Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanlış Transferler ve Kaçan Fırsatlar
Demir Han
27-08-2009, 09:27
Merhaba Dostlar
3 sene öncesinde yapılan hatalı transferler bizim nasıl da elimizi kolumu bağladılar gördünüz.Zapo,Gordon,Diatta,Hıguain vs vs Bunlar elimizden bile para ile çıktılar.
Kulübe maddi zararları şampiyonluktan uzaklaşma ile daha da katlandı.En son olarak ta Delgado...Atsan atılmaz satsan satılmaz...ve önümüzde direk katıldığımız ŞL fırsatı.Buradan gelen ve gelebilecek para ile çok iyi bir takım kurulabilir ve kulüp olarak sınıf atlayabilirdik.Yanlış transferler ne yazık ki bir darbe de burda vurdu bize.
Son olarak Fink-Sivok örneği.Sivok basının diline düştü zaten.Ben de yazıyordum hep adam her maça direk sarı ile başlıyor diye.O bölgenin kesinlikle adamı değil.Teke tek kaldığında kırmızı ve penaltı olası....Sivok gönderilemiyor ise neden alınır ki Fink neden gönderilir ki Zan.Sivok'u çekersin ortaya Zan'ı göndermez bir adam daha alırsın o bölgeye......
Yazık oluyor giden paralara ve yitip giden ümitlere.
Not: Şu Delgado bu kadar iyi idi de niye bir avrupa kulübü çıkıp almadı...almaz tabiki bence bizim takımda Tello hariç tüm yabancılar bu aldıkları paraları asla bulamazlar...
Onur Kurt
27-08-2009, 11:12
ya abicim tamam anlıyorum ama bunlar geçmiş olaylar şuan onları düşünmeyip cuma günü takımı destekliyelim .
Demir Han
27-08-2009, 11:21
Peki Onur destekleyelim.Umarım da kazanırız.
Ama kötü senaryo ve feryatlar hep aklımızda olsun.Sonra neden böyle oldu diye söylenip geriye dönmeyelim o zaman balık hafızası gibi oluyor
Birol Erkul
27-08-2009, 12:37
bu takım cisseyi çok arar...aptal gibi gönderdiler cisseyi..en beğendiğim 3 adamdan biriydi takımda ve Türkiye ligindeki en kariyerli futbolcu...şampiyonlar liginde final oynamak her yiğidin harcı değildir...
Onur Sarısoy
27-08-2009, 15:04
Şu an ki halimiz içler acısı...yine gol atamıyoruz en son ne zaman 4 attık diyeceğim fener kupa maçı diyeceksiniz..onu geçin ligde ne zaman attık?...
Hakan Kirezci
27-08-2009, 19:34
Eski evin duvarları uzun yıllar boyunca muhtelif malzemelerle ufak ufak takviye edilir, boyanır, yama yapılır...
Sarmaşıklar boylu boyunca kaplar duvarı. Güneş ve hava görmez belki ama yemyeşil görüntüsüyle oldukça gözalıcıdır. Oysa işin aslını öğrenmenin yolu ise biraz sert davranmaktan geçer.
Dibindeki sarmaşıkların kökü kesilir ve kuruyan dallar teker teker dökülür, yeşillikler gider, üreyen mantarlar açığa çıkar. Sonra basınçlı bir su tutarsınız eğreti malzemeler, mantarlar, parazitler ve zar zor duran sıva yamaları tutunamayıp akar gider. Geride duvarı ayakta tutan gerçek malzemeler kalır ki onun üzerinden ne yapılacağını daha net görürsünüz. Artık bilirsiniz ki işte sizin dibine kıvrıldığınız asıl duvar budur. Makyajı silinmiştir belki ama gerçek haline de kavuşmuştur.
Ben bu sene Beşiktaş'ımızın ligi onunculuk ile ondördüncülük arasında bir yerde bitirmesini ve kupada da ilk turda elenmesini arzu ve temenni etmekteyim.
Haydi hayırlısı...
Demir Han
27-08-2009, 23:03
Hakan Bey tatile mi çıkıyorsunuz hayırdır ?
Demir Han
27-08-2009, 23:04
Tabata ile yeni bir çığır açılmış eski hatalara devam edilmiştir. !!!!
Ertan Türker
27-08-2009, 23:08
Allah aşkına Tabata denen mahluk 8 milyon euro eder mi siz söyleyin.... Sonra ben kızınca Hakan abi bana tatile git diyor. Rezalet bir seneye ben hazırım ya siz???
Demir Han
27-08-2009, 23:09
YD oldukça durmak yok yola devam...tansiyon aletim yanımda dolaşacağım bu sene
Demir Han
27-08-2009, 23:12
Yönetim ne olur istifa....bugün istifa etseniz bu takım 3-4 yılda anca kendine gelir ne olur gidin
Umit Bayezit
27-08-2009, 23:13
+1 tabata
bu adam oynar oynatmaz 8 milyon çok para
Hakan Kirezci
27-08-2009, 23:19
...... Taraftarlık bir özellik, bir tanrı vergisi değildir bizzat tercihtir dedik. Burada irdelenmesi gereken, bu tercihin bastığı hatta köklendiği zeminin kendisi olmalıdır. Tercihleri yönlendiren nelerdir? Nerelerden beslenip büyür ve nerelere değin uzanabilir?
Bir taraftarın, içinde yer aldığı devasa kitlenin hamasi söylemlerinden etkilenip, adanmışlık üzerine son derece keskinleşebilmesi kuvvetle muhtemeldir ancak bu işin mihenk taşı başarı/başarısızlık ekseninde ortaya çıkan gerçek tavırdır. İşte lisanslı taraftar takkelerinin düşüp de muhtelif yoğunluktaki kellerin ortalığı aydınlattığı zamanlar bu zamanlardır. Kazananın ardında oluşan kortejin ters istikametinde yol alan bizimkiler, ardına baktıklarında ne görmektedirler? Başarı nedir? Şart mıdır? Taraftarlığın beslendiği ortam mutlak başarı mıdır yoksa başkaca dinamikleri de mevcut mudur gönüllerde?...... (Fasulyeler ve patatesler yazısından)
Kartol olunmalı dostlar... (Şafak Batman'dan)
Okumayanlar ya da tazelemek isteyenler için... (http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=3476&highlight=Fasulyeler+Patatesler)
Bulent Golbas
27-08-2009, 23:21
bakalim onumuzdeki seneye tabatayi kime kiralamak icin ugrasicaz. kontenjan acmak icin kime ne yapip gidip kime ne para vericez.tam komedi, tiyatro oynuyo resmen bizim yonetim.
Demir Han
28-08-2009, 14:56
Tabata'nın transferi ile yapılan yanlışlıklar beceriksizlik ve rezillik mertebesine ulaşmıştır.Nefret ediyorum bu yönetimden.Bu kadar delikanlı taraftara bu yönetim yakışıyor mu yeter hala başımızdalar bir yol bulmalı
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.