Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerdesin Holosko ?
Demir Han
29-08-2009, 04:10
Uğruna iki Kartalı ve kamyon yükü parayı vererek ( o sene de Manisa'ya hayır işlemiştik) aldığımız bu oyuncu iki maç üstüste koyup aynı performans ile oynamadı.Yazık.Kapalı defanslara karşı hep top ezdi arkadaşlarına karşı bencil davrandı.
Nerdesin Holosko ? Nerdesin ?
Forma ıslatmak ile olmuyor eğer sen bu isen sana verilen bu paraya da seni alana da yazıklar olsun.
Murat Aru
29-08-2009, 04:17
Holosko uzun yıllar sonra yapılmış en iyi transferlerden biri benim için. Holosko başka takımda olsa adını altın harflerle yazdırır.
Demir, sende bugünlerde nasıl bir karabasanın içine girdin anlamış değilim ama sen kafanda herşeyi bitirmişsin.
Gemileri yaktığın ortada dönüş yok diyorsun.
Merakla sıradaki eleştiri başlığını bekliyorum.
Hadi hayırlısı :)
Demir Han
29-08-2009, 04:24
Holosko başka takımda olsa neden altın harfle yazdırır ve bizde yazdıramaz ? Ben bunu çözebilmiş değilim.Açıkçası ondan beklediklerimin çoğunu göremiyorum.Bıktım daha ikinci çalımı atarken topu kaybedişini seyretmeyi....
Evet bence bu sene bitti ağızları ile kuş tutsalar bitti.Ulan elimize o kadar para ve fırsat geçmiş donat şu takımı adam et di mi.Pili bitikler ve isimsiz beceriksizler doldu takıma seyrederken afedersin kabız olmuş biri gibiyiz golu unutmuş beceriksizler gurubu dolmuş takıma.Artık bunu sindirmem mümkün değil.Böylece aptal yerine konulmaya artık dayanmam mümkün değil.Geçen seneki gibi şampiyonluklar öyle her zaman olmaz...onu abartırsak gelecek daha da karanlık olur......
Ocak ayına doğru her başarısızlık umarım bizi daha da aydınlığa götürür de kurtuluruz bu asıl karabasandan
Murat Aru
29-08-2009, 04:49
Ben, senin tezinin doğru çıkmayacağını sana taahhüt ederim.
Hatta Demirören gidince yerine gelecek adam bulunamayacağınıda söylemek isterim. Hatta gelen olursa Demirörenin şirketini yatır ilan edip topluca ziyaret ederiz.
Yönetim yok!
Muhalefet yok!
Para yok!
Borç çok!
Konuşan çok!
İcraat yok!
Medyanın gazına göre yelken açan taraftar çok!
Beşiktaşın geleneğine sahip çıkacak taraftar yok!
O halde, çoklarla yokları toparlarsak iş çok!
İşi üstlenecek adam yok!
Yamuğun görünen yüzüne "sen ne kadar yamuksun?" demek çok!
Yamuğu oluşturan diğer kenarlara ve uzuvlara söven yok!
Beşiktaş fena halde bize benziyor bunun keyfini çıkaran yok!!!
Tribünde maç fiyatları artmış parası olup alan çok!
Cebinde kombinesi olmayan, maçı izleyemeyen milyonların cebinde bir kuruş para yok!
Beşiktaşı "mal" edip pazarlayan çok!
Buna karşı duracak kişi ve kurum yok!
Endüstriyel futbola kapılıp ahkam kesen çok!
Dünyanının bütün transferlerini yapmasını isteyen çok!
Bütün var olan kupaları almasını isteyen çok!
Gözünü karartıp sadece kupaları kıble sayan çok!
Siyahı ile Beyazına aşık olan yok oğlu yok!!!
Demir Han
29-08-2009, 04:51
iki ucu ballı değnek....
Demir Han
29-08-2009, 04:52
Peki neden Holosko gibi altınlar bize gelince teneke olur ve yok pahasına satılırlar ve hatta satılınca arap atı gibi sonradan açılırlar (Ör:Ayhan)
Murat Aru
29-08-2009, 05:07
Benden sabahın bu saatinde buraya kadar.
Uykulu gözlere sahip kafama sarışınlar güzeli Ayhan'ı takıp gözlerime iş çıkarma.
Arap atı olmuşsa Ayhan Holosko'da Unicorn olur.
Kaçan balık büyüklüğünü gösterirse büyük olur, kaçtığı için büyük olmaz, okadarda saf değiliz.
Bulent Golbas
29-08-2009, 05:12
Holoskoya laf yok:D
Sezgin Akcelik
29-08-2009, 11:09
Sabah 4-5 arası hangi kafayla yazdınız bilmem ama her 2 maç üstüste kötü oynayana başlık açarsak biz kimi sevicez !
Mert Kavak
29-08-2009, 19:49
Sabah 4-5 arası hangi kafayla yazdınız bilmem ama her 2 maç üstüste kötü oynayana başlık açarsak biz kimi sevicez !
...
Samet Şaher
30-08-2009, 00:33
Holosko-Golosko .. Rahat olun 2 gün sonra atar herkes ayakta alkışlar ...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.