Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 5. Hafta: Galatasaray(3) - Beşiktaş(0) 12/09/2009
M.Ilke Bortacina
02-09-2009, 22:27
http://img168.imageshack.us/img168/3955/71286069.jpg
Rakip en güçlü dönemini yaşamakta ama Beşiktaş' ın kurallarından biridir en güzel zamanları kabusa çevirmek.. Bu yüzden bu maçı almak gerekiyor.. Haydi Beşiktaşım artık kazanma vaktidir..
Not: Umarım maç başlığını erken açmamışımdır.. Bakarsınız Uğur getirir.. :)
Umit Bayezit
02-09-2009, 22:34
senin olduğun yerde hüzün olmaz ilkem
yandı jin jon :)
M.Ilke Bortacina
02-09-2009, 22:37
Eyvallah Ümitçiğim sağolasın :)
Metin Yalçınkaya
02-09-2009, 22:54
Bekle bizi cimbom zafer çığlıklarımızla geliyoruz....
Safak Batman
02-09-2009, 23:29
gece karanlık diyorlar,bilmiyorlar ki birazdan şafak sökecek.
Sercan Çıracıoğlu
02-09-2009, 23:39
kazanma tarihidir 12 eylül...
Bulent Golbas
03-09-2009, 01:17
ben bu mactan cok umitliyim.fazlasiyla uflenen galatasaray balonu patlayacak.kalecileri ve defans elemanlari her an hata yapabilecek gibi duruyorlar.bu mac yuselise gecme macimiz olur.birdahada kimse tutamaz:D
Onur Kurt
03-09-2009, 02:00
maça giden varmı burdan ?
Deniz Akkuş
03-09-2009, 02:53
ben gitmeyi düşünüyorum ama bilet fiyatları ne olur bilinmez...
bugün cicnlu biri işyerinde beni sinir etmek için elinden geleni yaptı neymiş alisamiyen cehennemmiş ve ordan çıkış yokmuş...
belki tabelacı skorcu değiliz AMA TEK DİLEĞİM FUTBOLCULARIN TÜM YÜREĞİNİ VEREREK BU MAÇTA OYNAMALARI.. SKOR SONUCUNDAN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ...cinconlular şimdiden 4 atarız... hatta ıkınırsak 6 yersiniz diyor... haydi bakalım....
Sezen Gunduzalp
03-09-2009, 08:41
Ben gidiyorum maça :)
Deniz Özdemir
03-09-2009, 10:53
oooo Sezen'im sezon açılışını yapıyorsun demek:) senin adına çok sevindim:)
maça gelince tek isteğim, maç konusunda atıp tutan gs lıların maç sonu yüzlerinin tıpkı formalarında ki gibi mor renge bürünmesi:D yoksa tabi ki yensekde yenilsekde Beşiktaş'lıyız...
Sezen Gunduzalp
03-09-2009, 11:06
Geç bi kalmış bi açılış ama :)
Maç için bişi söylemeyim sona konuşacağız bol bol :D :D
Sezgin Akcelik
03-09-2009, 11:55
Sadece mor forma ile maça çıksınlar yeter.
mutlaka havaya girecek ve bizi tahrik edecek açıklamalar ve bir sürü olay olacaktır. Bu bizim motivasyonu tavan yapar.
Bende maça gidebilirim biletler çıksın da ondan sonra bakıcaz.
Murat Aru
03-09-2009, 12:20
Arkadaşlar bu mor formalar üzerine okadar yazı yazdınız ki her yazınız başka bir tebessüme neden oldu bende.
Bu sözüm Sezgin'in sözü üzerine değil. Ama gerçekten bir çok arkadaşımız Beşiktaştan okadar uzak ki!!!
İlk Mor Forma yaptırıp kullanan kulüplerden biri Beşiktaştır.
http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2009/08/14826-150x150.jpg
http://img4.mynet.com.tr/spr3/bjk-morforma-15460_501.jpg
Özgür Ergün
03-09-2009, 12:44
mor forma :):) işte bazen böyle ters köşeye düşer insan...! olsun işi taraftar olan ters köşeden kıvırmasınıda bilir..!
Bi kere onlar mor değil eflatun.. eflatun bildiğiniz gibi Platonun diğer adıdır yani biz öle bir takımız ki öyle bir taraftar felsefesine sahibiz ki bakın formamızda mesaj bile verebilyoruz..! :):) (yersen)
Bu arada oynadığımız takımın adı Galatasaray ama neden !!!!!! v.s. gibi lafları kullanmakta bu kadar ısrarcıyız anlamıyorum.
Burası kamuya açık üyelerin ve üye olmayanların görebildiği bir alan ve biz her yerde diyoruz ki arkadaş bizim bir başka tarz taraftarlığa bir başka tarz dile dair derdimiz var ve bakın forumumuzda sizin kullandığınız dilde yok tarzda...??
neyse maça gelince en kötü dönemlerimizde bile doğru çıkmasın çıkmasın bir fikrim olurdu... ama şu an hiçbir fikrim yok herşey olabilir!
emin olduğum tek şey bir sürü gol olacağı iddiacılara önerim üst oynamalarıdır :):)
Deniz Özdemir
03-09-2009, 13:04
Mor formalardanda, bu renkte formaları ilk Beşiktaş'ın yaptığındanda haberimiz var tabi ki..gs nin forma tanıtımı sonrası bu resimleri internette bol bol yayınladır zaten...
Sezgin Akcelik
03-09-2009, 13:15
O zamanlar insanlar bu kadar tahrik edici olmuyordu tabii. Ama dile o kadar dolandı ki şu morartma durumu ben bize nasip olmasından yanayım tabii bunu canlı canlı görebilirsem ne mutlu bana. 3-4 , 2-3 , 1-2 lerden sonra bunu da canlı görmek ister bu gözler :D
Vedat Benakay
03-09-2009, 13:27
hadı be Mustafa hocam cıkar ıdeal 11.yurekten ınanıyorum 12 eylulde zaferle cıkacagız yeterki sen suprız yapma...
Emre Ersoydan
03-09-2009, 14:47
formaya falan takılmak ısın esprısı zaten buyutulcek bsıeyd eğil.BENIM ICN NEFRET VE ÖFKE KELIMELERININ KARSILIĞIDIR KARSIDAKI TAKIM
Emre Ersoydan
03-09-2009, 14:47
Saldır Beşiktaş'ım...bizim Için Saldır...
Taylan Kurt
03-09-2009, 14:55
Nihat kahveci milli takım kampında dün akşamki antremanda sağ bacak arka adele grubunda ağrı hissederek çalışmayı yarıda bırakmış.
Umarım önemli bişi değildir galatasaray maçı ve man utd macı öncesi önemli bir eksik olur yoksa ...
Ekin Zaza Karatas
03-09-2009, 15:14
abiler ablalar kendimizi kandirmayalim zor bir mac olucak ...
Samet Şaher
03-09-2009, 15:23
Favoriler her zaman kaybetmiştir :)
Maça gidicek olan varsa biri elimden tutabilir mi ? :P Cidden gelmek istiyorum ve burdan gidicek kişiler varsa şairlerde buluşup gitsek olur mu acaba ? tabi bilet işi kesinleştikten sonra ...
Can Topal
03-09-2009, 16:00
Zevkli bi maç olucağı kanısındayım.. Biraz futbol izleyelim bu mac..
Galatasaray bu sene ligin en iyi ekibi..
Hayde Beşiktaşım..
Onur Kurt
03-09-2009, 21:35
Saldır beşiktaş'ım..
Emre Ersoydan
03-09-2009, 22:52
Zevkli bi maç olucağı kanısındayım.. Biraz futbol izleyelim bu mac..
Galatasaray bu sene ligin en iyi ekibi..
Hayde Beşiktaşım..
ben yine 1905 ten itibaren olduğu gibi çirkeflik izleyeceğiz diye düsünüyrm...
Demir Han
03-09-2009, 23:28
Zevkli olacağı kesin....Skor önemli değil ama yenilirsek bir adım geri düşeriz ki bu da daha sonra koşmamız gerektirir.Bu adamların önünde uzun zamandır bir galibiyet serimiz yok ola ki yenersek iyi günlere başlıyoruz demektir yenilirsek biraz sıkıntılı geçer bir kaç hafta çünkü akbabalar bekliyorlar tepemizde.
Bu maçlarda özellikle gözler her ne kadar kurtarıcı değilim diyorsa da Tabata'da olacak.Çok süper olmasa da göze batan bir oyunu sergilemek zorunda....Mademki alınacaktı keşke erken alınsa idi de adam takıma alışşsa idi....Kazanmamız lazım ama kim gol atacak bilemiyorum....
Not:Emre Asla yalnız yürümeyeceksin sanırım Liverpool'un sloganı...kullanmak biraz ironik oluyor kanısındayım... :)
Emre Ersoydan
04-09-2009, 13:09
Zevkli olacağı kesin....Skor önemli değil ama yenilirsek bir adım geri düşeriz ki bu da daha sonra koşmamız gerektirir.Bu adamların önünde uzun zamandır bir galibiyet serimiz yok ola ki yenersek iyi günlere başlıyoruz demektir yenilirsek biraz sıkıntılı geçer bir kaç hafta çünkü akbabalar bekliyorlar tepemizde.
Bu maçlarda özellikle gözler her ne kadar kurtarıcı değilim diyorsa da Tabata'da olacak.Çok süper olmasa da göze batan bir oyunu sergilemek zorunda....Mademki alınacaktı keşke erken alınsa idi de adam takıma alışşsa idi....Kazanmamız lazım ama kim gol atacak bilemiyorum....
Not:Emre Asla yalnız yürümeyeceksin sanırım Liverpool'un sloganı...kullanmak biraz ironik oluyor kanısındayım... :)
:) evet abi slogan liverpoolun ancak lıverpoola karsı em ufak bır sempatık yok hatta evertonu desteklerım.fakat bu sıırın ıceiği eredeyse benım hayat felsefemı olusturduğu ıcın kullanıyorum.liverpoolla bır bağlantısı yok yanı.bunu hep bana soylenen bısey.açığa kavusturayım barı :)
Emre Ersoydan
04-09-2009, 13:10
klavyedede bı sorun var yanlıs ve fazla harfler kullanmısm.affola...
Cem Ozel
04-09-2009, 13:49
Totem sırası İlke'de seninki tutsun bakalım. Saldır Beşiktaş'ım.
Sezgin Akcelik
04-09-2009, 16:23
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, derbi maçta Galatasaraylı taraftarlara ayrılan biletler salı günü saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix gişelerinden satışa sunulacak.
Bizim biletler için henüz bir açıklama yok.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbi maçın bilet fiyatları şöyle:
Numaralı Grup 1: 220 TL
Numaralı Grup 2: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1: 220 TL
Kapalı Alt Grup 2: 165 TL
Yeni Açık Alt: 50 TL
Yeni Açık Üst: 50 TL
Eski Açık: 50 TL
Onur Kurt
04-09-2009, 18:24
bilet fiyatları iyi .
M.Ilke Bortacina
04-09-2009, 22:17
çirkeflikte gs taraftarı ve futbolcusu üzerine tanımam.. her ne kadar fenerliside öyle olsa bile bizi taklit etmeye en yakın taraftar grubudur ultralar.. o yüzden bir başka gıcıklığım vardır bu taraftar grubuna..
Sezen Gunduzalp
04-09-2009, 22:19
İlke gidiyoruz demi maça :)
Hüseyin_Giray
04-09-2009, 23:15
çirkeflikte gs taraftarı ve futbolcusu üzerine tanımam.. her ne kadar fenerliside öyle olsa bile bizi taklit etmeye en yakın taraftar grubudur ultralar.. o yüzden bir başka gıcıklığım vardır bu taraftar grubuna..
%100 anti gs
Mustafa Şengezer
05-09-2009, 01:03
ben 3-0 a razıyım.sonrada menchestar dan 5 yemeğe.ama kazanırsakta şaşırmam.bu sene böyle dengesiz bir takımımız var çünkü.ya benim anlamadığım şampiyon takım 2 ayda nasıl sıradan bir takım haline gelir.zaten şampiyonsun yapacağın transferlerle uçman gerek biz ise geri gidiyoruz..zaten yenilirsek bu sene biter hiç kusura bakmayın...her maç bu maç dönüm noktası diyoruz her maç hüsran.haydi bakalım.
Uğurcan Erdem
05-09-2009, 02:09
ben 3-0 a razıyım.sonrada menchestar dan 5 yemeğe.ama kazanırsakta şaşırmam.bu sene böyle dengesiz bir takımımız var çünkü.ya benim anlamadığım şampiyon takım 2 ayda nasıl sıradan bir takım haline gelir.zaten şampiyonsun yapacağın transferlerle uçman gerek biz ise geri gidiyoruz..zaten yenilirsek bu sene biter hiç kusura bakmayın...her maç bu maç dönüm noktası diyoruz her maç hüsran.haydi bakalım.
İnönüde 5 yemeye mi razısın?
Galatasaraydan 3 yemeye mi razısın?
...
Deniz Akkuş
05-09-2009, 02:11
bende cuma ist olacam... gidecekmiyiz semttemi izleyeceğiz.. varmıdır bir organizasyon?
Onur Kurt
05-09-2009, 02:40
ben gidicem maça bi aksilik olmazsa
Suleyman Korkmaz
05-09-2009, 03:30
çok inandığım birşeyi yazmak istiyor gönlüm öve öve bitiremedikleri gs yeneceğiz! skorda veriyorum 2-3 sonra m united berabere kalacağız haydi bakalım bende söylemesi güzel haftalar bizi bekler.
Bulent Golbas
05-09-2009, 06:24
sence takim 2 ayda siradan hale mi geldi yoksa ''birileri'' oyle oldugunu mu iddia ediyor, bence besiktasin ligdeki 4 macinida tekrar izle, bosver kose yazarlarini, kendin maclari izleyip kendin karar ver..
Emre Yüksel
05-09-2009, 06:31
haydi saldır Beşiktaş'ım...
Beyaz'ı karanlığa bürümeye çalışanlara inat.
Emre Ersoydan
05-09-2009, 11:26
ALLAH'ım macıı kazanmamıza yardım et...25 bın serefsızı mosmor gormek ıstıyorum...
Metin Yalçınkaya
05-09-2009, 11:30
Güzel günler göreceğiz güneşli günler....
Sezgin Akcelik
05-09-2009, 12:33
Mustafa sen hangi takımlıydın ?
Akin Akoglan
05-09-2009, 13:47
hoca takımı çok dazla mızıklamazsa kazanacağımıza şüphem yok gs de fb de basında çok abartılıyorlar gs maçı ile birlikte fitili ateşleyip ligi toparlayacağımıza inanıyorum artık yeni sevk edildiğim yerde izler veya dinlerim
Vedat Benakay
05-09-2009, 14:15
abiler ablalar kendimizi kandirmayalim zor bir mac olucak ...
ınan o kadar zor degıl Ekın.gs nın ve fb nın 4macınıda ızledım.ve bızım ıcın korkulacak rakıp degıller yeterkı mustafa hocadogru bır takım cıkarsın
Emre Ersoydan
05-09-2009, 14:53
ınan o kadar zor degıl Ekın.gs nın ve fb nın 4macınıda ızledım.ve bızım ıcın korkulacak rakıp degıller yeterkı mustafa hocadogru bır takım cıkarsın
ligde bizm kadar cok kosan ve takım oyunu oynayan bı takım daha goremedım.gs ve fb su an kısısel yeteneklı futbolcularıyla maclarını kazandılar.bıraz sabır..
M.Ilke Bortacina
05-09-2009, 18:22
Ulan bir sus be..
Ismail Hakki Demirel
05-09-2009, 18:42
Arkadaşım bırak şimdi bana Tabela yorumlarını,
Bu takım ligdeki en ateşli takım , en ısıran , en çok mücadele eden takım.
Ve üst düzey mücadele göstermesi de Son vuruşlardaki güçsüzlüğe neden oluyor.
Gs dediğin ne senin ya, adamlar ne çok gözünüzü korkutmuş, heriflerin götüne başına çarpıyor gol oluyor , rakipleri kendi kalesine atıyor gol oluyor....
Çekirge daha ne kadar sıçrar bilmem ama istediği kadar sıçrasın , sezon sonunda bizden geride olacaktır...
Uygun adım Marş Marş...
İnanmayanda Gölge etmesin demekten kendimi alamıyorum kimse kusura bakmasın...
Tuncer Doger
05-09-2009, 18:59
Arkadaşım bırak şimdi bana Tabela yorumlarını,
Bu takım ligdeki en ateşli takım , en ısıran , en çok mücadele eden takım.
Ve üst düzey mücadele göstermesi de Son vuruşlardaki güçsüzlüğe neden oluyor.
Gs dediğin ne senin ya, adamlar ne çok gözünüzü korkutmuş, heriflerin götüne başına çarpıyor gol oluyor , rakipleri kendi kalesine atıyor gol oluyor....
Çekirge daha ne kadar sıçrar bilmem ama istediği kadar sıçrasın , sezon sonunda bizden geride olacaktır...
Uygun adım Marş Marş...
İnanmayanda Gölge etmesin demekten kendimi alamıyorum kimse kusura bakmasın...
ismail çok haklısın, arkadaşlar beşiktaşımız gerçekten çok istekli futbol oynuyor.. antep maçında bile o kadar eleştiriye rağmen 2 topumuzun direkten döndüğünü, kalecenin çok iyi toplar çıkardığını sadece ben mi izledim.. çok koşuyoruz ve çok istekliyiz.. ben asla tabela izleyicisi değilim, ha bu demek mi ki 5-0 lık galibiyeti 0- 0 a tercih ederim elbet hayır... ama eleştiriken düşünün birraz..
ve son sözüm seninle aynı ismail.. inanmayan gölge etmesin..
Alper Ermisket
05-09-2009, 19:42
Isırmak bıze puan kazandırmıyo arkadaslar...Elinızı vıcdanınıza koyun ve bı daha dusunun...Bızı bız yapan en buyuk etkenden altyapıdan uzaklastık...Takım bısey oynamıo ve bız bu sene yıne kahrolucaz gıbı gelıuyo bana
Uğurcan Erdem
05-09-2009, 20:16
Isırmak bıze puan kazandırmıyo arkadaslar...Elinızı vıcdanınıza koyun ve bı daha dusunun...Bızı bız yapan en buyuk etkenden altyapıdan uzaklastık...Takım bısey oynamıo ve bız bu sene yıne kahrolucaz gıbı gelıuyo bana
Zaten geçen sene kahrolduk kupada çeyrek finale çıkamadık ligde 5. olduk da yine kahroluyoruz.
Bir de yenileceğiz demenin vicdanla alakasını anlamadım.
Ertan Türker
06-09-2009, 18:10
İlk önce Kadıköyde mitingdeyiz. Sonra gıytırıksaraya gidiyoruz...
Mert Kavak
06-09-2009, 19:59
felaket tellalları yine iş başında koy kartalım alayına kapak olsun...
Deniz Akkuş
06-09-2009, 20:48
arkadaşlar ne yapıyoruz.. gs maçına gidiyormuyuz yoksa semtte hep birliktemi izliyoruz..
Ercan Kartal
06-09-2009, 22:38
gassaray yenilirse milli takim mazereti uretecekler . ulen basin diyesim geldi
Metin Yalçınkaya
07-09-2009, 00:12
Önce gs sonra m.unıted geliyoruz karamsarlara inat bizi biz yapan değerler adına küllerimizden doğarak geliyoruz bekleyin....
Samet Şaher
07-09-2009, 03:49
Saldır Allah aşkına Saldır... Maç sonrası yazanları konuşanları görmek istiyorum ... İnanın şu takıma ulan yeter artık İ-NA-NIN ! buda 3 hece bişey değil !
Sezgin Akcelik
07-09-2009, 09:04
Maça gitmiyorum o gün karşıda olucam eğitim vs bişeyler varmış.
eğer maçı semtte izleyecek olanlar varsa haberleşelim iftara mütakip bir yere çökelim.
Ufuk Biyik
07-09-2009, 10:14
umutsuzluğa kapılanlara inat şu gsnin dünyasını karart BEŞİKTAŞIM
Emre Ersoydan
07-09-2009, 13:18
bende maca gıdemeyeceklerdenım.toplu olarak bi yerde izlenilecek mi?
Oguzhan Dogan
08-09-2009, 02:12
Bu sefer içimdeki Beşiktaşıma karşı çok farklı bir güven var şüpesiz kazanırız gibi geliyor ama hakemler yine bir aksilik çıkarırsalar işimiz zor.
Hem bu takım gecen sene şampiyon olan bi takım bu nasıl oluyoda güvenini kaybeder insan !_sinir_! hem boşu boşunamı dedik ...
Sen Şampiyon olmasanda kupaları almasanda cimboma k.ymasanda ''SEVİYORUZ İŞTE VARMI DİYEĞECEĞİN''
Eğer sen bunu unuttuysan bu takımı hiç destekleme...
Ufuk Saygin
08-09-2009, 18:52
güzel güzel yenicez öyle hissediyorum..Buarada arkadaşlar; bizim biletler çıktı mı? çıkıp da bitti mi? yoksa çıkmadı mı? bir bilgisi olan varsa,paylaşırsa hoş olur.. 50 Liraymış biletler(galatasaray tarafı açıklar,bizimkide öledir)..
Ufuk Biyik
08-09-2009, 22:08
bir galatasaray maçında kaybettik mühendis oktay abimizi saygıyla anıyorum :(
Onur Ataç
08-09-2009, 22:16
Her zaman gs tribünlerine karşı daha anti olmuşumdur.Hiç haz etmem kendilerinden zaten gs tribünü diye bir şey yoktur.99 senesinden sonra oluşan ve daima bizim tribünün bestelerini yüzü kısırmadan ÇALAN bir grup işgüzar taraftar olark tanımlamak kendilerini pekde yanlış olmaz
Turgut Eren
08-09-2009, 23:04
ooooooo seviyoruzz deli giibi.
ömür abinin dediği gibi; kene gibi yapışın umutlarınıza kartallar. daha hiç bişey bitmedi.
Deniz Akkuş
09-09-2009, 00:50
evet maça gidemeyecekler varsa buluşalım semtte hep birlikte izleyelim
Furkan Celik
09-09-2009, 01:40
Şehir dışından bilet almaya gelemeyecek, fakat maç günü istanbula gelecek varsa bilet aldırabilir bize...
Sezgin Akcelik
09-09-2009, 12:16
Hakem : Bülent Yıldırım ( eyyamcıların kralı ) bjk-ts maçı hatırlatma olabilir.
Yardımcı Hakemler : Bahattin Duran ile Alper Ulusoy
4. Hakem: Süleyman Abay.
Taylan Kurt
09-09-2009, 23:11
Tabata nın kendisini gösterme macı olacak diğer futbolcularda bu maçla birlikte çıkış yapar umarım
Sezgin Akcelik
10-09-2009, 10:54
bizim biletler satışta...
Ertan Türker
10-09-2009, 13:11
Biletler tükenmiş mi bilgin var mı sezgin bana bir tane lazım...
Gökhan Şişman
10-09-2009, 13:50
Haydi Bastır Şanlı Kartalım ..
Ertan Türker
10-09-2009, 14:17
Emre Ersoydan
Beşiktaş
Cevap: TSL 5. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş 12/09/2009
bende maca gıdemeyeceklerdenım.toplu olarak bi yerde izlenilecek mi?
Safak Batman
10-09-2009, 22:40
Galatasaray Kulübü, Beşiktaş ile Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak derbi maçı üstü açık tribünden izleyecek konuk taraftarlara, olumsuz hava koşullarını göz önüne alarak yağmurluk dağıtacak.
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig'de 12 Eylül Cuma günü oynanacak karşılaşmada Beşiktaşlı taraftarların, her zaman olduğu gibi eski açık tribünde konuk edilecekleri hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:
''Tribünün üstünü kapatma çalışmaları kulübümüz tarafından sürdürülmektedir. Tüm gayretlere rağmen Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasına, eski açık misafir tribün kısmının kapatılması çalışmaları sonlandırılamamıştır. Bu maçı misafir tribününde takip edecek Beşiktaşlı dostlarımıza, hem bu maçın hatırası olarak, hem de olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerini sağlamak amacıyla, tribün girişi sırasında kapüşonlu yağmurluk dağıtımı yapılacaktır.''
Açıklamada, ''Umuyoruz ki Galatasaray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak bu karşılaşma, iki kulübün süregelen dostluklarının pekiştiği bir futbol karşılaşması olarak tarihteki yerini alacaktır'' ifadesi de yer aldı.
Kaynak: AA
Furkan Celik
10-09-2009, 22:45
O yağmurluklarda birşey var ama :D
Murat Aru
10-09-2009, 23:07
Yalnız Adamlar statlarının üstü açık diye, neredeyse kenfilerini affetdirmek için paralamışlar be! Biz İnönüde hep yağmurun karın altında izliyoruz.
Ama iş, hiçte öle görüldüğü gibide olmaya bilir.
Bakınız geçen maçlara.
Hiç güven vermiyorlar.
Ismail Hakki Demirel
10-09-2009, 23:10
Hayırdır İnşallah...
"hem bu maçın hatırası olarak, hem de olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerini sağlamak amacıyla,"
Bunda bi iş var ya hiç hayra alamet değil
Murat Aru
10-09-2009, 23:19
<table width="100%" border="0" cellpadding="2" cellspacing="2"><tbody><tr><td>Derbi ertelenebilir
</td></tr><tr><td class="text13ptBlack" valign="top"> Olumsuz hava şartları nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ertelenmesi gündeme geldi.
Milli heyecanın ardından bütün Türkiye, derbiye kilitlenirken, olumsuz hava şartları dev maçı tehdit ediyor. Meteorolojinin İstanbul’da cuma-cumartesi günü de şiddetli yağışın yanısıra fırtına beklendiğini duyurması, federasyonu harekete geçirdi. Yetkililer, kırmızı alarma geçip, tüm izinlerin kaldırıldığı itfaiye ve afet koordinasyon merkeziyle sürekli temas halinde.
Federasyon'dan ulaştığımız bir yetkili derbinin erteleme yetkisinin Vali Muammer Güler'de olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: "Nasıl okulları olumsuz hava şartlarında tatil etme yetkisi valilikteyse, maçların oynatılıp oynatmama yetkisi de valilikte. Maç başladıktan sonra ise karşılaşmanın oynanması veya oynanmamasına maçın hakemi karar verir."
</td></tr></tbody></table>
Hakan Kirezci
10-09-2009, 23:29
Nasılsa ertelenecek diye sağlam bir jest gösterisi olmuş demek.
Oguzhan Dogan
10-09-2009, 23:32
İnşallah Ertelenmez ya:(
Sezgin Akcelik
11-09-2009, 10:07
Eğer maç günü durmaz bir yağmur olur ve top sahada sekemeyecek hale gelirse maç ertelenir. Insanlar maça gelemeyecek diye maçı ertelemezler.
Ertan Türker
11-09-2009, 16:16
Elinde fazla bilet olan varsa bana bir tane lazım acil olarak var olan hemen bana özelden mesaj atsın beyler.....
Onur Ataç
11-09-2009, 18:48
yönetim uyuma sağlam siyah-beyaz yağmurluklar yaptır...
Ertan Türker
11-09-2009, 18:49
Elinde fazla bilet olan varsa bana bir tane lazım acil olarak var olan hemen bana özelden mesaj atsın beyler.....
Hakan Kirezci
11-09-2009, 20:45
Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinden;
''Taraftarlarımıza siyah-beyaz yağmurluk'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Yarınki derbide Ali Sami Yen Stadı'nda takımımızı yalnız bırakmayacak taraftarlarımıza, kulübümüz tarafından yağmurluk dağıtılacak. Son günlerde İstanbul'u etkisi altına alan olumsuz hava şartlarının yarın da devam etmesini göz önünde bulunduran kulübümüz, yağmurlukların dağıtımını Ali Sami Yen Stadı'nda yapacak''
Uğurcan Erdem
12-09-2009, 05:14
http://img22.imageshack.us/img22/5114/medyaphpa.jpg
Yılmaz Eskici
12-09-2009, 12:01
Ruhdaşlarım.. Bugünkü derbide kazanacağız ..ruhunuz yeter.
Garo Deliboz
12-09-2009, 16:04
bugünki maci alalaim,söz veriyorum yagan ilk yagmurun altinda iki saat yagmurluksuz durucam,,
Ahmet Durmaz
12-09-2009, 16:27
kazanır mıyız kazanamaz mıyız bilmem de (umarım kazanırız!!)
tek bildiğim kazanırsak Denizli göklerde--kazanamazsak i..n g...nde olur çok afedersiniz!!! not: kanaltürk'ten s.engini takip edebilirsiniz nasıl aşağıladığını...
kazansak da kazanamasak da Denizli'yi desteklemeliyiz!!!
Hakan Kirezci
12-09-2009, 20:01
BURAYA bir bakadurun şimdilik. (http://www.justin.tv/bycansport)
ŞURAYA da bakabilirsiniz (http://de.justin.tv/digi_turk)
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:05
tello 18de yok sakatmı ki
Hakan Kirezci
12-09-2009, 20:18
Milli takımından dün gelmiş adam Ufuk ama 18 de yoksa garip
Hakan Kirezci
12-09-2009, 20:19
Burası da var (http://www.justin.tv/alibaba2007)
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:23
İhtiyacımız olacak gibi geliyor bana
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:23
öncelikle maçı her ne sebepten dolayı kahvede yada evinden izleyemeyenler netten izlemek isteyen kardeşlerim öncelikle;
bu linkteki http://rapidshare.com/files/102342483/ULTRASURF.rar programı indirip kuruyorsunuz
kurmadan önce virüs programınız virüs olarak algılarsa devre dışı bırakın bende nod var devre dışı bırakıyorum. daha sonra programı kurduktan sonra masa üstüne çıkacak olan kısa yola tuşlayarak windows exploreri açacaktır son olarakda aşağıdaki linkleri deneyiniz;
http://www.justin.tv/liveturks şifre istiyor şifreyi bilenler paylaşırsa seviniriz
http://www.justin.tv/mechulsportss
http://www.justin.tv/alibaba2007 tavsiye ediyorum güzeldir
http://www.justin.tv/maximuss_tv
http://www.justin.tv/gozgoztv şuan çıkmıyor lütfen euroturk linki bulanalr paylaşsın çünkü 1 numaradır
http://www.justin.tv/lazut29 buda hiç yoktan iyidir
http://www.justin.tv/magyar007 en iyilerden biridir
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:24
forzadan aldım sanırım işimize yarar :)
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 20:40
linklerin hiçbiri açılmıyor !
Ufuk Biyik
başla artık yav kalbim sıkışıyor gine
Hakan Gültekin
Ufuk Bunların Hiç Biri Açmıyo.hakan Abi Yardım Lütfen
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:41
http://www.justin.tv/erlsports/popout aha ben burdan izliyorum
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:42
birde bunu deneyin www.ligtv.li
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:45
hala izliyemiyormusunuz?
Hakan Gültekin
12-09-2009, 20:47
Valla Görüntü Var Ses Yok Ufuk
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:48
bende sesde var görüntüde takılmıyorda şimdilik abi benim hurda çalıştırıyorsa sizinki haydi haydi çalıştırır yav
Hakan Kirezci
12-09-2009, 20:49
http://www.justin.tv/magyar007
burası iyi gibi arkadaşlar... F5 le zorlayın biraz
Hakan Kirezci
12-09-2009, 20:50
http://www.justin.tv/bycansport
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:51
Beşiktaşım sahada :)
Hakan Kirezci
12-09-2009, 20:51
http://www.justin.tv/magyar007
burası iyi gibi arkadaşlar... F5 le zorlayın biraz
evet şimdilik en sorunsuz yer burası arkadaşlar
Mert Kavak
12-09-2009, 20:54
koy kartalım kapak olsun alayına
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:54
Haydi saldır BEŞİKTAŞIM gol ooooo gol
Ufuk Biyik
12-09-2009, 20:55
ulan serdar özkan kaptan töbe töbe
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:01
Kanallar Off
Mert Kavak
12-09-2009, 21:02
dakika 4 golü yedik haydi hayırlısı
saldır beşiktaşım
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:02
oha be ohaaa
Mert Kavak
12-09-2009, 21:04
maç bizim....
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:06
En iyisi radyodan dinlemek,
Ozan Ozdemir
12-09-2009, 21:07
En iyisi radyodan dinlemek,
hangi radyodan dinliyorsun?
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:10
yav serdar yav serdar
Hakan Kirezci
12-09-2009, 21:11
Denizli'nin 90 dakika beraberliğe yatma planı baştan yattı. Şimdi kazanma şansımız var işte Denizli'ye rağmen.
Mert Kavak
12-09-2009, 21:12
takılmayan link varmı acep
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:16
ufuk hangi linkte izliyorsun
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:18
http://www.justin.tv/cartel_tr/popout şimdi burdan yayın kötü ama az takılıyor
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:19
www.naklenfutbol.com radyo yayını
Hakan Kirezci
12-09-2009, 21:22
http://www.justin.tv/turksport051
bakın bakem
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:23
fena oynamıyoruz ama acil bir gol bulmamız lazım
Mert Kavak
12-09-2009, 21:23
http://ligtvizle.hpage.com/
iyi gidiyor
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:28
Çıldırcam ya, ne radyo açılıyor, ne görüntü...
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:29
Durum ne ? Atarmıyız gol...
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:30
birde benim hurdayı beğenmiyordunuz :)
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:30
atarız atarızda ne zaman
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:32
telefondan sonunda buldum frekansı... 93.30. Tabataya mustafa sarp vurdu sanırım anladığım kadarıyla. Dur bakalım... Kart yada kartlar çıkabilirmiş.
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:33
mustafa kırmızı yiyecek gibi
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 21:35
Vermedi,,
ferrari ve tabata'ya sarı verdi.
Ufuk Biyik
12-09-2009, 21:41
ben bu sivoku çok seviyom
Onur Ataç
12-09-2009, 21:57
maçı evinden izleyen biri olarak:
Rüştünün yediği golde hatası büyük!Ben o golü yesem sahayı hatta bu büyük klübü terk ederim..Yenelim yada yenilelim hatalar büyük...Mustafa denizlide hayalperesti oynuyor bu hesapları Çeşmede yazlığında mı yapmış merak konusu tabi...Daha 2.yarıda var ama bu takımı bu hale düşürenlere helal olsunApploud Apploud Apploud
Mert Kavak
12-09-2009, 22:07
bobo,
bir umudum sende anlıyormusun...
Ufuk Biyik
12-09-2009, 22:10
boboya topu kim atacak?
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 22:14
Ahh Serdar
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 22:15
serdar 2 oldu be
Ozan Ozdemir
12-09-2009, 22:16
Şu dakikalarda bir gol bulsak kazanırız gibime geliyor.
Ufuk Biyik
12-09-2009, 22:17
bu serdarı neden satmıyoruz ki
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 22:19
gol atarızda ne zaman bilmiyorum
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 22:22
geçmiş olsun dostlar...
Ozan Ozdemir
12-09-2009, 22:24
Maçın adamı(!) Rüştü
Mert Kavak
12-09-2009, 22:26
rüştü...
ulan akın aradı adam nöbette dayamamış maçı çevirirz diyordum ki golü yedik hay ben böyle işin...
akının herkese selamı var
Ufuk Biyik
12-09-2009, 22:28
aferin rüştü
Fatih Alper Ozen
12-09-2009, 22:31
Rüştü artık bıraksın futbolu aga :(
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 22:34
Bitmesin Dertler ... Beşiktaş'lıyız Ölene Kadar...
Fatih Alper Ozen
12-09-2009, 22:34
Mustafa Hoca nın da hatası var.Serdar ın kaçırdıklarını Holosko kaçırmazdı,2.yarının başında oyuna alıcaktı Holosko yu
Mert Kavak
12-09-2009, 22:35
BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN..!
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 22:39
Diyecek söz bulamıyorum...
Mert Kavak
12-09-2009, 22:41
...
Demir Han
12-09-2009, 22:42
Ne demiş ünlü düşünür İbrahim Tatlıses...
"Ağlatıyor beniiii acı gerçekler..."
Demir Han
12-09-2009, 22:49
3 oldu...Tabata'yı Nihat'ı kurtarıcı diye alığ ta 14 Milyon Euro verenler ve bunlara alkış tutup seyirci olanlara bu sezon ithaf olunur...kusura bakılmasın kerizler ayıldı bu sene öyle kolay olmayacak
Hakan Kirezci
12-09-2009, 22:50
Normal sonuç arkadaşlar. Takımda gol atmasını beceren adam olmadan gol atamazdık.
Her sene şampiyonluk mu bekliyordunuz ki. bu sene de bunlara yazıyor şampiyonluk demek.
Sakin bir sezon bizi bekliyor artık. Hani rahat rahat maç seyretmek isteyenler vardı ya seyredin işte bu sezon.
Ha sevinmek isteyenler varsa bir tüyo vereyim, bu sene GS taraftarlarını sevindirecek gibi görünüyor.
Demir Han
12-09-2009, 22:57
Hakan Bey,
Bizim harcadığımız para onlarınkinden daha az değil mesele biz yıllardır harcamayı bilmiyoruz ve rezil oluyoruz en son olarak ta Tabata buna örnektir.Keşke hiç para harcamasa idik sonuç değişmeyecekti en azından para cepte kalırdı....
Bu takımda Fink,Nihat ve Tabata tamamı ile gereksiz transferlerdir...
Ayrıca Denizli'nin transfer dönemi öncesindeki nazlanması ve işin başında olmamasının da acısını çekiyoruz....
Yani tam dingo ve çiftlik tamlaması....Dingo hep başımızda...
Nihat ile aynı kaderde çoğu..para tatlı ama gelmiş olmaktan pişmanlar......
Kimse hayal kurmasın...korkum ŞL de Allah bizi korusun
Onur Ataç
12-09-2009, 22:58
Beni kahredende şudur eminim ki hak vereceksiniz;olan her zaman ki gibi taraftara oluyor gişelerde rezillik çek git ana-avrat kalmasın yağmur çamurda bağır..Dertlen, kederlen, isyan et.
O adi şeref yoksunu topçular maçtan sonra öpüşüp koklaşıp,kıçlarını dönüp soyunma odasına gitsinler.Maç stresini karılarla kızlarla barda pavyonda atsınlar..!_sinir_! !_sinir_!
-------------
maça gelecek olursak;Rüştüyü, mustafa denizliyi,serdar özkan ve binimum ruhsuzları kutlamak gerek....Apploud Apploud Apploud
ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN!!!!
Mehmet Eyyup Mete
12-09-2009, 23:00
demirören defolup gidecek inşallah yanındada denizliyi serdarı rüştüyü almayı unutma ama...
Taylan Kurt
12-09-2009, 23:04
Galatasaray sahada 14 adamıyla iyi oynadı kutlarım ...
Onur Ataç
12-09-2009, 23:06
allah aşkına hakeme değil kendimize bakalım..tamam hataları vardı ama her maç her maç
Ismail Hakki Demirel
12-09-2009, 23:06
Maçı İzleyemedim, Dinledimde sayılmaz,
Az önce yediğimiz 3 golü izledim ki ilk 2 gol evlere şenlik.3 gol mübahtır o 2 golden sonra...
Rüştü gibi yılların Tecrübesine o kornerdeki laubaliliği topu izlemesi yakışmayı bırak açıklama yapacak bir durum değil...
Hele ki 2 gol... Baskı yapan eden yok adam 2 metre gerisinde ve yine laubalilik , ciddiyetsizlik, bedavadan atılan 2 golü ve sonrasında 3.golü doğuruyor...
Maçın tamamnın izlemedim ,kim iyi kim kötü bilemiyorum ama ligtv'de aynen şöyle özetlenmiş 90 dakika...
" Aslan 'Rüştü'nü ispatladı
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki sezonun ilk derbisini Sarı karmımızılar 3-0 kazanırken, maça damga vuran isim siyah beyazlı ekibin kalecisi Rüştü oldu. Ligde ilk 4 maçını kazanan Galatasaray, beklenen oyunu ortaya koyamadığı maçta Rüştü'nün inanılmaz iki hatasıyla maçı kopardı ve 3-0 galip gelerek yoluna devam etti. Son şampiyon Beşiktaş ise 5 hafta sonunda liderin 9 puan gerisinde kaldı.
Ali Sami Yen'deki sezonun ilk derbisine Mustafa Denizli, her derbide olduğu gibi sürpriz bir kadroyla çıkarken, mücadeleye hızlı başlayan Galatasaray, 4. dakika Arda'nın kornerinde Rüştü'nün büyük hatasını değerlendiren Mustafa Sarp'ın golüyle 1-0 öne geçti. Derbiye hızlı giren Galatasaray'ın tempoyu yükseltmesi beklenirken, maça ağırlığını koyan siyah beyazlılar oldu. Yusuf'la rakip yarı alanda etkili olan Beşiktaş, ikinci yarıda Serdar Özkan ile iki önemli fırsat bulurken, birinde Leo Franco kurtardı, diğerini ise Serdar dışarı vurdu.
Maçın son yarım saatinde Beşiktaş'ın beraberlik için bastırması beklenirken, Rüştü yine inanılma zbir hata yaptı. Galatasaray kontratağında Elano'nun ortasını çizgiden Ferrari çıkardı. Dönen topta Sabri'nin çok şiddetli olmayan şutunu Rüştü sektirince maçın o dakikaya kadar en etkisiz ismi olan baros sadece tamamladı ve maçı kopardı.
Kalan dakikalarda Beşiktaş'ta oyundan düşerken, 84. dakikada Elano'nun mükemmel ortasını Kewell ayağının içiyle indirdi. Baros skoru 3-0'a getirdi ve Galatasaray sezonun ilk derbini farklı kazanarak yoluna devam etti. Sarı kırmızılılar, 5 hafta sonunda 15 puana yükselirken, Beşiktaş, bu sezon ilk kez kaybetti. ve liderin 9 puan gerisinde 6 puanda kaldı. "
Bir kalecinin maçın kaderiyle bu kadar oynamaya ve uyuyan yılanı uyandırmaya hakkı yoktur sanırım...
Onur Ataç
12-09-2009, 23:15
işin garip tarafı forzada devam etmekte..saçma sapan yazılarla forza beni kendinden biraz daha uzaklaştırdı
Özgür Ergün
12-09-2009, 23:16
Beşiktaş forması giyen ve hernasıl olyanışmsa oynamış olan bir kişiye karşı dikkatli konuşmak gerekli hele de kamuya açık bir alanda özel dikkat gerekli!
Bu durumun sorumlusu;
Oyuncular değil.. Başta başkanımız Yıldırım Demirören olmak üzere temel sorumlu Mustafa Denizlidir!
Mustafa Denizli'nin kötü bir teknik direktör olduğunu hep söyledim şimdi de söylüyorum...!
Bizim sorunumuz geçen sene o iki kupayı almaktır...
Tuncer Doger
12-09-2009, 23:23
hepimiz mazoşistiz
Gökhan Şişman
12-09-2009, 23:23
serdarın tecrübesizliği rüştünün inanılmaz hataları buna bide top bizi sevmeyince biz atamazsak hakem tabi şey yapar ... diyebilecek başka biz söz bulamıyorum klasik bi tabir manu macına bakalım
Mert Kavak
12-09-2009, 23:32
hepimiz mazoşistiz
ALLAHINA KADAR
Mert Kavak
12-09-2009, 23:38
öyle yıkma kendini, öyle mahzun, öyle garip...
nerede olursan ol, içerde, dışarda, derste, sırada, yürü üstüne-üstüne,
tükür yüzene celladın, fırsatçının, fesatçının, hayının...
dayan kitap ile dayan iş ile.
tırnak ile, diş ile, umut ile, sevda ile, düş ...ile.
dayan rüsva etme beni.
bir umudum sende, anlıyor musun?
Hakan Kirezci
12-09-2009, 23:42
Hoca bütün oyunculara ayakkabılarını ters giydirip salmasına rağmen takım güzel top oynadı.
Pas yüzdesinden possesion yüzdesine kadar istatistik daha iyi bizim.
Mustafa Sarp'ın Tabata'ya yaptığından sonra o kuduz tavrını önleyen Ferrari'ye ve de hele Tabata'ya sarı kart neden gösterildi anlayan var mı?
Serdar Özkan golcü olsa bu maç nasıl olurdu acaba?
Ve son olarak Serdar'a yapılan penaltı niye verilmedi?
Verilseydi (1-1 ihtimali) ne olurdu maç?
Rüştü 2 ay yatak istirahatinden sonra kaleye geçmek zorunda bırakılmasa o golleri Hakan Yer miydi?
Delgado'yu anan oldu mu hiç bu maçta? Tello'yu? Bobo-Nobre ve hatta Batuhan'ı?
Bu seneki şanssızlığımız bütün bunlar Hoca'ya rağmen oluyor dikkatinizi çekerim.
Netice mi?
Maçın neticesi ben hala Beşiktaşlıyım.
Mehmet Eyyup Mete
12-09-2009, 23:43
cidden forzabesiktasın suyu cıkmıs serdar kaptan olsun müthiş oynadı diye başlık açanlar var bazen düşünüyorum gese ve !!!!lilerlemi yazışıyoruz orada....
Eren Yetis
12-09-2009, 23:46
Cisse yi göndrenler kına yakın.
Metin Yalçınkaya
12-09-2009, 23:49
Serdar Özkanı ben pek sevmem ama bu maçta çırpınan tek kişiydi.Evet kaçırdığı pozisyonlar vardı doğrudur ama sadece bunun için bu maçta onu eleştirebiliriz.Bence ruhsuz terimi biraz ağır kaçmaktadır...En önemli faktör M.Denizlidir.Her derbi de olduğu gibi korkak bir futbol anlayışı ile sahaya çıktı.İlk yarı kim gol atacaktı bilen var mı ? Serdar kendi kişisel hız ve gayreti olmasa idi o pozisyonlara bile giremeyecektik.Neyse yapacak hiç bir şeyyok.Artık demirörenin gitmesini beklemek zorundayız...
Necdet Bulut
13-09-2009, 00:08
maçdan evel tahminim 3-0 dı evet tuttu ama bizden yana skor olmasi gerekirdi ah ah nerden bilirdimki serdar özkanın ilkonbirde olacağını (birde kaptan)!!
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 00:10
Yahu Serdar Özkan'la alıp veremediğiniz ne yahu...
Özetini izledim götünü yırtan bi o vardı be
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 00:11
Atsaydı o 2 golü kral olacaktı
Emre Ersoydan
13-09-2009, 00:14
Yahu Serdar Özkan'la alıp veremediğiniz ne yahu...
Özetini izledim götünü yırtan bi o vardı be
isterse yırtmasın parcalasın abi bi b.. olmaz o herıften.mactan sonra acıklamasını ızlıyorm top ya ayağımın ııcne geldı ya dısına geldı bılme ne anlatıyoda anlatıyo.sımdı yazıcam bısey uyarı alırım !!!!!!!!!!
Onur Ataç
13-09-2009, 00:15
cidden forzabesiktasın suyu cıkmıs serdar kaptan olsun müthiş oynadı diye başlık açanlar var bazen düşünüyorum gese ve !!!!lilerlemi yazışıyoruz orada....
Dediğim gibi Mete abi,hep sanki tribünle alakası olmayan hevesli insanlar forzada yazıyor...Adam gibi güzel ve mantıklı yazılar yazan çok azaldı.Durmadan rakibe giydiren,beşiktaşı iyilik ettiğini düşünen kişiler yazmakta..Yazık yeni nesilden biri olarak hem forzayı hem de tribünlerimizin iyi yerlere gitmediğini düşünmekteyim...
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 00:18
isterse yırtmasın parcalasın abi bi b.. olmaz o herıften.mactan sonra acıklamasını ızlıyorm top ya ayağımın ııcne geldı ya dısına geldı bılme ne anlatıyoda anlatıyo.sımdı yazıcam bısey uyarı alırım !!!!!!!!!!
Napalım öldürelim mi , gidip dövelim mi ?
Bİraz özkaynağımıza sahip çıkalım ya, o bizi rezilde etse size göre...
Taylan Kurt
13-09-2009, 00:24
Serdarı eleştircek bişi yok bu maçta son vuruşlarda kötüydü...
Tabataya gösterilen sarı kartı anlamış değilim...
Emre Ersoydan
13-09-2009, 00:26
gelde uyu şimdi hey ALLAH'ım ya.ulan mazoşistlikde bı hayat bıcımıymıs,içindeymişizde haberimiz yokmus.off off
Tuncer Doger
13-09-2009, 00:28
Serdarı eleştircek bişi yok bu maçta son vuruşlarda kötüydü...
Tabataya gösterilen sarı kartı anlamış değilim...
tabataya gösterilen sarı kartı,
aynı pozisyonda ferrariye gösterilen sarı kartı,
aynı pozisyonda mustafaya gösterilmeyen kırmızı kartı,
kalecilerinin dışarda elle oynamasına verilmeyen kırmızı kartı,
baroşun sivoka 2 kez vurmasına sivokun sadece konuşmasına veilen sarı kartı,
taylan ben bunların hiç birini anlamadım dostum ??
tamam iyi oynamadık vs.. ama yukarıdakileri de görmezden gelmek garip olur..
Deniz Akkuş
13-09-2009, 00:34
oynadık oynadılar ama olmadı... bu takımın yenilgisi çirkef !!!!!!,şakşakçı hakem ve golcü almamakta direnen yönetim ve ve sağlam olmayan bir kaleci...
peki ne yapılmalı salı günü şl var ve bu takım bu ruhla bir halt yiyemez doğru sevinmek için sevmedik seni kartalım ama körü körünede olacaklara göz yumamayız..
ben kendimce maç bitiminde eve yürürken aklımdan şu geçti.. bir pankart hazırlayıp tesislere gidp açmalıyız... bu takımı herşeye rağmen deteklediğimizi ve bizim için ellerinden geleni bundan sonra fazlasını yapmaları gerektiğini onlara anımsatmalıyız...
maçın iyi adamı yada kötü adamını seçmek bu saatten sonra bir işe yaramaz..
Emre Ersoydan
13-09-2009, 00:37
oynadık oynadılar ama olmadı... bu takımın yenilgisi çirkef !!!!!!,şakşakçı hakem ve golcü almamakta direnen yönetim ve ve sağlam olmayan bir kaleci...
peki ne yapılmalı salı günü şl var ve bu takım bu ruhla bir halt yiyemez doğru sevinmek için sevmedik seni kartalım ama körü körünede olacaklara göz yumamayız..
ben kendimce maç bitiminde eve yürürken aklımdan şu geçti.. bir pankart hazırlayıp tesislere gidp açmalıyız... bu takımı herşeye rağmen deteklediğimizi ve bizim için ellerinden geleni bundan sonra fazlasını yapmaları gerektiğini onlara anımsatmalıyız...
maçın iyi adamı yada kötü adamını seçmek bu saatten sonra bir işe yaramaz..
ne yapsak acaba ucretlerıne zam mı yapılmasını teklıf etsek yönetime.o pankarttan o ruhu ancak bız alırız.ister turkce ıster portekızce ıster arapca yazalım onlar su anda sezon bıtımı nerde tatıl yapsam dıye dusunuyolardır.
M.Ilke Bortacina
13-09-2009, 00:37
hepimize geçmiş olsun.. ilk ve son maç başlığı açışımdı..
şahsi fikrimi sorarsanız rüştü ve m.denizli hariç herkes elinden geleni yaptı..
başta maçın hakemi bülent efendi..
Emre Yüksel
13-09-2009, 00:46
ne denilebilir ki...
bu maç eğer satıldıysa , evlerine gitmek nasip olmasın satanların.
bu maçta hakkımız yenildiyse , Hakk yukarıda...
Yazıklar olsun.
Takımımı savunamıyorum bile
Mustafa Şengezer
13-09-2009, 00:48
İnönüde 5 yemeye mi razısın?
Galatasaraydan 3 yemeye mi razısın?
...
her ikiside...biri tuttu darısı çarşambaya...Apploud
Mustafa Şengezer
13-09-2009, 00:49
Mustafa sen hangi takımlıydın ?
ben mi BEŞİKTAŞLIYIM...ama siz polyanna spor galiba...
Demir Han
13-09-2009, 00:51
Yahu sakin o kadar da değil en azından ManU karşısında da takımı görelim...vardır bir bildikleri büyüklerin ama dağılmayalım yol uzun...yönetime olmasa da takıma inanalım en azından çalışalım
Emre Ersoydan
13-09-2009, 00:54
beyle allah askına gıdn kafanız yastığa basın ağlayın,kufur edın sıtem edın bosalın.sinir halınde bırbırımızın kalbını kırıyoruz.
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 01:06
her ikiside...biri tuttu darısı çarşambaya...Apploud
Mustafa Ya sus yada harbiden DEFOL Ya...
Senin gibi beşiktaşlıya ihtiyacımız yok,
Bu tarz yorumların prim yapacağı bir çok Beşiktaş Taraftar sitesi mevcut !
Deniz Akkuş
13-09-2009, 01:11
sevgili kardeşim emre zamdan bahsetmiyorum... ama bu dediğim yapılması gereken bişey... yaa sanırım bizdede çatırdamalar başladı.. evet bende yenilgimize küfrettim benimde içim kan ağladı.. ama yinede başım dik yürüdüm sokakta arkamdan demediklerini brakmadılar.. duymadım duyduklarımada gülüp geçtim...feysbukta futboldan anlamayan bayanların iletilerine sataştım onlar bile gayiklerine almmışlar 3 sayısını ama kim takar onlar ne anlar aşktan onlara ney anlatabilirsinki.. onlar ya manitası için takım tutar yada takımdaki futbolcuya yazar...
Onur Ataç
13-09-2009, 01:19
Biraz sakinlik ama mustafa haklı böyle polyannacılık oynayarak varabileceğimiz tek nokta ezeli rakibimizden 3 yemektir.3 yememiz ezeli rakebette sıradan bir anadolu takımı muamelesi görmemize neden olur...
Deniz Özdemir
13-09-2009, 01:23
bırakın hakemi falan sürekli eleştirdik hakemleri ama onlara gelene kadar konuşacağımız kimler var kimler..yeter artık ya ben her maç gs ya boyun eğmekten bıktım.her maç sonrası moralim bozuk şekilde eve dönmekten bıktım.şu şikeci takıma yenilmek çok zoruma gidiyor.tamam iyi günde kötü günde dedik ama artık şu şereften yoksunların maçındanda bir gün mutlu ayrılalım.birgün olsun iyi günü görelim..bugün çok şeyler koptu gitti içimden..maçı izlerken etrafımda ki gs taraftarının söylediklerine karşılık verememek, onları dinlemek zorunda kalmak çok dokundu bana..yeter yaa yeterrrr
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 01:24
Arkadaşım polyanacılık oynayan yok...
Bizde görüyoruz takımın halini, ama her fırsatta sallanmaz takıma ya,
Bişeylermi değişecek 3-5 yiyince...
Değişse Liverpool'da 8 yiyince Metalist'den 4 yiyince değişirdi !
Hoca değişti belki ama klübün yönetim felsefesi aynı...
Suleyman Korkmaz
13-09-2009, 01:30
maçın olumlu yanı serdar özkan'ı kazanmamız oldu umarım böyle oynar.gol kaçırması sorun değil istekli,arzulu,futbol oynadı ama şansızdı halen ısrarcıyım bu takıma güveniyorum.mustafa hoca oyuncu seçiminde hata yapmış olabilir fakat mutlak vardır bir bildiği söylemesi benden m unıted maçında süpriz yapabiliriz
Mustafa Şengezer
13-09-2009, 01:30
Mustafa Ya sus yada harbiden DEFOL Ya...
Senin gibi beşiktaşlıya ihtiyacımız yok,
Bu tarz yorumların prim yapacağı bir çok Beşiktaş Taraftar sitesi mevcut !
tamam o zaman senin istediğin gibi konuşuyum.müslüm gürses tarzı.ya bu hakemler niye böyle yaptı.medyada bizi sevmiyor be. neden kırmızıyı çıkarmadı.neden sarı kart verdi bize. istatistiklere baktım biz daha çok pas yapmışız yahu ama kader kısmet.ama olsun ölümüne BEŞİKTAŞ lıyak...arkadaşlar biraz gerçekçi olalım lütfen...dikkat ettinizmi bilmiyorum ama her yenilgiden sonra bir kılıf aramaya başladık...aziz yıldırımda bir keresinde MERDİVENLERİ suçlamıştı.ona dönmeyelim..elbette BEŞİKTAŞLIYIZ ama gerçekleride görmezden gelmeyelim.geçen sene tombaladan çıkan bir şampiyonluk yaşadık öyle bir kutlandıki şampiyonluğumuz.allahtan yabancı basına yansımadı yoksa bunlar 34 maçta 34 galibiyet aldık sanırlardı.halbuki ite kaka kazandık bu şampiyonluğu.tamam takım da ruh vardı.ama bizimkilerde çok abarttı.bunun etkisinden çıkılmadı daha.şampiyonlar liginde rezil olmak istemiyorsak artık uyanmalısınız.ben çok kızıyorum amatör ligede düşsek biz beşiktaşlıyız.beşiktaş bizim herşeyimiz.ben tabelacı değilim ama bu sene şampiyon olmalıydık .bazı itleri susturmak için bu senede şampiyon olmalıydık.Bilmem anlatabildimmi...BU ARADA BİR KERE DAHA BANA HAKARET EDERSEN BENDE KALBİNİ KIRARIM HABERİN OLSUN...
Ufuk Biyik
13-09-2009, 01:34
ismail ve mustafa biraz sakin olalım arkadaşlar
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 01:34
Mustafa bazı şeyleri idraak edemiyorsun...
Biz bazı forumlardan farklıyız diyoruz , o farkı burda koymalıyız,
tamam eleştir takımı, Analiz yap , ama adam akıllı, kimse sana burda sesini çıkarmaz, ama sen ona buna sallarsan her maçtan sonra, 3-5 yeriz dersen olmaz bu iş, ne insanları samimiyetine inandırırsın nede görüşlerine saygı gösterilir.
Ben çok mu memnunum sanıyorsun ? Bu Skorlardan...
Sana Hakaret eden yok ayrıca, Sende birdaha önüne gelen futbolcuya, önüne gelen adama sallarsan bende kalbini kırarım haberin olsun...
Ufuk Biyik
13-09-2009, 01:39
Arkadaşlar iki satırda ben yazayım
Mustafa bazı konularda haklı ama sert üslupla söylüyor malesef gercekci yaklaşımları var mesele bir forvet hattı düşünün 3 oyuncusu 20 küsür gol atmış yani kişi başı 8 gol nobre bobo holosko v.s bu çok mustafada bunu eleştiriyor
Takımın iyi top oynamadığını yanlış transferler yapıldığını ki sanırım herkes hem fikirdir bu konuda ama bunu biraz sert bir üslupla yapıyor ama bu onu haksız kılmaz.
İsmail biz diğer forumlardan farklıysak ki öyleyiz mustafayıda kabul etmemiz lazım emin olun kimse bunlar olsun istemiyordur ama oluyor ne tesadüftür ki mustafanın dedikleri cıkıyor.
Mustafa sende uslubunu biraz yumuşatırsak bence herşey çok daha güzel olacak
İNADINA BEŞİKTAŞ
Deniz Akkuş
13-09-2009, 01:43
ya arkadaşlar polyanacılıkta oynamayalım kaş yaparken gözde çıkarmayalım.. heleki bir birimizi hiç kırmayalım... ben yinede salı gününe kadar bu takıma moral depolayacak birşeyler yapılmasından yanayım.. çünkü yarınki gazeteler salıya kadar beşiktaşımı sindirecek çok şeyler yazacaklar... ve biz bunlara inat birşeyler yapmalıyız.. onlara uyanmaları ve kendilerine gelmelerini protestoyla değil ruhumuzu aşkımızı anlatacak birşeyler bir eylemlik gerçekleştirmekten yanayım.. bilsinlerki eğer formalarının hakkını verdikleri sürece bu taraftar onlara sahip çıkacaktır...
Murat Aru
13-09-2009, 01:53
Birbirimize saygımız olmadıktan sonra Beşiktaş Şampiyon olmuş, GS ye 10 gol atmışız ne fayda?..
Gs'ye yenildik diye Beşiktaşlı olmaktan utanan varsa ben kendisini tutmayayım arkadaşlar.
Önce Beşiktaşlı gibi davranalım.
Eleştiri yapmak var yapamamak var onunda farkını bu başlıkta görüyoruz zaten.
Sakin olun.
Aklınıza ilk geleni buraya yazmayın.
Kulübün başkanına, futbolcusuna, teknik direktörüne hakaret etmek sizi daha çok Beşiktaşlı yapmaz! Yapmadığı gibi komik duruma düşersiniz!
Önerisi olan dillendirir, önerisi olmayıp sadece "bak ben hakaret edebiliyorum" demek için forumu kullanmayın.
Beşiktaşlı olunmadığını gösterin!!!
"işte biz kötü günde hep omuz omuzayız
övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız!.."
Furkan Celik
13-09-2009, 02:02
Ferrari'nin 3 yemiş bir takımın oyuncusu olarak maç bitinminde tribünün önüne gelip alkış tutması benim maç hakkında bütün düşüncelerimi sildi attı resmen..Gerçi tüm takımdan aynı hareketi beklerdim ama...
Bitmesin dertler.....
Deniz Akkuş
13-09-2009, 02:07
ya benim önerim için ne diyorsunuz arkadaşlar?...
Gursel Metin
13-09-2009, 02:13
Rüştü Rejkaardı görünce Barselonada sandı kendini sadece.Bende diyorum bu Surinamlı niye sırıtıyor maçtan önce.
ManU yada yeniliriz salı günü sonuçta hiçbirşey olmaz.Takım iyi top oynuyor,bu sene keyif yılı,demirörenlerde giderse cila olur.
Metin Yalçınkaya
13-09-2009, 02:55
Ferrari'nin 3 yemiş bir takımın oyuncusu olarak maç bitinminde tribünün önüne gelip alkış tutması benim maç hakkında bütün düşüncelerimi sildi attı resmen..Gerçi tüm takımdan aynı hareketi beklerdim ama...
Bitmesin dertler.....
Benimde maç içinde en çok hoşuma giden şey ferrarinin tabata yı kollaması oldu.O mustafa adam olduğunu sanıyor gs ye gidince ama inönüsü de var bu maçın mustafa gel bakalım sen aynı hareketi yapabilecekmisin....
Metin Yalçınkaya
13-09-2009, 02:58
ya benim önerim için ne diyorsunuz arkadaşlar?...
Deniz önerin güzel de bunu gerçekleştirmek önemli olan.Sen ben ya da 3-5 kişi ile olacak iş değil bu.Bunu öncelikle bütün taraftarlarımızın istemesi gerekiyor.Ama şu hale bakınca herkes çoktan kılıcını çekmiş bile, bu ortamda bunu gerçekleştirmek çok zor bence.Ama yine de fikrinde yanındayım...
Samet Şaher
13-09-2009, 03:14
Kimsenin BEŞİKTAŞ'lılığını yragılıycak veya sorguluycak değilim ama geçen sene şampiyonluk tombaladan piyangodan çıktı diyebilenler var ona şaşırıyorum,uranıyorum.Her zaman övünmüşümdür taraftarımızla,gerek düşüncesiyle,duruşuyla tarzıyla gerek desteklemesiyle arka çıkmasıyla ama böyle şeyler duymak üzücü.
Mustafa Denizli'yi ilk geldiğinde hiç istememiştim hala da istemem hepte derim ama ne yapalım ? şu anda gitsin mi ? büyük klüp olarak yakışmaz...
Bizim esas sorun yönetimdir,Demirören gitmeden ne yapılabilir diye düşünüyorum ara sıra ama aldığım cevap hep kendi kendime bir hiç oluyor hep nedense...
Takımımız iyi oynadı , ilk 15 dakika harici ve o Rüştü'nün yediği gerzek goller sonrası.zaten 2.gol'den sonra koptuk.
Piyango'dan çıkmış diyen şampiyonluk diyen taraftarlara , bize polyana'cılık yapmayın diyenlere sözüm yanlış anlamayın ama...
Geçen sene 6.sıradan önümüzdeki bütün renklileri yenip bilmem kaç puandan gelip,ftk kupasını alıp şampiyon olmak evet haklısınız piyangodan çıkmış.
Ve geçen sezonun ilk yarısı bittiğinde bize polyanacı diyenlerde vardı,takıma sayan eden vardı,denizlinin ipini çekenler vardı..biz ise asla pes etmeyenlerdendik belki o zamanlar bazıları için polyanacıydık ama bize ne zaman yakışmış pes etmek..
İsyan ettik herekese duyurduk herkese bu oyunu biz bozacağız diye , oldu da ama biz polyanacılar şampiyonluk kutlamalrında uzaktan izledik nedense... takım şampiyon olunca bişeyler demekle takım bu durumdayken bişeyler demenin arasında çok fark vardır,bu farkın ne olduğunu düşünün bakalım neymiş diye..
Ne yapsam - ne etsem,kim ne dese - ne etse,sussa - konuşsa,saysa - yazsa da ille de sen ulAn işte ille de sen ! benim için senden ötesi yok işte yok ...
Hakan Kirezci
13-09-2009, 03:22
Samet ağzına sağlık.
Buna benzer birşeyler tasarlamış yazmaya hazırlanıyordum ki tam zamanında yetiştin. Seni okurken düşündüm de iyi ki aklımdakileri yazmamışım ayıp olacakmış biraz.
Bir tek eklemem olacak dediklerine.
Her zaman dediğim şey, yeni değil.
Beşiktaş taraftarı olmakla Beşiktaşlı olmak arasındaki kalın çizgiyi farketmesi gerekenler var. Bu bir tercih meselesiyse diyecek birşey yok ama farkedememezlikse uyarmakta yarar var ki o kalın çizgiye takılıp düşmesin arkadaşlar.
Metin Yalçınkaya
13-09-2009, 03:24
Boşuna söylemedik biz bu besteyi şampiyonluk hasreti ile çok çile çektik, geceleri uyumadan sabahlar ettik, uçurumlar düşmeden tut elimizi, şampiyon ol Beşiktaş'ım mes'ut et bizi....Ve ayrıca övünmekte çok haklıyız sonuna kadar Beşiktaşlıyız iyi günde kötü günde sonuna kadar BEŞİKTAŞLIYIZ....
Can Yılgür
13-09-2009, 03:29
8-0 yenildik çıktık meydanlara sahip çıktık sevdamıza. Bugün gene iş başa düştü umutsuz taraftarlara, medya maymunlarına, beşiktaş düşmanlarına karşı öz be öz, has be has, harbi mi harbi BEŞİKTAŞ TARAFTARI!!! yapıştık kene gibi umutlara.. takım iyi bu sene olmazsa seneye.. olmadı mı hiç farketmez bekleriz yine..
TERKETMEDİ SEVDAN BENİ
Cem Ozel
13-09-2009, 03:32
2 nci gol İbrahim'e verilmeyen faulün dönüşünde oldu değilmi. Ben anlamıyorum Gol attık atamadık kötü oynadık iyi oynadık ayrı mesele ama her senede gs maçlarında hakemlerin hataları ön plana cıkıyor.
Metin Yalçınkaya
13-09-2009, 03:33
bu gece yi marşlarla bitirmeye niyetlendim.çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi kartalllllll ohhh be bu aşkı seviyorum BEŞİKTAŞK
Metin Yalçınkaya
13-09-2009, 03:35
cem sadece o değil ki atılmayan kaleci var kardeşim 4 tane hakemde görmedi ya yuhhhh denir buna bee tabi bunlar bahane değil ama gerçekler.lig tv bile pozisyonu nerdeyse 10 dak sonra verdi düşün artık gerisini...
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 11:42
SERDAR ÖZKAN'IN ÖZELEŞTİRİSİ (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=61089)
Lütfen İzleyin...
Onur Ataç
13-09-2009, 12:13
Demirören'i göndermenin tek yolu onu istifaya zorlamaktır.
Nasıl istifa edebileceği konusunda önümüzde Seba gerçeği var.
Sebayı gönderen Çarşı Demiröreni istifaya zorlayamıyor mu zorlamıyor mu?
cevabını verdiğinizde çözümü kendiniz bulacaksınız?
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 12:24
Onur Bunun Cevabını bir çok insan biliyor...
Ama , İşte O amalar.
Emre Ersoydan
13-09-2009, 13:51
seviyorum seni ulan seviyorum.istediğin kadar yenil be.BEŞİKTAŞ ULAN
Özgür Ergün
13-09-2009, 13:52
Çarşı emekçilerinin bu konuda bir cevabı var ve bu cevap benim için yeterince tatmin edici!
Eğer bilmediğim bir başka cevap varsa beni aydınlatırsan sevinirim.
İsmail ortada ama falan da yok Çarşı tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur. Sorun Demiröreni istifaya zorlama sorunu değildir. Ortada çok daha yapısal problemler var.
Çok uzağa gitmeye gerek yok sadece ortaya çıkan başkan adaylarına bile bakmak yeterli olacaktır.
Birde mustafa şengezer;
Saçmalama olur mu kardeşim!
Hiç kimse ima yolu ile bile Kamuya açık bir alanda Beşiktaşın kötü olmasını hele de bu forumda isteyemez... bundan BAK BENİM DEDİĞİM NASIL OLDU tatminine giremez..!
Girdirmezler;
İsmail cevap vermemiş ama merak ediyorum;
Nasıl kırıcan burda ki bir üyeyi merak içindeyim!
Baran Konak
13-09-2009, 15:19
takımın en iyisi Serdar Özkan'dı.uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar akıllı ve güzel oynadı.
maçın bizim açımızdan en önemli artısı da bu oldu bence.serdar özkan gs maçında oynadığı gibi oynamaya devam ederse çok ciddi bir kazancımız olur.
ayrıca hakan arıkan'a ciddi anlamda üzülüyorum.4 hafta çok iyi bir form tutmuşsun,rüştü iyileştiği gibi kaleye geçsin.rahatsız edici bir durum bence.
mustafa denizli'nin derbilerde yaptığı "cinlik" leri anlayamadım,anlayamıyorum da.nihatın tek oynayamayacağını herkes gördü bir denizli görmedi.
ve bence en önemlisi hiçbir dayanağımız olmadan "beşiktaş kesin yenecek" dememizdir,buna inanmamızdır.birsürü insana kesin yeneceğiz deyip yenildikten sonra onların yüzüne bakmaktır.
salı günü de mançester'i yeneceğiz.3-1 yeneceğiz hem de.
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 15:23
İnanç Olmalı Baran insanda inanç...
İnanıyoruz, Geçen yıl olduğu gibi inanmıştık, bu inancımız bize belki Şampiyonluklar kupalar kazandırmaz ama onurlu başı dik bir mücadele vermiş oluruz saha dışında...
Deniz Akkuş
13-09-2009, 15:28
sevgii samet ben polyanacılık oynamayalım derkentartışmalarn gidişatına gönderme yaptım... çok şükür kendimce beşiktaşlıyım.. ve bence en azından bizim bu forumda benimle aynı düşüncede olabilecek ve hazırlanacak bir destek pankartı ile futbolcularımıza güven duygusunu beşiktaş aşkını uyandıracakbir gönderme yapılmalı.. bugün geçmiş olabilir belki ama yarın için böyle birşey yapılabilinir.. şairlerde buluşup güzel bir pankart ve nevzat demir tesislerine gidilmeli... burdan gelecek bir kaç kişinin evet gidelim sözünü bekliyorum.. böyle birşey bence gzel bir jest olacaktır.. taraftarlığın galibiyette alkış mağlubiyette arkasını dönmek olmadığını göstermeliyiz...
Deniz Akkuş
13-09-2009, 15:35
demirörenin gitmesi çıkan adaylarla bir kazanım olmayacağını göstermiştir... takımımızın yönetimine hiç bir şekilde siyasetçiler tarafından yönetilmemeli.. bunada karşıyım... eğer demirören devam edecekse yönetimine sağlam futbol şube sorumlusu gelmeli bu işi hakikaten bilenler olmalı.. belki ilk yarıda böyle olacak.. ama yarı devrede sorunlar çözüle bilir.. denizliyi suçluyoruz evet suçları vardır ama zaten kendisi kalmak istememişti yçne yönetimin ısrarı üzerine durmuştur..
Samet Şaher
13-09-2009, 16:33
Aman Deniz Abla'cım yanlış anlamışsın...herhangi bi sözüm yok sana.Sadece bi kaç yorum okudum forumda burda forzada sağda solda içimden gelenleri yazmak istedim,gerçi daha neler var içimde de o kadarı çıkabildi işte.
Dediğin pankart olayında da sonuna kadar destek veririm,nereye gidilcekse gelirim..Biz bunları yapan bi taraftarız zaten de bizim tek sorunumuzun demirören olduğu çok açık,bence geç kalınmadan bunun için cidden sağlam bişey(ler) yapılmalı.
Ne kadar sene içinde bunların yanlış olduğunu düşünsemde giden şampiyonluk değil,cidden BEŞİKTAŞ'ım gidiyor ve buna seyirci kalmak öyle içimi acıtıyor ki anlatamam.
Belki bugünü kaybedicez ama önemli olan yarını sağlam bişekilde kazanmak değil mi ?
Ismail Hakki Demirel
13-09-2009, 18:17
http://img179.imageshack.us/img179/8932/adszxb.jpg
Resimdeki Tanıdık Simayı bulunuz :)
D.Asya Açıkelli
13-09-2009, 18:27
Çarşı imza toplayıp mı gonderdi Seba'yı ? Her gün Kızılayda onlarca insan çarşı poları alıyor metrodan,sırf kendini tatmin etmek için...
Hangisi tribun kovalıyor ?
Onur Ataç
13-09-2009, 20:17
Çarşı imza toplayıp mı gonderdi Seba'yı ? Her gün Kızılayda onlarca insan çarşı poları alıyor metrodan,sırf kendini tatmin etmek için...
Hangisi tribun kovalıyor ?
Asya ,sence her gün Kızılayda onlarca çarşı poları alarak kendilerini tatmin eden insanlar Süleyman Seba gibi bir çınarı yollayacak güce sahipler midir?Öyle bir baskı kurabilirler mi?Hemde ne internetin ne de yayın organlarının o kadar gelişmediği bir dönemde(99-00 dönemi)
Gülpaşa Yılgın
13-09-2009, 21:51
arkadaşlarımız kendimizi kandırmayalım. futbol bir netice oyunudur ve biz 3-0 yenildik... demek ki bu maça her şekilde gs bizden daha iyi hazırlanmış.
beğenmediğimiz oyuncumuz serdar özkan takımın yıldızı olduysa vay halimize mi diyelim yoksa takım toparlanıyor mu acaba...
bu paranoyayı atmanın tek bir yolu var seri galibiyetlere acilen başlamak zorundayız.
manu maçında bu oyunu sergilersek tozumuzu atarlar vallahi.
santroforlar hazır değil, kanatlar eksik, orta saha ve ön libero idare eder, defans biraz ağır, kalemizde Allaha emanet.
teknin traktör alman ekolünü yerleştirmeye çalışıyor yani orta sahası güçlü bir takım...
golü kim atacak, rakibi kim kesecek, golü kim engelleyecek ben mi ???
neyse İnşallah şu meşhur seriyi tuttururuz.
Bulent Golbas
14-09-2009, 02:05
son yillarda liverpool maci dahil hic bukadar uzuldugum bir mac olmamisti.ama beni uzen ne 3-0 ne farkin 9 puan olmasi. uzuldugum sey hizla trabzonsporlasiyoruz olmamizin bu macla birlikte benim nazarimda tescillenmis olmasi.
D.Asya Açıkelli
14-09-2009, 02:25
Asya ,sence her gün Kızılayda onlarca çarşı poları alarak kendilerini tatmin eden insanlar Süleyman Seba gibi bir çınarı yollayacak güce sahipler midir?Öyle bir baskı kurabilirler mi?Hemde ne internetin ne de yayın organlarının o kadar gelişmediği bir dönemde(99-00 dönemi)
insanları yonlendirmenin tek yolu basın-yayın değildir...o donem aldığımız yenilgilere baklırsa,zaten camia sallantıdaydı,farklı mağlubiyetler sebebiyle bi kıvılcama gerek vardı...
sokağa cıkan bi kac insana çarşı yaptı diye etiket koymak sacmalıktır...(çarşı içinde de tabi ki ayrısmalar olur,herkes seba kalsın demesi olanaksızdır)
not:o kadar guclumu falan demissin;
bkz:serdar bilgili
D.Asya Açıkelli
14-09-2009, 02:29
taraftar baskısı sebebiylede eğer seba istifa ettiyse de vay halimize...
a.gücünden bile beter olmusuz
Murat Ödemiş
14-09-2009, 09:31
Rüştü, İngiliz basınına verdiği demeçte ManU'nun cehennemi yaşayacağını söyledi. Milli kaleci "İnönü, Saracoğlu ve Sami Yen'e benzemez" dedi.
bi başkan gelir bi teknik direktör gider bi golcü gelir bi kaleci gider bi hakem yavşaklık yapar bi köşe yazarı lavukluk kar yağar sel olur ve herne bok olursa olsun nihayetinde BEŞİKTAŞ trübünleri yani beşiktaşlılar taraftarlar hep aynı kalır
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız
salı günü rüştüyü yanıltacakmıyız ...ASLAAAAAA
beşiktaş sen bizim her şeyimizsin
Ufuk Biyik
14-09-2009, 09:35
ayağa kalk kalk istanbul at üzerindeki yorgunluğu ve diyorlarki yeter yeter artık ayağa kalk kavgaya savaşa gir istanbul
yetmez mi 2 gündür bu yılgınlık durgunluk en büyük BEŞİKTAŞ değil mi yeter artık sizde kalkın ayağa
Sezgin Akcelik
14-09-2009, 10:24
Geçen sene de 4 yedik bir sürü puan farkı oluştu. İlk yarı sonunda uefa ya gidemiyorduk.
Yarın 21 : 45 de yeni bir maç ve çok daha önemli. Çenelerin kapanması için müthiş fırsat. Sonuna kadar destek , haaa yenemezsek yine de destek yine de destek.
Onur Ataç
14-09-2009, 11:33
taraftar baskısı sebebiylede eğer seba istifa ettiyse de vay halimize...
a.gücünden bile beter olmusuz
yav tabikide sadece taraftar değil,Muhalefetin de baskısı büyüktü...Fakat bir yönetimde eğer güçlü bir muhalefet yoksa yönetim kimi baskı sebebi olarak görücek?Tabikide TARAFTAR.Tabi ki yapılan eylemleri Çarşımızın üzerine atmak yanlıştır belki ama o dönemde kapalıdan çıkan besteleride ben biliyorum...Neyse şimdiye bakıcaz sebanın istifa etmesi şanlı tarihimizde kara bir lekedir.
Ben kendi şahsıma adına onun yarattığı beşiktaşı istiyorum...O günleri mumla arıyoruz keşke o şuan başımızda olsaydı da ne şampiyon olsaydık ne kupa alsaydık...Fenerlisi,geselisi,tslisi,bursalısının saygı duyduğu bir takım olarak kalsaydık,sıradanlaştırılmasaydık....
Özlüyoruz Seni Büyük Başkan...
Özgür Ergün
14-09-2009, 13:59
:) :) :) ümit bu ne sinir yahu :):) oruç başa vurdu sanırım :) valla sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :):):)
Yarın görüşür sinirlerini alırız biraz artık...!
Ismail Hakki Demirel
14-09-2009, 16:08
Görüşün bakalım :(
Biz Vekaleti Can Topal'a verdik
Cem Ozel
14-09-2009, 16:12
ManU yada yeniliriz salı günü sonuçta hiçbirşey olmaz.Takım iyi top oynuyor,bu sene keyif yılı,demirörenlerde giderse cila olur.
En kötü ihtimalle bu olur. Gider eğlenir, üzülürüz.
Deniz Özdemir
15-09-2009, 00:11
http://img179.imageshack.us/img179/8932/adszxb.jpg
Resimdeki Tanıdık Simayı bulunuz :)
Şafak abi mi resimde ki yoksa ben mi yanlış görüyorum:)
yaa İsmail nasılda farettin pes doğrusu ha:)
Ismail Hakki Demirel
15-09-2009, 08:18
Evet deniz Ta kendisi :)
Ismail Hakki Demirel
16-09-2009, 00:05
http://www.facebook.com/video/video.php?v=135006267479&ref=nf
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.