Sercan Çıracıoğlu
18-08-2009, 22:09
Mert kardeşim sağol,gelmeye çalışacağım...

Mert Kavak
18-08-2009, 22:11
Mert, Ethem cuma öğlen geliyor.

Ben iş çıkışı eve geçecem üstümü değişcem,kızılaya gelecem.

Sonra gece Ufuklardayız.Kaçma bi yere !

ben bu topa girmem yemezler:D:D:D ctesi öğlen süprizle gelirim kore parkına...

Hakan Kirezci
18-08-2009, 22:12
Sizler güzel insanlarsınız çocuklar.
Yeryüzü sizlerin olmalı; sadece...

Ismail Hakki Demirel
18-08-2009, 22:16
Mert Geliyorsun,,,

Sabah bende işe gidecem.Beraber bineriz gölbaşı arabasına.

ben şirkette inerim sen devam edersin

Ufuk Biyik
18-08-2009, 22:35
mecbur gelecek ismail sen sıkma canını :D

Sezgin Akcelik
18-08-2009, 23:06
ufuğun elinden geçen hafta da kozla mı var ne ? :D

Ufuk Biyik
18-08-2009, 23:19
yok koz felanda sezgin abi mert sever bizi kırmaz o acıdan :D

Hakan Gültekin
18-08-2009, 23:28
ankara ht bende maçtayım.

Safak Batman
19-08-2009, 00:29
http://img190.imageshack.us/img190/5897/gnclr.png

http://www.halkintakimi.com/

Can Topal
19-08-2009, 00:59
Mert abi , İsmail abi , Ufuk abi.. Heyecanlı cocuklarsınız, sakin olun.. !_music_! :D

Mert Kavak
19-08-2009, 07:37
maçı alırız ben onu bilrim maç öncesi veya sonrası ne olur bilemem can dayak yer bide onu bilirim

Sezgin Akcelik
19-08-2009, 08:09
:D Maçı alalımda Can Allah a emanet :D

Ismail Hakki Demirel
19-08-2009, 08:14
Can... Sen önce Mert Abinin heyecanına kapılmamayı düşün :)

Ufuk Biyik
19-08-2009, 13:28
peki can bu heyecandan seni kim koruyacak düşündün mğ :)

bu maçıda alırsak takım iyiden iyiye düzlüğe çıkar

Osman Kaya
19-08-2009, 21:04
O bakıyorum ben girmeyeli ev organozasyonlarıda başlamış eğlenceniz bol olsun maçta görüşürüz

Ufuk Biyik
19-08-2009, 21:11
osman abi sende buyur gel misafirimiz ol

Hakan Gültekin
19-08-2009, 21:24
Biletimi Aldım Maç Saatini Bekliyorum.halkın Takımı Beşiktaş Ankara Da

Ufuk Biyik
19-08-2009, 21:34
önce bizim evde sonra stadda hakan abi :D

Hakan Gültekin
19-08-2009, 21:36
önce bizim evde sonra stadda hakan abi :D

TAMAM UFUK BİZDE HER YOL İNÖNÜ.BENDE ARANIZDA OLURSAM COK MUTLU OLURUM_)

Oguzhan Dogan
20-08-2009, 00:34
Arkadaşlar Hakemler Belli Olmuş

(O) KORAY GENÇERLER
(Y) BAKİ TUNCAY AKKIN
(Y) SERKAN OK
(D) MUSTAFA İLKER COŞKUN

Sezgin Akcelik
21-08-2009, 11:09
Maç hazırlıkları nasıl gidiyor ANKARA ?

Ismail Hakki Demirel
21-08-2009, 11:53
10 Numara abi :)

Sezgin Akcelik
21-08-2009, 12:09
biletleri aldınız mı ?

Oguzhan Dogan
21-08-2009, 13:29
Son günlerde internette dolaşan Gençlerbirliği Maçı öncesi saat 16.00'da Kızılay/Güvenpark önünde buluşma fikri,şampiyonluktan sonra ortaya çıkan simsarların oyunundan ibarettir

Ne bizim nede çArşı Ankara'nın böyle bir organizasyonu bulunmamaktadır.Yaz sıcağında insanları oruçken maçtan saatler önce oraya toplamak vede insanları polis ve diğer rakip taraftarlarla burun buruna getirmek asla arkasında duramayacağımız bir olaydır.

Tüm Beşiktaşlılara duyurulur.

Arkadaşlar Forzadan Açıklama Yapılmış...

Ismail Hakki Demirel
21-08-2009, 14:16
Biletler tamam abi... bi sorun var onu halletmeye çalışıyoruz...

Ayrıca Oğuzhan'ın eklediği açıklama çok önemli.Nette böyle bir muhabbet dolanıyordu. Çarşı ankara yalanlamıştı gerçi.. Ank.öcülerin işidir ne olacak !

Sezgin Akcelik
21-08-2009, 14:47
Ben yarın sabah ankaradayım. Gerçi ben hatunla gelicem ve Ankarayı gezecez akşama kadar. Ne kadar gücümüz yeterse işte. Onun maç sevdası hiç yok tabii ben maça gelmek istiyorum. Bu yüzden henüz bilet almadım. Dönüş saatim trenle 23:30 bu sebeple maça gidebilirim aslında.
Ufuk, Ismail, Mert bana telefonlarınızı yazarsanız ben sizi öğleden sonra ararım. Maça gidemesem bile sizleri görmüş olurum :)

Sercan Çıracıoğlu
21-08-2009, 21:54
Gençler-Beşiktaş 73. kez

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, yarın, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında şimdiye dek yapılan maçlarda siyah-beyazlıların 41 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlıların yalnızca 5 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 26 maçta ise beraberliği bozamadı.

Lig maçlarında Beşiktaş'ın toplam 113 golüne, Gençlerbirliği 48 golle karşılık verebildi.

İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Ankara'da 3-1, İstanbul'da da 3-0'lık skorlarla kazandı.

ANKARA'DA DA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN
Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Ankara'daki maçlarda da gösterdi.

Siyah-beyazlılar, başkentte yapılan 36 lig maçının 19'unu kazanırken, 4 kez yenildi, 13 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
Ankara'da siyah-beyazlılar 59, kırmızı-siyahlılar ise 28 gol attı.

BEŞİKTAŞ 16 MAÇTIR YENİLMİYOR
Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 16 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içindeki 11 maçı kazandı, 5'inde de berabere kaldı.

Gençlerbirliği ile ligde yaptığı son 8 maçı da kazanan siyah-beyazlılar, başkent temsilcisi önünde ligdeki son yenilgisini 2000-2001 sezonunda aldı.

M.Ilke Bortacina
21-08-2009, 22:20
haydi bakalım karakartalım.. iyi bir sonuç bekliyorum :) Ankara ekibi sizinde şimdiden gırtlaklarınıza sağlık diliyorum.. herkese çok selam olsun...

Oleyyy Saldır Beşiktaşım..

Bülent Acar
22-08-2009, 12:42
http://www.haberturk.com/2009/08/22/resim/bjk_gencler_manset.jpg

Hadi bakalım.
Epey uzun bi aradan sonra, rahat rahat 3puanı kaptıgımız bir maç olması dileğiyle.

Suleyman Korkmaz
22-08-2009, 13:12
endüstürüyel futbolun beşiktaş'ımızı şimdiden bu sezonda yarış dışında tutuyor hatta bunu yoğun şekilde medyada işliyor işte harika gs süper fener vs.... taraftarı umudunu inancını kırmaya teslim almaya çalışıyor.bütün yalanlarınızı,balonlarınızı,planlarınızı,harika ve süper takımlarınızı düz......p geleceğiz bu maçta uyarı maçı olsun 1-4 bitsin

Hakan Kirezci
22-08-2009, 21:04
http://www.justin.tv/liveturks

http://www.videodukkani.net/

Ulaş Benakay
22-08-2009, 22:44
denizli istifa etmeden krizlere devam

Hakan Kirezci
22-08-2009, 22:48
İnönü serumu gerekiyor takıma.
Bu arada Rıdvan'ı nasıl buldunuz arkadaşlar?
Sonucu fazla sallamayın derim. Devran dönecek.

Eren Yetis
22-08-2009, 22:52
denizli istifa etmeden krizlere devam

Ne alakası var.Ernst e nolmuş anlayamadım.uğur inceman denen futbolcu(lafın gelişi) amatör takımlarda ilk 18 e giremez.

Samet Şaher
22-08-2009, 23:30
Cidden bu Uğur'a 90+3 dakika nasıl tahammüül edildi anlamadım ?
Yenilsende yensende diyip gelecek hafta ve diğer haftalar için ; Saldır BEŞİKTAŞ'ım !!! Gülen biz olacağız yine ...

Bu arada Ankara'daki taraftarımıza her ankara deplasmanında olduğu gibi bu deplasmanda da bir taraftar olarak teşekkürü borç bilirm kendi adıma,harikaydınız...

Uğurcan Erdem
22-08-2009, 23:39
Sahaya beksiz ve forvetsiz çıkarsan bu sonuç iyidir.

Safak Batman
22-08-2009, 23:39
oynadığımız futbola göre aldığımız 1 puan oldukça iyi.eksikler takıma dahil olmadan mustafa hoca ne yapar ne eder bilmiyorum ama biran önce bişeyler yapsa iyi olacak.çünkü bireysel yeteneği üstün olan oyuncular herzaman devreye giremiyor malesef.

Mustafa Naroglu
22-08-2009, 23:46
ugur u daha almalıydı..bu kadar olunur..

Mert Kavak
22-08-2009, 23:49
beşiktaşım hayat sensin ..........

yeni geldim maçtan ses kalmadı.

* Forumda bilindiği üzere kısaltmada olsa küfür kullanmıyoruz.

Ufuk Biyik
23-08-2009, 00:18
söylesene bize hoca takım niye oynamıyor?

biz izleyebildiğimiz kadar rıdvan başarılı bir performans sergiledi

Suleyman Korkmaz
23-08-2009, 00:45
kim ne derse desin bu takımda hayat var.daha durun bakalım sakatlar,eksikler, oldukça fazla rıdvan kesinlikle çok yetenekli! umarım iyi örnekler alır kendine

Mustafa Şengezer
23-08-2009, 00:57
kim ne derse desin bu takımda hayat var.daha durun bakalım sakatlar,eksikler, oldukça fazla rıdvan kesinlikle çok yetenekli! umarım iyi örnekler alır kendine

atı alan üsküdarı geçmesinde.yarın puan farkı 5'e çıkacak...5.haftada da muhtemelen 8'e...denizli gitmeden gerçekten olmayacak bu sene...şampiyon takımlar sezona fırtına gibi başlamalı.şampiyon olmuşsun takıma direk oynuyacak bir kaç isim almışsın uçman gerekiyor.biz ise malesef daha geriye.denizli bu sene bizi rezil etmeden lütfen git artık...

Ismail Hakki Demirel
23-08-2009, 01:10
Nihat hala adepte olamamış , holosko geri dönmeli, ibonun miladı ne yazıkki dolmuş,sol kanat ismail'e emanet edilmeli,rıdvan sağ kanadı hareketlendirdi, iş var.

Takım iyi olacak, geçen sende 6-7 puan geriden geldik şampiyon olduk...

Bu yıl çok daha zor olacak ama kurtuluş savaşmaktan geliyor.Ortasahaya mücadeleci ve oyunu çözecek kilit bir adam alınmalı ki takım derli toplu olsun, 10,5 değil tam tamına 10 numara lazım.

Ayrıca tribün çok kötüydü... ankara böyle olmazdı ama ...

Oguzhan Dogan
23-08-2009, 01:27
Mustafa hocayı anlamakta güçlük çekiyorum ben ya

Yahu Uğur İnceman sürekli top kaybetti ayağında top tutamadı bu adamı 90 dakika oynattı. Fink'i neden çıkardı Fink yine oyunu bi şekilde dengede tutuyordu çıktıktan sonra gençlerbirliği atağa çıkmaya başladı.

Şafak abinin dediği gibi oynadığımız futbol'a göre 1 puan oldukça iyi inşallah sakatlar felan iyi olduktan sonra takım toparlanır yoksa hem lig de hemde avrupada bir başarı çok zor... :( !_yok_!

Hikmet Tümer
23-08-2009, 01:32
inancınız cok saglam ama ! sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum bu takımdan kelle paca bile olmaz diyorum. yanılıyorsam düzeltiniz lütfen??

Hakan Kirezci
23-08-2009, 01:58
3.Haftada havlu atmakla maç bitmeden çıkıp gitmek arasında ne fark var ki?

Murat Aru
23-08-2009, 03:45
Bazen buralarda yorumları okurken Halkın Takımı Forumumdamıyım diye şüpheye düşüp adres çubuğunu kontrol ediyorum!!!

Tumay Dogan
23-08-2009, 10:59
bende maçtaydım...ismailin dediği gibi tribünler çok kötüydü...
her 5-6 kişi bi araya gelince amigoluk yapıyo..olmaz böle...
sahadakiler de uyuttu resmen bizi...bizim sistemde nobre yada bobo banko oynar....5-4-1 oynayan bi rakibe nihat holosko oynanmaz...bu maçtaki puan kaybını denizliye bağlıyorum...ama 3 ncü haftada istifası da istenmez bi adamın vicdansızlık yapmayın ahali!!!!!!!!!!!....
fink ernst bozulmamalı...nihat 2-3 hafta dinlendirilmeli....

bunun dışında en hoşuma giden ise; oyunun son bölümünde sağ bek rıdvan(18) sol bek ismail (19) ortada incemanın yerine necip ilerde adam olmuş batuhan olsa..ben bu takımı küme düşse yine desteklerimmmm

Deniz Özdemir
23-08-2009, 12:36
maça gidemediğim gibi izleyemedim de maalesef o yüzden nasıl oynadık ne yaptık bilmiyorum ama yapılan yorumları okuduğumda dinlediğimde çoğunluk kötü olduğumuzdan yana..geçen sene ki takımdan çok farklı bir takım var bu sene ilk haftalar böyle olması çok şaşırtıcı değil aslında.gönül her maçtan 3 puanla dönmeyi istiyor tabi ama şuan için eksikler çok fazla..biraz daha sabretmek gerekiyor diye düşünüyorum ben.rakiplerle puan farkı açılıyor olabilir ama futbolda herşey mümkün 6 puan geriden gelip şampiyonda olabiliyorsunuz 11 puan öndeykende şampiyonluğu kaçırabiliyorsunuz.daha önümüzde onca hafta var şimdiden endişelenmeye gerek yok bence.hele bi sakatlar iyileşsin takıma dönsün gerçek 11 le sahaya çıkalım o zaman takımın performansını değerlendirelim.

bu arada dün akşam sanırım tribünde yine karışıklık olmuş.bu ankara istanbul tartışması iyice canımı sıkmaya başladı.hangi şehirde olduğumuzun ne önemi var.o tribünde bulunmamızın tek bir amacı var o da Beşiktaş...neden adam gibi takım desteklenmezde ankara-istanbul ayrımcılığı yapılır gereksiz tartışmaya gidilir anlamam...biz a.gücü bursa gibi takımlara gülerken aynı şeyleri kendimizde yapıyoruz..çok gereksiz çoook

Ertan Türker
23-08-2009, 13:43
Ben mi futbolu bilmiyorum bana karşı çıkan arkadaşlar mı Allah aşkına maçı sizde izlediniz bende bizzat statta izledim. Bu takımda iş olduğunu kim söylüyor... Gerçekçi olalım arkadaşlar sakat sakat deyip duruyorsunuz geçen sene Delgado'ya küfür eden siz değilmiydiniz Delgado ne yaptı Beşiktaş'ta da ona güveniyorsunuz. Diğer sakatlar Toraman,Ekrem ve Yusuf... Geçen sene Yusuf zaman zaman ipten aldı bizi. Hadi bizi kurtaracak yusuf diyelim yani yusuf gelince takım şaha kalkacak uçacağız mı diyorsunuz? Karamsar olmayı bende asla sevmem ama gerçekçi olmak en önemli meziyet Beşiktaşıma deli divanede olsam, uğruna yapmayacağım birşeyde olmasa sevgiyi bir kenara bırak. Beşiktaş bu sene bizi çok üzecek çok... Tekrar yineliyorum tüm yorumlarıma yazdım bunu Denizli 2 sene üst üste hiçbir takımda şampiyonluk yaşamamıştır. Adam transfer yapılırken Çeşme'de tlf kapatmış tatil yapıyordu... Biz kombine için ek iş hadi hayırlısı bakalım...

Metin Yalçınkaya
23-08-2009, 14:07
Dün maçta görünenler:
1-Denizli hala takım üzerinde ne yapacağını bilmiyor.
2-Uğur inceman hala aynı düzel be kardeşim biraz top yap
3-Takımda kendi kendine ortaya çıkan illa bize 10,5 numara lazım havası
4-Nihat'ın hala gücünü kazanamamış olması.
5-Ernst'in tek başına orta alanı toparlamaya çalışması ve akabinde çok çabuk yorulması,finkte aynı şekilde bu maçta biraz durgundu.
6- Ve sonuç sakatların düzelmesini bekleyeceğiz.Toramanın,Ekremin ve Yusuf'un da katkıları ile biraz toparlanacağız.Ancak bu süreç çabuk olamalı ki 5. hafta işimiz çok zor olur bu oyun ile....

Ulaş Benakay
23-08-2009, 14:09
Ne alakası var.Ernst e nolmuş anlayamadım.uğur inceman denen futbolcu(lafın gelişi) amatör takımlarda ilk 18 e giremez.

Nasıl ne alakası var ya uğur oyuncu değilse ben mi oynatıyorum denizli oynatıyo ben finkle ernst fazla diyorum daha atak oynamamız lazım biri çıksın adam 3. önliberoyu da koyuyo 4 derfan 3 ön libero 1 kaleci 1 tane sıfır nihat 2 ofansla çıkıyoruz böyle giderse ilk 5e giremeyiz denizli istifaaaa

Sercan Çıracıoğlu
23-08-2009, 14:11
Umarım düşündüklerimizin aksine,güzel futbol oynayan BEŞİKTAŞı seyrederiz...

Sercan Çıracıoğlu
23-08-2009, 14:28
Mustafa Denizli’nin Açıklaması
22.08.2009 23:00

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, 0-0 sona eren Gençlerbirliği maçının ardından şu açıklamayı yaptı:

Bir takımın, kapalı oynayan ekiplere karşı maç kazanması için etkin ayakların ortaya çıkması lazım. Burada büyük zafiyet gösterdik. Oyunu kurtaracak birkaç cılız pozisyon geldi ama yeterli değildi. Kontraya yönelik bir oyun karşısında etkin olmamız lazım. Etkin olması gereken oyuncularımız bireysel yeteneklerini ortaya koyamadılar. Arzu ettiğimiz bir oyun ortaya çıkmadı. Bizim için içerisi dışarısı yok, kaybedilen puan kaybedilmiştir. Ama bunlar telafi edilmeyecek kayıplar değil. Bugün Gençlerbirliği müthiş oynadı. Kaybetmemek için çok mücadele ettiler.

Fink, Ernst ve Uğur’u kullandık bugün. Bu oyuncular kaleye gidip şut atabilen oyuncular. Kanatları yeteri kadar kullanamadık ve beklediğimizin altında oynadık bugün.

Suleyman Korkmaz
23-08-2009, 15:39
Her insan,
Umut besler yarınları için.
En mutsuz olduğu anda bile,
İçinde umut kırıntıları vardır.
Yağmur sonrası,
Gökyüzünde çıkıyorsa güneş;
Güneşin arkasında,
renkleri görebiliyorsa insan,
Renklerin sevgisini yüreğinde hissederse,
İşte bu UMUT olmalı.
Her şeye inat,
Gülebiliyorsa,
Güldürebiliyorsa etrafındaki insanları
Yüreğinde saklı olan Umudun Adı;
"Umutsuzluğun Umudu" olur.
Kim bilir?
Belki anlatamadığı duygularda saklıdır.
Umut eder,
Bir gün anlatmaya o duyguları.
Biraz cesaret gerek galiba.
İçindeki Umudu hiç bitmez.
Tükendiğini hisseder sadece.
Ama
İçindeki Umudu hiç bitmez.
İçindeki saklı olan Umudun Adı;
"Umutsuzluğun Umudu" olur.

Ulaş Benakay
23-08-2009, 16:14
[QUOTE=Sercan Çıracıoğlu;104983]Umarım düşündüklerimizin aksine,güzel futbol oynayan BEŞİKTAŞı seyrederiz...[/QUOTE
Sercan Abi anadolu klüplerinden farkımız kalmadı futbol olarak güzel oyun 3 ön libero 1 i sıfır olmakla 3 ofans oyuncusuyla olmaz futbolcularımızın bireysel kabiliyetleri yok kapalı defansları açamayız 2 barış kupası 1 süper kupa 3 lig maçı 1 hazırlık maçında 1 tane galibiyet oda Şifo Mehmete karşı zaten Şifo nun Antalya sını hep yeniyoruz diğerlerinde galibiyet yok bi 6 seneye daha ihtiyaç var

Ugur Yılgın
23-08-2009, 16:29
sinirden çatlıycam ya 3 tane önliboroyla oynanırmı ya karşındaki anadolu takımı adam gibi 3 tane transfer yapsaydın bu kadar adama gerek yok tu .beceriksizler .takımın ne sağ ne sol nede ortası işliyo acele 2 transfer maliyeti ne olursa olsun.

Sercan Çıracıoğlu
23-08-2009, 16:46
Olsun be ulaşcım,zaman her şeyin ilacı,bizler bu takımı her zaman yensin diye tutmuyoruzki,zaman neyi göstericek hep beraber göreceğiz.

Ulaş Benakay
23-08-2009, 17:28
Olsun be ulaşcım,zaman her şeyin ilacı,bizler bu takımı her zaman yensin diye tutmuyoruzki,zaman neyi göstericek hep beraber göreceğiz.

Abi yensin diye tutmuyoruz o zaman şampiyon oluncada sevinmemek lazım ya cidden takımın bu hali beni çok üzüyo hakemlere de söylicek bi şeyim yok kötü bile olsalar bizim futbolumuz 1 puan bile haketmiyo ben deco tarzı oyuncu lazım dediğimde ben yıldız istemiyorum değerlerimize sahip çıkalım diyenler şimdi deco da gelmedi başka biride şimdi sahip çıkabiliriz onlar gelince takım iyi yolda olunca çıkılmıyo çünkü ????????????? ayrıca takımın ilacı da belli denizli yollancak tek ön liberoya geçilecek batuhan geri döncek yada sercan alınıp bobo yollancak bide 10.5 numara 10 hatta 9.5 a bile razıyım

Umit Bayezit
23-08-2009, 17:35
bazen sevinç, bazen keder
senin sevgin ömre bedel...

Fırat Gürgan
23-08-2009, 18:17
Takım dün yanlış bir kadroyla çıktı ve maçın başından puan kaybedeceğimiz belli oldu. Takımdaki 10 numara eksikliği çok bariz zaten bunu herkes görüyor fakat bu konuda Mustafa Denizli ye yüklenmek yanlış olur. Benim görebildiğim kadarıyla ( Mustafa hocanın hal ve tavırları) transfer yönetimden dolayı yapılamıyor. Bunların dışında takımın kadrosunun kötü olduğuna ve umutsuzluğa kapılmayı yanlış buluyorum, bu takım geçen seneden daha iyi oynayacak. Gençlerbirliği o kadar kolay bir rakip değil, bunu ligin ileri ki haftalarında göreceğiz.

Son olarak Rıdvanı çok beğendim, İsmail de bu takımda mutlaka oynamalı, lig biraz ilerleyince herkesin bu karamsar havası kaybolur umarım.

Sercan Çıracıoğlu
23-08-2009, 20:29
Abi yensin diye tutmuyoruz o zaman şampiyon oluncada sevinmemek lazım ya cidden takımın bu hali beni çok üzüyo hakemlere de söylicek bi şeyim yok kötü bile olsalar bizim futbolumuz 1 puan bile haketmiyo ben deco tarzı oyuncu lazım dediğimde ben yıldız istemiyorum değerlerimize sahip çıkalım diyenler şimdi deco da gelmedi başka biride şimdi sahip çıkabiliriz onlar gelince takım iyi yolda olunca çıkılmıyo çünkü ????????????? ayrıca takımın ilacı da belli denizli yollancak tek ön liberoya geçilecek batuhan geri döncek yada sercan alınıp bobo yollancak bide 10.5 numara 10 hatta 9.5 a bile razıyım

Haklısın ulaşcım ama,biz ne kadar konuşsak yada tartışsakda,hiç bir şey değişmiyor.Yönetim hala futbolcu alabiliriz diyor,ama sonuç sıfır,bende üzülüyorum,umarım her şey daha güzel olur...

Sercan Çıracıoğlu
23-08-2009, 20:30
lig tv'nin haberi

Beşiktaş'ta moral arayışı!

Ligde ilk 3 maçında 2 beraberlik alan ve futboluyla da göz doldurmayan Beşiktaş'ta futbolcuların bozulan moralini yerine getirmek için harekete geçildi !.. Siyah beyazlı futbolcular ve teknik heyet, barbekü partisiyle moral buldu. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki gölette düzenlenen barbekü partisine, futbolcular ve teknik heyetin aileleriyle birlikte katıldığı bildirildi.

Cenk Şerefhan
23-08-2009, 20:36
son on yılda seksen tane teknik direktör değiştirdik, üçüncü haftada denizli istifa sözleri duyunca midem bulanıyor artık... her üç haftada bir teknik direktör değiştirelim sezonu ortalama 12 direktörle bitirelim herkes rahat etsin.. hoş bizim taraftar 3 hafta da beklemez, her berabere kaldığımız ve her yenildiğimiz maçtan sonra yeni bir teknik direktörle devam edelim herşey güzel olsun...

Bulent Golbas
23-08-2009, 20:47
Ben Besiktsin son yillardaki goruntusunu ve icinde bulundugu psikolojik durumu biraz 1980 li yillardaki turkiye milli takiminin durumuna benzetiyorum, o yillarda yenildikmi kesin hakem yunandir, zemin kaygandir. bir allahin kulu cikip diyemezdiki ulan ne hakemi ne zemini alenen kotu oynuyoruz.dese de zaten vatan haini ilan edilir mumkunse birde dayak atilirdi.milli takimdaki oyuncular dunyanin en iyi oyunculariydi, avrupa avrupa duy sesimiziydi.biz hep eniyiydik ama iste adi serefsiz avrupalilar hep onumuzu keserdi.
simdi ne yazikki besiktasin durumu da bu .alenen kotu oynuyoruz ama kotu oynuyoruz yahu bu oyunla maalesef hicbirsey yapamayiz diyenler, kadro yetersiz diyenler hain ilan ediliyor, mumkunse ana avrat duz gidiliyor, ne ezicligi ne saibeligi kaliyor, baska takimlari tutmalari tavsiye ediliyor.hatta staddaysa dovuluyor. hakem ve basin bizi engelleiyor masallari ile ruyalarimiza dalmaya devam ediyoruz.
delgadodan bobodan efsane futbolcu yaratiyor taraftarimiz,aslinda onlarda hakli yokluktan yapiyor bunu ama biri cikip derse ki, kardesler bu futbolcular maalesef bizim efsane yaptigimiz kadar capta degiller,yaptilari yapacaklari bu , vay anam sen misin bunu diyen ne ana kaliyor ne baci.
yonetimi zaten soylemeye gerek yok, kendilerine saygisi yok adamlarin sana bana olurmu, yada baskalarindan saygi bekleyebilirler mi.

Mert Kavak
23-08-2009, 21:06
geçen sene çifte kupa alanda bu takımdı bu sene 2 beraberlik 1 galibiyet alanda bu takım farkı ne???
diyelim bu sene iyi gitmedi ve 6. hatta 10. sıra bitirdik ligi ne değişir???
yazacak çok şey var ya neyse...

dün maçın 70. dakikasında furkan bu sene kombineyi kaçırmayalım demişti bencede kaçırmamak lazım hatta ben aldım bile:) bünye çile çekmeye alışık gelcekse tüm acıalr senden gelsin der yolumuza bakarız...

BAZEN SEVİNÇ PASO KEDER BEŞİKTAŞLI OLMAK YETER...!

Hakan Kirezci
23-08-2009, 21:22
Yahu anlamakta zorlanıyorum.
Takımın oyunu dediğiniz kadar kötü falan değildi. Çok hırslanmış bir Gençlerbirliği ile onların sahasında oynayıp berabere kaldık. Yusuf, Toraman, Bobo, Ekrem Dağ,Delgado bu takımın (ve bu ligdeki her takımın) ilk onbir oyuncuları. Bunlarsız oynamak zorundasın. Ona rağmen ayağa çok pas yapmaya çalışan ve genelde de bunu iyi beceren bir takım vardı dün. Beraberliğe üzülmeme rağmen çok hızlı oynayabilme potansiyeli olan bir Beşiktaş seyrettim ve bunun hakkıyla becerebilineceği günleri sabırla beklemeye karar verdim. Tavsiye ederim siz de öyle yapın.

Not olarakta : Rıdvan ve İsmail Köybaşı savunmanın değişmez kanatları olacaklar buna kesinlikle inandım.

Samet Şaher
23-08-2009, 23:36
İlk 3 hafta kazanılan 5 puan kaybedilen kaybedilen 4 puan... şampiyonluktaki rakiplerimize bakıldığında bu kayıpları yaşamamak lazım,yani işi baştan sıkı tutmak lazım.Ümitsiz değilim,şampiyonuluğun en büyük adayı olup,mayıs sonunda çılgınca eğlenen yine bizler olucaz ama eksikler var,b eksikler mutlaka giderilmeli,başkan bu sefer uyuma be ne olur gör ,ya da görüp yapamıyosan bi git hani iyi edersin cidden.sesimi yine duymıycaksın ama olsun

Taylan Ağsakal
24-08-2009, 01:08
Tek cümle.Yönetim istifa...!!!

Mustafa Şengezer
24-08-2009, 01:18
Takımın oyunu dediğiniz kadar kötü falan değildi. Çok hırslanmış bir Gençlerbirliği ile onların sahasında oynayıp berabere kaldık. Yusuf, Toraman, Bobo, Ekrem Dağ,Delgado bu takımın (ve bu ligdeki her takımın) ilk onbir oyuncuları. Bunlarsız oynamak zorundasın. Ona rağmen ayağa çok pas yapmaya çalışan ve genelde de bunu iyi beceren bir takım vardı dün. Beraberliğe üzülmeme rağmen çok hızlı oynayabilme potansiyeli olan bir Beşiktaş seyrettim ve bunun hakkıyla becerebilineceği günleri sabırla beklemeye karar verdim. Tavsiye ederim siz de öyle yapın.

Not olarakta : Rıdvan ve İsmail Köybaşı savunmanın değişmez kanatları olacaklar buna kesinlikle inandım.

abni öyle diyorsun ama atı alan üsküdarı geçmesin.bugun gs yi gördüm adamlar her maçta rakiplerini dağıtıyorlar.biz g.antep galatasaray ve kayseri maçlarıyla umarım havlumuzu atmayız.ve inşallah sen haklı çıkarsın.yalnız 90 dakikada sadece 9 tane cılız şut ve tek pozisyon iyi oyunsa.denizli istifa...

Mustafa Şengezer
24-08-2009, 01:26

abi bu arada yarın öbürgün hırslanmış olmaları gerekmeyen şampiyonlar ligi takımları gelecek ne olacak o zaman.hem rakiplerimizden gs uçuyor ve bana göre o kadar da iyi olmayan 3-4 oyuncuylada fenerbahçe şu anda üstüne koya koya gidiyor.adamlar kazanmasını biliyor.biz ise anadolku takımı dostuyuz dağıt puanları..Hem son şampiyonuz ama geriye gidiyoruz.şampiyon olan takımın lige fırtına gibi girmesi lazım.eksik yerlere bir kaç takviye yapıyorsun şampiyon kadronun üstüne ee sonra bakıyoruz takım sıradan bir anadolu takımı gibi...son 10 yılda zaten üst üste 2 maç rahat izlemedik.haydi bakalım...

Sezgin Akcelik
24-08-2009, 12:53
Sonradan pişman olunacak yorumlar yerine ;
Alayısına İsyan, Ölümüne Beşiktaş.

Tumay Dogan
24-08-2009, 13:05
rıdvan-sivok-ferrari-ismail

necip -fink

ernst - onur - tello

batuhan (bobo)

her maç şu kadroyla çıksınlar....gençlere şans versinler...
ben herşeye razıyım...

Demir Han
24-08-2009, 13:09
Bu beraberlik bizim beraberliğimizi bozmasın...Fakat ders de alalım.
Dilimin ucuna gelen çok şey var ama yazmayacağım ama birkaç şey hariç

Rıdvan iyi oyuncu ama biri ona hücumu da öğretmeli.Erhan kötü idi tamam ama kanadını daha ileri taşıyordu.Deli İbo daha ilk yarı hücumdaki katkı eksikliği sebebi ile göze batıyordu Köybaşı neden geç girdi ki takıma ? Nobre'yi sevmiyorum doğru ama ailece karşı defansa gle gittiğiniz maçlarda Nobre gibi bir adamın varsa oynatacaksın başka ne işe yarar ki ? Son olarak ta Holosko...
Benim hayal kırıklığım.Kapalı defanslara karşı topu ezen kaybeden bir oyuncu ..evet arada fırsat kolluyor golü buluyor ama kanat olarak ben kendisini beğenmiyorum bu aralar...umarım o da kapatır arayı....
Neyse...bu takımla yolumuz açık olsun ama rakipler gerçekten dişli...bizim en büyük silahımız inancımız...

Demir Han
24-08-2009, 13:12
Bu arada takımda orta üçlü de Fink Uğur ve Ernst vardı yahu korkarım ama Fink gereksiz bir transfer olma yolunda ilerliyor.Ayrıca hocanın bu üçünü de oynatması sonucu takımda yaratıcılık beklemek hayal olurdu.

Cenk Şerefhan
24-08-2009, 19:01
abni öyle diyorsun ama atı alan üsküdarı geçmesin.bugun gs yi gördüm adamlar her maçta rakiplerini dağıtıyorlar.biz g.antep galatasaray ve kayseri maçlarıyla umarım havlumuzu atmayız.ve inşallah sen haklı çıkarsın.yalnız 90 dakikada sadece 9 tane cılız şut ve tek pozisyon iyi oyunsa.denizli istifa...

şu galatasaray ı da ne şişirdiler hayret yani.. herkes galatasaray diyor başka bir şey demiyor. galatasaray maçlarını takip ediyor musunuz bilmiyorum ama g.s nin iki haftadır gol pozisyonu yok desem heralde abartmış olmam. geçen hafta ikisi penaltı (saçma sapan) diğer ikisi rakibe ve kendi oyuncusuna çarpıp iki gol bu haftada kalecinin kucağına gelen topa kayserili siyahi oyuncu kafa uzatıp 2-1 öne geçtiler, ikinci yarıya kayseri daha iyi başladı, henüz hazır olmayan ve oynadığı futbolla da bunu gösteren elano girer girmez sağak olmasına rağmen sol ayağına top iyi oturduğu için attı golü. kimse büyük oyuncu hikayesi çekmesin adam ısınmadan hem de ters ayağıyla bence şansına vurdu iyi yere gitti. tamam galatasaray iyi takım olacak ilerde de ahh beşiktaş biraz hazır olsaydın şu futbol ulemalarını yok galatasaay açık ara şampiyon olur diye yaygara koparanları 5. hafta nasıl da madara ederdin.

Ismail Hakki Demirel
24-08-2009, 19:06
Bu yıl moda gs oldu! geçen yıl fb idi patladılar, bu yılda gs patlar çokmu :)

Sercan Çıracıoğlu
24-08-2009, 21:35
Denizli esti gürledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, incilerine bir yenisini ekledi. "İçimizdeki İrlandalılar", "Şansımız yüzde ellibir", "10 numaraya değil, 10,5'a ihtiyacımız var " gibi sözlerin mucidi olan Denizli, kendisini eleştirenlere sert tepki gösterirken "Kargalar bana kılavuzluk edemez" gibi yeni bir ifade kullandı.

Antrenman öncesi gazetecilerle sohbet eden Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, " Beni eleştirenlerin futbol bilgisi kadar, benim unutmuşluğum var. Bana kılavuzluk yapmaya kalkmasınlar. Çünkü kargalar bana kılavuzluk etmeye kalkarsa, burnumuz kötü yerlere gidebilir. Kimse unutmasın ki, bu takım geçen sezonun çifte kupalı şampiyonudur. İlk üç haftada kaybettiğimiz puanlar bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Bu sıkıntılı dönemi en kısa sürede atlatacağız"dedi.

Denizli, "Galatasaray ilk üç hafta sonunda şampiyon olmuş gibi gösteriliyor, buna ne diyorsunuz ? sorusuna " Bizim için (küme düşer) diyenlerin, Galatasaray'ı şampiyon yapması normal. Galatasaray'ın oynadığı futbolun güzel olduğunu ben de görüyorum. Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Avrupa'da gösterdikleri başarı beni de mutlu ediyor '' karşılığını verdi.

İbrahim Kaş transferiyle ilgili eleştirilere de cevap veren Denizli ''İbrahim Kaş Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve yapımızı bilen bir futbolcu. Uyum sorunu yaşamayacaktır. Belli bir mevkiinin futbolcusu değil. Farklı yerlerde kullanacağız'' dedi.

Bu arada çalışmaya sakatlıkları bulunan Yusuf Şimşek, Mert Nobre ve Rüştü Reçber ile gribal enfeksiyon geçiren Fabian Ernst katılmadı.Sakatlığı geçen İbrahim Toraman önce takımdan ayrı koşu yapıp, daha sonra takımla birlikte çalıştı. İbrahim Kaş da ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı.Sol dizinde ağrıları bulunan Bobo ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=60285