PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim KAŞ Yuvaya Döndü !

Sezgin Akcelik
21-08-2009, 10:26
Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, geçen sezon başında İspanya'nın Getafe takımına bedelsiz transfer olan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 seneliğine kiraladı.

Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Getafe'ye bedelsiz olarak transfer olmuş ve Beşiktaş bu transferden sadece yetiştirme ücreti adı altında çok az bir bedel elde etmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon defans hattında sorun yaşamamak için eski futbolcusunu yeniden kadroya katma kararı aldı.

Teknik direktör Denizli'nin de onayı alan yönetim Getafe kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç aldı ve ibrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Yahu madem bu kadar değerliydi neden sözleşme uzatmadınız da hemde bedavaya gitti alt yapıdan yetişen bu oyuncu !_sinir_! yanlıs_! !_sinir_!

Kaynak : NTVSPOR

Ufuk Biyik
21-08-2009, 10:29
kesinlikle birinin sayın başkana kulüp nasıl yönetilir dersi vermesi gerekiyor

Deniz Akkuş
21-08-2009, 10:31
offf offff. helal olsun sana sayın başkan...

Demir Han
21-08-2009, 12:38
Maliyeti konusunda bir açıklama yok sanırım acaba ne kadara mal oldu.
Bence gelmese idi keşke.Yurt dışında tutunabilse idi

Sezgin Akcelik
21-08-2009, 13:48
İbrahim Kaş için kiralam parası verilmeyeceği ve yıllık ücretinin Beşiktaş tarafından karşılanacağı bildirildi.
Menajeriyle birlikte Ankara'ya gelen İbrahim Kaş ise, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren siyah beyazlı takımın kampına katıldı

Taylan Kurt
21-08-2009, 14:05
Hayrlı osun diyelim bu saaten sonra olan olmuş

Umut Dörtkaş
21-08-2009, 15:23
Gitmesi olayında oyuncuya kızılması doğru değil. S.E. adlı mahlukatın iş bilmezliğiydi. Döndüğüne sevindim tabi büyük bir paraya mal olmadıysa. Takıma yararlı olacak.

Emre Yüksel
21-08-2009, 17:52
bize hayırlı olsun demek düşüyor

Sercan Çıracıoğlu
21-08-2009, 20:27
Hayırlı,uğurlu olsun...

Hakan Gültekin
21-08-2009, 20:51
Yüreğini Ortaya Koyarak Oynayan Bi Fotbolcu.tekrar Geldiğine Sevindim.hayırlı Olsun Beşiktaşıma

Huseyın Yanardoner
21-08-2009, 21:34
bunlar 6 lı ganyan mı oynuyor ben çözemedim valla..

Sercan Çıracıoğlu
21-08-2009, 21:57
Kaş yuvaya geri döndü !..

Beşiktaş, sürpriz transferlerine İbrahim Kaş'la bir yenisini daha ekledi. Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi bitince İspanya'nın Getafe kulübüne bedelsiz giden genç futbolcu, bu kez kiralık olarak döndü.

İspanya'da başarılı olamayan ve sadece 8 maçta forma giyebilen İbrahim Kaş, apar topar Türkiye'ye getirildi ve Beşiktaş'ın Ankara'daki kampına katıldı. Başkan Yıldırım Demirören'in Getafeli yöneticilerle bizzat görüşüp, anlaştığı, İbrahim'in Beşiktaş'ta bir yıl kiralık oynayacağı belirtildi.

Siyah - Beyazlıların Tahkim Kurulu kararı ile transferine engel kalmayan Mehmet Aurelio için de Real Betis'in kapısını çaldığı iddia edildi. Başkan Yıldırım Demirören'in İbrahim Kaş için gittiği İspanya'da Betisli yöneticilerle de görüştüğü ve Aurelio'nun bonservisine karşılık 3 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü. Aurelio'nun da gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Beşiktaş'ın Sezer Öztürk için de Manisaspor'a 2 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Ancak manisaspor'un parayı az bularak teklifi kabul etmediği belirtildi. Siyah-Beyazlıların Yıldıray Baştürk içinse Stuttgart'a son teklifini ilettiği ve yanıt beklediği ifade edildi.

Beşiktaş, yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Ankara'da sürdürürken, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kalede cezası biten Rüştü'yü görevlendireceği, sakatlığı büyük ölçüde geçen Yusuf'u da maç kadrosuna alacağı belirtilri.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=1&r=1&hid=60151

Onur Kurt
21-08-2009, 22:16
oooooffffff:S

Hakan Kirezci
21-08-2009, 22:58
Onur birşey soracağım yav çok merak ettim. Senin Türkçe kotalı mı abicim?
Neden soruyorum...
Bir iki mesajına denk geldim hep tek kelimelik metinler.
8 ayda 29 adet mesajın var toplam kullandığın kelime sayısı 102.
Mesaj başına 3.5 kelime düşüyor.
Kerpeten marifetiyle konuşarak sağlıklı iletişim kurabiliyor musun gerçekten yoksa ben mi çok gevezeyim diye içime bir kurt düştü iyi mi.

Emre Yüksel
21-08-2009, 23:15
Onur birşey soracağım yav çok merak ettim. Senin Türkçe kotalı mı abicim?
Neden soruyorum...
Bir iki mesajına denk geldim hep tek kelimelik metinler.
8 ayda 29 adet mesajın var toplam kullandığın kelime sayısı 102.
Mesaj başına 3.5 kelime düşüyor.
Kerpeten marifetiyle konuşarak sağlıklı iletişim kurabiliyor musun gerçekten yoksa ben mi çok gevezeyim diye içime bir kurt düştü iyi mi.

Abi alemsin :D

Suleyman Korkmaz
21-08-2009, 23:51
bence şaşılacak bir durum yok ortada klasik demirören yöntemleri

Bülent Acar
22-08-2009, 12:38
Bıktım artık "YA TUTARSA!" transfer anlayışından.

Mustafa Şengezer
23-08-2009, 01:05
Yüreğini Ortaya Koyarak Oynayan Bi Fotbolcu.tekrar Geldiğine Sevindim.hayırlı Olsun Beşiktaşıma

ne de olsa beşiktaş çocuğu...

Ertan Türker
23-08-2009, 13:28
Bedava yollanan BEŞİKTAŞA madik atarak giden birini parayla transfer yapmak için tekrar geri aldık. Bravooo..... Tekrar yineliyorum, Mustafa Denizli kariyeri boyunca hiç bir takımı üst üste şampiyon yapamamıştır. Transfer çalışmları yapılırken Çeşme'de tatile gitti alın şimdi de takım tatilde 3 maçtır bir numara yok.. 10,5 diyorlar 3 numara Kaş'ı getiriyorlar oyalayın bakalım oyalayın... Seneye görüşürüz.... Merak ediyorum Beşiktaş'tan bu sene bir şey bekleyen var mı? Umarım bu sözlerimden dolayı utanırım UMARIM...

Birol Erkul
26-08-2009, 17:43
ada gçen sene 500 bin lira istiyor vermiyoruz bedevaya gidiyor sadece 350 bin lira yetiştirme parasına ertesi sene hemde kiralık olara alıyoruz 1 milyon euro kendisine 850 kulübüne 350 yetiştirmeyede çizik atıyoruz ..helal olsun...nede olsa formamız kızılayya sallayalım gitsin...bu sene bi cacık olmaz...

Birol Arslan
29-08-2009, 15:18
Beşiktaş'ı kıytırık bir takıma değişen zat,utanmadan hangi yüzle döndü...