Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli'ye sahip çıkalım
Demir Han
25-08-2009, 09:14
Merhaba
Şu an itibari ile geçen sene arkalardan inanarak gelip her iki kupayı da alan Beşiktaş'ımızın başındaki TD miz MD için hem içten hem de dıştan (ki bunu beklemek normaldir) karalama ve yerinden indirme operasyonu için düğmeye basılmıştır.Bu sene kötü takım da sahaya sürse şampiyon da yapmasa geçen senenin hatrına o güzel yılın hatrına kendisine sahip çıkalım evet eleştirelim ama git demeyelim....Ben kendisinin bizim için kesinlikle iyi bir değer olduğu kanısındayım.Herşey de 3 puan değil !!!
Hiç Beşiktaş dışında kullanmadım ama bu sefer İnadına Denizli İnadına Beşiktaş
Cenk Şerefhan
25-08-2009, 12:45
inadına Denizli...
Sezgin Akcelik
25-08-2009, 12:50
2 hafta beraber kalmakla hiçbişey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Benim şu anda yapabileceğim en önemli eleştri, sakat da olsa cezalı da olsa bizim belirli 11 imiz olsun sadece cezalı sakatta değişsin. en azından 7-8 garanti oynayan bile olsa razıyım. Çok değişik taktik ve oyuncularla oynuyoruz. Denizli fantazi yapmayı bıraksa yeter, kendi kalsın.
Sercan Çıracıoğlu
25-08-2009, 16:36
"Bu seneyi de şenlikle açacağız"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sezon ilk kez BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarının karşısına çıkacakları Gaziantepspor maçıyla birlikte geçen yıldan kalan takım ve taraftar birlikteliğinin devamının başlayacağını söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Denizli, 28 Ağustos Cuma günü oynayacakları Gaziantepspor maçıyla birlikte geçen yıldan kalan tablonun devamının başlayacağını belirterek, ''Bu sezon taraftarımızla stadımızda ilk kez buluşacağız. Kendi evinde takımla taraftar bir araya geldiği zaman ortaya çıkacak tablo hem taraftarı, hem de takımı güzel bir çizgiye taşıyacaktır. Geçen yılki takım-taraftar bütünlüğünün aynısının cuma akşamı tekrar sahneleneceğini düşünüyorum. Geçen seneyi şenlikle kapatmıştık, bu seneyi de şenlikle açacağız'' diye konuştu.
Samet Şaher
25-08-2009, 16:43
Mabed henüz sözünü söylemedi,beklesin renkliler BEŞİKTAŞ'ımı..
Denizli'yi gelmesini hiç istememiştim ama sahip çıkmak görevimiz,devam Denizli.
Artı olarak bu takkım 90 dakika düşününce genellikle 2.yarıda açılıyor.
Geçen senede böyleydi.Geçen sene Lig'de de (sezon olarak)ilk yarıyı 6.bitirip ipi çekilen BEŞİKTAŞ 2.yarının başlamasıyla fırtına estirmişti.
Bu sene de eğer böyle bişey olursa kimse umutsuzluğua,ümitsizliğe kapılmasın devaju yaşatır bu adam bize.Takıma,Denizli'ye inanalım gerisi kolay..%50-%50 hesabı..
Onur Kurt
25-08-2009, 19:50
İnadına Denizli İnadına Beşiktaş
Mert Kavak
25-08-2009, 20:44
ben bu adamı seviyorum...
M.Ilke Bortacina
25-08-2009, 23:40
denizliyi bende seviyorum.. hatta Beşiktaşımıza çok şeyler kattı diyebilirim.. ancak bir noktada hep takılıyorum.. Birazcıkta alt yapımıza önem vermeli.. gençlerimize sahip çıkmalı.. ben manchester' ı falan örnek vermem.. örnek verirsem gordon' lu zamanları örnek veririm.. alt yapıdaki gençlerimizin nerelere geldiğini bir bir gördük.. Ve şimdi dahada güçlendirilmiş bir alt yapı var.. Denizlinin elinde çok sağlam bir gençlik var.. bunları değerlendirmesi gerekli.. Bir Muhammed geliyor ki eğer bu çocuğun biraz üzerinde dursun.. Dünyanın futbol harikalarından biri olacaktır..
Vedat Benakay
26-08-2009, 23:57
bende ıstememıstımama ne yapalım Besıktaslıyız ve ınadına Denızlı dedırtıyorlar ve dıyorum
Bulent Golbas
27-08-2009, 02:28
mustafa hocaya guveniyorum, takimin basinda oldugu surece de maclarda alinan sonuc ne olursa olsun bu dusuncem degismeyecek.keske yonetimdekilerde mustafa hoca gibi guvenilir olsalardi ..
Murat Ödemiş
23-09-2009, 17:32
tarafımız taraftarımız beşiktaşlımız Mustafa hocaya sahip çıkalım
herşeyden önce bir beşiktaşlıyla bir beşiktaş taraftarıyla başarılar kazanmak çok daha mutlu edici sevindirici
devammmmmm
Ertan Eylem
24-09-2009, 22:35
Denizli'de muhalif bir portre.Duruşu Beşiktaş'a yakışıyor.Sonuna kadar, inatçı bir şekilde DENİZLİ!
Hakan Kirezci
24-09-2009, 23:01
Yav sahip çıkalım çıkmasına lafım yok da şurada kendi aramızda konuşuyoruz. Onun bir zamanlarki Herta Berlin macerasını hatırlayan var mı? İlk gittiği sezonda sıradan bir takım olan Herta (sanırım 2. ligdeydi) birden şaha kalkmış gibi kafaya oynamaya başlamış, önüne gelene üç-beş çekiyordu. Alman basınında adı sihirbaza çıkmıştı Denizli'nin. Sonra ne olduysa oldu bir tökezledi Herta ki ne tökezlemek. Vertical hareket tersine dönünce Mustafa'm Denizli'm de horizontal vaziyette memlekete intikal edivermiş, ardından fren yapamayan H.Berlin lider olduğu sezonda alt kümeye inmişti.
Hatıralar işte. Ama yine de sahip çıkalım, birşey dediğim yok. Ona gelene kadar gidecek çok da meselemiz göndermekten ziyade yerlerine geleceklerin bulunabilmesinde sanki.
Safak Batman
24-09-2009, 23:37
zırt pırt t.d. değiştirmek bir kültür haline gelmek üzere bizde,ne olursa olsun sezon ortasında t.d. değiştirmekten yana taraf olmamalıyız.
Ercan Kartal
25-09-2009, 00:20
yeni gelen teknik direktorde raki icecekse hayir demem ama zor be
denizli iyidir
Necdet Bulut
25-09-2009, 00:41
zaten sorun mustafa hocada degilki eminimki birçok beşiktaşlı asıl sorunu biliyor umarim kongre zamanında ondan kurtulacağız.
Mustafa Şengezer
25-09-2009, 21:17
ilginç...
Cemil Öztepe
25-09-2009, 21:41
denizli'nin şimdi gitmesi kötü havayı değiştirmez be abi.
Gursel Metin
26-09-2009, 01:10
Yav sahip çıkalım çıkmasına lafım yok da şurada kendi aramızda konuşuyoruz. Onun bir zamanlarki Herta Berlin macerasını hatırlayan var mı? İlk gittiği sezonda sıradan bir takım olan Herta (sanırım 2. ligdeydi) birden şaha kalkmış gibi kafaya oynamaya başlamış, önüne gelene üç-beş çekiyordu. Alman basınında adı sihirbaza çıkmıştı Denizli'nin. Sonra ne olduysa oldu bir tökezledi Herta ki ne tökezlemek. Vertical hareket tersine dönünce Mustafa'm Denizli'm de horizontal vaziyette memlekete intikal edivermiş, ardından fren yapamayan H.Berlin lider olduğu sezonda alt kümeye inmişti.
Hatıralar işte. Ama yine de sahip çıkalım, birşey dediğim yok. Ona gelene kadar gidecek çok da meselemiz göndermekten ziyade yerlerine geleceklerin bulunabilmesinde sanki.
Ben Alamania(?) Achen diye hatırlıyorum ama bir iki takım çalıştırdı galiba alman ikinci liginde.Denizli nin hem takım hem milli düzeyde tüm kariyerinde başarıları ilk sene yada birkaç ay olmuştur.Başka deyişle tek atımlıktır Denizli,uzun yıllara dayalı plan yapılamaz kendisiyle diye düşünmekteyim.
Hakan Kirezci
26-09-2009, 02:07
Doğru hatırlıyorsun Gürsel. A.Achen'di sözünü ettiğim takım ama Herta Berlin'i de çalıştırmış olması lazım, sanki öyle hatırlıyorum. Düşme kalkma vak'ası Achen ileydi doğrudur.
Deniz İpek
26-09-2009, 13:39
Mustafa Denizli şimdi gitmemeli.Giderse şuan gelecek adamlar onun tırnağı olamaz.
Ugur Yılgın
26-09-2009, 14:14
bence denizli bu sene biraz hataları oldu birkere transferler fiyasko şampiyon olmuş takıma yapılan transferlere baksanıza sezon başından belliydi bu.bide denizli inanılmaz hatalar yapıyo ekremi tabatayı ön libora oynatıyo bide tabatanın ıslıklanmasına karşıyım adamı oynatığı mevkiye baksanıza ön liboro keza yusufda öyle solkanat oynatıyo elinde deli ibo ismail var oyuncu degişikler anormal adam maç sıfır sıfır fink oyna alıyor takımın iskeleti yok her hafta değişik kadroyla maça çıkıyor.geçen sene böyle değildi değişiklikler transferleri şıp diye oturmuş.sezon bitiğinde çok umutluydum beşiktaş tan ama ama mallesef umuduğum gibi olmadı.ben kararsızım önce yönetim gitmelibence otorite denen birşey yok piskolojik olarak bitiklerşahsen denizli konusun da kararsızım.
Ferhat Talan
26-09-2009, 20:54
her zaman teknik direktörlerin arkasında durulması taraftarıyım ancak ne yazık ki bunu mustafa denizli için düşünemiyorum , sebebi ise mustafa denizlinin her zaman günü kurtarmaya çalışması gelecek düşünmemesi , düşünün mustafa denizli her zaman 1 yıllık kontrattan yana , prensipleri bu şekildeymiş ..sırf bu sebepten dahi olsa inadına denizli diyemiyorum ,çünkü denizli ile geleceğimiz yok ..gelecek diye kastettiğim şeyler şampiyonluk veya kupalar değil
öyle bir hoca olmalı ki , Beşiktaş özüne dönmeli , türk futbolunun en az 5 yılına damga vurmalı , alt yapıdan çıkan oyuncularımız a takımda yer alabilmeli , avrupada makus talih değişmeli ..tabi bunlar hepimizin hayali olan şeyler ama denizlide malesef bu ışığı göremiyorum , sırf t.d. nin arkasında durmak içinde bazı şeyleri görmezlikten gelmek olmaz
Umut Dörtkaş
26-09-2009, 23:33
Daha iyi bir Türk seçenek yok. Yabancı teknik direktöre de güvenemiyorum malum vizyonu çok geniş yönetimimizin. Ocak'ta Demirören gittiği taktirde sezon başı ismi olan ve başarılı olabilecek bir yabancı hoca gelecekse kabulümdür. Bunun dışında her seçenekte inadına Denizli!
Ertan Türker
27-09-2009, 11:28
sezon başından beri söylyorum m.d nin tarihinde 2 sene üst üste başarı yok.
Tuncer Doger
27-09-2009, 11:39
sezon başından beri söylyorum m.d nin tarihinde 2 sene üst üste başarı yok.
bizde 2 senede bir şampiyon oluruz dert ettiğin şeye bak : )
şakası bi yana, çözümün Denizli'nin değişmesi olmadığını bu foruma üye olan herkes iyi biliyor sanırım..
Mert Kavak
27-09-2009, 11:43
denizli gitsin kim gelsin? o büyük kurtarıcı bizi süper yöneticilerimizden de kurtarabilirse iş yapar yoksa 3 maç sonra x gitsin y gelsin diye yazarız çok bilinmeyenli denklem ben çözemiyom hafiften sıyırdım leven hoca bi duada benim akıl saglığım için üüüüüffffffffffffffffffffffff
Murat Aru
27-09-2009, 12:00
Evinizde su kesilirse suçlusu Beşiktaşın Teknik Drektörüdür.
Elektirik kesilince DelBoske, İnternet Çökünce Tigana, Sel Basınca Rıza, Cam Kırılınca Ertuğrul suçluylu zaten.
Bu ülkede 80 milyon teknik direktör var, Topraga Traktörü sürsen Teknik Drektör çıkıyor. Valla bu Beşiktaşın Teknik Direktörü olmak zor zanaat.
Vedat Benakay
27-09-2009, 14:18
Rusya kafilesi belli oldu
Beşiktaş'ın Rusya kafilesine katılacak isimler şöyle:
"Rüştü, Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fink, Ernst, Ekrem Dağ, Tello, Uğur İnceman, Tabata, Yusuf, Serdar Özkan, Holosko, Nihat, Nobre, Bobo"
evet buyrun bu oyunculardan bır takım cıkarın ve sonra bekleyın gorun Mustafa hocamın yaptıgı takımı....
Berk Gökmen
01-10-2009, 20:15
artık gitmeli .. rüştünün kötü olduğunu bilerek onu oynatıyor, nobre birşey yapmadığı halde onu oynatıyor oysa kenarda forvetler içinde en hazır olan bobo varken. yaptığı değişiklikler fatih terim gibi olmaya başladı belli bir dakikaya gelmeden değişiklik yapmıyor.
Ulaş Benakay
03-10-2009, 10:19
M.Denizli 'nin bence istifa vakti geldi ve geçiyor.Suç Denizli de değilse kimde? bizi şampiyon yapan kadrodan 6 adam yedek Nihat'ın kötü performansına katlanıp bobo'yu takıma küstürmesi hırslı Erhan Güven varken vasat İbrahim Kaş'ı(Kayseri ve ManU maçlarında yediğimiz goller ve verdiği pozisyonlar) oynatması kalede formda olan Hakan'ın yerine Rüştü yü oynatması Bobo oynadığı zamanlar sol açık oynaması daha tecrübesiz olan İsmail oynadığı zamanlar önünde defansı 0 olan Yusuf'u oynatması gençlere önme vermemesi suç bence M.Denizli'de !!!!!!!
Metin Yalçınkaya
03-10-2009, 11:24
M. Denizli kendi yanlışların kurbanı.Kesinlikle çıkardığı kardo seçimleri hep yanlış.Şampiyon olan kadroya sen takviye yapıyorsun ama sonucunda takımın hali ortada.Sağ bekte csk maçında ibrahim kaş a nasıl dayanabildin ki o bölgeye erhan ı almışken biz bu takıma rıdvanı da aldık gören var mı nerede diye.tabata yedek oturur tüm bu adamları yanında otursun diye mi aldırdı.fink nerede gören var mı o da yanında oohh ne ala memleket..sonra denizlide suç yok diyelim öyle mi takım oluşturamıyor bu kadar basit...
Ufuk Biyik
03-10-2009, 17:41
cska maçına kadar aynı görüşteydima ama artık denizliye sahip çıkmanın bir mantığı kaldığına inanmıyorum çünki tam bir emekli havasında kurduğu kadrolar oyuncu değişiklikleri açıklamaları geçen sezonu aratıyor sayın denizli
Soner Aytar
03-10-2009, 18:07
adam defalarca Beşiktaşlı olduğunu ve hayatı boyunca mücadele etmeketen kaçmadığını belirtiyor.Kesinlikle Beşiktaş'a yakışan bir adam.Hataları var, ama zamanla bunu da aşabileceğini düşünüyorum.Denzli kalsın yönetim gitsin....
Osman Üner
03-10-2009, 18:54
Şu şampiyonlar ligi grup maçları bitene kadar zaman tanınmalı en azından.Zaten başarısız bir şekilde devam ediyoruz.Böyle sürerse de kendisi istifa edecektir sanırım.Ama en önemlisi şu yönetimin bir an önce değişmesidir.
Semih Kocagöz
04-10-2009, 02:22
denizli istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Özgür Öge
04-10-2009, 14:59
İlk 6 hafta yaşanan olumsuzlukların yegane sorumlusu Denizli'dir.İstisnasız her maça yanlış 11 çıkarttı geçen seneki 3-5-2 macerası gibi bu senede yaptığı aptalca hatalarla mevcut kaosun fitilini ateşledi.Beşiktaşımıza yakışmıyor.
Orhan Anar
06-10-2009, 23:38
Cikmam arkadas, cikmak icin cikilmaz..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.