Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimin ve neyin Yöneticileri Bunlar
Serdo Yeşil
14-03-2007, 09:08
Yıldırım DEMİRÖREN
Kulüp Başkanı
ERTUĞRUL KUMCUOĞLU
İkinci Başkan
KENAN ÖNER
Genel Sekreter
ERTUNÇ SOĞANCIOĞLU
Asbaşkan, Mali İşler Sorumlusu, Sayman Üye
LEVENT ERDOĞAN
Asbaşkan, Hukuk İşleri ve Derneklerden Sorumlu Üye
BEHÇET ÜMİTLEN
Asbaşkan, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Üye
NUMAN CEYHAN
Asbaşkan, Sponsorluklar, İdari İşler ve Yeni Projelerden Sorumlu Üye
CELALETTİN KOLOT
Futbol Şubesi'nden Sorumlu Üye
HALİM AYDIN
Alt Yapı'dan Sorumlu Üye
HÜSEYİN YÜCEL
Tesisler, Bedensel Engelliler ve Güreş Şubeleri'nden Sorumlu Üye
İLHAN DURUSOY
Yatırımlardan Sorumlu Üye
A.GÜLNAZ KUDUNOĞLU ARSEL
İletişim'den Sorumlu Üye, Basın Sözcüsü
BÜLENT DERİŞ
Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Üye
NEDİM SARSMAZ
Spor Okulları'ndan Sorumlu Üye
M.EMİR TAMER
Satranç, Briç, Masa Tenisi Şubeleri'nden Sorumlu Üye
MURAT ÇELİK
Ankara Temsilcisi ve Protokol Sorumlusu Üye
HAKAN AKSOY
Pazarlama ve Store'lardan Sorumlu Üye
ŞEREF YALÇIN
Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Üye
M. MARİO BERK
Dış İlişkiler'den Sorumlu Üye
Bunlar Beşiktaşımın koltugunda oturuyorlar ama kime yöneticilik yapıyorlar
a) haluk ulusoy için
b) kendi reklamları için
c) BJK taraftarını inönüye sokmamak için
Alaattin Çam
14-03-2007, 12:14
Neresinden tut-san
Yâda tutma-san
Sanrılar dergâhının ya velisi ya delisi çıkacağız!
Seçenek yok aslında... Trip var, klip var. Alınmış ve alışılmış kararlar uygulanıyor. Onlar isterse tekrar ve tekrar izlenmesi koşuluyla ordasındır. Sessiz ve sedasız izlemek koşuluyla...
En belirgin saatlerde yapacağım ya da edeceğim kiplemeleriyle varlığına vücut veren, görüntü veren, ses veren bir gömlek giymiş yönetim, başka bir gömleği bize giydirmeye çalışan dıştan tezgâhlılara ve mihraklara ses etmeyerek bizi onlara harcatıyor. Taraftar kendi içinde bütünlüğü sağlamalı ve kendi içinde “asla yalnız değiliz” diyebilmelidir!
Son Barikatın Adıdır Beşiktaş!
Arz ederim.
Burak Güven
14-03-2007, 12:53
Öylede Alaattin abicim, biraz öz eleştiri yaparsakta; zamanında bu yönetimi eleştirmeye çalışırken neden bazıları tarafından susturulduk? Hangi taraf doğruydu peki, bizlermi susturanlar mı? Pekala istikrar dendi kabulumuz ama perşembe'nin gelişi çarşamba'dan belli değilmiydi? 3 senedir bu yönetime gösterilen sabır neyin sabırı? Bu taraftar Seba'yı bitirdi fakat Demirören'e ağzını açmıyor bu seferde kafamda acaba! soruları kalıyor, biri beni aydınlatırsa sevinirim...
Hakan Kirezci
14-03-2007, 13:37
3 senedir bu yönetime gösterilen sabır neyin sabırı? Bu taraftar Seba'yı bitirdi fakat Demirören'e ağzını açmıyor bu seferde kafamda acaba! soruları kalıyor, biri beni aydınlatırsa sevinirim...
Reklam panolarının konuşulduğu başlıkta Özer hocam seni aydınlatmıştı zaten Burak.. Hocamın "İnce aşı" derken kastettiği durum aynen budur işte.
Süleyman Seba gibi bir başkana karşı bile alev alabilen öfkeler bugün ince ince aşılama yöntemiyle ehlileştirildiğinden beri şimdi senin sabır sandığın pasifizmin, miskinliğin kucağına düşmüş bulunuyoruz külliyen.
Gürhan Oğuz
14-03-2007, 13:52
artık demir alma günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
..........
diye güzel bir şiir vardır hepiniz bilirisiniz
BEŞİKTAŞ'ımda işte böyle meçhule, meçhul kişiler tartafından dönderiliyor.
bizler SON BARİKAT'ı ayakta tutmak için çırpınırken
onlardaki, keyfe bak demek düşüyor bize
Can Durukan
14-03-2007, 23:43
Reklam panolarının konuşulduğu başlıkta Özer hocam seni aydınlatmıştı zaten Burak.. Hocamın "İnce aşı" derken kastettiği durum aynen budur işte.
Süleyman Seba gibi bir başkana karşı bile alev alabilen öfkeler bugün ince ince aşılama yöntemiyle ehlileştirildiğinden beri şimdi senin sabır sandığın pasifizmin, miskinliğin kucağına düşmüş bulunuyoruz külliyen.
yok ben bukadar kalın çizgilerle bakmıyorum meseleye..bu kadar basit olsaydı bu denli karışık gözükmezdi..daha ince dengeler söz konusu..bir kere beşiktaş ın içinde bulunduğu borç batağı birincil sebebidir bu sabrın..öte yandan demirören son hamlesini çok zekice yaptı;takımı gençleştirdi..bu da kendisine süre isteyebilme cesaretini verdi..tigana gibi altyapıya ve gençlere önem veren bir hoca..kombine fiyatlarına zam yapılmaması,store larda ki isim değişikliği de taraftarın ağzına çalınan bir parmak bal oldu..diğer taraftan camia kendi içinde muhalifini yaratamadı kimse cesaret edemedi..böyle bir belirsizlikte olası bir istifa ve bunun sonucundaki kaos un faturası kime kesilir?! "yönetim istifa" diye bağıranlara elbette..
zaten kendi kendimize bile bunun netlik ayarını yaptık defalarca.."manchester ın hocası 20 yıldr görevde be aaabii!.." "filanca yönetim 7 senedir değişmemiş.. vayy be!." gani istikrar bilmecesi hepimizin kafasını allak bullak etti..
seviyesi bukadr yüksek bir forumda kaç alternatif sayabiirsiniz bana bugün beşiktaş a başkan olabilecek kriterlere haiz bir gönülü?!..hiç!!
ozaman bekleyeceksiniz..neden?çünkü geç kaldınız..basketbol şubesi kolaturka olurken,mabede sabah reklamları asılırken,ülker bize delgado yu alırken para geliyor diye seviniyordunuz..şimdi de bekleyeceksiniz sağlam bir genç kuşak yetişip,sportif başarı elde edecek..buradan sağlanan özkaynakla borçlar ödenecek ve daha güzel günler görülecek..başka şansınız yok!artık bizi paralı başkan da kurtaramaz..paralı adam bile gelse parasını bu enkaza yatırmaz zaten..gider kıbırıs ta rulet oynar ki kazanma şansı daha yüksek bence..
iyi günler!becerebilirseniz..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.