PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Değil Gelecek Kötü

Ertan Eylem
29-08-2009, 14:34
G.Antep maçı futbol, mücadele, pozisyon açısından olumlu görüntülere sahne oldu.Ama şanssızlığında rolü ile 3 puan alamadık.Ama futbol gözlüğü ile baktığımızda futbol açısından çok umutsuz değilim.Bu işi Denizli bir biçimde çözer.

Asıl sorun Beşiktaşımız'ın yönetilememe sorunudur.Daha doğrusu Fener ve G.Saray'ın Beşiktaş'ın başından gitmemesi için dua ettikleri bir Başkan sorunumuz var.

Geleceğimizi ipotek altına alma adına elinden geleni yapan, bir dediği diğeri ile sürekli çelişen, paramızı çarçur eden, Demirören, Beşiktaşımız için maalesef tehlike olmaya devam etmektedir.

Koskoca Beşiktaş Camiası'nda adam gibi bir muhalefetin olmayışı, Başkan'ın pervasızlığına zemin hazırlayan en büyük unsurdur.

Bir şampiyonlukla Başkan' a yalakalık yapan,medya maymunlarına da diyecek söz bulamıyorum.

G.Antep maçı Benim için futbol adına umut dahi verdi , ne yazıkki Tabata ve Köybaşı transferinde ödenen paralar, daha önce uçup giden milyon euro lar ve Beşiktaşlılık geleneklerimizin dejenerasyonu, kapanmayacak yaralar açmaya devam ediyor.

Taylan Özgür Tan
29-08-2009, 15:49
Nihatın ve ekremin direkten dönen topları vardı bunun dışında çok yüklendik ama gol bulamadık ne yazıkki . Fakat genel anlamda takımda bir bozukluk vardı yani benim gözlemime göre çünkü çok fantezi yaptılar açıkcası paslarda ( topuk pasları vb. ) eğer o hareketler olmasaydı direk oynasaydık belki farklı olabilirdi ama şu bir gerçekki mücadele ve istek anlamında ben çok beğendim kartalı umut vericiydi. Mustafa Hocanın da dediği gibi bu puan kayıpları mutlaka önemli ama telafisi yok değil umarım gene şampiyonuz .

Huseyın Yanardoner
29-08-2009, 22:00
durum sakat, çorapören kasap,sesini çıkaran yok harab,bu gidişle mahvolduk yarrab!_kork_! (kimse kendini kandırmasın bence yama yapcak yer kalmadı)ya hareket yada gobi çölünde yolunu kaybetmiş bir kervan misali su duasına demedi deme....

Umit Bayezit
29-08-2009, 22:31
yıldırım demirörenin ne yapmak istediğinin farkında olduğunu zannetmiyorum

BEŞİKTAŞ BAŞKANI olması sebebiyle söyleyebileceğim en ağır kelam İSTİFA ya davet etmek oluyor malesef

yaptıklarına bir bakalım

bir FULYA hezimeti varki, bir de elde patlayan devamı

konu ile alakalı açıklamasında ''görev yaptığım süreçte en çok kızdığım konu imza toplanmasıdır'' diyor

kimdi ilk imzayı koyan SAYIN SÜLEYMAN SEBA!!!

kime kızıyorsun

ağzı olan yine konuşuyor meydan boş salla BEŞİKTAŞ'a

BAŞKAN telekomla pazarlıkta duymuyor görmüyor saldıranları

BEŞİKTAŞ istediği parayı bulamadığı için KIZILAY reklamını aldı bila bedel deniyor

SAYIN!!! BAŞKAN

''BEŞİKTAŞ halk takımıdır. olması gereken yapılmıştır'' diyor.

dün HALKIN topladığı imzaya kızan kimdi?

yüze varan futbolcu transferi

bizi aldıklarının kalitesi sattıklarının verimi değil alıp satarken harcadığın paraların büyüklüğü sayende BEŞİKTAŞ'ımın dolandırılması ilgilendiriyor

borsaymış imkb miş dolarmış euroymuş umrumuzda değil başkan

umrumuzda olan BEŞİKTAŞ ve geleceği

ama şuda gerçekki seninle vuslat mümkün değil

SEN ŞEREFİNLE GİT GELEN HAKKIYLA GELSİN
yeter gayri zarar verme BEŞİKTAŞ'ıma

şampiyonluğa bile doyasıya sevinemedik

koltuğa yapışıp saçmalıklarının dozunun artacağını bildiğimiz için...

Cem Ozel
31-08-2009, 14:31
Gelecek Ümit gelecek, bu yönetimin gittiği günüde göreceğiz.

Murat Aru
31-08-2009, 14:43
Bakın yukarıda yazılanları okumadan bir soru sormak istiyorum.

1. soru: Sizce Beşiktaşın başında olan kişive kişilerdemi sorun var yoksa kulüp başkanlığında mı?

2. soru: Diyelim ki var olan yönetim gitti, mevcut yapı ve zihniyete göre gelecek olan kişi veya kişiler bu yönetimin aksine farklı bir tavırmı alacaklar? (Sizce)

3. Soru: Varolan bir yönetim ve gözle görülemeyen bir muhalefet var, gözle göremediğimiz gibi seslerinide duymadık. Bu hayatta en rahat yapılacak şey muhalefettir. Düşünün hiç bir şeye muhalefet edemezsen dahi kalkar gözün kaşın dersin! (bu muhalefet anlayışı ülke gerçegimizdir). Ama bu külübün muhalefeti yok. O zaman sorarım size şimdi kime referanstır bu sözler? Baba Hakkı yamı? Şeref Beye mi? Bana mı?

Bence aranıp bulunması gereken cevaplar bunlardır? Sorularıda istediğiniz gibi sorun...

Ufuk Biyik
31-08-2009, 14:43
Ertan abiyle bu konuda hem fikiriz ama merak ediyorum kulübü bu kadar borçla kim alır bu borç nasıl kapanır ya tahrip ettiği değerlerimiz nasıl onarılır?

Sezgin Akcelik
31-08-2009, 15:22
Bu seçim oy vererek olmuyor mu ? gelecek adam nasıl transferi taksitle yapıyorsak senin paranı da taksitle veririz diyemiyor mu ?
Oy alarak kazanacak yeni bir başkan o koltuğa oturamaz mı ?
Biz başkanı nasıl seçiyoruz yöntemimiz farklı mı ?

Ufuk Biyik
31-08-2009, 16:00
Bakın yukarıda yazılanları okumadan bir soru sormak istiyorum.

1. soru: Sizce Beşiktaşın başında olan kişive kişilerdemi sorun var yoksa kulüp başkanlığında mı?

2. soru: Diyelim ki var olan yönetim gitti, mevcut yapı ve zihniyete göre gelecek olan kişi veya kişiler bu yönetimin aksine farklı bir tavırmı alacaklar? (Sizce)

3. Soru: Varolan bir yönetim ve gözle görülemeyen bir muhalefet var, gözle göremediğimiz gibi seslerinide duymadık. Bu hayatta en rahat yapılacak şey muhalefettir. Düşünün hiç bir şeye muhalefet edemezsen dahi kalkar gözün kaşın dersin! (bu muhalefet anlayışı ülke gerçegimizdir). Ama bu külübün muhalefeti yok. O zaman sorarım size şimdi kime referanstır bu sözler? Baba Hakkı yamı? Şeref Beye mi? Bana mı?

Bence aranıp bulunması gereken cevaplar bunlardır? Sorularıda istediğiniz gibi sorun...

Murat abinin sorularına aklım yettiğince cevap vermek istedim;

İlk sorusunda komple şuan başkan ve bütün yöneticiler olmak üzere bence hepsi başarısızdır. Malesef kulübümüz hiç bir açıdan doğru yönetilemiyor.

Yeni gelen yönetimin önce mali konulara eğilmesi gerekmektedir. Mali açıdan yönetim çok başarısızdır benim aklıma mali program deyince Hüsnü güreli geliyor siz nedersiniz bilemem. Ayrıca yeni bir başkan ve yönetim bulurmuyuz merak ediyorum ülke olarak başarıya endeksli olduğumuz için yeni yönetim borçlarımı ödeyecek başarı için transfermi yapacak bu borçla nasıl olacak sanırım bunu kimse göze alamıyor.

Evet muhalefet yok maalesef. Sadece başkan adayları yönetim kurulu üyeleri açısından değil malesef taraftar olarakta muhalefet edemiyoruz yani kulübümüze bir şekilde sahip çıkamıyoruz buda demek oluyor ki maalesef bu işler hep parayla dönüyor.

Benim sormak istediğim taraftar olarak geç kalan tepkimizi ne zaman ve nasıl vereceğiz? Yoksa 106 yıllık çınar birilerinin oyunçağı olmaya devam edecek. Biz üstümüze düşeni yapıp kulubümüze armamıza sahip çıkmalıyız.

Bulent Golbas
31-08-2009, 16:27
borc besiktas kulubunun borcu degil mi,yonetime gelen kisiler borcu cebinden oder diye madde mi var kulub tuzugunde. bu yonetim de kalsa yeni yonetimde gelse bu borcu besiktas kulubu odemeyecek mi. o halde borc neden bahane ediliyor anlamiyorum.haaa, bizim ekibimizde ekonomiden anlayan yok, kulub yonetimi ile alakamiz hic yok, maksat reklamimiz olsun diye cikip konusuyoruz ,kulubun ekonomisini yonetmeye ne bilgimiz ne zamanimiz nede niyetimiz var diyorsa ''sayin'' muhalefetin ileri gelenleri o zaman anlarim..

Sercan Çıracıoğlu
31-08-2009, 20:59
Ne olursa olsun,önümüzdeki günlerde asıl BEŞİKTAŞI görmek istiyorum...

Huseyın Yanardoner
31-08-2009, 23:58
Murat abinin sorularına aklım yettiğince cevap vermek istedim;

İlk sorusunda komple şuan başkan ve bütün yöneticiler olmak üzere bence hepsi başarısızdır. Malesef kulübümüz hiç bir açıdan doğru yönetilemiyor.

Yeni gelen yönetimin önce mali konulara eğilmesi gerekmektedir. Mali açıdan yönetim çok başarısızdır benim aklıma mali program deyince Hüsnü güreli geliyor siz nedersiniz bilemem. Ayrıca yeni bir başkan ve yönetim bulurmuyuz merak ediyorum ülke olarak başarıya endeksli olduğumuz için yeni yönetim borçlarımı ödeyecek başarı için transfermi yapacak bu borçla nasıl olacak sanırım bunu kimse göze alamıyor.

Evet muhalefet yok maalesef. Sadece başkan adayları yönetim kurulu üyeleri açısından değil malesef taraftar olarakta muhalefet edemiyoruz yani kulübümüze bir şekilde sahip çıkamıyoruz buda demek oluyor ki maalesef bu işler hep parayla dönüyor.

Benim sormak istediğim taraftar olarak geç kalan tepkimizi ne zaman ve nasıl vereceğiz? Yoksa 106 yıllık çınar birilerinin oyunçağı olmaya devam edecek. Biz üstümüze düşeni yapıp kulubümüze armamıza sahip çıkmalıyız.

hepsinin cevabı parayı ne kadar çok seviyorum...

Ertan Eylem
02-09-2009, 21:19
Yazıda da belirttiğim gibi , asıl sorun ortada muhalefetin olmayışı.Seba döneminde de uzun süre muhalefet olmadı fakat Seba , olabildiğince iyi şeyler yapmaya çalıştı.Hatta dönem dönem anti demokratik tavırlar bile takındı ama kimse Seba'nın Beşiktaş' a zarar vediğini iddia edemedi.

Tek , mutlak güç tehlikelidir.Ama egoist birinin eline geçerse,o güç yıkıcı olur.
Dediğim gibi Seba döneminde de uzun süre muhalefet olmadı.Ama o mutlak gücün muktediri olarak ,Beşiktaş sevdası ile,hareket etti.Hayatından iki şeyi eksik olmadı, Beşiktaş' ı ve mütevazi kişiliğine uygun düşen iki kadeh rakısı.

Yani ortada bir muhalefetin olmayışı, bu koşullarda olağan dışı bir durumu ifade ediyor.Bu da iktidardaki mutlak gücün , yıkıcı güç olma özelliğini güçlendirip, ömrünü uzatıyor.

M.Ilke Bortacina
02-09-2009, 21:30
bu konu için tek cümle söyleyeceğim..
PARA VAR MUHALEFET YOK.. bu kadar basit..

Erhan Zade
06-09-2009, 00:55
karatmayın sol memenin altında ki zenginliği.. herkes gidder biz burda olcaz...