PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marka Değerimiz

Demir Han
28-08-2009, 16:59
Sıradan olmak....
Bugün Tabata transferi ile Beşiktaş Kulübü marka değerini rakiplerine ve Avrupa'ya göre çok aşşağılara çekmiştir.Bu beraberin mali sıkıntıları getireceği gibi ilerki yıllardaki flash ve kaliteli transferlerinde önüne geçildi.

Sıradan bir takım olma yolunda hızla ilerleyen kulübümüz yönetenlere tek tekl teşekkür! ediyorum

Umit Bayezit
28-08-2009, 17:32
senin beşiktaşınla bizim BEŞİKTAŞ'ımız farklı sanırım demir

bizim ki hep sıradandı

sıradanlığı bile bize özel...

Demir Han
28-08-2009, 17:45
Peki Umut Tabata'ya da üzülmemen lazım o zaman...
Bu arada bakış açımız biraz farklı imiş evet

Umit Bayezit
28-08-2009, 17:59
umut değil ümit

mümkün olursa bir gün oturur konuşuruz
sana ve bana göre değişemeyecek,korkusuzca emanet edilen amma korkularla sahip çıkmaya çalıştığımız BEŞİKTAŞ'ımızı

unutmadan tabağa çatala markaya değil örtünün rengine bakarım ben...

Hakan Kirezci
28-08-2009, 18:00
Demir Han, zaten Beşiktaş adını marka, değerini de marka değeri olarak ifade etmeye başladıktan sonra üzerinde durduğumuz platform değişmiş demektir. Senin şu anda bulunduğun bu platformun koşullarına göre haklısın, Tabata transferiyle Beşiktaş marka değerini düşürmüştür, rakiplerine göre daha kalitesiz bir meta haline gelmiş ve sıradanlaşmıştır. Bu terminolojiyle konuşmaya devam edersek bunu nasıl anlıyoruz? Beşiktaş markasının sürekli müşterilerinin halen sürmekte olan bu yoldaki şikayetlerinden elbette.

Umut'u bilmem ama Ümit'in bulunduğu düşünce platformunda Beşiktaş ismini marka olarak değerlendirmiyoruz çünkü markalarla işimiz olmadığı gibi bir alışveriş ilişkisi olarak da algılamıyoruz Beşiktaş'la olan ilişkimizi. Bu nedenle marka isimleri alıp sergileyebilecek bir dükkanımız yok bizim rakiplerimiz gibi. Yani o yarışta biz koşmuyoruz. Önce bakıyoruz bu adam bize katkı verecek mi. Bunun için de bekleyip parçanın uyup uymadığını gözlemlemek gerekiyor. Uymazsa kızacağımız makamın adı CEO değil Beşiktaş Kulüp Başkanlığı makamı olacak haliyle.

Ne yapalım? Taraftar olmanın dayanılmaz ağırlığı işte.

Demir Han
28-08-2009, 18:05
Umit özür dilerim
Arkadaşlar marka derken aslında haddini aşmış bir söylem olabilir ama uluslararası ve ulusal arenadaki saygınlık ve tanınırlığında ciddi kaybe ugramıştır ve bu da benim için önemlidir

Umit Bayezit
28-08-2009, 18:08
uluslararası umrumda değil
ulusal arenadada sadece kartalım var

alayına gider mevzu yani :D

KARTALdan başka kuş tanımam kardeş

kim ne derse desin

kötü olursa sahada gördüğüm bağlarım türküyü !_music_! bakarım dalgama

bitmesin dertler...

Ercan Kartal
28-08-2009, 18:49
ben marka deyince ,caycinin getirdigi caylar karsisinda aldigi plastik zimbirtilari biliyorum :)

Ismail Hakki Demirel
28-08-2009, 18:51
Demir Han,

Hakan abi sana çok güzel açıklamış.

Bizler Beşiktaş'ın peşinde milyon dolarlık futbolcular için,pahalı stadyumlar için, ortam kurmak için dolaşan insanlar değiliz.
Biz Stadyumlara Beşiktaş'ımıza olan sevgimizi desteğe dönüştürmek için, yapılan transferleri formasını almak için değil takıma olan katkısını görmek için, kurulan arkadaşlıkların dostlukların manita kovalamak, ortam olsun gülünsün eğlenilsin diye değil, Hayalimizdeki Beşiktaş'ı düşünen Siyah ve Beyaz'ın sevdalıları, Şeref Bey'in Baba Hakkı'ların Terlettiği formayı Hakettiği yerde HAKETTİĞİ Şekilde görmek ve bayrağımızı Her daim yükseklerde Onurla Gururla Taşımak isteyenler ve Beşiktaş'ın özlük değerlerini yitirmemesi için Kendi çabında çalışan çabalayan insanlarız.

O yüzden Tabataymış, Deco'ymuş oymuş şuymuş buymuş farketmez...

Yeter ki giydiği formanın ağırlığını bilsin ve Beşiktaş'ı Hakettiği yere getirsin.

Buna bakmalıyız.

Sürç-i lisan ettiysek affola

Demir Han
28-08-2009, 19:38
Sevgili Arkadaşlar
Düşüncelerinize saygı duyuyorum ama bu da benim düşüncem.Benim için farkeder.Beşiktaş kulüp olarak özenilen parçası olunmak istenen bir kulüp olmalıdır.Gerek yönetenler gerekse oynayanlarda buna gereken özeni göstermelidir.Benim anlayışımda Tabata'nın alınması hedef küçültmektir.Yönetim bu parayı bu adama vererek önceki söylemlerini her zamanki gibi yalamıştır.Benim için önemli, Liverpool'dan 8 yemiş olmak sindiremem ben bunu sevinmek için sevmedik felsefesi de bana göre değildir.

Günün şartlarını en iyi kullanmak doğru hamleler yapmak ve takımı özenilen bir takım yapmak için ahlaki sınırlar içinde ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

Bunca harcanan para ile çok daha iyi takımlar kurulabilirdi.Ben burada endustriyel vs vs derken kulüp başındakiler kulubü bitiriyorlar.Kulübü iyi yöneten ve paradan ve yönetimden anlayan adamlara ihtiyaç var.Bu noktadan sonra Beşiktaş sadece bir semtin takımı değildir ve kalamaz ve öyle sadece formanın hakkı veriliyor diye beceriksizlerin toplandığı bir takımda olamaz.

Evet arkadaşlar ne yazık ki sizler ile bu konuda çok ayrıyız.Benim forumdan bunca uzun zaman sonra ayrılmamı isterseniz saygı ile karşılarım.Ama ben sizlerin düşüncelerinizin çok mazide kalmış ve gelecekteki gerçeklerden uzak buluyorum.Beşiktaş hepimizin Çarşı bile boğulur bu çoğunluğun içinde....

Saygılar

Hakan Kirezci
28-08-2009, 20:09
Herşey bir yana da bu fikir uyuşmazlığına giren herkesin ayrılayım muhabbetini çözemedim gitti. Haydi ben anti demokratım diye dolanan bir ademoğluyken bunu anlamakta zorlanırken sizlere ne oluyor arkadaşlar?

Bir iki mesaj önce ayrı platformlar diye bir kavram ifade etmiştim Demir Han'a cevap yazarken. Oradan mı böyle bir sonuç çıkardın diye merak etmekteyim şimdi. Eğer öyleyse yanlış çözümleme olmuş.

Kendi demokrasinize kendiniz sahip çıkın yav...

Mert Kavak
28-08-2009, 21:02
benim markam yok hayatım var oda beşiktaş...

beşiktaşım hayat senisin dünyam sensin her şey sensin....

Demir Han
28-08-2009, 22:44
Giden yok ama benim fikirlerim bunlar....

Birol Arslan
29-08-2009, 15:10
Halkın Takımıyız,böyle paralı transferler bize yakışmaz...

Baran Konak
31-08-2009, 17:30
livirpuldan sekiz yemek bile bize mahsustur :)
dünyanın en iyi takımı beşiktaştır.
keşke formamız lescon olsa,keşke en flaş transferimiz hiç duyulmayan bilinmeyen birisi olsa.onlarla ilgilenmesek,endüstriyel futbola karşı emin adımlarla ilerlesek,takımın sahipleri biz olsak :)

Cem Ozel
31-08-2009, 20:07
Tanınmışlık ve saygınlık ise marka değerinden kasıt elbette Beşikaş'ı dünyanın "MARKA" kulubü olarak görmek isterim. Tanınmışlığı bilmem ama saygınlık büyük transferlere büyük paralar aktarmakla sağlanmıyor. İsterim ki özkaynak düzeni ile başarılabilsin düşümüz.

Katıldığım nokta ise bildirilen bu rakamlar doğru ise çok daha farklı bir takım kurulabilirdi.