PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herşeyi ti ye almak

Özer Özçetin
14-03-2007, 21:37
Ortada bir sorun yokmuş gibi davranmak,her olana eyvallah çekmek,dert bir değil elvanken bana ne yi oynamak,aşk çeçmesinden gürül gürül akan suya inat bataklıkğa iki bakraçla gitmek,oynamak zıplamak eğlenmek çağımdur diyerek gerçeklere sırt çevirmek,oynanan oyunları yağ satarım bal satarım sanmak,sahte önderlere esas duruşla biat etmek....
N e kadar değişmiş Beşiktaş değerleri,çalsın sazlar oynasın kızlar,yaşa lay lay yaşa bam bam....
Gün daha kararmadı sanıp zil takıp oynamak ne olaki,yeter bize bu ikicilikler deyip tarihi inkar etmek mi rajon.Yoksa vay be ne tatlı UEFA da ön elem oynamak,yılda 5 milyon avroya satılık stad ismi alkış ya,daha şiddetli alkış,bize ne dertten tasadan,ben bu güne bakarım,amma da sıktı bu eski kafalı Baba Hakkı hayranları,Şeref Bey de kim ki ya,diyen beyinler,sizde yürek yok desem ağır mı ola....

Alaattin Çam
14-03-2007, 22:12
Gören gözleme kement atmak reva mıdır? Yerel ve semtsel sevdalarda gezinmek gerilik midir Usta?

Bedel ağırlaşıyor. Neon ışıkları göz kamaştırıyor artık ve biz elektrik direklerine tırmanıp yoldan geçenleri izleyenler programlanmış dürtüler hengâmesinde geri kalmış sararmış sayfalar olarak mezadı mı bekleyeceğiz?

Hangi sevda daha Siyah/Beyaz Usta?
Beşiktaşlı mısın dan önce gelen soru hangi burçtan mısın mı olmalı Usta!

Dino ve zorlar verdikleri sözü tutanlar mıdır? Aileye ihanet etmeyenler midir? Aslını inkar etmeyip “var olan” kültürü bir adım ileri taşıyan mıdır?

Parsellenir mi Siyah/Beyaz! İpotek altına alınabilir mi Beşiktaş sevgisi? Hangi tapu ve kadastro üst beceriklisi yada komisyonu delillendirebilir aşkın boyutunu?

“Ne kavgada ustalığın,
Ne de çatal yürek civan oluşun,
Kâr etmez, inceden içine dolan,
Alıp götüren hasrete.” A.Arif

Gökhan Gürses
14-03-2007, 22:41
üstü açık bir şekilde eleştiriler kırıcı oluyor. kim neyi ti ye almış ben şu anda bilmiyorum. forumda başka konularda yapılan espriler ise ne beşiktaşlılığımızı zedeler ne de sorgulanabilir. saha kapatmayı,fedarasyonun baskısına,medyanın oyunlarına herkes gerekli cevapları veriyor. kimse bu konulara ciddiyetsiz yaklaşmıyor.

Yusuf Helvaci
14-03-2007, 23:27
Gökhan, Özer abinin sözlerinden ben öyle bizim foruma bir gönderme algılamadım. Daha geniş bir kitleyi anlatıyor sözleri bence. Her gün en az bir kere başka Beşiktaş forumlarına da giriyoruz. Çok ciddi konularda bile postların içeriklerine bakıyoruz. Söylenen çoğu söz , gösterilen çoğu tepki , bana da aynen Özer abinin hissettiklerini hissettiriyor. Kaldı ki bu durumu birebir tribünde ve Beşiktaş'la ilgili taraftar topluluklarında, derneklerde v.s. gözlemliyor Özer abi. Evet dediğin gibi bizim forumumuzda tüm ciddi konulara içtenlikle içi dolu dolu cevaplar verebiliyoruz ama , bu konuda bu işlerin yapıldığı tüm platformlar içinde bir azınlık olarak kalıyoruz. Bizler gerçekten 7 den 70 e tüm Beşiktaşlıların en az bizim bu forumda gösterdiğimiz duyarlılığı göstermesini bekliyoruz... Ne bileyim... Mesela kötü günümüzde neler neler gözlemledim çevremdeki Beşiktaşlılarda... İnanılmaz bir yılgınlık ,inanılmaz bir uzaklaşma... Sahip çıkma içgüdüsünü kaybetme... Elbette bu bahsettiğim kitle zaten dört dörtlük paylaşım içinde olamayan , takımını yayıncı kuruluşun verdiği 90 dakikalık görüntüler içinde desteklemekten ileri gidemeyen bir kitle... Ve dolayısıyla Özer abinin de belirttiği dağ gibi bir sürü derte ortak olma, çözümün bir parçası olma istekliliğinden oldukça uzak bir kitle... Gel gör ki takımını capcanlı, burun buruna, koyun koyuna, tribünden destekleyen kitle içinde de buna benzer bir haleti ruhiye görünmüyor mu sence... Gerçekten çıkarsız , ve gönülden desteklemek için kendi boğazını yırtmaktan başka bir tavır üretemez olmadı mı tribünlerimiz... Daha doğrusu bu güzel ve bir o kadar güçlü haykırışı neden bir türlü çözüm odaklı bir "harekete" dönüştüremiyoruz..
Benim anladığım "isyan" , "yürek yangını" bunadır...

Özer Özçetin
15-03-2007, 07:13
Gökhan kardeşim konu yeterince berrak yazıldı,üstüne alınan alınır,alınmayan ben bu işin mücadelesini bir şeklide veriyorum deyip vijdanen rahat olan alınmaz.Beşiktaş adına yapmaya çalıştıklrım 1 yaşını oldurn H.T. ile sınırlı değil ve öyle de başlamadı.Sözlerim sadece bu forumda yazanları kapsamıyor,vaktim yoktu diğer forumlara asmadım onlara da yazacağım.
Derdim Beşiktaşla alakalı,bugünkü Birgün Gaztesini alır okursan orada genel derdimden de söz ettim.

Gürhan Oğuz
15-03-2007, 07:54
Özer hocanın isyanı kuzuların sessizliğinedir.
Özer hocanın isyanı barikata taş koyanlara değil.
Onun isyanın gecenin karanlığındaki kartal çığlığına cevap alamamaktır.
Tarihe sırt dönenleredir.
Onun isyanı şapkalarını önüne alıp düşünEmeyenleredir.
Onu isyanı şapkasını eline alıp gitmeyenleredir.

Ve haklıdır
üstümüze oynayanlara tepki veremeyen acizler vardır üstümüzde
Özerin isyanın kişiye değil geneledir...!

Gökhan Gürses
15-03-2007, 13:31
kim neyi ti ye almış bilmediğim için üstümede alınmadım.bir ciddiyetsizlik mevcut ise bunun başıda yönetimdir. evet tarattarda ise yılgınlıkta , umursamazlıkta vardır.ama gerek burda gerek diğer forumlarda sorunu bu şekilde dile getirmekte pozitif bir etki yaratmayacaktır diye düşünüyorum.

Serdo Yeşil
15-03-2007, 15:45
kim neyi ti ye almış bilmediğim için üstümede alınmadım.bir ciddiyetsizlik mevcut ise bunun başıda yönetimdir. evet tarattarda ise yılgınlıkta , umursamazlıkta vardır.ama gerek burda gerek diğer forumlarda sorunu bu şekilde dile getirmekte pozitif bir etki yaratmayacaktır diye düşünüyorum.

O zaman sesimizi nerde haykıralım arkadaşım önce buralarda bilinçlenip maçlarda aktifleşe biliriz diyorum bunun yeri başka neresi olur işin negatifligi - pozitifligi kalmamış eger bir insan sevdasının kör gözlerle oyuldugunu görürse vay o körün haline be arkadaş

Gökhan Gürses
15-03-2007, 19:14
beşiktaşın taraftar profilini burada tartışacak değilim. bilinçli taraftarların burada fazlasıyla mevcut olduğu kanısındayım. hem bu taraftarlarla birşey yapmak istemek hem de bu taraftarlardan şikayetçi olmak ise bir türkiye gerçeği gibi. biz bu kadar yönetimi-fedarasyonu eleştirene kadar o zaman işe en baştan başlayalım ve taraftarın nasıl olması gerektiğini konuşalım. inanmadığımız bu taraftarların davranışlarını ve tepkilerini değiştirmek için kolları sıvayalım.

konuya ilk olarak dahil oluşum ise forum nesnelliğinde mizahi konularda konuşulurken bu başlığın açılmış olmasıdır.

Birkan Bürüngüz
15-03-2007, 21:00
gökhana bir konuda bir hayli katılıyorum, bazen o kadar genel eleştiri yapılıyor ki insan ister istemez "bize mi?" deniyor ne oluyor diye afallıyor. çünkü halkın takımı forumu olarak diğer forumlardan farklıyız diye düşünüyorum. burda 1+1=1diyorsak bu boşuna değil, biz ilk önce söylenenleri bize söylenmiş gibi alıyoruz, ve ne yazık ki yadırgıyoruz ama haklıyız. hele bu aralar beleştepe de coşan güzel muhabbetler artıktan sonra bu tür bir yazı okuyunca düşüncelerimiz hiçte haksız değilmiş gibi geliyor bana. bilmem yanılıyormuyum?

Umut Şen
15-03-2007, 21:27
Zaten giriş yapılan konu buu beleştepe de sohbetin ve kankalığın tavan yaptığı sırada bu başlığın açılması ister istemez bu sitem bizemi sorusunu akıllara getirdi halkın takımı üyeleriyle ilk tanıştığım yerdir beleştepe hıı eğer hayatı ti ye almak derken bu konudan bahsedilmiyorsaa özür dilerim ama şu da var ki nasıl beleştepesiz mabed olmuyorsa beleştepesiz halkın takımı da olmaz çoğu hüzünlerin dağıtıldığı yerdir bizim gözümüzde, hiç yüzünü görmediğim insanlar ile şairlerde karşılaştığımda kırk yıllık dostmuşum gibi omuz omuza durmamı sağlayan yerdir.. Halkın takımı üyesi olmak bugün beleştepe de iki lafın belini kırmak ise yarın barikatta alayına gider diyebilme sorumluluğunu kendisinde bulmaktır.

Özer Özçetin
15-03-2007, 21:39
Biz kimiz ayrı Beşiktaşlımıyız,Beşiktaş tek değil mi,taraftar tek değil mi.Bugün Beşiktaş bir sıkıntı yaşıyorsa,gereğince sahiplenilmiyorsa beni de seni de bizi de sizi de bir şekilde ilgilendiri elbette.
Önümüzde bir ceza,tam işler rayına girmek üzereyken,ardından kapıda bekleyen a.gücü maçı ceza tehlikesi ,ne yaptık koskoca camia,ne yaptı yönetim,ne yaptı Beşiktaş dernekleri ve forumları.
Eleştirim kendime de ,size de,diğer forumlardaki arkadaşlara da.C.tesi hep beraber inelim federasyona,öyle 50-1oo kişi değil varmıyız 1000 kişi olabiliyormuyuz,gidelim çelengi koyalım,bir satır konuşöayalım,uzatılan mikrofon olursa susalım,bağırmayalım çağırmayalım,alkışla protesto edelim gelelim,elde hazırlanan kasedi çoğaltıp basının önüne atalım gelelim.Ben varım 1 kişi,eğer şairlerdeki kadar kitle yaparsak veya yılbaşı eğlencesi kadar kitle yaparsak haydi start olsun,milad olsun yapacağımız,adımız Beşiktaşlılar olsun yeter.
Eğer bunu bile yapamayacaksak,tabiiki sitem ederim,yoksa Beleştepe coşmuş,gece kKartalları uçmuş bana ne.Eğer konulara hep duyarsız kalır sadece Beleştepe yaparsanız yine eleştiririm.

Birkan Bürüngüz
15-03-2007, 21:55
özer abi biz beşiktaş için herşeye varız. çağırıldı da gitmedik mi, gelin denildi de gelmedik mi? mesele yazmaksa sabaha kadar yazılır çizilir mesele eylemse her türlüsüne vardır herkes. Ben diğer sitelerde ne olmuş ne bitmiş burda konuşmam benim tek derdim beşiktaştır hepimiz gibi. Eyleme geçilcekse varız bunu herkes zaten gayet iyi biliyor.

Özer Özçetin
15-03-2007, 22:03
Evet bu dakkadan başlayıp örgütleyelim ama güçlü bir kalabalık yapacaksak başlayalım öyle 5o kişiyle gidersek rezil olur patlarız yılbaşı gecesinin kalabalıklığı yeter bize.

Özer Özçetin
15-03-2007, 22:51
Beşiktaşta birliktelik ve tek seslilik esastır prensibine bağlıyız,Çarşı Komite Forzaya bir yazı asmış,protesto vb.eylemler için toplu veya münferit gidilmesin demiş,ama kitle yazılarda bastırıyor,mutlaka bir karar alıp açıklayacaklardır,bekleyelim,protesto karaı çıkarsa kırmadan dökmeden uyarız katılırız.

Birkan Bürüngüz
15-03-2007, 23:08
http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?t=8019&postdays=0&postorder=asc&start=0

bende tam o linki koyuyordum özer abi sen bende önce davranmışsın neyse...

Safa Şenyıldız
15-03-2007, 23:14
Keşke abilerimizden bir karar çıksa da birşeyler yapsak. Bu arada dernek işini ne yapıcaz Özer Abi? Arada kaynamaz umarım.

Umut Şen
16-03-2007, 10:26
Birkan yazının özetini geçermisin ben okuyamıyorum üyeliğim yok forza da

Serenat Tutaklı
16-03-2007, 14:27
Birkan müsadenle ben ekliyorum yazıyı.Bu arada Özer abi zaten mesajında belirtmiş ne yazdığını.

"çArşı komitenin kararları harince kimse kafasına göre protesto, yürüyüş veya çeşitli organizasyonlar düzenlemesin. Herkes bu karara saygılı olsun ve sükûnet içinde beklesin. "

Yazan budur.Özeti de bu kendisi de bu:)

Burak Sığırcı
16-03-2007, 18:47
"çArşı komitenin kararları harince kimse kafasına göre protesto, yürüyüş veya çeşitli organizasyonlar düzenlemesin. Herkes bu karara saygılı olsun ve sükûnet içinde beklesin. "

"çArşı komite" (?)

"karara saygılı olmak" (?)

"sükunet içinde beklemek" (?)

fesüphanallah...