Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne kadar ceza verildi Besiktasimiza?
Namik Kartaloglu
14-03-2007, 20:50
Degerli Halkin Takimi;
Bu basligi acmamin sebeplerinden biri, Rakamlari gördukce BESIKTASIMIZA ne kadar zarar verdigimizi, bir de rakam olarak görmemiz. Diger sebebi de; bu rakamlarla bir sezon sonunda, Ne yapilabilir.
Halkin Takimindan ricam bu baslik altina lutfen yorum degil, bu haftadan(Kayseri Erciyesspor maci baslangic tarihi olsun 18 Mart 2007) itibaren sadece aldigimiz ceza miktarini ve sebebini yazalim. Temennim o ki hic ceza almayalim ve bu baslik ta acildigi gibi bir yerlerde kuflensin ve curusun.
Namik Kartaloglu
20-03-2007, 20:02
Beşiktaş'a 11 Mart tarihinde yapılan Ankaragücü-Beşiktaş maçında çıkan saha olayları nedeniyle 15 bin YTL para cezası veren PFDK, aynı maçta Ankaragücü Kulübü hakkında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30 bin, müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 20 bin, ayrıca farklı bilet fiyatları uygulanarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle de 2 bin 500 YTL olmak üzere toplam 52 bin 500 YTL para cezasına hükmetti.
Bu karar 20 Mart 2007 de gazetelerde yayinlanmistir.
Kemal Kara
20-03-2007, 21:04
tamam arkadaşlar siz karışmayın ben öderim:(
Serdo Yeşil
21-03-2007, 07:51
tamam arkadaşlar siz karışmayın ben öderim:(
Asgari ücretli maaşlamı ödeyeceksin kemal
Umut Şen
21-03-2007, 08:08
ankaragücüne saha kapatma yok ne güzel bi düzen yaaa kapatın lan sahamızı biz her türlü şampiyon olucazz
Gürhan Oğuz
21-03-2007, 08:38
adaletini seveyim senin federasyon senin emi
sevsinler seni ulusoy efendi
Namik Kartaloglu
17-04-2007, 20:40
Kötu haberi ben yazmak istemem ama bir baslik acmistim simdi yine o gun geldi dilegimi gerceklestiremedim. bu baslik "Tek Yol Besiktas"in ucuncu sayfasinin ortalarina kadar inmisti,zor buldum. Milliyet gazetesinden aldigim bu alintiyi eklemek zorundayim " Kurul, Beşiktaş'ı 11 Nisan tarihinde oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası müsabakasında spor ahlakına aykırı, tahrik edici çok sayıda pankartlar açılarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20 bin,ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 30 bin YTL para cezasına çarptırdı."
hesinkikle yanli bir karar olmasina ragmen gelen ceza bize geldi ve o da kayiplar hanemize eklenmeli.
Cem Ozel
17-04-2007, 23:12
spor ahlakına aykırı ne yaptıkki acaba.. Kimsenin bıçaklanmamış olması sanırsam federasyonun ahlak anlayışına aykırı bir durum.
Özer Özçetin
17-04-2007, 23:28
Hep sakalımızı kesmiyorlar,zaman zaman kolumuzuda kesiyorlar,ama biz Barbarosun torunlarıyız,hani biraz da korsanlığımız vardır,ne kadar ceza keserlerse kessinler,tek kolla da deviririz,ihtiyarlarımız girer devreye gerekirse.
Namik Kartaloglu
01-05-2007, 17:49
Beşiktaş A.Ş. Kulübü hakkında: 26.04.2007 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,... TFF resmi sayfasindan alintidir.
Malesef bu cezada kayiplar hanemize eklendi.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.