Orijinalini görmek için tıklayınız : Dergimiz ve yeni yazarlarımız hakkında.
Hakan Kirezci
06-09-2009, 23:37
Halkın Takımı ailesine günbegün yeni katılımlar olduğunu gözlemliyorum. Bu arkadaşlardan bir kısmı sadece okuyucu olmayı tercih ettiklerinden olsa pek rastlaşamıyoruz kendileriyle. Muhtemelen bir kısmı da Beşiktaş sitesi diye üye olup sonra burayı unutanlardan. Ancak muhabbetlere hızla girip çabuk uyum sağlayan birçok kardeşimizin sahaya çıkan kadroda kalıcı olduğunu görmek mutluluk verici. Başlarda kendini yabancı gibi hissetiklerinden olsa gerek fikir bazında muhalefetle karşılaştıklarında alınganlık yapmıyorlar da değil :) ama olağan durumlar bunlar; geçecek, gidecek.
Konu başlığımız dergi olduğundan konuyu da dergiye getirip bağlayayım.
Dergi ile ilgili eski muhabbetlerin tamamına vakıf olamadıklarından dergi çıkış tarihinden sonra aramıza katılanlar katkı vermekte çekimser davranabilirler. Oysa gördüğüm kadarıyla diline, kalemine ve düşüncelerine hakim birçok sağlam kardeşimiz Halkın Takımında aktif olarak yerlerini almışlar.
Halkın Takımı dergisinin sabit bir yazar kadrosu ve kapak dahil kapılmış hiçbir köşesi yoktur. Halkın Takımı üyelerinin tamamı derginin doğal yazarı, çizeri ve fikir üretenidir.
Ne tür yazıları yayımladığımıza dair henüz fikri olamamış arkadaşlar BLOGUMUZDA (http://halkintakimidergisi.blogspot.com/) yayımlanan ilk 7 sayıyı inceleyip fikir sahibi olabilirler. Biz şimdiye kadar bu kadarını becerebildik. Bundan sonrası için fikir ve önerilere her zaman açıktır dergimiz. Yazı, çizi, fotoğraf, söyleşi, tavsiye ve önerileri olan tüm kardeşlerimizin üretimleri dergimizde bir şekilde yerini alabilir.
Katkı vermek isteyen herkes dergimizin mail adresini (halkintakimidergisi@hotmail.com) kullanarak ilgili arkadaşlara ulaşabilir.
Medya maymunlarının omurgasızlığına karşı Beşiktaşlılık duruşunun nasıl dik bir duruş olduğunu göstermek dergimizin ve dolayısıyla hepimizin görevlerinden biri olmalı.
Deniz Akkuş
08-09-2009, 00:21
hakan abicim çok yazmak istiyorum hatta yazıyorum ama hep kıt kalıyor yazdıklarım. özellikle imlalar ve özellikle düşündüklerimi bir türlü istediğim gibi kelimelere dökemiyorum. sonuç olarakta yazacağım şey dallanıp budaklanıyor.
Hakan Kirezci
08-09-2009, 00:23
Sen yaz imla falan düşünme. Ben alıştım dediklerinizden bir anlam çıkarmaya, sağolsun Mert bu konuda en büyük desteğim oldu.
Onur Ataç
08-09-2009, 20:55
Henüz tanışmadık ama forumdaki samimi ortamdan büyüklerime abi küçüklerime kardeş deme ihtiyacı duydum kendimde o nedenle size böyle hitap ediyorum.
Hakan abi dergide yazmak için aranan kriterler nelerdir?
Hakan Kirezci
08-09-2009, 21:01
Onur'um samimiyetin için teşekkür ederim.
Merak ettiğin kriterler şunlar;
1. Okur-yazar olmak
2. Adam olmak
3. Endüstriyel futbolla sorunları olmak
4. Söyleyecek sözü olmak.
Haydi bakalım başla çalışmaya, sonraki sayı Kasım'da...
Onur Ataç
08-09-2009, 21:06
Onur'um samimiyetin için teşekkür ederim.
Merak ettiğin kriterler şunlar;
1. Okur-yazar olmak
2. Adam olmak
3. Endüstriyel futbolla sorunları olmak
4. Söyleyecek sözü olmak.
Haydi bakalım başla çalışmaya, sonraki sayı Kasım'da...
teşekkür ederim hakan abi bu_!
çalışmalara başlıyorum:)
Utkan Çalışkan
15-09-2009, 14:51
merhaba abi....niyazi akıncoğlu demiş ya "min gayri haddin bizde şairiz"... yani az biraz serseri,zamansız bir yazara okeyin var mı :)))
Hakan Kirezci
15-09-2009, 16:53
Zaman bana ait olsa tamamı senin olsun ama maalesef derginin zamanı bana ait değil Utkan.
Fırsattan istifade duyuruyu da yapayım.
Kasım ayındaki 10. sayımızın çıkış tarihi 1 Kasım 2009 dur.
Gerekirse artırdığımız sayfa sayısını azaltıp çıkaracağız ama yine de 1 Kasım'da çıkaracağız; 2 Kasım'da değil.
Dergiye gönderilecek yazıların son gönderme tarihi ise 26 Ekim 2009 Pazartesi'dir. 27 Ekim Salı değil.
Tarihler kesindir arkadaşlar.
Taylan Kurt
23-11-2009, 22:00
Hakan hocam yazmak istiyorum ama henüz kafamda bir konu oluşturamadım ne konu hakında yazayım nasıl birşey yazayım bir fikir verirsen iyi kötü bişiler yazıp size sunmak istiyorum ...
Ali Savasan
24-11-2009, 15:28
ısınma turlarını atıyorum şuan:D diğer sayıları inceleme fırsatı bulamadım ancak en kısa sürede inceleyip belki 11. sayıya bir taşta ben koymak isterim beğenilirse...
Baran Konak
18-01-2010, 22:17
ocak sayısı çıktı mı?çıktıysa şubat ne zaman çıkar? ben de birşeyler yazmak isterim :)
Hakan Kirezci
18-01-2010, 22:31
Ocak sayısı haftaya çıkacak, bir sonraki sayı Mart sayısı olacak Baran. Yazını hazırlayıp dergi mailine gönderebilirsin.
Gökhan Korkmaz
28-01-2010, 00:06
biraz daha örgütlenirse istanbuldaki ilerici tüm kurumlara gidip protokol bırakılır ve ordanda daha potansiyelli bir grup yaratabiliriz.Kendi müzik ekibimiz kendi kültürümüz ve gelişen ülkücü/milliyetçi/dinci faşist cepheye karşı kendimizi daha farklı sekilde kimsenin beklenmicği kdr etkili yerlerde olabiliriz
Baran Konak
28-01-2010, 01:44
Kendi müzik ekibimiz kendi kültürümüz ve gelişen ülkücü/milliyetçi/dinci faşist cepheye karşı kendimizi daha farklı sekilde kimsenin beklenmicği kdr etkili yerlerde olabiliriz
bu kısma özellikle katılıyorum.
Hakan Kirezci
30-01-2010, 23:00
12. sayımızı Mart ayı ilk haftası içerisinde çıkarmayı planlıyoruz. Bunun için önümüzde, yılın en kısa ayı olan Şubat bulunmakta.
Halkın Takımı Dergisine yazı göndermek isteyen arkadaşlarımız, Şubat ayının 15' i Pazar gününe kadar yazılarını halkintakimidergisi@hotmail.com adresine word belgesi olarak ulaştırdıkları takdirde, çalışmaları 12. sayı için değerlendirmeye alınabilecektir.
Haydi bakalım, Allah zihin açıklığı versin :)
Hakan Kirezci
01-06-2010, 21:04
Halkın Takımı Dergisi 14. sayısında yayımlanmak üzere yazı göndermek isteyen arkadaşlarımız, Haziran ayının 15' ine kadar yazılarını halkintakimidergisi@hotmail.com adresine word belgesi olarak ulaştırdıkları takdirde, çalışmaları değerlendirmeye alınabilecektir.
Kriterlerimiz arasında eski/yeni ayrımı yoktur. İmla konusu illa ki elden geçirildiğinden bu sizler için büyük sorun olmasın ancak gerek seçilen konu ve üzerine söyleneceklerin okuyucu olarak önce kendinizin ilgisini çekip çekmediğini test ederseniz daha kolay olur. Bir de Türkçenin düzgün kullanımı mutlak bir önceliktir.
Ali Savasan
01-06-2010, 21:50
Abi belli bir temamız varmı dır?
Hakan Kirezci
01-06-2010, 22:07
vardır...
Hakan Kirezci
01-06-2010, 22:10
:)
Şaka bir yana, Ali; Halkın Takımı nedir biliyorsun, temamız o işte. Bizi ilgilendiren, üzerinde söyleyecek sözümüz olan her konuda yazabilirsin(iz).
Murat Kogu
01-06-2010, 22:18
şu ilçelerdeki taraftarlar derneği ile ilgili bira yazı planlıyorum bende güzel yazarım ama bir dahaki sayıya olacak gibi :)
Hakan Kirezci
01-06-2010, 22:20
Bira yazı kafa yapar sen wordde yaz Murat.
Kutay Tarakçı
01-06-2010, 22:26
hahaha :D :D :D
Ali Savasan
01-06-2010, 23:18
Birde abi karakter sayısı nedir acaba hani derginin bir formatı olduğu için soruyorum max ve min bir sayı vardır sanırım.
Hakan Kirezci
02-06-2010, 08:54
Boşluksuz 3000-5000 karakter arası makuldur. (Dikkat kelime değil, karakter)
1-2 sayfa ediyor ancak bu sizi kısıtlamasın. Çok özel bir çalışma olur kesemezsiniz. Gönderin biz değerlendirelim.
Bilmeyenler için; Word üst çubuğunda araçlara tıkladığınızda açılan listede "sözcük sayımı" vardır. Liste uzun olduğunda altına bir ok koyar word. Onu tıklayıp listenin tamamını açın ve sözcük sayımını seçin. Yeniden say dediğinizde o anki sayıları alırsınız.
Murat Kogu
04-06-2010, 17:35
Bira yazı kafa yapar sen wordde yaz Murat.
abi günlerdir bunu düşünüyorum ne demek istemiş diye :D yanlış yazmışım şimdi fark ettim :D :D )_
Olcay Er
21-07-2010, 11:39
Dergiye nasıl abone olabilirim. Taksim ve Kadıköy de satılıyor diye biliyorum. Yolum bir türlü oralar düşmüyür.
Kıvanç Mazlum
24-07-2010, 19:46
dergiye gonderdiğimiz yazının dergide cıkıp cıkmaycağı hakkında nasıl bilgi alabiliriz
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.