Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 6.Hafta:BEŞİKTAŞ - Kayserispor 19 Eylül 2009 / 21:00
Ismail Hakki Demirel
16-09-2009, 10:46
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/besiktas_k.gifhttp://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_takimLogolar/kayseri_spor_k.gif
19 Eylül 2009 / 21:00
İnönü Stadyumu
TAKIMIN ÜZERİNDE Kİ
KARABULUTLARIN DAĞILACAĞI BİR MAÇ OLACAK...
not:dayanamadım yine ben açtım kazanacağız rahat olun :)
Deniz Akkuş
16-09-2009, 11:32
şeytanın bacağını kıracağımız bir gündür inşallah
Ercan Kartal
16-09-2009, 11:59
bu sefer ugurlu gelsin ismail
Murat Ödemiş
16-09-2009, 12:02
ismail hoş geldin nerelerdeydin çok puan kaybettik yaw
Oguzhan Dogan
16-09-2009, 13:15
Haydi hayırlısı Kazanacağız insallah
Ozan Ozdemir
16-09-2009, 13:16
Artık gol atmamız lazım. Gol attığımız taktirde gol yemeden kazanacağımızı düşünüyorum.
Demir Han
16-09-2009, 13:31
Kayseri zor takım değil.Ayrıca onların bize yapmış olduklarını da ödetmemiz lazım
Bu sene düşmesini isteyeceğim takımlardan biri olur kendileri
Fatih Alper Ozen
16-09-2009, 13:48
Artık 2 yada 3 gollü bir galibiyetin zamanı geldi.Bizim şanssızlığımız takımımızın formsuz olduğu bir dönemde üstüste zor maçlar oynamamız oldu(G.Antep,Galatasaray,Man.Utd).Bu maç çıkış maçımız olsun.Ben kazanızağız diyorum.Haydi hayırlısıbu_!
Ismail Hakki Demirel
16-09-2009, 14:26
21.00 Beşiktaş-Kayserispor: Bünyamin Gezer
Sezgin Akcelik
16-09-2009, 15:26
kadro da fantezi olmasın kazanırız.
Taylan Kurt
16-09-2009, 17:54
Bilet fiyatları açıklanmadımı daha?
Onur Cihan Yildiz
16-09-2009, 18:10
Bir çizik atalım dertlere... :S
M.Ilke Bortacina
16-09-2009, 19:43
istikrarı bir yakalasak herşey çok güzel olacak..
Hakan Kirezci
16-09-2009, 19:45
Ekim ayı devrim ayıdır...
Bekleyin, bekleyelim hatta derim ben.
Onur Kurt
16-09-2009, 20:51
haydi artık gelin kendinize .
Onur Ataç
16-09-2009, 22:14
SENDEN BAŞKA HİÇBİ AŞK HEYCANLANDIRMIYOR BENİ
SEVECEĞİM BEŞİKTAŞIM HER SANİYEMDE SENİ
Bİ SEN OLDUN HAYATIMDA DOĞDUĞUM GÜNDEN BERİ
SENİ SEVMEYEN YA İBNEDİR YA DOĞUŞTAN DELİ
Saldır Beşiktaş!!!
Ertan Türker
17-09-2009, 13:25
Dileğim yenilmemiz başka türlü KİMSEnin gideceği yok. Takım CHP gibi oldu, oturan kalkmıyor. Bakıyorum sene başından bu yana alacağımız tüm maçları Denizli sayesinde kaybettik. Yine söylüyorum yine yine yine.... Sezon ortası BEŞİKTAŞ'ta ne Denizli, ne Fink, ne Tabata, ne de Bobo kalır.... Bekleyin görün....
Bulent Golbas
17-09-2009, 16:26
digerlerini bilmem ama devre arasinda bobo satilmazsa (ki satilacagini sanmiyorum, buyuk ihtimalle sezon sonu bedava gidecektir) gonderilecek olan kisi FINk olacak galiba. adam iskartaya cikartilmaya baslandi. zemin hazirlaniyo.
Taylan Kurt
17-09-2009, 18:14
Eski Açık Rakip Takım: 25,00 Tl
Eski Açık: 25,00 Tl
Kapalı Alt: 70,00 Tl
Kapalı Ust: 100,00 Tl
Numaralı Kenar: 110,00 Tl
Numaralı Orta: 140,00 Tl
Vıp Alt A-f: 140,00 Tl
Vıp Alt B-e: 150,00 Tl
Vıp Alt C-d: 180,00 Tl
Vıp Ust A-f: 180,00 Tl
Vıp Ust B- E: 250,00 Tl
Yeni Açık: 30,00 Tl
Mustafa Şengezer
18-09-2009, 16:51
Zahmet Olacak Futbolculara Ama Artık Kazansınlar şu Maçı.ligde Kalalım Bari...
Ismail Hakki Demirel
18-09-2009, 16:52
haydi kartalım götede dur !_sinir_!
Özgür Ergün
18-09-2009, 17:04
Kayseri bize beş atar atmazsa bi daha pastırma yemem valla!
Şimdiden diyim de olurda bir tarafıma kına yakarsam kamuoyu şaşırmasın.
Demir Han
18-09-2009, 17:39
İsmail yazdığını anlayamadım açıkçası...Bu arada yeneriz diyorum
Hakan Gültekin
19-09-2009, 08:58
artık yenelim ve kara bulutları dağıtalım.kanımızla canımızla seninleyiz beşiktaş.
Ugur Yılgın
19-09-2009, 11:09
insallah kayseriyi yenicez arkadaşlar olan zaten oldu denizlinin hatalarıda oldu yönetiminde bize düşense iyi günde kötü günde takımı sonuna kadar desteklemek takımıza hergeçengün daha fazla sarılalım .Apploud
yumurtakafa yılmaz
19-09-2009, 12:18
gayseri bastırması yiyek gol yemiyek. :)
yoksam eşşek etinden yapılan sucuktan beter olucaazz...
bayram bayram çekilmez vallaha.
Gülpaşa Yılgın
19-09-2009, 12:49
istermisiniz fark atalım.işte bayram buna denir.yoksa bayram bizim neyimize.deliye her gün bayram :=))
Gülpaşa Yılgın
19-09-2009, 13:03
iki bayramı aynı anda yaşasak ne güzel olur.
---------------
ASİ PAŞA
Özgür Ergün
19-09-2009, 13:27
Altı gibi semteyim..!
M.Ilke Bortacina
19-09-2009, 13:46
5 atmadan gelmeyin emiii :)
Tuncer Doger
19-09-2009, 14:03
istermisiniz fark atalım.işte bayram buna denir.yoksa bayram bizim neyimize.deliye her gün bayram :=))
abi valla ben isterim :_)
kahrolsun gayseri eşşeklere özgürlük
Mert Kavak
19-09-2009, 16:37
bu gün bayram kayseriye koyun çocuklar
Tanju Sunça
19-09-2009, 21:27
halkın takımı beşiktaşa; işçi takımı demirsporumuza başarılar
Tanju Sunça
19-09-2009, 21:38
bügün o gün ;
Demir Han
19-09-2009, 22:08
Yedik...0-1
Demir Han
19-09-2009, 22:09
Öncelikle zor dakikalar sonra da zor günler önümüzde
Demir Han
19-09-2009, 22:26
Tüm takımlar hakemler ama herşey bizde birşeylerin değişmesine çanak tutuyor sanki...off ki ne off
Tumay Dogan
19-09-2009, 22:50
klasik olacak ama
İSTİFAAAAAAAAAAAA....
Demir Han
19-09-2009, 22:51
Artık birşeyleri değiştirmenin yolu açıldı...bu sefer ne olur artık birşeyler olsun
Ozan Ozdemir
19-09-2009, 22:57
yeterrrrrrrrrrrrrrrrr yıldırım demirören yeterrrrrrrrrrrr!
Baran Konak
19-09-2009, 23:09
kimse bana hakem falan demesin.
kaş+dağ+yusuf+nihat+bobo+tabata = fabian ernst
Demir Han
19-09-2009, 23:15
Bence izin alınıp kulübe kadar toplu yürümek ve yönetimi istifaya davet etmek gerekir.Alen ve tayfası engel olmazsa tabi
Deniz Özdemir
19-09-2009, 23:15
fark atacağız, çifte bayram yapacağız pehhhh
yine umutlarımızı bir başka bahara erteledik.bakalım daha ne kadar erteleyeceğiz.Daha ne kadar kötü gün taraftarı olacağız....sabır..sabır..sabır...
Baran Konak
19-09-2009, 23:20
arkadaş adam gibi oynasınlar,kayseriden on yiyelim üzülmem alkışlarım beşiktaş'ın manası bu.beşiktaşı bu yüzden seviyoruz.hiçbirinin mi umrunda olmaz.
Ercan Kartal
19-09-2009, 23:26
ne yildirim demiroren yeter nede yonetim istifa . aynen devam
her sampiyonluktna sonra ayni senaryo bu sefer biraz erken basladi .
bunyanimin bir yerlerden emir almis gibi mac yonetti icine etti . ernst basta bir cok oyuncu terinin son damlasina kadar savasti
ben kaybettigimiz icin uzgunumu ama boyle oynayip kaybetmek guzeldir
Sedat Güler
19-09-2009, 23:51
:)
Hakan Kirezci
19-09-2009, 23:56
Ağaç silkeleniyor arkadaşlar. Çürükler ve parazitler dökülecek ve nefes almaya başlayacak ağaç.
Böyle durumlarda meyve beklenmez.
Beklemeyin.
Ellemeyin silkelensin.
Baran Konak
20-09-2009, 00:00
abi bünyamin ne yapmış allasen ya.taraftar futbolcuya denizliye birşey diyemiyo hakeme sövüyor.
Metin Yalçınkaya
20-09-2009, 00:01
Birşeyler ters gidiyor olmuyor ya da yapamıyoruz.Ne oldu bu takıma kimse anlam veremiyor. Başta Mustafa Denizli olmak üzere,tüm yazarlarda dahil,bizler,başkan kimse ne olduğunu kestiremiyor.2004 ün kopyası sanki.Denizli istedi başkan transfer yaptı,demek ki sorunun büyüğü hocada,ondan sonra bu kadar çok paraya oynatmadığı adam aldığı için başkanda,enson kalan da futbolcular malesef.Oynayın kardeşim saha da savaşın terinizin son damlasına kadar savaşın kazanın yırtının yazık çok yazık o kutsal formayı taşımayı bir türlü öğrenemediniz yada öğretemedik sizlere....
Demir Han
20-09-2009, 00:01
Olay Hakem değildir....gerçekleri görelim bal yapamayan yeteneksizler kulübü olduk bize gelirken altın gelince demir oluyor hepsi
Tabata'ya umut bağlayanlar utansın örneğin
Demir Han
20-09-2009, 00:04
İyi de Hakan Bey kim silkeliyor kimi silkeliyor ?
Can Topal
20-09-2009, 00:21
Ağaç silkeleniyor arkadaşlar. Çürükler ve parazitler dökülecek ve nefes almaya başlayacak ağaç.
Böyle durumlarda meyve beklenmez.
Beklemeyin.
Ellemeyin silkelensin.
Herşey olucağına varıyor..
Bekleyelim , ben mutluyum.. Beşiktasıma daha sıkı sarılıyorum bu gece..
M.Ilke Bortacina
20-09-2009, 00:21
ilk 10 dakikada yapacağımızı son 10 dakika yapmaya çalışıyoruz.. at ilk 10 dk 2 gol ne bünyamini kalır ne kayserisi.. yazık.. bugün uzun zaman sonra çileden çıktım.. etmediğim kadar küfrettim.. ama sonra düşündüm.. boşu boşuna..
Bu arada Pascal.' ın değişik versiyonudur benim için ERNST... Aldığı ne kadar para varsa hakkı helal olsun..
Hakan Kirezci
20-09-2009, 00:41
Ağaçlar meyvelerini insanlar yesin diye büyütmedikleri gibi silkelenmek için de kimselere ihtiyacı yoktur; Kendi kendine temizlenir o, zamanı gelmişse.
Gelmiş zamanı demekki.
Bir söz de Fabian'a. Bu adam bana Kuntz'u hatırlattı. 93 ya da 94 yılıydı sanırım. İnönü'de bir Avrupa kupası maçında tüm takım maçı bırakmışken tek başına oynamaya çalışıyor ve tribünlerden hakkını alıyordu.
Hala unutamam "Kuntz... Kuntz... Kuntz..." tezahüratını.
İbo, Nihat ve Fabian bu takımı toparlayacaktır.
Mustafa Şengezer
20-09-2009, 01:16
lig bizimn için başlamadan bitti...kaçıncı oluruz bilmiyorum ama rakip takımlar bizimle oynamak için can atmaya devam edecekler bunu iyi biliyorum..sağolsun denizli tarih yazmaya devam ediyor.gs ilk kez ali samiytende 3 farklı kazandı...kayseride ilk kez inönüde kazandı...tek bir isteğim var bu gruptan normalde rahat çıkarız ama denizli var ya başımızda o yüzden tek isteğim şampiyonlar liginde 1 puan...MUSTAFA DENİZLİ REZİL ETTİN SEN BİZİ...
Mustafa Şengezer
20-09-2009, 01:19
Ağaçlar meyvelerini insanlar yesin diye büyütmedikleri gibi silkelenmek için de kimselere ihtiyacı yoktur; Kendi kendine temizlenir o, zamanı gelmişse.
Gelmiş zamanı demekki.
Bir söz de Fabian'a. Bu adam bana Kuntz'u hatırlattı. 93 ya da 94 yılıydı sanırım. İnönü'de bir Avrupa kupası maçında tüm takım maçı bırakmışken tek başına oynamaya çalışıyor ve tribünlerden hakkını alıyordu.
BU KADAR UMUTLU VE RAHAT OLMANI ANLAMIYORUM ABİ...HER MAÇ BANT TAKMIŞ GİBİ KONUŞULUYOR FORUMDA BU MAÇ DÖNÜM MAÇI OLACAK DİYE...GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ İLK BEŞE GİRERSEK İYİ DİYORUM BEN...DENİZLİ BU KADROYLA BİZİ REZİL EDİYOR YA BRAVO ONA ZORU BAŞARIYOR...
Mert Kavak
20-09-2009, 01:20
SİYAH BEYAZ ÖLÜM YAŞAM...
golü yediğimiz dakika dövmecinin koluma nakşettiği hayat felsefesi...
adam soruyo bu beşiktaşlılar neden böyle takım yenildikçe daha fazla sahip çıkıyolar? - ki onun anlayamadığını içimizdede anlayamanlar var ne yazık ki- çünkü biz manyagız!!! yok oda bi yere kadar, seviyoruz ulan biz hemde ölümüne...
gün beşiktaşımıza her zamankinden daha fazla sarılma günü
Deniz Özdemir
20-09-2009, 01:33
Mert iyi güzel söylüyorsun haklısında..bizi diğerlerinden farklı yapan, kötü günde takımımıza sahip çıkmak, karşılık beklemeden yıllarca sabırla, umutla güzel günlerin gelmesini beklemek.Ama yinede eleştirmek, içimizde ki üzüntüyü dile getirmekte, yanlışları söylemekte en doğal hakkımız değil mi..bunu hemen farklı yorumlamayın lütfen.burda ki herkes BJK seviyor ki, bu takımın manyağı ki gelip burda vaktini harcayıp bişeyler yazıyor....ayrıca her hafta, bu kadar puan farkı önemli değil, şu kadar puan farkı önemli değil diye diye aman 34.haftayı tamamlamayalım da..ee biraz sızlanacağız içimizi dökeceğiz ki bizde rahatlayalım, sabır taşı değiliz ya..
Hakan Kirezci
20-09-2009, 01:36
Her maç dönüm maçı zaten ama bunu algılamak için nereye dönmek istediğinin farkında olmak gerekir.
Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak,
ligde şampiyon olmak ve başka bir sürü ıvır zıvırı bir tarafa yığın paketleyin, diğer tarafta ise SADECE BEŞİKTAŞ.
Nasıl birşeydir bu?
anlamanın tek yolu ise SADECE BEŞİKTAŞLI OLMAK.
Amma da meraklısınız onu bunu yenmeye.
Yenemedik işte ne var?
G.Saray'dan üç yemişiz. İyi yapmışız anasını satayım.
Kayseri'ye İnönü'de yenilmişiz.
Onu da iyi yapmışız.
Herkesi yen.
Bütün kupaları al.
Uzaya çık göktaşlarını da topla.
İn aşağı çimenleri biç.
Önüne gelenin ağzını burnunu kır.
Bu ne doyumsuzluk yahu.
Makine takıldı çalışmıyor işte.
Zorlamayın.
Bu sene de böyle birader.
Sanki hiç görmedik Beşiktaşı böyle.
16 yıl bekledik de şampiyonluk lafını ağzımıza almadık be.
Daha geçen sene çifte şampiyon olmuş takım bir iki tökezledi
Davulları kapan tellalığa çıktı.
Bekleyin o zaman kardeşim.
Takım düzelince gelir desteklersiniz, eğlenirsiniz.
Belki justin sunucuları rahatlar da gerine gerine seyrederiz maçları.
Beşiktaşlılık diyoruz, değerlerimiz diyoruz, şerefinle oyna hakkınla kazan diyoruz.
Felsefe diyoruz, edebiyat diyoruz, matematik diyoruz.
Yok... İlle de maç kazanacağız.
Kazanamyor işte ne yapcaz?
Adam istifa da etmiyor.
Gidip dövelim mi? öldürelim mi?
Bekleyin bakalım 15 sene daha da görelim Beşiktaşlılığınızı.
O zaman kadar yaşar da hala üzerinizde formamızı görürsem oturur o zaman dertleşiriz ne olacak Beşiktaşın hali diye.
Baran Konak
20-09-2009, 01:47
beşiktaşın kazandığı kaybettiği puanlar falan umrumda değil benim.geçen sene şampiyon olduk zerre haz almadım zaten.gidip kutlama da yapmadım.anladım ki bu işler bana göre değil.son 15 dakika beşiktaş bastırınca mutlu oldum ya o bana yeter.resmen bu durumdan zevk alıyorum,hoşuma gidiyor.
bakıyorum galatasaray'a falan.adamlar sarmıyor ya.iyi top oynuyolar.bacelona da zerre sarmıyor.beni beşiktaş sarıyor arkadaş.
tek derdim takım istediği kadar beceriksiz olsun,hücum yönünde kimileri tarafından beceriksiz denen fabian ernst gibi ara pası atmaya çalışsın,zorlasın birşeyleri aşmaya çalışsın.başka da birşey istemem.
Mert Kavak
deniz eleştirmek ayrı fenerliler gibi skor tabelasına yorum yapmak ayrı lafım sana deil anlayana kapak sen üstüne alınma...
hakan abi mevzuyu özetlemiş fazla söze gerek yok
bırakalım felaket telları çalsın davulları o tokmaklar bir gün neyse....
Metin Yalçınkaya
Hakan abinin yorumları önemli ve değerlidir benim için.Hatta ona bi özür borcum bile var diyebilirim.Geçen sezon son haftalarda ki kötü sonuçlarda o hep bizlere bekleyin sabırsız olmayın bu takım bu yıl şampiyon olacak diye söylüyordu ki bende ona bir yorumum da neden hep pembe gözlüklerle bakıyorsun abi demiştim görünen köy klavuz istemez edasında yapmıştım yorumumu ama haklı çıkan bizden daha çok şey görmüş ve yaşamış olan hakan abi olmuştu.Şimdi ki tespitide çok önemli acaba 15 yıl şampiyonluk görmeyen bir neslin kuşağı olsak ne yapardık.Kene gibi umutlarımıza yapışmaya devam mı ederdik yoksa çoktan yelkenleri indirip renkliler tarafına mı geçerdik!!! Lütfen bu takıma sahip çıkalım iyi günde kötü günde her daim BEŞİKTAŞ.
Gursel Metin
20-09-2009, 01:57
Gelmiş zamanı demekki.
Fabian ERNST
Ne Kuntz ne Paskal ne de bir başkası,35 yaşındayım daha önce işini bu kadar sahiplenip hakkıyla yapan yerli yada yabancı bir oyuncu görmedim bu takımda.Adam yenik de olsak önde de olsak bir dakika kaytarmıyor.Kendi işi yetmiyor herkezin açığını kapatmak için canını dişine takıyor,o da yetmiyor kimsenin umurunda değilken hakeme karşı da tek başına savunuyor takımı.Bir seneyi doldurmadı takımda ama benim için en büyük Beşiktaşlılardan biri oldu.
Paskal saha dışında şov yaptığı için ilah yapıldı,bu adamın yarısı kadar bile değil bence.Ama gol atan cinsten olmadığı için hiçbir zaman o kadar sevilmeyecek maalesef.Apploud Apploud Apploud
Samet Şaher
20-09-2009, 02:10
Şampiyon OLACAĞIZ (!) BEŞİKTAŞ'ım bu sene !!!
Erhan Zade
20-09-2009, 02:11
bunları kulüpten döve döve atalım mı? ne diyorsunuz abilarim ablalarım ve kardeşlerim...
Serdan Sefer
20-09-2009, 02:12
krall ciplakkk diye bagirmak istiyorum,kendimce gordugum aci gercekleri paylasmak istiyorum,kiziyorum,is isten gecmeden dogru yapilsin istedik,elestirimiz yapici oldu,skora dayali degildi ama gel gorki elestiri hakkimizi bile elimizden alip,forzadan attilar,buradanda atilmak istemedigim icin kral ciplak diye bagirmak istemiyorum.3-5 kurus etmez !!!!lerin diline koca besiktasi sakiz ettiler ya,suandan itibaren sadece yeni baskani ve devre arasini bekliyorum,daha fazlada aci cekmek istemiyorum.
Deniz Akkuş
20-09-2009, 03:20
١٩٥٤ inadına inadına...!! BİTMESİN DERTLER S.... KADAR..BEŞİKTAŞLIYIZ ÖLENE KADAR..SENDE OLMASAN BU DÜNYADA... SEVİLECEK NE VAR...
Deniz Akkuş
20-09-2009, 03:27
mustafa artık yeter harbi yeter... nedenmi abi evet bu denizli dediniz adam bir türlü düzen kuramıyor anladık ama o adam öyle yada böyle sana geçen sezoın 2 kupa getirirken kötü olmadı... ne olursa olsun basın açıklamasında adam eğer gitmem gerekirse giderim dedi.. işte olay bitmiştir. evt bizim için sezon sondan 2 olarakta bite bilir.. peki biz değilmiydik böyle şerefsiz bir ligde olacağımıza şerefli 2. ligde olalım? biz demedikmi bu sözleri.. peki ne o zaman bu telaş..yerim şampiyonlar ligini.. yeter ulan yaa.. nedir bu böle.. bnen üzülmedim sanki ben küfretmedim sanki hatta şu saatte sırf sinirlerimin gerginliğinde yatamıyorum.. her yerde herke bişe yazıyor.. alın işte istifa diye bağırsınlar işte bağrıldı...ne yapalım kahırsa kahır sevdaysa sevda
biz istedik onlarda yaşatıyor
Ugur Yılgın
20-09-2009, 10:00
ya ne yazim yazıklar olsun ya ya şampiyon olmuş takımı ne halle getirdiler bıraksın artık demirören mustafa denizli kahrımdan ölüyorum suratı asık dolanmaya başladım.tadım tuzum kalmadı. ama yinede destek olucam biz şampiyon olucaz diye sevmedik bu takımı iyi günde kötü günde hep yanındayım nabalım kaderimiz insallah düzelir.
Ulaş Benakay
20-09-2009, 10:57
bende ne yazayım bılmıyorum.kırgınım uzgunum ısyankarım....ama sana degıl ERNST.Sana ancak kocaman kocaman alkıslar duser tesekkurler tek kişilik ordu.uzerindekı o terın ,o kuTsal forma sana yakıstıgı ıcın bınlerce tesekkurler.ama sayın denızlı senın ıcın dusunduklerımı yıne ıcıme attım...y.d sana zaten hıc sozum olmaz...ama yınede haykırıyorum ne mutlu BEŞİKTAŞLIYIM...
Vatan Kaya
20-09-2009, 10:57
sakin olalım
Ulaş Benakay
20-09-2009, 10:58
sinirden üzüntüden ne yaptıgımı bılmıyorum yanlıslıkla bakmadan oglumun sayfasına yazmısım
Vedat Benakay
20-09-2009, 11:00
bende ne yazayım bılmıyorum.kırgınım uzgunum ısyankarım....ama sana degıl ERNST.Sana ancak kocaman kocaman alkıslar duser tesekkurler tek kişilik ordu.uzerindekı o terın ,o kuTsal forma sana yakıstıgı ıcın bınlerce tesekkurler.ama sayın denızlı senın ıcın dusunduklerımı yıne ıcıme attım...y.d sana zaten hıc sozum olmaz...ama yınede haykırıyorum ne mutlu BEŞİKTAŞLIYIM...
offf kafayı yedım ancak duzeltme yapabıldım ozur dılerım ulasım.bu yazı bana aıt!_sinir_!
Vatan Kaya
20-09-2009, 11:02
herkesin bayramını tebrik ederim. hayırlı bayramlar kartallar.
D.Asya Açıkelli
20-09-2009, 14:21
bunları kulüpten döve döve atalım mı? ne diyorsunuz abilarim ablalarım ve kardeşlerim...
azaltın su kurtlar vadisini
Akin Akoglan
20-09-2009, 14:55
şampiyon olacağız yine hiç şüphem yok
Mert Kavak
20-09-2009, 14:59
şampiyon olacağız yine hiç şüphem yok
cendermeden emir geldi yoksa vurur valla:)
Tuncer Doger
20-09-2009, 15:09
Her maç dönüm maçı zaten ama bunu algılamak için nereye dönmek istediğinin farkında olmak gerekir.
Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak,
ligde şampiyon olmak ve başka bir sürü ıvır zıvırı bir tarafa yığın paketleyin, diğer tarafta ise SADECE BEŞİKTAŞ.
Nasıl birşeydir bu?
anlamanın tek yolu ise SADECE BEŞİKTAŞLI OLMAK.
Amma da meraklısınız onu bunu yenmeye.
Yenemedik işte ne var?
G.Saray'dan üç yemişiz. İyi yapmışız anasını satayım.
Kayseri'ye İnönü'de yenilmişiz.
Onu da iyi yapmışız.
Herkesi yen.
Bütün kupaları al.
Uzaya çık göktaşlarını da topla.
İn aşağı çimenleri biç.
Önüne gelenin ağzını burnunu kır.
Bu ne doyumsuzluk yahu.
Makine takıldı çalışmıyor işte.
Zorlamayın.
Bu sene de böyle birader.
Sanki hiç görmedik Beşiktaşı böyle.
16 yıl bekledik de şampiyonluk lafını ağzımıza almadık be.
Daha geçen sene çifte şampiyon olmuş takım bir iki tökezledi
Davulları kapan tellalığa çıktı.
Bekleyin o zaman kardeşim.
Takım düzelince gelir desteklersiniz, eğlenirsiniz.
Belki justin sunucuları rahatlar da gerine gerine seyrederiz maçları.
Beşiktaşlılık diyoruz, değerlerimiz diyoruz, şerefinle oyna hakkınla kazan diyoruz.
Felsefe diyoruz, edebiyat diyoruz, matematik diyoruz.
Yok... İlle de maç kazanacağız.
Kazanamyor işte ne yapcaz?
Adam istifa da etmiyor.
Gidip dövelim mi? öldürelim mi?
Bekleyin bakalım 15 sene daha da görelim Beşiktaşlılığınızı.
O zaman kadar yaşar da hala üzerinizde formamızı görürsem oturur o zaman dertleşiriz ne olacak Beşiktaşın hali diye.
bu_!
Taylan Kurt
20-09-2009, 18:09
Beşiktaş yapmak istediklerini yine eline yüzüne bulaştırdı hakem ve kayseri ise galibiyeti beşiktaşa kaptırmamak için ellerinden geleni yaptı hakem kayseriye kart göstermemek için direndi makukula denen adam ernst i boğazından tutup itti hemde bunu yan hakemin dibinde yaptı hakem naptı pozisyonu görmemesine rağmen yan hakemin bir sözüyle sarı gösterdi ki kırmızı kartlı bir hareketti. Kayserili bir futbolcu yerde kaldı bir pozisyonda herzamanki gibi sedye gelmedi bizim futbolcular elinden ayağından tutup cıkartılar dişarı.Ceza sahası içindeki bütü pozisyonlarda yerdelerdi olumlu fubol oynamak için hiç birşey yapmadılar ona karşılık taraftar ın ettiği bütün küfürleri haketiller...
Fırat Gürgan
20-09-2009, 21:31
Hakem çileden çıkardı resmen, tabi kayserili futbolcularda. Bu arada dün ''yönetim istifa'' diye bağıran herkesi alnından öpüyorum. Özellikle kapalıda bizle beraber bağıranları.
Ekin Zaza Karatas
22-09-2009, 01:04
onumuzdeki 5 macta 5 galibiyet alirsak butun sorunlar biter 5 te 5 yapacagimiza inaniyorum ankaraspor denizli kasimpasa a.gucu ve eskisehir bu 5 macida almamiz lazim...
Demir Han
22-09-2009, 02:15
Yahu bu başlık hala kaydırılmadı mı ...önümüze bakalım bence....geçti gitti ve bitti artık
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.