PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tabata Beşiktaş'ta

Erdal Karacelik
27-08-2009, 23:54
Son dakika haberi 8 milyon euro vererek anlaşma yapılmış.
Hayırlı olsun diyelim

Demir Han
27-08-2009, 23:56
Umarım doğru değildir....eğer doğru ise de hayırlı olsun

Ertan Türker
27-08-2009, 23:59
Şey edeyim öyle hayırı....

Erdal Arayici
28-08-2009, 00:03
bu ne yavvvvvvvv, ne bicim oyuncu aliyoruz

Bulent Golbas
28-08-2009, 00:04
tabata icin delgadonun sozlesmesi dondurulmus,yazik.. bari hic transfer yapmasaydiniz delgadoyu bekleseydiniz ..tabata genc olsa hadi tamam ,turk statusunde olsa hadi ona da tamam ama 8 milyon verilecek adam mi allah askina,su ulkedeki turk futbolcular assagi yukari ayni kapasitede ,seni one cikaracak olan kaliteli yabancilar olur, ama sen gidip turkiye liginin siradan bir takminin siradan bir yabancisina bu kadar para verip aliyorsun ..bu yasina gelmis patlamamis sampiyonlar liginde bizi mi kurtaracak. boyle yonetim mi olur, ben artik umudumu kestim.

Ertan Türker
28-08-2009, 00:05
tabata icin delgadonun sozlesmesi dondurulmus,yazik.. bari hic transfer yapmasaydiniz delgadoyu bekleseydiniz ..tabata genc olsa hadi tamam ,turk statusunde olsa hadi ona da tamam ama 8 milyon verilecek adam mi allah askina,su ulkedeki turk futbolcular assagi yukari ayni kapasitede ,seni one cikaracak olan kaliteli yabancilar olur, ama sen gidip turkiye liginin siradan bir takminin siradan bir yabancisina bu kadar para verip aliyorsun ..bu yasina gelmis patlamamis sampiyonlar liginde bizi mi kurtaracak. boyle yonetim mi olur, ben artik umudumu kestim.

Seni sonuna kadar destekliyorum...

Demir Han
28-08-2009, 00:08
Yazık..kulübü iyice bitirecekler....bu adam giderken kulübü satmak zorunda kalacağız bu kadar mı olur ya 8 Milyonluk adam mı o

Umit Bayezit
28-08-2009, 00:10
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/28/227.jpg (http://urlal.com/bn)

10.5 numara Tabata!

Delgado'nun sözleşmesini donduran Beşiktaş, Gaziantepsporlu Tabata'yı renklerine katıyor !.. Siyah beyazlıların Gaziantepspor ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi !..

LİG TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Beşiktaş ile Gaziantepspor Tabata için 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Tabata'nın ise Beşiktaş'a 3 yıllık imza atacağı ve yıllık 1.3 milyon Euro alacağı belirtildi !..

GAZİANTEPSPOR İHYA OLDU!
Beşiktaş Tabata'yı da alarak Gaziantepspor'a bir sezonda toplam 14.5 milyon Euro ödemiş oldu !.. Kırmızı siyahlı takımın genç beki İsmail Köybaşı için 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen siyah beyazlılar, Tabata'ya da 8 milyon Euro bonservis ödeyince, Gaziantepspor'un kazandığı para 14.5 milyon Euro'ya çıkmış oldu !.. Bu rakamın karşılığı 30 Milyon TL!

LİG TV

Cem Ozel
28-08-2009, 00:12
8 milyon euro :S

Ufuk Biyik
28-08-2009, 00:13
bu haber kesin balon arkadaşlar ben inanmıyorum inanmakta istemiyorum

Demir Han
28-08-2009, 00:13
Artık MU karşısında 8-0 ı kıracağımız ümidim daha da artmıştır...Allah'ım bana sabır ve güç ver

Umit Bayezit
28-08-2009, 00:16
Artık MU karşısında 8-0 ı kıracağımız ümidim daha da artmıştır...Allah'ım bana sabır ve güç ver

kaç yersek o kadar kilo kınan benden demir han

Tuncer Doger
28-08-2009, 00:17
8 milyon euro.... vay beee...

seneye antepe takas karşığı veririz tekrar..

antep başkanı ile demirören iş ortağıydı değilmi... yok yok kötü düşünmeyecem...

Ertan Türker
28-08-2009, 00:19
8 milyon euro.... vay beee...

seneye antepe takas karşığı veririz tekrar..

antep başkanı ile demirören iş ortağıydı değilmi... yok yok kötü düşünmeyecem...

Tam düşündüğün gibi Tuncer aynen öyle.... Allah belanızı versin............

Halil İbrahim Akbulut
28-08-2009, 00:26
sezon başına bakarsak bu zekayla arpa yolu kadar gideriz,senin on numara ihtiycın varken defans alırsan geçn oyuncu adım diye okdar para verip bide üzerine genç oyuncuyu yollarsn genç yetenk diye çıkarlıan sonra ispanya ya yollayıp bi para kazanamıdğın oyuncuyu tekrar alırsan bu zekada bi hata var. şmpiyonlar liginden gelen paryla al bi düzgn oyuncu bu kdar mı basiretsiz bi trasfer anlayışı olur.ayrı zamnda delgado ocakta gelicek bu tabatayı napcan yoksa bizm bilmediğimz bi kural mı çıktı yoksa yine birni mi yollucan ya da tabatayı geri satıcan?? stresli zamnlar şl başlaynca bir kat daha artıcak sabır sabır

Onur Kurt
28-08-2009, 00:33
resmi açıklama bekleyelim.

Halil Kılıçaslan
28-08-2009, 00:45
Tabata ve İsmail için G.Antep'e toplam 14.5 avro + Serdar'ı vermiş durumda bu kaz kafalılar. Karnıma ağrılar girdi!!!! Yarınki maça gidecek hevesim kalmadı! Allah belanızı versin!!!

Demir Han
28-08-2009, 00:56
kaç yersek o kadar kilo kınan benden demir han

Umut beni biraz tanısan bu laflarımı kinayeli yazdığımı anlardın.Ne yani şimdi Tabata ile ikinci tur hayalleri mi kurayım ?

Deniz Özdemir
28-08-2009, 00:57
Delgado'nun bu şekilde takımdan uzaklaştırılmasına hep karşı oldum halada karşıyım.çünkü biliyordum ki Delgado'nun yerine gelecek ondan daha iyi olmayacaktı.sağolsun demirören beni haksız çıkarmadı.maaşallah Beşiktaş'ın o kadar çok parası var ki bol keseden gelene geçene dağıtıyoruz...

güya bu transfer c.ronaldoyu gölgeleyecekti..aslında doğru gölgeleyecek herkez BJK yönetiminin ne kadar aciz, transfer yapmaktan ne kadar yoksun olduğunu günlerce konuşup duracak.

Delgado'nun gidişine bayram edenler bakalım tabatayı nasıl karşılayacaklar???

eee tabatayı 10.5 diye aldığımıza göre şampiyonlar liginde final oynarız artık.ohh içim rahatladı şimdi!!!

Demir Han
28-08-2009, 01:00
Bize 3,5 attıracak bir 10.5 umuz oldu Allah'a şükür

Samet Şaher
28-08-2009, 01:01
Şaka olduğunu söyleyene hediye vericem.

Demir Han
28-08-2009, 01:02
Bakın BJK.COM forumda ne yazmış bir arkadaşımız
"Bence bu dakikadan sonra Tabataya destek olmaktan baska sansimiz yok. gs macinda iyi oynayip bir de gol atip bizi galip getirirse, ne guzel olur. Sen o zaman bu formdaki yazilara bak. Belki 10.5 numara degil ama. Yusuf gibi isimize yariyabilir. Herkese Demirorene yukleniyor, fakat netice de bu Denizli nin karari. Denizlinin istemedigi topcuyu yonetim getiremez. Tabata yi istemiyenlerin, biraz da Denizliye niye aldigini sormasi lazim. Umit ederim hepimizi sasirtir ve faydali olur. Cok beklediler ve aceleyle boyle oldu. Her iste bir hayir var diyelim. Iyi cikarsa ne ala, iyi cikmazsa Demiroren ve Denizli nin sonu olur. Ikisinde de BJK kazanir. Haydi arkadaslar gidin uyuyun, bardak yariya kadar dolu bence !"

Bulent Golbas
28-08-2009, 01:12
Bakın BJK.COM forumda ne yazmış bir arkadaşımız
"Bence bu dakikadan sonra Tabataya destek olmaktan baska sansimiz yok. gese macinda iyi oynayip bir de gol atip bizi galip getirirse, ne guzel olur. Sen o zaman bu formdaki yazilara bak. Belki 10.5 numara degil ama. Yusuf gibi isimize yariyabilir. Herkese Demirorene yukleniyor, fakat netice de bu Denizli nin karari. Denizlinin istemedigi topcuyu yonetim getiremez. Tabata yi istemiyenlerin, biraz da Denizliye niye aldigini sormasi lazim. Umit ederim hepimizi sasirtir ve faydali olur. Cok beklediler ve aceleyle boyle oldu. Her iste bir hayir var diyelim. Iyi cikarsa ne ala, iyi cikmazsa Demiroren ve Denizli nin sonu olur. Ikisinde de BJK kazanir. Haydi arkadaslar gidin uyuyun, bardak yariya kadar dolu bence !"

tabata belki basarili olur belki olmaz sorun o degil aslinda, hicbir kariyeri olmayan tabataya 8 milyon verilmesi sorun, birde bu adamlar boboyu satmaya calisitilar 5 milyona ki gidip tabatayi alsinlar 8'e. allahtan satamadilar boboyu.simdi bobo 5 ken tabata nasil 8 olur. allah carpar adami..

Demir Han
28-08-2009, 01:15
Borsa'ya sabah bildirsinler hele bakalım o zaman inanırız

Suleyman Korkmaz
28-08-2009, 01:16
uyanık köylünün biri pazara pekmez götürmüş satmak için.fakat pekmezin altını hayvan pisliğiyle doldurmuş,gel arkadş gel pekmezim baldan tatlı diye naralar atıp durmuş. biri gelmiş parmağını daldırmış,bakayım tadına demiş uyanık köylü ise fazla karıştırma b...k çıkar diye söylenmişş.... bakalım bu transferden ne çıkacak

Ozan Ozdemir
28-08-2009, 01:26
Bu adama 8 milyon euro yu anca bizim yönetim verir. Bu adam en fazla 2 milyon euro eder. Delgadodan fazlası nedir bu adamın? Biz Delgadoya razıydık, Tabata gelince bütün dertler bitecek sanki...

Oguzhan Dogan
28-08-2009, 01:47
Hakiketen bomba bir transfer olmuş böyle bir adama 8 milyon euro verilirmi yahu
inşallah faydalı olur yoksa ...

Hakan Kirezci
28-08-2009, 01:50
Durun da şu adamı önce bir seyredelim Beşiktaş orta sahasında.
Antep niree... Beşiktaş nire.
Sonradan ben demiştim demek kolay da utanmak ar gelir insana.
Parası çokmuş azmış orası ayrı konu ama ben şahsen beğenirim bu adamı.

Can Topal
28-08-2009, 02:07
Çok para verildiği doğru ama önce izlemek en mantıklısı.. Bu takımın orta sahaya ihtiyacı vardı..

Samet Şaher
28-08-2009, 02:14
İnşallah bu adam beni ve benim gibi düşünen taraftarımızı utandırır ... yeter ki ilaç olsun o olsun !

Latif Selçukoğlu
28-08-2009, 02:18
Bu Adam Bu Kadar Eder mi?Diye Sormamız Lazım Önce..Peki Bu Adam Beşiktaş'ta Oynar mı O da Ayrı Bi Mesele..Gaziantebin En İyi Oyuncusudur,olabilir Ama Onun Kadar İyi Olmayan Oyuncular Olduğu İçin Tabata İyi Oyun Sergiliyor,bizim Gözümüzde..
Bazı Taraftarlar Şampiyon Olduğumuzda 2 Yüzlülüklerini Belli Etti,Yıldırım Demirören Yeter Derken Son Ses Bağırıp,Şampiyon Olduğumuzdada Alkışlaynlar Vardır Hadi Bakalım Bunuda Alkışlayın!

Can Topal
28-08-2009, 02:25
Yıldırım Demiröreni alkıslamak benden uzak dursun .. Ama Tabata orta saha da iş yapar gibi geliyor bana.. Gerçekden oyun kurucya ihtiyacımız vardı .. 8 milyon euro gereğinden fazla ama..

Garo Deliboz
28-08-2009, 02:41
yahu gardaslar durun hele bir sakin olun nedir bu isyan,,
tamam 8 milyon manyak bir para ama Tabatayida selpak kägitmendil gibi burusturup cöpe atma durumlarida biraz adama ayip yahu,
Tabatanin oynadigi topu ve sahip oldugu özelikleri ben cok begnirim,,adam cabuk düsünen ve seri bir futbolcu,, kalabalik sikisik pozisyonlardada gayet iyi is bitiren kaliteli bir forvet arkasi..ceza sahasi icinede girip gol yüzdesi yüksek,yetenekli bir futbolcu ,en cok sevdigim yanida tempramenti yüksek, sahada ve oyun icinde saklanmadan 90 dakika istahla olumlu top aynamaya calisan kaliteli adamdir,gelin bu adama önyargili yaklasmiyalim derim.

Bulent Golbas
28-08-2009, 03:26
formayi giydikten sonra tutupda yuhalayacak hallimiz yok sonucta destekliycez ama yonetimi allah bildigi gibi yapsin,yatacak yerleri yok..

Nasuh Pirinc
28-08-2009, 04:26
Beşiktaş'ın paraları iki iş ortağı arasında peşkeş çeklilyor, sömürülüyor.
halen "durun bi izleyelim" diyorsunuz.
izleyin abi, iyi izleyin.

selametle.

Ismail Hakki Demirel
28-08-2009, 07:52
Ya arkadaşlar tamam , Beşiktaş'ımızın paraları heba oluyor her geçen gün demirören'e borçlanıyoruz ! Ama yapacak bişey varmı ? Tribünde kimse bağırmaz, dışarda eylem meylem olmaz (Yaptırtmazlar) Anca Forumlarda...

Tamam içimizdekini dışa vuracaz orası eyvallah ama bi durun hele sakin olun...

Bakarsınız Efsane Olur Tabata, o zaman 8 milyon değilde 20 milyon edermiş pehhh demeyin !

Sezgin Akcelik
28-08-2009, 08:54
Ben yine olaya başka bir yönden bakmak isterken dünkü bir hatamı düzeltmekle başlayacam. Dün Delgadonun sözleşmesi önce 1 sene diye çıktı bende haber olarak geçtim ama Ocak ayına kadarmış.
Şimdi Tabata , Vander vaart Queresma vs vs.
Kim gelirse gelsin ! OCAK ayında kim gidecek ?

Tello ? Holosko ? Bobo ? Ferrari ? Sivok ? Delgado ? Fink ? Ernst ?

Tumay Dogan
28-08-2009, 09:18
metin ali feyyaz ...kurtuluşa kadar savaş!!
burda yazı yazma değil bence eyleme geçme vaktidir. bu beceriksiz yönetim miladını doldurmuştur....
sonuna kadar isyan...

Deniz Akkuş
28-08-2009, 09:26
hala resmi açıklama yapılmamış

Ufuk Biyik
28-08-2009, 09:33
ben hala inanmıyorum o paraya tabatayı alacaklarına tamam beceriksiz bir adam ama okadarda değildir yav

Tumay Dogan
28-08-2009, 10:09
bako

Tumay Dogan
28-08-2009, 10:11
bako
recep ulvi gökhan kadir
rıza ali zeki şifo (walsh)
metin feyyaz

şu kadroya bakın bi.....ben o gelecek tabatanında...onu getiren yönetiminde...
ona o parayı isteyen antep başkanınında...buna ses çıkarmayan biz uyuşturulmuş taraftarında.....gözüne girsin şu yukarıdaki kadro....

Demir Han
28-08-2009, 11:08
Hala açıklamadılar....31 i sonu.Umarım bu bir rüyadır

Vedat Benakay
28-08-2009, 12:51
son gelen haberlere gore Y.D ın antepte heykelı dıkılecekmıs.ıkı transferden 14.5 mılyon dolar antebın kasasına gırıs tabııkı Besıktasımdan cıkan bır para.ne dıyelım yahu kasa elımde degıl kı ..Allah ıslah etsın..

Hakan Gültekin
28-08-2009, 12:54
antep keseyi doldurdu sayemizde

Ufuk Biyik
28-08-2009, 12:55
http://www.caughtoffside.com/2009/08/27/tottenham-ready-to-call-it-quits-on-6m-giovani-as-besiktas-enter-race/

şu siteye bir göz atın tabata yalan haber bence inanmayın arkadaşlar

Erdal Karacelik
28-08-2009, 13:25
Holosko transferindede bende dahil çoğumuz tepki koymuştuk ve sonuna kadarda haklıydık. 5 milyon euro, Koray ve Burak karşılığında. Ama Holosko'nun performansı maalesef herşeyi unutturdu.
Şimdi eğer haber doğru ise gerçekten yine büyük paraları saçmış olacağız. Tabata iyi oynayabilir, takımın lideri ve yerinde transferde olabilir ama bu paraları bu kadar rahat vermek için istikrarı görmek gerekirdi.
Sanırım bu sene 25-30 milyon euro civarında para harcandı, bu paraya 2 yerinde müthiş transfer ve 2-3 maliyeti düşük ama nokta transfer yaparakta daha akıllıca davranabilinirdi.

Ben Y.D. ile Gaziantep arasında yapılan bu astronomik transferlerin altında birşeyler aramıyorum desem yalan olur. Tıpki Zapo-Sivok transferinde olduğu gibi!

Birol Erkul
28-08-2009, 14:12
utanıyorum senden çorapören....

Demir Han
28-08-2009, 14:27
Holosko bence aldığı para ve gönderilenlere bakılınca çok da alındığı için mutlu olduğumu söyleyemem.Daha hala o eski fırtına Metin gibi hallerini göremedik...bence o da pahalıya alındı

Demir Han
28-08-2009, 14:29
Sevgili Ufuk,
Açıkçası aklımda da gönlümde de o var.Dos Santos hem genç hem de gelecek vaat ediyor....inanın Q7 den de iyi....inşallah o olur.Deco olacak ise olmasın ama Tabata hiç olmasın takım böyle de gider

Samet Şaher
28-08-2009, 14:40
Ah ah Dos santos gelse ne Quaresma'sı ne Deco'su..Of diyorum o adam pardon çocuk gelsin çıldırtır bizi valla .... :)

Ufuk Biyik
28-08-2009, 14:53
Sevgili Ufuk,
Açıkçası aklımda da gönlümde de o var.Dos Santos hem genç hem de gelecek vaat ediyor....inanın Q7 den de iyi....inşallah o olur.Deco olacak ise olmasın ama Tabata hiç olmasın takım böyle de gider

araştırırken buldum ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem

Taylan Kurt
28-08-2009, 14:57
http://www.caughtoffside.com/2009/08/27/tottenham-ready-to-call-it-quits-on-6m-giovani-as-besiktas-enter-race/

şu siteye bir göz atın tabata yalan haber bence inanmayın arkadaşlar

ntvspor tabata yı doğruladıysa almışızdırda umarım almamışızdır dos santos heycanlandırıyor valla insanı umarım dos santos dur...

Sezgin Akcelik
28-08-2009, 15:15
Maalesef geldi...

Kaynak : NTV Spor ve Ajanslar Saat : 15:20

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı açıklamada, futbolcuları Tabata’yı Beşiktaş’a verdiklerini açıkladı

Gaziantepspor'un Brezilyalı " yıldız " futbolcusu Radrigo Barbosa Tabata, Beşiktaş ile anlaştı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, Tabata'nın Beşiktaş'a tranfseri konusunda Beşiktaş yönetimi ile her türlü konuda anlaştıklarını söyledi.

Bu transferin her iki kulüp için de hayırlı olması dileğinde bulunan Kızıl, ''Bir süredir görüşme halinde olduğumuz Beşiktaşlı yöneticilerle Tabata'nın transferi konusu çözüme kavuştu. Tabata artık Beşiktaşlı diyebiliriz.'' açıklamasını yaptı.

Demir Han
28-08-2009, 15:16
Valla heyecanlandırıyor beni...gelse diyorum ne güzel olur takım aslınd YD de onu istediğini söylemişti defalarca genç olduğu için umarım bu sefer akıllı bir iş yapar

Demir Han
28-08-2009, 15:18
Yuh....kere yuh....

Ufuk Biyik
28-08-2009, 15:22
o para doğru değildir umarım

Demir Han
28-08-2009, 15:25
Sevgili Ufuk yazdığını okuyunca aklıma Polyanna geldi :)

Ismail Hakki Demirel
28-08-2009, 15:26
Şu dakikadan sonra yapacak tek şey, tabataya Kutsal formamız altında şans dilemek ve bizim için bir karakartal olmasını ummak.

Tıpkı Holosko Gibi !

Bazı ön yargıları yıkmak gerekiyor.

Hoş ne demiş Einstein “Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…

Demir Han
28-08-2009, 15:26
Biz kimin ahını aldık ta bu adamlara bize bu kadar acı cektiriyor anlamıyorum.Bu kadar vizyonsuzluk ta olmaz ki

Sezgin Akcelik
28-08-2009, 15:35
http://www.gaziantepspor.org.tr/haber_detay.asp?habid=1049

Buyrun adamlar zevkten 4 köşe gelsin eurolar gelsin mangırlar !_gel_! !_gel_! !_sinir_! !_sinir_!

Yahu biz her geleni böyle çabucak içimize sindirecekmiyiz. Hemen forma verip göklere mi çıkartıcaz. Ben YOKUM ! !_yok_!

Tumay Dogan
28-08-2009, 15:39
bu çorapören'in yaptıklarına inanamıyorum ya!
8 milyon avro.....sen kimin parasını kime veriyosun Ş-------!!
yazıklar olsun....

Bulent Golbas
28-08-2009, 15:40
bakalim ocakta kimi gondermek icin ne dalavere cevirecekler.8 milyona tabatayi alanlar bedavaya boboyu gonderirse sasirmayin.

Demir Han
28-08-2009, 15:45
Yazık...sonra da kombineleri sorguluyorlar...Ne yani eskimiş Nihat ve Tabataları seyretmek için mi verilecek o paralar eminim şimdi kartal yuvası önünde tabata yazılı formalar için millet sıraya girmiştir bile....Yazıklar olsun ya ne olur gidin ne olur rezil olduk yahu rezil

Ismail Hakki Demirel
28-08-2009, 15:45
Biz Bobo'yu - ki ŞL'de goller atmış brezilya milli takımına çağrılmış - 5 milyon euro ya satamıyoruz !

Ufuk Biyik
28-08-2009, 15:46
Sevgili Ufuk yazdığını okuyunca aklıma Polyanna geldi :)

evet bende farkettim ama napalım hep bir iyi yan aramak zorunda kalıyoruz bu lanet yönetim yüzünden

Demir Han
28-08-2009, 15:50
Gaziantep maçına keşke kimse gitmese....bomboş kalsa tribünler...Arkadaşlar yönetim acilen gitmeli yahu öyle reziller ki sussalar adam yerine konulacaklar 10,5 dediler alınana bak

Ufuk Biyik
28-08-2009, 15:50
buğün maça gidenler kesinlikle yd ile ilgili bir pankart hazırlamalı kesinlikle

Sezgin Akcelik
28-08-2009, 15:54
Pankartla olmaz o işler yalnız kesin olan bişey var buna alen ve onun yönettiği hiç kimse izin vermez. Onlar desteklemeye devam eder. " Malum Sebepler "

Demir Han
28-08-2009, 16:03
Yazık ...Alen ve Tayfasına kaldı ise bu işler YD de başkan kalsın başka birşey istemem.

Ertan Türker
28-08-2009, 16:27
Bugün şairlerde pankart hazırlayalım.
10:5= 2= Tabata mesela.... Dünya yıldızı deyip Tabata'yı bize getirenler utanmıyor mu?

Demir Han
28-08-2009, 16:36
Ne rezillik ne rezillik...yahu adam iyi çıkarsa ..diyenler de var...Yahu çıksa ne olur.
Çevremdekiler nereleri ile guleceklerini bilemiyorlar.Dünya yıldızı...Ronaldo transferini gölgede bırakacak, 10 değil 10.5 offf offf ulan şampiyon olduk ne tadı kaldı ne de adı...s...tılar bıraktılar

Tumay Dogan
28-08-2009, 16:51
Biz Bobo'yu - ki ŞL'de goller atmış brezilya milli takımına çağrılmış - 5 milyon euro ya satamıyoruz !

Apploud çok doğru dedin ismail..biz boboyu 5'e satamadık....adamlar 8'e tabatayı verdiler bize...hayır bi de o değil tok satıcı gibi bi düşünelim ayağı çektiler....maksat 1 eylüle kadarki zamanı daraltmak....

yazıklar olsun bu yönetime.....!_sinir_!

Tumay Dogan
28-08-2009, 16:54
bu maçta söylenecek en güzel tezahurat...

1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun
metin ali feyyaz koysun...beliktaşım şampiyon olsun...

1nci dakikadan son dakikaya kadar bu sölensin....süper olur

Umit Bayezit
28-08-2009, 18:05
ben bu tabatayı alıcı gözle bir kaç maç izlemiştim geçen sezon ve sezon başında

adam bu ettiğiniz kelamları hepinize yedirecek haberiniz ola... :D

Uğurcan Erdem
28-08-2009, 19:02
Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur.

Mert Kavak
28-08-2009, 21:10
ben aşıgım aşkımı eleştiririm ama aşkımı ezdirmem klavyeden çıkanalrı iyi okumak lazım...
ilke abi geçen benzer bi konuda "beşiktaşa yıldız gelmez beşiktaşta yıldız olunur" demişti aynen katılıyorum yıldız olmaya niyeti varsa hoş gelmiş hayırlı olsun oynamaya niyeti yoksa zaten dünya starı olsada beş para etmez.

ulen bazen diyorum 15 yıl şampiyonluk görmemiş bi neslin takipçi biz deilmiyiz ?

Mert Kavak
28-08-2009, 21:39
bu sene takımın yıldızı yine tribün

Demir Han
28-08-2009, 23:03
Bu arada Tabata bugün resmen duyurulmadı....sanırım prosedürler ve maç sebebi ile pazartesiye kadlı bizimkilerin 10.5 numarası

Hasan Can
29-08-2009, 01:05
bu sene takımın yıldızı yine tribün
Yeni sezona yine bomba gibi başladılar şaşırtmadılar sağolsunlar Apploud ama Ernst çıkarken hocaya tepki koymaları kötü oldu.Ligin daha başı biraz daha sağduyulu olması gerekiyordu.Basın boşyere malzeme veriyoruz.

Demir Han
29-08-2009, 04:07
Ya biri yönetimden yada Divan'dan çıkıp dur desin şu başkana.Bu kadar para nasıl verilir bu adama.Adamın geçmişine bakın nerde ise 17 kulüp var 8 belki 9. takımı Brezilya takımı dikişi tutturamamış bir adam ve 8 Milyon Euro...peki ya ne olacak Ocak'ta..yahu bir insaflı çıkıp dur diyemez mi..biz ne zaman kurtulacağız bu adamdan ?

Murat Aru
29-08-2009, 04:22
bu transferde Yıldırım Demirörene baskı yapan kişi sanırım Denizli. Teknik Direntörde Denizli olduğuna göre vardır bildiği. Benim bildiklerimi dikkate almadıklarından sözümü sakınıyorum.

8 Milyon Euro eder mi dersen etmez tabiki.
8 milyon euroyu var olan takımının oyuncularına şampiyonluk pirimi olarak belirlesen belki daha iyi bir sonuç alınırdı.

Yıldırım Demirören'e kızmanında anlamı yok. Bu takımın muhalefeti nerede yahu. çokoprens almaya gidip dönemediler mi hala?

Demir Han
29-08-2009, 04:26
Hep yazdım...Beşiktaş'ın sorunu Türkiye'nin sorunu ile aynı.Muhalefetsizlik....İktidarları indiren de adam eden de uyandıran da aslında iyi muhalefetlerdir.Aslında halkıntakımı ünvanını almıi bir takımın muhalefetinin olması neye işaret ediyor sizce ?

Murat Aru
29-08-2009, 04:30
Aslında halkıntakımı ünvanını almıi bir takımın muhalefetinin olması neye işaret ediyor sizce ?

Olmaması demek istedin sanırım.

Bulent Golbas
29-08-2009, 04:44
walla ben dun cok yazdim tabata icin 8 milyon olurmu falan diye ama vazgectim artik muhalefet etmekten,bir an once oynasinda 8 milyon mu 80 milyon mu ne verirlerse versinler yoksa sayin denizli sacma sapan kadro cikarmaya devem edecek ,adam inatci ..

Demir Han
29-08-2009, 04:49
Doğrudur olması=olmaması olacaktı

Sezgin Akcelik
29-08-2009, 11:16
Bu sene adam akıllı bir maçı çıplak gözle izlemek için gittiğim mabedimizde, daha kadrolar okunurken biraz şaşırsam da santraforsuz maça başladık. Ama 1 puan puandır. Çok riskli durumlarda da kalmadık değil. Yenilmek de vardı işin içinde. Her neyse ben takımın 1-2 hafta içerisinde normal kadrosuna kavuşacağına ve geçen seneki oynayacağımıza inanıyorum. Biz zaten lige hızlı başlamayalım sonrası fena oluyor. Arap Atı misali sonradan açılalım.

Dip Not : Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş...

Ahmet Durmaz
29-08-2009, 15:02
ne olursa olsun tabata hoşgeldi; umarım boş gelmiş olmasın 10.5 olmasa da 8.5'e zorlasın yeter(!)

bu klübün hiç adamı yok adam gibi oyuncu bulacak; iş bitirecek ama ''paramız var ulan, bastırır alırız'' demeden adam getirecek? var tabi ama ön ümüzde de seçim var. pek saygıdeğer ve SN. demirören işletme mantığıyla klüp yönettiği için aldığı tüm oyuncular birer ''investment'' onun için.

takım iyi oynuyor, görüyoruz; taraftar da bunu görmese dakika 97 ye kadar destek vermezdi; sadece ernst olayına kalmazdı tepkiyi koyardı.
sorun bitirici admın yok. ronaldo gibi adamı beğenmeyip almazsın sonra da gider beşiktaş'a 10.5 numara diye tabatayı alırsın. suç sadece demirören de değil ronaldo'yu aldırmayıp tabata'ya tama demesinde.

bu denizli, bu kafasıyla batuhan'ı da oynatmaz...

Tumay Dogan
29-08-2009, 15:32
ocakta 9 yabancı olacak..kim gidecek...
seneye bu takıma takviye gerektiğinde yabancılarımız ağzına kadar dolu olunca yerliye kalıcaz...bakalım heralde defansa ankarasporlu edizi (misal) 10 milyona zor alırız...
rezalet ya...bence tam rezalet....yeni yönetim gelse ocakta bu takımın neresine oyuncu alabilirki.....poffffffffffffffffff.....

Turgut Eren
29-08-2009, 16:00
ismail köybaşı'na 6,5, tabata ' ya 8 milyon avro. bu nası transfer politikası. adamlar o paranın yarısına avrupadan yıldız getiriyorlar.

Demir Han
30-08-2009, 03:05
Tabata futbola başladığı yıl olan 1999 dan bu yana 14 takım değiştirmiş nerde ise bazı yıllar iki takımda oynamış.En başarılı zamanını ise Santos FC de geçirmiş ve 127 maçta 72 gol kaydetmiş sonra da bedava Antep'e gelmiş....Düşündürücü olan 10 yıldan az sürede 14 takım....sahada yorulmak kadar transferde de oldukça yorulmuş bizim Tabata

Huseyın Yanardoner
30-08-2009, 10:08
bu adam gerçekten 8 milyon euraya mı alınmış aslı varmı eğer aslı varsa beşiktaşın üzerinden iiş adamları milyonlarına milyonlar katıp beşiktaşa da kazık çakmaya devam ediyorlar anlamına geliyor yani beşiktaşımız için değişen olumlu hiç bir şey yok.bir beşiktaşımız vardı oda göz göre göre karanlığa teslim ediliyor ona yanarım.

Akin Akoglan
30-08-2009, 11:43
son bilmem kaç yıl içinde antebe transfer için ödediğimiz ücret 38.5 trilyon antebi pilot takım yapsak daha iyiyidi

tabata umarım başarılı olur hayırlı olsun ama avrupayı kaldıracağına pek inanmıyorum

Metin Yalçınkaya
30-08-2009, 15:48
Bobo yu aldığımız zaman kim tanıyordu?Ne kadar acımasız eleştiriler var anlayamıyorum.Holosko da aynı şekilde geldi bu takıma geçen yıl olan katkısı da ortada..Lütfen biraz daha objektif olalım.. Tabata lig için yeterli,avrupa içinse zaman lazım elbette ki sihirli bir değnek transfer etmedik.Artık Beşiktaşım'ın bir oyuncusu olan tabata ya destek olmak lazım..

Huseyın Yanardoner
31-08-2009, 00:00
Bobo yu aldığımız zaman kim tanıyordu?Ne kadar acımasız eleştiriler var anlayamıyorum.Holosko da aynı şekilde geldi bu takıma geçen yıl olan katkısı da ortada..Lütfen biraz daha objektif olalım.. Tabata lig için yeterli,avrupa içinse zaman lazım elbette ki sihirli bir değnek transfer etmedik.Artık Beşiktaşım'ın bir oyuncusu olan tabata ya destek olmak lazım..

mevzu tabata değilki verilen para millet ona isyan ediyo..eskiden devletin malı deniz yemeyen keriz derlerdi şimdide beşiktaşın parası deniz gaziantepte yeriz derler artık

Ufuk Biyik
31-08-2009, 09:21
yanlız maçta küfürlü bi beste vardı fenere atmazsan bilmem ne gibi gerek yok bunlara bu saatten sonra oyuncumuzun arkasında durmalıyız ama verilen para çok artık birileri bunun hesabını sormalı

Sezgin Akcelik
31-08-2009, 10:21
maç başlamadan , stada bile gelmeden ,hatta adam imzayı atmadan küfür ettiler. tamam rakip takıma gol atmasını isteyebilirsinde bunu bizim oyuncumuza küfür ederek istemek ne kadar doğru yani !

Ufuk Biyik
31-08-2009, 10:35
evet sezgin abi bende onu anlatmaya çalıştım sanki tabata dedi benim borservisime 8 milyon euro verin diye tepkinin koyulması gereken kişi belli ama birileri nedense o insana hala tepki verilmemesi için elinden geleni yapıyor

Sezgin Akcelik
31-08-2009, 10:56
Ocak ayında görecez bakalım. Kaçıncıyız nerdeyiz avrupa da var mıyız.
Tabelacılar başlar o zaman bağırmaya yönetim devam ederse...

Sezgin Akcelik
31-08-2009, 14:16
8 milyon euro" açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, İMKB'ye gönderdiği 28 Ağustos tarihli açıklamada, Tabata'nın transferi konusunda 2010 tarihine kadar Gazintepspor Kulübü'ne 8 milyon Avro'nun ödeneceğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
''Rodrigo Tabata'nın transferi ile ilgili, Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon Avro'su 2009 yılı içerisinde, 3 milyon Avro'su Haziran 2010'da ve 3 milyon Avro'su Ekim 2010'da ödenmek koşuluyla sözleşme imzalanmıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No: 54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda-konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Baran Konak
31-08-2009, 17:20
Ya arkadaşlar tamam , Beşiktaş'ımızın paraları heba oluyor her geçen gün demirören'e borçlanıyoruz ! Ama yapacak bişey varmı ? Tribünde kimse bağırmaz, dışarda eylem meylem olmaz (Yaptırtmazlar) Anca Forumlarda...

Tamam içimizdekini dışa vuracaz orası eyvallah ama bi durun hele sakin olun...

Bakarsınız Efsane Olur Tabata, o zaman 8 milyon değilde 20 milyon edermiş pehhh demeyin !

elimizden birşey gelmiyor tavrına karşıyım ben.dışarıda eylem yaptırmayanlar kim mesela?neden forumlara kapanıyoruz?

Bulent Golbas
31-08-2009, 17:35
tabatanin 8 milyona alinmasina karsiyim, hatta bence delgado beklense daha iyi olabilirdi, ancak tabataya verilen 8 milyon bahane edilerek besiktasi kucuk dusurmeye calisanlara, sanki illede 8 milyon olsun diye tabata israr etmis ve tum parayida cebine cukkalamis gibi tabataya saldirilmasina daha da karsiyim.medyada ki maymunlara inat 8 de olsa 80de olsa HOSGELDIN tabata

Sercan Çıracıoğlu
31-08-2009, 21:57
Ne kadar para verdikleri umrumda bile değil,BEŞİKTAŞ formasını üzerinde gururla taşıyabilecek ve ne olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacak futbolcu olması gerekir.Hayırlı olsun demek lazım,bu saatten sonra...

Huseyın Yanardoner
01-09-2009, 01:08
resmileşmiş vay be 8 milyon euro bu saatten sonra bile bilede lades denmez artık!!!bu işin cılkı çıktı göz göre göre hortumluyrlar ve biz bir şey yapamıyoruz...

Hamza Uyulgan
01-09-2009, 07:11
offff dağlar off

yumurtakafa yılmaz
01-09-2009, 11:28
Tabata'nın kaç TL karşılığında Gaziantep'den alındığı tartışmasından çok, beni ilgilendiren şey; bizde top saklayan, sürükleyen ve oyun kuran futbolcunun olmayışı veya o işi kimsenin becerememesi.

Yahu birde şu var, İbrahim denilen oyuncu aynen emre'nin gs'ye yaptığı gibi takımın kasasına bize 5 kuruş kazandırmadan çekti gitti.
ve senin ihtiyacın o olmadığı halde geriye (parayla) alıyorsun.

olmamalıydı...

madem öyle Tabata'yı erkenden al işi bitir bu kadroya İbrahim'i dahil etme zaten Serdar Özkan yeterince can sıkıyor.

Aydın KARABULUT gibi sol kanat oyuncusunu harcamak niye...

olmadı yine olmadı...

bekliycez bakalım.

Demir Han
01-09-2009, 22:06
"Alınmış alınmıştır bundan sonra bize desteklemek düşer"
"Formasını sonuna kadar terletiyor hakediyor" mantıklarına tamamı ile karşıyım ve hep karşı olacağım.Para ile geri geleN İbrahim'e,Son olarak alınan Tabata'ya,hayatına göremeyeceği para verilen Nobre'ye bunları getirenlere kızgınım ve karşıyım ama sanırım kızgınlığım alınanlara değil alamadıklarımıza.....

Taylan Kurt
01-09-2009, 22:15
Brazilya basınında tabata için bu oyuncunun gerçek değerinin brazilyada değil Türkiye de anlaşıldığı demişler. Cok büyük işler yapıcak tabata bana öle geliyor...

Ufuk Biyik
02-09-2009, 10:08
`Onun gibi bir oyuncu nasıl olur da tartışılır, anlamış değilim` diyen Rıza hoca, `Bobo, Nobre, Holosko, Nihat ve Batuhan, Tabata`nın paslarıyla gol makinesi olur` ifadesini kullandı.

Beşiktaş’ın efsanevi kaptanı, eski hocası ve Eskişehirspor’un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, transferi çok konuşulan Rodrigo Tabata konusuna kayıtsız kalmadı. “Türkiye’de Tabata gibi bir oyuncu nasıl olur da tartışılır, anlamış değilim” sözleriyle şaşkınlığını dile getiren başarılı hoca, “Bakın herkes görecek, Beşiktaş’a inanılmaz ölçüde büyük katkı sağlayacak” iddiasında bulundu. Bonservis ücretinin fazlalığı konusuna da açıklık getiren Çalımbay, “Zaten öyle ucuz oyuncu olmadığı için Gaziantep bonservisini kulübünden tam olarak alamamış. Yani ödenecek bonservis bedelinin yarısı Brezilya’daki kulübüne gidecek” dedi.

‘En akıllı transfer’
Aslında bunları bir kenara bırakıp, ‘Tabata neler yapabilir’ ona bakılması getirtiğinin altını çizen Rıza hoca, aynen şu ifadeleri kullandı: “Bir kere her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Aralara öyle toplar atıyor ki, adamı öldürür(!) türden. Çok iyi top çalar, rakibi bozar, süratli bir oyuncu. Duran toplarda büyük usta... Nasıl Tello sol ayağı ile iyi işler yapıyorsa, Tabata da sağı ile daha da iyisini gerçekleştiriyor. Mesela benim takımımda Ümit, Mehmet, Burak, Youla gibi çok etkili forvet oyuncuları var, ama onlara Tabata gibi top taşıyacak orta sahada kimse yok. Beşiktaş da, benzer sendrom yaşıyordu. Bobo, Nobre, Holosko, Nihat ve Batuhan gibi forvetin arkasında bir Tabata onları gol makinesi, rakipleri gol manyağı yaptırır. Beşiktaş en büyük ve akıllı transferini yaptı. Camia rahat olsun. Ernst ve Yusuf ne kadar faydalı olduysa, Tabata da en az onlar kadar olacaktır.”

Fanatik

Sezgin Akcelik
02-09-2009, 10:45
Hadi bakalım Rıza hoca umarım tabata hem seni, milyonlarca beşiktaşlıyı hemde Yusuf olayında olduğu gibi eleştiren herkesi şaşırtır. Bizleri mutlu eder. Hakkını verir.

Vedat Benakay
02-09-2009, 13:21
Tabata.basın neyı tartısıyor.gıdın topuza verılen paraları tartısın.Elanonun ankara macındakı perfonmansını tartısın.Mustafa hoca dogru takımı kurdugu an lıgın tozunu atacagız ve goreceksınız Tabatayı ayakta alkıslayacagız.su oyun sıstemınde decoda olsa kım olursa olsun ıs yapmaz.benım ıstedıgım 4-4-2.ve o zaman bu takım tutulmaz.

Sezgin Akcelik
02-09-2009, 16:17
10,5 numara: "Kurtarıcı değilim!"
Beşiktaş'ın 10,5 numarası Rodrigo Tabata, tek başına kurtarıcı olarak gösterilmesinin yanlış olduğunu söyledi.. "Her şeyin daha fazlasını yapmaya çalışacağım" diyen yıldız futbolcu, Galatasaray ile oynanacak derbi maça hazır olarak çıkacağını ifade etti
Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Tabata, transferinin kariyeri açısından çok önemli bir nokta olduğunu kaydetti. Tabata, takım arkadaşlarını kendisini çok iyi karşıladığını anlatarak, şöyle dedi:
''Adaptasyonu çok kolay bir şekilde atlattım. Şimdi daha hızlı bir şekilde arkadaşlarımla kaynaşacağım. Takımdaki Brezilyalı oyuncular bana çok yardım ettiler. Buraya geldiğimde bana kulüpteki sistemin nasıl işlediğini, nerede ne yapmam gerektiğini çok iyi anlattılar. Ben de zaten şimdi bunlara alışmaya çalışıyorum. Tabii ki gün geçtikçe onların sayesinde daha çok şey öğreneceğim
''DERBİYE HAZIR OLACAĞIM''-
Galatasaray ile oynanacak derbi maçta görev alması halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını anlatan Tabata, antrenmanlarda bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağını söyledi.

''Maç günü tamamen hazır olacağım'' diyen Brezilyalı futbolcu, ''Bu tür maçlar, her futbolcunun hayatında yaşamak istediği maçlardır. Bana da böyle bir şans gelirse bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın her futbolcunun hayali olduğunu vurgulayan Tabata, çok büyük takımlara karşı oynayacaklarını, ancak iyi çalışarak bunun semeresini alıp bir yerlere geleceklerini iddia etti.

Eren Yetis
02-09-2009, 20:41
`Onun gibi bir oyuncu nasıl olur da tartışılır, anlamış değilim` diyen Rıza hoca, `Bobo, Nobre, Holosko, Nihat ve Batuhan, Tabata`nın paslarıyla gol makinesi olur` ifadesini kullandı.

Beşiktaş’ın efsanevi kaptanı, eski hocası ve Eskişehirspor’un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, transferi çok konuşulan Rodrigo Tabata konusuna kayıtsız kalmadı. “Türkiye’de Tabata gibi bir oyuncu nasıl olur da tartışılır, anlamış değilim” sözleriyle şaşkınlığını dile getiren başarılı hoca, “Bakın herkes görecek, Beşiktaş’a inanılmaz ölçüde büyük katkı sağlayacak” iddiasında bulundu. Bonservis ücretinin fazlalığı konusuna da açıklık getiren Çalımbay, “Zaten öyle ucuz oyuncu olmadığı için Gaziantep bonservisini kulübünden tam olarak alamamış. Yani ödenecek bonservis bedelinin yarısı Brezilya’daki kulübüne gidecek” dedi.

‘En akıllı transfer’
Aslında bunları bir kenara bırakıp, ‘Tabata neler yapabilir’ ona bakılması getirtiğinin altını çizen Rıza hoca, aynen şu ifadeleri kullandı: “Bir kere her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Aralara öyle toplar atıyor ki, adamı öldürür(!) türden. Çok iyi top çalar, rakibi bozar, süratli bir oyuncu. Duran toplarda büyük usta... Nasıl Tello sol ayağı ile iyi işler yapıyorsa, Tabata da sağı ile daha da iyisini gerçekleştiriyor. Mesela benim takımımda Ümit, Mehmet, Burak, Youla gibi çok etkili forvet oyuncuları var, ama onlara Tabata gibi top taşıyacak orta sahada kimse yok. Beşiktaş da, benzer sendrom yaşıyordu. Bobo, Nobre, Holosko, Nihat ve Batuhan gibi forvetin arkasında bir Tabata onları gol makinesi, rakipleri gol manyağı yaptırır. Beşiktaş en büyük ve akıllı transferini yaptı. Camia rahat olsun. Ernst ve Yusuf ne kadar faydalı olduysa, Tabata da en az onlar kadar olacaktır.”

Fanatik

Bu basın cidden çok kolpa ya :D :D Rıza Çalımbay mı demiş bunları :)

Cem Ozel
03-09-2009, 08:36
İyiyde Tabata'yı değil verilen parayı tartışıyorduk biz. Kimsenin çıkıpta Tabata kötü futbolcu, hiçbir işe yaramaz dediğini hatırlamıyorum.

Emre Ersoydan
03-09-2009, 14:41
hiç sevemedim ekonomıyı.yok su kadar paraya sunu almısız bılmem neler falan.ben stada geldığımde veya macı ızlemeye basladığımda aklıma hıc o adamın aldığı para gelmıyo.nasıl oynadığını gorup tartısıyrm herkes gıbı.ama tabi milleti bçlmek kolay.bak cebıne sınıflandır.oyuna dusmeyın ne olur...

Baran Konak
03-09-2009, 17:55
tartışılacak birşey varsa o da tabata'nın aldığı yıllık ücret olmalıdır.eğer takım ortalamasından çok yüksekte alıyorsa bunu tartışırız,ama öyle birşey de yok.

Özgür Ergün
03-09-2009, 18:33
valla bana sorarsanız tartışılacak hiç bir şey yok ülke gerçekleri budur; topuz bilmem kaç euro ise ismail köybaşı şu kadar ise o bu kadar ise Tabata da bu değerdedir.

Mevzu ne tabatanın futbolculuğdur ki bence işe yarayacak iyi bir oyuncudur ne de verilen para..!

Mevzuu bu ülke ve onun abuk sabuk futbol yönetim anlayışıdır...!

Fenerbahçenin adlığı brezilyalılardan biri geçen sene bedelsiz transfer olmuş diğeri 300 bin dolara fenerin verdiği para ise ooo v.s.

Tencere dibin kara senin ki benden kara...!

Taraftar işine baksın bence;
rengine, tribününe, futbolcusuna, desteğine gerisi laf-ı güzaf..! aranızda kongre delegesi var ise konuşsun bize de yapabileceğimiz bir şey var ise söylesin!

Yoksa yalan yere konuşmanın bir anlamı yoktur!

Mustafa Şengezer
08-09-2009, 01:18
yarın öbürgün bir iki gol sonra bu konuşanlarda onu bağrına basar.bizim taraftar böyle çünkü yusufa karşıydık gelince koca yusuf yaptınız.keza rüştü nobre de öyle.o yüzden fazla eleştirmeyin derim ben size...

Ekin Zaza Karatas
08-09-2009, 01:22
Mustafa Abi ben sahsen kendisini elestirmiyorum cunku nasil bir futbolcu oldugunu tam olarak bilmiyorum.Benim elestirdigim bu oyuncuya verilen 8 MILYOM EURO DUR!

Mustafa Şengezer
08-09-2009, 01:37
Mustafa Abi ben sahsen kendisini elestirmiyorum cunku nasil bir futbolcu oldugunu tam olarak bilmiyorum.Benim elestirdigim bu oyuncuya verilen 8 MILYOM EURO DUR!

açıkçası bende tabatayı seven biriyim ama ağzımı açmadım bu haberi duyunca.yönetim istifa tek sözüm...

Onur Ataç
08-09-2009, 21:52
Parayı eleştirmek istemiyorum tabataya fazlamı azmı zaman gösterecek en nihayetinde parayı biz vermedik istesekde istemesekte kanunen bjkımızın oyuncusudur ne kadar aldığımızı değil nasıl daha iyi destek vermemiz gerektiği hakkında konuşmalıyız!

Demir Han
13-09-2009, 04:35
İlk maç ilk heyecan ilk hayal kırıklığı....umarım toparlar...ŞL maçına kadar uzuuun bir zaman var önünde...Allah'ım şöyle süper oynasa da onu avrupaya transfer etsek mesela 10 Milyon€ ya...sadece o maçlarda iyi oynasa :)

Ertan Türker
13-09-2009, 09:39
Beşiktaş'ın yeni transferi kurtarıcı Tabata gs maçında harikalar yarattı ve Beşiktaş'ın galibiyetinde önemli rol oynadı....

Demir Han
13-09-2009, 21:14
Vay be harbi iyi adammış az da olsa o parayı haketmiş nasıl da oynadı demek isterdim ama nasıl da kerizleniyoruz hayretle izkemeye devam ediyorum....
Soru şu: Ocak'ta ne olacak ?